hetingar

image62

Snyggast i stan när alla andra är på landet =P

låång fredag

Okej, var långfredag för en vecka sedan, men idag är det dock en riktigt lååång fredag istället. Klockan är bara tre nu, alltså en hel timme kvar till helg för min del.

Sitter ensam på övervåningen idag också eller jag har gjort det sen efter lunch i alla fall. Verkligen heldött, det enda som låter är en skrivare som skrivit ut papper nonstop hela dagen så det ligger världens hög nedanför den (undrar om det är meningen?!). Inte ens telefonen ringer och jag har ändå växeln upp till mig.

Fett dött med andra ord.

Fredag

Then it's friday again, wånnderfull =)

Idag blir det jobb jobb hela dagen, har inte så mycket att göra men jag får väl kanske roa mig med att leta rätt på gamla fakturor och sånt.. rätt trist.

Ska träffa Bakis i eftermiddag också, och Fluff. Blir röj med dom ikväll =)

Torkel

Jag och Bakis ska lära oss hela Torkel i knipa låten >>Fuck off and die<< innan hennes fest nästa helg.

Wish me luck!

:)

Sjuk i huvudet idag igen, det slår verkligen aldrig fel; minst en dag i veckan blir jag hemma från jobbet..


Fick förresten hem min nya frisyr idag =) köpte löshår av Stina Lee förra veckan som ramlade ner i postlådan idag. Kommer inte kunna använda det förrän jag färgat om mitt egna hår bara, det är för tillfället alldeles för mörkt. Måste ju dessutom köpa clips så jag kan sätta fast det också. Får bli till att gå på stan (V-ås) imorgon på lunchen och efter jobbet och leta runt lite.

Nu ska bror och jag kolla på någon ny film med Jessica Alba, tror den heter The Eye eller något.

tumme upp till mig?

Idag gjorde jag något riktigt revolutionerande (felstavat?), jag köpte en Fazer chokladkaka istället för en vanlig marabou. Var fetaste prisskillanden på hela 40 öre så då kände jag mig tvungen att testa.

Kan inte säga ännu bara vilken som är bäst, men marabou är alltid marabou och fazer är bara fazer.. tål att tänkas på.

Har förresten sett på omvägar att Bakis är i stan, dvs i V-ås utan att säga det till mig, vad är det för stil? fyy på dej Bakis! ^^

Djurplågeri

www.petatv.com/tvpopup/video.asp?video=fur_farm&player=wm&speed=_medS

fyfan säger jag bara...


som vanligt

Måste seriöst gå till en massör snart. Min nacke blir bara sämre och sämre för var dag som går. Klämmer jag själv på axlarna gör det skitont, jag vågar knappt tänka på hur ont det skulle göra om någon annan skulle gå lös på nacken..

Någon som vet om Aloe Vera heat lotion kan hjälpa?

Eller någon som känner för att plåga mig lite?


olycksfågeln

Capo lurk är verkligen min lilla otursfrågel, han skadar sig mer än ofta och han lyckas alltid med att skada sig ordentligt. Det är ungefär som om han tycker att "ska det vara något, så ska det vara ordentligt". Den här gången hittade vi honom haltandes i hagen och när vi tittade på hans hov så såg man att främre delen av sulan var alldeles röd, alltså hade han fått en blödning under/i sulan.

Vi hoppades lite försiktigt att det skulle ge med sig om han fick en egen hage att stå i, men när mamma tog in honom på eftermiddagen så var han självklart blockhalt, kunde alltså inte gå. Hovslagaren fick störta ut och karva i foten på honom. Var en spricka i sulan så något vasst måste ha skurit in, typ som spiktramp ungefär tror jag. Fatta ont de måste ha gjort =S Stackars min älskling..

Nu får han bara stå inne i boxen med foten i bandage i ett par dagar.. han kommer seriöst bli knäpp av det. Ni som har lite koll på mig och alla lurkish problem vet vad jag snackar om.. ultuna, spiktramp, hål i pannan osv..

..

Blåtandshelvetet på min telefon funkar inte. Och jag lovar, det är bara för att jag verkligen hade behövt den idag.

emotions

jag vill ha någon här som kan tycka synd om mig. Ge mig kramar och bara trösta. Egentligen utan någon anledning, men det vore skönt om man kunde få ur sig allt istället för att älta.

