Fullt ös medvetslös?!

Vad jag alltså ska roa mej med från nu ungefär och en månad framöver.. ^^

Fota hopplaget i Sthlm nånstans - 5/4
påsk - säkert middag med släkten nån av dagarna

Födelsedagar:
Petra 21 år -> födelsedagspartaj. 10-11/4 ungefär
Dacapo 7 år - 19/4
Jimmie 18 år - 23/4
Jag 21 år - 29/4
släktingar som fyller år - 2 stycken - fira dom olika dagar - 19de eller 20de kanske.
Olsson den lille filuren fyller också år, dagen efter mej

valborg och kryssning, 1 maj?

Helsingborg 8-10 maj
födelsedags/inflytt.fest 9 maj
hopptävling 10 maj. <----  Hur fan ska det gå? Trippelbokad på en och samma helg. Och jag vill inte missa något av det. Jädrans..

Jaa, sådär ser det ut på ett ungefär. Sen tror jag hundarna fyller år också men dom behöver man inte ha koll på ^^ Även min förra hund Charlie och min förra häst Nadja fyllde år i april.. Så ja, det är väl kanske tur att några droppar av med jämna mellanrum (det där lät inte bra nej..)


Har säkert missat nåt, men på ett ungefär!


Vi älskar april, right?! =)

april, april din dumma sill!

Imorgon är det 1 april vilket innebär att årets tuffaste månad är på ingång. Med det menar jag att något händer hela tiden, födelsedagar i mängder, födelsedagsfester, resor, tävlingar, you name it.

Ikväll när jag kommer hem efter träningen ska jag plita ner en lista på allt som händer. Kan va rätt intressant att se det konkret och inte bara veta att det är körigt värre.

Öjöj, jag längtar verkligen ^^

måndagstankar

yet another monday..

Det var inte roligt att vakna imorse. Med tanke på tidsomställningen så var ju klockan en timme för tidigt och det är måttligt jobbigt när man går upp grymt tidigt som jag glr. Mitt huvud var inte alls med på noterna så nu sitter jag här med huvudvärk som mina pronaxen inte kommer vinna över. Det känns ju lite sisådär om jag ska vara ärlig.

Helgen har åtminstone varit bra. Har insett att jag tydligen "tål" alkohol nu (peppar, peppar..) vilket faktiskt är rätt skönt. Visserligen dricker jag inte särskilt mycket men det är skönt att veta att oddsen att slippa huvudvärken har ökat rätt rejält sen tidigare.

Idag händer inte så mycket mer än just jobbet. Blir stallet när jag kommer hem och där ska jag nog ge mej ut i skogen med min lurk. Sommartiden innebär ju att det blir mörkt mycket senare på kvällen nu, vilket nog är det enda positiva..

Utgång!

Igår var det fullt ös medvetslös som gällde, och visst fullt ös blev det i alla fall.

Började kvällen hemma hos mej (för första gången i världshistorien typ) grejade drinkar a la budget vilket på ett ungefär innebär redbull/vodka och brännvin med trocadero. Testade att blanda mina redbulldrinkar med vanlijvodka och det var faktiskt riktigt gott måste jag säga. Blev lite "godissmak" över det hela.

Hängde i min säng/bäddsoffa i brist ¨på andra ställen vilket resulterade i en del pet och kläm och tafsande.. och vi var liksom tre tjejer?! Vad gick fel där? Såklart var jag den utsatte för det var ju extra kul tydligen att peta på mej pga av min supertajta klänning som inte riktigt satt på plats i trängseln i sängen.



När vi väl kommit till Örsa för att bussa vidare mot stan sa jag det smartaste jag någonsin sagt tror jag, nämligen att "snön ligger ju pååå marken!". Hur tänkte jag där?! Det jag menade var att snön verkligen låg PÅ marken. Alltså, ähh det går inte att förklara hur jag menar. Bakis kanske lyckas om hon skriver något på partypinglorna blogg.

I stan blev vi övergivna av Isa som inte mådde bra så det slutade med att det bara blev Bakis och jag men det fick ju gå det med. Vi hade världens jädra tur när bvi skulle in på krogen, måste bara skriva det så jag har bevis; det var noll kö in på Birger klockan kvart i 12. Hur sjukt som helst; brukar närmligen vara aaaslång kö då. Måste berott på vädret för det var ju faktiskt halvt snöstorm..