Du kanske tror att du vet vad jag snackar om här, men tro inte det. Även om allt vart skit för mig sista tiden så kanske det inte är den skiten jag vill gråta bort och glömma...

en och annan tanke

Den långa efterlängtade påskhelgen börjar lida mot sitt slut nu tyvärr. Har hänt en del grejer utöver vad som brukar ske under mina helger nuförtiden. Åkte in till uppsala i fredags, måste ha varit över en månad sen jag var där men det var skönt att komma dit, känns mer som "hemma" än vad V-ås gör. Vi lullade runt i lite affärer, dom få som var öppna och shoppade lite kläder och sånt.

Blev galet festsugen också (shit när var jag det senast?) så jag och Bakis fick för oss att testa People, ge stället en sista chans till liksom. Förfestade med way too many glas vin så vi var väldigt glada i hatten väl på plats =P

Sen var min kära pojkvän back in town helgen till ära också och hör och häpna, han och hans kompisar kom till People. Vad jag har hört av dom så hatar dom stället. Men men, inte mig emot att dom kom, hade ju ett och annat att snacka om så.
men jaa, inte mer om det nu. utgång igår med (2 dagar i rad är illa) men jag hade lovat och det man lovar ska man hålla. Denna gång blev det Konrad där Dregen spelade alldeles för hård och skum rock för min smak, men vad gör man inte för sina vänner?

 Annandagpåsk måste det vara idag va? eller nej, påskdagen? =S shiet, noll koll..

Var uppe i stallet så fort jag vaknade, vilket var typ klockan 12. Orka sitta hemma hela dagen utan nått att göra för att sen på eftermiddan åka till stallet. Nej, här blev det full fart fram tidig morgon (sitter hemma och gör nada nu istället dock). Red tillsammans med Helena Bergström (celeb you know?) och grejade runt i stallet, fyyfaen va kallt det var. Tänker inte gå utanför dörren fler gånger idag.

image61
Trodde det var Tommy och Fluff som blev fotade, inte jag =S

..

Sluta göra mig mer irriterad än jag redan är, tack.

leedigt!

Långledigt nu då och fy sjutton vad skönt det ska bli. Börjar igen på tisdag som alla arbetande människor gör så den här helgen ska jag slappa järnet! Dock är det lite synd att det bara är röda dagar, hade ju varit rätt nice att åka iväg till Barkarby och kirra en ny dator eller åka in till uppsala eller västerås och shoppa lite nya kläder, en skinnjacka vore ju något faktiskt..

men men, är ju som sagt ledig i alla fall så jag ska inte klaga.

Nån som vill hitta på nåt? Jag är öppen för förslag =)

ännu en månad

anställd en månad till nu, alltid något!

pics

Känner att jag är vääldigt dålig på att lägga in bilder i mina inlägg här.. Det är så omständigt och latare person än mig får man leta efter ^^

Har ju min bilddagbok där det finns massor av bilder och bara för att det är påsk och jag är så snäll så ger jag ut adressen och lösenordet för att komma in. jennieofcourse med lösen jennie

Enjoy my egopics, bättre kan det inte bli =P

sicko

Blev hemma från jobbet idag med. Får verkligen skitdåligt samvete när jag inte åker men jag vet ju själv att jag inte kan jobba med huvudvärk. Många tror säkert att det inte är så farligt, men när huvudvärken är i klass med migrän så funkar det helt enkelt inte. men men, imorgon tänker jag jobba oavsett, hr halvdag egentligen också men det får nog bli en heldag för min del.

men men.

Nästa vecka ska mitt anställningsbevis förnyas (hoppas jag) också. Håller tummarna för ännu en månad.

?

Hann inte ens skriva rubriken innan jag glömde bort vad det var jag skulle skriva.

Sovtajm alltså,


bakåtsträvande

I stort sett allt motarbetar mig nu ikväll känns det som. Bilddagboken har gjort om hela sin sajt så där kommer jag inte in, ser dock att folk lyckas med att ladda upp bilder så det är säkert bara jag som har probs.
Sen har jag ju den här jävla huvudvärken också, jag kan nästan sätta min ena fot på att jag kommer ha huvudvärk imorgon med. Frågan är bara då om jag ska stanna hemma eller om jag ska pina mig igenom en dag på jobbet, dvs 8 timmar framför en dator med att läsa och skriva olika nummer hela tiden. Jag lär bli knäpp. Och jag lär bli mördad om jag stannar hemma, både av mamma och säkert av chefen också.

Vad göra?

Håll tummarna på att huvudet mår bra imorgon, det gör i alla fall jag.

Godnatter

dagens (Jennies) ilandsproblem

Tangetbordet till nya datorn som vi har hemma är det plastigaste jag sett, någonsin. Det är dessutom jättelitet, liksom ihoptryckt så gissa vem som trycker på fel tangenter hela tiden?

Caps lock är min största fiende, plus att enter är tiny och delete sketastor..

Lätt att jag kommer skriva fel jämt.. =/

svåra tider

eller vaddå "svåra tider", kom inte på någon rubrik bara.

Helgen har vart rätt lugn, inte träffat några kompisar och gick inte på festen som var i fredags heller. I lördags däremot köpte vi äntligen en ny dator. Jag fick köra till Barkarby där vi handlade på NetonNet, höll dock på att skapa trafikkaos när jag slirade lite i en tvåfilig rondell.. körde i båda filerna lite fint och diskret ^^ oops =P

men i alla fall, grejade med datorerna, lite melodifestival (fel låt vann) och sen lite löshoppning med Capo är helgen i korthet.

Nu måste jag överge el blogg för massa jobb. Telefonen ringer nonstop.. =S


drömmar..

i går natt drömde jag sådär konstigt och läskigt igen. Det var en bra och snäll dröm från början men sen urartade den till något inte riktigt lika snällt och bra.

Den började i alla fall med att jag och några kompisar skulle umgås och bara ha kul tillsammans någonstans i nåt hus som vi fått låna. Efter ett tag kommer en hög med killar som också ska bo i det där huset och vi klagade ju inte för dem var rätt snygga allihop.. lite snabbt sammanfattat blir i alla fall jag våldtagen av två stycken och någon av mina kompisar blir jagad med kniv. Sen vaknade jag som tur var.


...
Jag tror den där berg- och dalbanan som jag åker snart är påväg utför en sån där brant backe igen. Den har sluttat neråt ett bra tag nu, men som sagt nu börjar det bli brant igen..

skjut mig

för den som undrar är jag hemma från jobbet idag med. Har fortfarande huvudvärk och det gör mycket mer ont än vanligt. Något måste ju vara seriöst fel.

Katta och jag har spånat på att kanske amputera men jag kom fram till att det nog inte är så lätt att genomföra ensam så jag ska vänta tills någon kommer hem som kan hjälpa mig. ^^

Missar dessutom bowling och satsig middag ikväll. Okej, jag vet att jag är sämst på bowling men det är ändå roligt och en satsig middag liksom, hallå jag är beroende av god mat.. jävla skit..

Tror dock inte att det är så jättebra att sitta framför datorn när huvudet inte är på topp så nu ska jag överge den för teven eller kanske Harry Potter och ett berg Panodil.

=(

Today I didn't went to work... mitt huvud gör ont igen och det är nästan alltid på onsdagar av någon outgrundlig anledning.

men men, inte så mycket att göra åt. Nu ska jag äta frukost.

jag försökte i alla fall

Igår fick jag för mig att jag skulle motionera litegrann. Inte gymma eller springa eftersom det är så jobbigt och svettigt utan här skulle det simmas.

Gissa om det var ovant?
Har inte simmat/badat på flera år bortsett från bubblet hemma så jag höll ju på att dränka mig själv typ hundra gånger. Det hela blev ju inte bättre av att en gubbe 40+ simmade brevid och glodde på mig och siss hela tiden. Man är ju inte direkt "påklädd" när man badar så vi höll oss under ytan så mycket vi kunde tills gubben var klar.. =S

Efter intensivt plaskande (läs: simmande) i kanske 40 minuter hade vi tröttnat på att vara "seriösa". Linserna ville inte sitta kvar i ögonen och huvudvärken började smyga sig på..
så vi traskade helt enkelt upp och åkte hem.

men jag försökte i alla fall...