Bästa musiken på länge spelades, grymt bra Jennie-musik så vi shejkade på som tokar på golvet. Vi önskade till och med en låt hos DJn som han spelade och visade två tummar upp för. Gissa vilken låt? (ledtråd, tänk teneriffa/apdansen) ^^



Sen tog kvällen typ slut. Bakis gick åt sitt håll och jag åt mitt. Det var lite tragiskt. Jag försökte mej på allt för att hon skulle missa bussen dit hon skulle men näe, det gick inge vidare. Jag begav mej till enköping i alla fall, irrade runt där för att hitta dit jag skulle sova så framåt fyra tiden var jag nerbäddad..

Förresten, min kära "dagen efter huvudvärk" som jag alltid ådrog mej förut verkar har övergett mej. Förut fick jag sjukt med huvudvärk efter kanske tre aquatini men sen Teneriffa har jag klarat mej helt och hållet. Det är ju grymt bra ju, hoppar verkligen att det håller i sej!

Nä, nu ska jag göra nåt vettigt tror jag. =)

våffelonsdag

Har insett att jag inte är skapt för att börja plugga igen. Hade utbildning på jobbet idag och redan vid lunch, efter tre timmars "undervisning" var mitt huvud helt slut. Hoppades att det skulle bli bättre med lite mat och pronaxen, men icke. Så förstå hur jag mådde klockan 4 när vi äntligen fick sluta.. Sjönk längre och längre ner i stolen och lyssnade mindre och mindre ju mer klockan blev.

Men jag lärde mig i alla fall en massa bra saker som man kan ha som merit till framtida jobb. Lär ju dessutom lära mej ännu mer ju mer jag jobbar i systemet.

Men men. Hade tänkt skriva nåt helt annat men jag har tappat tråden totalt..


trasig

Jag råkade ha sönder ännu en bil i helgen, som tur är Inte lika mycket som sist men ändå. Känns ju lite sådär om jag ska vara ärlig.


Borde nog sluta köra bil.
 .
.
.
.
.


söndag

Är verkligen helt slut at the moment. Gick upp strax efter 7 imorse för att åka med till en hopptävling och fotografera vårat lag i div 1. Tävlingen var i Södertälje vilket är på andra sidan stan vilket i sin tur betyder att det tar en helvetes lång tid att åka dit eftersom det bara får köras i 80 med släp.
Men men. Tog en massa bilder men ingen "hoppbild" blev bra. Alldeles för mörka och oskarpa men det kanske går att fixa till i ps eller något. Sämst, jag som hade systemkamera och allt..

Kom hem nångång mitt på dagen och sen dess har jag legar här i sängen och tryckt i mej Maryland Double Choc Chip cookiesar och chips. Jag satsar stenhårt på beachen -09, hellyeah. Huvudvärk har jag skaffat mej också, hoppas att den går över..

Laget kom förresten 11a. Riktigt synd med tanke på att två var felfria och två hade endast 4 fel, var tiden som var lite sämre.. Inte för att jag tyckte dom var långsamma, men tydligen..



Nu ska jag sova middag!

skrubbpingis, nån som vill vara med?

Sitter i skrubben och jobbar nu. Finns ett pingisbord och pärmar från -70talet här. Väldigt spännande. Mitt kontor är "under ombyggnad" skulle man kunna säga, det är därför jag är hänvisad till "skrubben". Har jag tur får jag flytta tillbaka i eftermiddag annars kanske på måndag.

Nu ska jag jobba vidare.

allmänt funderande

Tjingeling.

I brist på engagemang sitter jag rätt upp och ner på en stol och bara sitter. Kan tyckas rätt trist och faktiskt, det är rätt trist.

Torsdag är det idag dessutom, i vanliga fall borde det innbära träning men idag tror jag inte det blir någon. Kanske, om jag har tur. Har missat fyra, fem träningar nu de senaste två-tre veckorna så det vore skönt att komma igång igen.. Blir det ingen träning så blir det ut i skogen istället, kanske klättra om det finns nåt bra ställe..


Funderingar inför helgen är också ständigt återkommande på torsdagar. Även denna helg är plånboken tom så ingen utgång är planerad. Är riktigt sugen på en sån där supe(a)r kväll som man alltid hade förr; dansa hela kvällen, bli full på shots eller redbull/vodka och bli emotionella på bussen hem och sen inte minnas ett dugg av vad man sa. Ringa fyllesamtal till nån trevlig kille och vara allmänt bakom flötet sådär som bara jag och mina homos kan.

Åhh, vilka minnen!

Nä, återkommande för just detta klockslag är att min rast strax är slut.. Time to start work again.

bokmal!

Haha, läste ut Twilightbok nummer 2 (kommer inte ihåg vad den heter) den 13 mars vilket var i fredags. Samma kväll fick jag tag i trean och började läsa den lite smått i lördagsmorse.

Gissa när jag läste ut den?!


I måndagskväll! Och den boken var ändå över 500 sidor tjock.. Tre dagar knappt.. Nu kommer det dröja innan jag får läsa fyran så ikväll måste jag botanisera i pappas bokhylla efter nåt nytt och spännande att läsa. Jag tycker det är lika bra att fortsätta med läsandet nu när man kommit igång igen men frågan är bara vad jag ska läsa.

Deckare är ju typiskt mej och såna har ju även pappa gott om men frågan är om jag inte är sugen på nån riktig chicklit bok. Tror det skulle behövas i den här trista vardagen..
Well, får se vad det blir...

...

Det här går inte..

hejs

Söndag.

Jag hade lovat mig själv ha en riktig seg söndag idag och med menas det är läsa (såklart!), umgås med Ben & Jerry och kanske se en film.

Igår kväll körde jag Bakis till MrHunk men innan dess var vi på Ica Maxi så att jag kunde bunkra upp för kvällen. Bakis skulle lekt med mej egentligen men MrHunk var tydligen intressantare (?!) så jag fick snällt umgås med Ben och Jerry, lite chips och filmen Twilight. Kunde inte låta bli att se den igen nu när jag är helt inne i böckerna ^^ Och karaktären Edward (inte skådespelaren) vore ju något att ha själv... ;)

Idag har jag stått i tvättstugan en timme och städat, vikt tvätt och fått tokryck på sjumiljarder strumpor som ligger PRECIS överallt och Som det ser ut nu ska jag överge datorn och börja med min segis-söndag =)

stuck in the middle

Igår läste jag ut bok nr två i "Twilightserien". Det roliga var att jag kom in den spännande delen på lunchen och när lunchen väl var slut kunde jag bara inte sluta läsa. Jag har lite för lätt att fastna i en bok och ibland kan jag fastna i flera timmar och få världens chock när jag väl kollar på klockan. Men iaf, spännande var det och jag visste ju att jag var tvungen att börja jobba igen och alltså inte kunde fortsätta läsa.

Men ibland är jag bra smart alltså! Prickade betalningarna och gjorde allt det viktiga fort som satan sen satte jag mej och började sortera litegrann... meeed boken i knät under bordet... Och det funkade finfint! Fick in en jädra massa papper på sina platser plus att jag kom en bra bit till i boken! Måste väl kanske skriva också att jag inte läste så jättelänge, bara typ 20 sidor kanske, för att liksom komma förbi det där spännande som inte gick att lämna mitt i.

Plöjde resten av boken hela bussresan hem och sen var den schlutt.. =( Sämst när bra böcker tar slut ju.. Nu måste jag ragga tag i trean så jag kan fortsätta läsa om vampyrer och kärlek  ^^  Synd bara att det är ungdomsböcker (B. Wahlströms), dom är alldeles för lättlästa..

but you get addicted I must say..


såkandegå

Fri att tolka..


utan pengar får man ingen mat

Nu har även jag drabbats av lågkonjukturen. Japp, så är det.
Det blir nämligen inte någon lunch till mig idag. Känns ju lite halvtaskigt måste jag säga. Jag måste ha ruinerat mej själv totalt i samband med utlandsresan och det är inte lätt att komma tillbaka till en stadig ekonomi igen. Inte för att den var särskilt stadig innan semestern med då hade jag i alla fall ett kapital att röra mig med.
Just nu är jag som sagt råpank. Har inte ens råd med lunch för en tjuga. Och det är två veckor kvar till lön.