är man kräsen eller vad är problemet?

Gått igenom hela Specsavers glasögonutbud nu på lunchen pga att jag var missnöjd med det ena paret jag köpte i fredags. Hade hoppats på att hitta ett par andra idag så att jag skulle kunna byta, men vafan alla glasögon är ju skitfula och konstiga och passar inte mig alls.

Har en månad på mig nu i alla fall att försöka hitta ett par, annars får jag väl dras med mina "fula" och hoppas på att dom blir snygga nångång i framtiden!

Hann förresten inte äta lunch idag heller pga glasögonproblemet.. =(

jaha?

Klockan är bara 11 och jag har inget mer att göra på jobbet idag. Skillat va? =P

Får ägna mig åt att svara i telefonen och sitta på nätet resten av dagen.

med rätt att döda?

Mitt tålamod börjar tryta mer och mer för var dag som går.

Läser du det här så vet du att jag vill ha en förklaring, en enkel, simpel förklaring bara. Det är allt. Jag förväntar mig inget mer längre.

Jag vill bara ha koll och förstå.

That's it liksom.

Återigen.. snälla?

=)

image60

Freeedag =)

"Thank God it´s friday!"


Tant Jennie har hämtat sina nya glasögon idag så nu är tant Jennie glad, dock har hon fått lite huvudvärk för att glasögonen är myycket skarpare än dem gamla.

Tant Jennie köpte ju två par till och med men nu funderar hon på att byta det ena paret, Tommy Hillfiger-paret, för hon ser konstig ut i dem. och det är ju inte så bra det.

Nu måste tant Jennie jobba vidare på sitt kontor där hon och Maggi sitter och kacklar dagarna i ända. 

dagens ilandsproblem

Jag får stötar i öronen av mina mp3-hörlurar...

det kan ju inte vara sådär jättebra va?

...

@ work.

Orkar dock inte jobba och har/börjar få svinigt ont i huvudet.. =(

borta

skrev ett jätteseriöst inlägg för ett tag sen om massa böcker och sånt. Självklart fick datorn något ryck och hängde sig innan jag hann spara..

Jag tänker inte skriva om det... skit.

suck..

image59

Vacker syn som möter en när man loggar in på bilddagboken.. =/

slöseri? ;)

Nejdå, inget slöseri med pengar här inte.. gick och köpte mig två par nya glasögon idag, inte billigt men behövligt. Har inte bestämt mig för om jag är helt nöjd med dem ännu bara, det återstår väl att se vad man får för kommentarer.. mamma lär säga att dom är skitfula, men de är sånt man får räkna med :P

men men, bild kommer väl upp när jag hämtat hem dem!


och förresten, danska är inte heller det enklaste att förstå per telefon, danska är typ värst..!

besök =)

Lillkusin Leo är här och hälsar på =) mamma sa att vi skulle till stallet för typ två timmar sen, men vi har fortfarande inte åkt dit (?)

hm...


söndag

Undrar hur många "söndagsrubriker" jag har. Söndagar är alltid skit, kanske därför man inte orkar engagera sig..?


Helgen är i alla fall snart slut, igen. Var ute i fredags men hade inte direkt kul. Trött som få var jag så jag orkade inte med någonting, sen att vissa killar är dumma i huvudet gör inte det hela roligare.  Stackars B, råkar alltid ut för skitstövlarna.. men det är i alla fall hon och jag i nöd och lust och det kan inte någon ändra på <3


Igår körde jag massa bil också, hela vägen till Västerås för att gå på Ikea och käka på Max =) Kan inte påstå att det gick bra, men jag krockade inte och orsakade inte trafikstockning så det är ju i alla fall lite positivt!


Sällskapade med Bakis på kvällen sen också, kollade på Ugly Betty och käka mackor med jordnötssmör på XD


Så, för att knyta ihop säcken, söndag igen. Ska snart åka till Capo-lurk och luncha pållarna och sen sitta och vänta på att lillsiss kommer hem med lite godis till mig =)

RSS 2.0