Men jag ska kämpa, jag ska överleva! Idag hade jag turen att det fanns en jättestor skål med frukt som vi fick ta av, meloner, vindruvor, mango, kiwisar med mera så nu sitter jag och knaprar på en bit mango och snart ska jag hugga in på en kiwi. Har dessutom några rutor kvar av min chokladkaka men dom ska jag snåla på. Lätt att säga, men svårt att hålla.. Ska smita ner i matsalen/fikarummet/köket igen om en liten stund och se om det finns några kiwisar kvar..


När jag ändå är inne på mat, måste komma ihåg middag ikväll. Glömde bort det igår och då hade jag ändå tränat innan..


Äntligen!

Nu har jag det!
Framtiden eller i alla fall en liten del av den har jag spikat. Nu gäller det bara att spara pengar men det borde jag ju kunna greja.

Mina små grisar B och K ska också med har jag bestämt ^^ Om ni blinkar lite fint så kanske jag berättar för er annars är det bara att nicka och gilla läget =)


Känns faktiskt bra att jag har kommit på något. Det finns nämligen ett opublicerat inlägg som bara blir allt längre där jag beklagar mej över hur min situation ser ut och hur den utvecklas, eller snarare inte utvecklas men det kommer inte att läggas upp.

Vad som gäller nu är alltså att mina små grisar hänger på, vi skulle ha så grymt äckligt kul och jag vet att vi alla verkligen vill det här. Så Bakis för i helvete; hitta ett jobb och tjäna cash!!

Jag börjar faktiskt redan nu känna ett lugn. Visst, jag blir av med mitt nuvarande jobb om en månad ungefär så jag kommer också behöva hitta ett nytt tills vidare men ändå, det ska gå. Har jag väl bestämt mej (verkligen BESTÄMT mej) så finns det inga hinder.

Jag önskar mej själv lycka till.

smärta xD

HAHAHAAAh, jag har träningsvärk som bara fan efter min långpromenad igår!! Är man otränad eller vad?!
En promenad (eller man kanske ska kalla det powerwalk) på en timme, skulle tippa på att jag gick 9 km ungefär och mina fotleder gör ont, låren gör ont och my asss gör ont som bara fan!

Inte bra...

just another day in skogen.

Söndag. Min plan för dagen var att göra så lite som möjligt och sova så länge som möjligt och jag måste säga att jag har lyckats relativt bra. Gick inte upp ur sängen förrän vid kvart i ett och innan dess låg jag och läste "När jag hör din röst" ett tag. Åt ingen frukost, glömde nog bort det..

Vid två tog jag mitt förnuft tillfånga och gick på en långpromenad med Tessie. Kyrkan fick bli destinationen då den ligger lagom många km bort. Tog en sväng på kyrkogården och tittade till mormor. Hon verkade ha det bra. Grönt och fint och med två lyktor som faktiskt brann. Jag stod och funderade en stund över om det verkligen är som mamma sa när mormor dog. Att teckningen jag ritade och lämnade på begravningen fick ligga med i urnan. Jag hoppas att det är så, sånt borde man inte ljuga om.

Gick hem efter en stund men Tessie fick span på en stor snöhög som hon ville leka i en stund. Så sagt och gjort, vi intog snöhögen. Hon verkligen ÄLSKAR när man sparkar upp snö i luften som hon kan hoppa efter och försöka fånga i luften. Det är liksom inga små skutt hon gör heller; säkert 1,5 meter rätt upp.

Promenerade hem tillslut, det började regna, min strumpa ramlade av heeela tiden och jag kände hur tom min mage var. Hemma igen kvart över tre. Så i hela en timme och 15 minuter var vi ute och gick! Credd till mej!

Har inte gjort så mycket mer idag förutom att greja lite med Capo och som det ser ut nu så ska jag gå och duscha och sen bädda ner mej med min bok.


thoughts

Jag sitter i en knepig situation.
Eller jag har egentligen suttit i den här situation rätt länge och jag är så jävla smidig att jag inte gör något åt den. Jag tror att jag är rädd för vad som kommer hända om jag berättar, vilken sorts feedback jag får tillbaka. Antingen gör jag bort mej totalt eller inte och det känns lite sisådär att det verkligen är antingen eller som gäller.

Och inte ens här vågar jag skriva mer utförligt för det känns som om jag säger för mycket och bara det blir nästan pinsamt ^^

Tänk vad lätt allt vore om man inte var så blyg..


Fredag once again!

Precis hemkommen från jobbet. Eller från Bakis för att vara exakt. JAg fick nämligen äran att ta med mej Fluff från västerås idag och han skulle dumpas av hos Bakis, så där har jag alltså varit en snabbis. Vi ska till Uppsala ikväll och svira runt. Jag är dock (eller som vanligt) ganska otaggad med tanke på att ställena som vi ska till inte är dem som lockar mej allra mest.

Men säger jag det högt så lär jag bara få höra att jag kan stanna hemma om jag ändå ska klaga så det är väl lika bra att hålla tyst. Uppsala är ändå något mer lockande än att sitta hemma en fredag kväll. Visserligen har jag en grymt bra bok jag kan roa mej med men jag tror jag sparar den till söndag. Är ett bra tidsfördriv som nog kan få en seg söndag att gå riktigt fort.

Vore kul att gå till nåt "nytt" ställe i stan iofs, men då är problemet att man inte vet vart nånstans man kommer in. Det är rätt kinkigt med åldersgränser och många ställen har typ 22 och 25 och då är man ju waay too young. Kan ju bli lite smått pinsamt om man står i kö för att komma in och sen är man för liten. Sånt draddar liksom bara folk under 20 tycker jag. Vi som är äldre borde egentligen få komma in ändå tycker jag ^^

Nog om detta, jag ska börja klura på kläder till senare och så ska jag få min käre far att börja med middagen så jag kan rulla tillbaka till Bakis i vettig tid.

Cya folks =)


Stackars lilla hunden

Igår blev lilla Alfons kastrerad. Stackars lilla hund måste jag säga; han är så deprimerad. Ligger och sover för sej själv hela tiden, gnyr och gnäller och håller på. Det kanske gör ont vad vet jag men lugnare har han ju verkligen blivit i alla fall. Tuss och Alfons kan inte vara ensamma tillsammans heller just nu, så när jag åkte till stallet idag fick Alfons vara hos min morbror under tiden.

Gissa om han blev glad när han blev hämtad efter en timme. Han hade tydligen inte lämnat hallen utan bara legat och tryckt vid dörren i en timmes tid så när jag kom höll han på att riva stället med sin tratt på huvudet. Han ylade och klamrade sej fast kring mitt ben och ville ut så fort som möjligt.. Sen att få in honom i bilen var ju iofs en annan femma. Vet inte om han kopplade bilfärden med smärta eftersom han åkte till veterinären igår, han ville liksom inte in i bilen, inte för fem öre. Men efter mycket lock och pock så.. ^^

Nu ligger han ensam i hallen igen och sover, Tessie har blivit bortskämd med att sova i mammas och pappas säng så hon ligger där och sover. Dom som alltid sover "på hög"..

Men men, tur att man själv inte ska bli kastrerad. Verkar inte bra för psyket alltså.

framtiden suger

Tänka sig, jag har jobb ännu en månad. I alla fall var det vad chefen sa idag. Det är dumt, men jag är nästan glad över att två på "min avdelning" har blivit sjukskrivna hela mars, hade dem inte blivit det så hade jag nog varit körd den här månaden istället.

Så nu är det alltså bara att börja leta nytt jobb. Känns ju himla lätt i tider som dessa. Sju miljoner människor blir uppsagda, tre ton tonåringar ska ha sommarjobb och ytterligare tre ton gymnasieelver tar studenten i sommar och ska OCKSÅ ha jobb.

Måste nog komma på nåt smart. Kanske spara ihop till den där kursen jag och Katta pratat om så mycket, fly utomlands och liksom bara vara. Katta, va säger du, efter muck?! Bakis, du är på också va?

RSS 2.0