Lördag

Jag är ju totalt sämst på att plugga!
.
Nu har jag inlämning 1 av en uppsats på onsdag tror jag och jag har lyckats plita ner 6 rader hittills. Går ju åt helvete det här. Det är inga problem med att skriva men det är sjukt svårt att veta vad jag ska skriva och hur jag ska formulera mig för att det ska bli "akademiskt". Riktigt dumt att ha en uppsats som första arbete tycker jag. Grammatiken suger jag ju på så det hade ju inte varit helt fel om vi istället hade fått en större eller kanske bara två uppsatser att skriva mot slutet av terminen istället. När man lärt sig grammatiken lite bättre so to speak.
.
Per har i alla fall lovat att hjälpa mig. Det räcker ju om han också läser uppgiften så att jag har nån att diskutera med. Alltid nåt liksom. Just nu står han visserligen och målar tak men han ska bannemej hjälpa mig nu i helgen, nästa vecka är fullsmockad med plugg.
.
Nej, återgå till att klura lite på uppsatsen kanske..

Friday

Okey, Today I attended my first (of many) seminars. This one was in Social Studies; american government.
I was a bit scared that my group would be this kind of group in which no one talks and takes place, but I was lucky. Okay, some of us didn't say a word but that's the way it always is. Me, for instance haden't have any opportunity to do the "homework" so I didn't know what to say. I mean, do I know anything about the American Government?! No, I don't think so.
.
The books I ordered for the whole course isn't packed yet either. Good shit. I hope I'll get them early next week, otherwise I won't be able to do everything I have to do. And that's a lot I may say.
.
What to do now? The apartment looks like.. I dont know, it doesn't look good at all. Maybe I'll try being a good girlfriend and tidy. There are newspapers, clothes and dish all over the place.. yuck.
.
Well, I'll put on some music and then go banans :P
.
Wish me luck!

torsdag

Lilla blå tappade avgassystemet idag, bra va?
Hann inte komma så långt hemifrån som tur var så jag fick snällt åka tillbaka hem med halva avgassystemet släpandes i backen. Kul jul. Nu ska Jimmie laga den i helgen och lyckas han inte är jag smått körd..
.
tumme upp!

Onsdag

Hej!
.
Jag är glad av någon konstig anledning idag. Solen skiner så det måste vara det som gört. Jag ska strax knalla iväg till skolan och gå på två föreläsningar. Känns bra att plugga men jag tror jag kommer få det körigt. Kul att vi ska börja med en uppsats i academic writing typ det första vi gör. När skrev jag senast en uppsats på engelska? Den här måste dessutom få bra betyg. Men det är bara att köra på, jag är ju student för att lära mig så det är väl så jag måste tänka.
.
Har även som plan att matcha in lite jobb då jag inte fattar hur man fixar studiestöd. Behöver inte ta något lån men lite inkomst måste jag ju ha. Har stora planer inför våren, bilköp och grejer så där måste jag ju bidra lite, blir svårt utan pengar ^^
.
Idag börjar träningen igen också! Apropå ingenting :P Hoppträning snackar jag om då, visserligen har Capo varit skadad och inte riden under nästan en månads tid men det stoppar inte oss. Han har kunglig kondis och återhämtar sig snabbt efter vila så nästa vecka kan vi vara med och hoppa som vanligt. Idag hoppar vi hoppandet...
.
Mitt eget tränande ska dra igång snart också hoppas jag, måste få tag i nån typ av studentleg så att jag kan skaffa gymkort med studentrabatt, kommer att spara in ganska mycket på det så jag väntar tålmodigt. CSN borde väl skicka ut ett sånt där mecanet kort eller nåt väl?
.
Men men, ska bege mig iväg till akademibokhandeln nu innan jag ska till föreläsningarna. En kalender känns behövlig..
.
Tjing!

Dagen med stort S

Tjingeling mina vänner.

Idag började jag studera på universitetet, så nu är jag en av alla dessa studenter som jag alltid har irriterat mej på ^^ Kommer väl förmodligen hänga runt på Engelska institutionen eftersom att det är engelska jag ska läsa. Och läsa ska jag verkligen göra, herrejävlar vad mycket plugg jag kommer få. Trodde det skulle bli lite chill och massa dötid men jag kommer nog fan få plugga häcken av mig om jag ska komma ur den här kursen med hedern i behåll. Men det ska bli spännande faktiskt dock så insåg jag idag under diagnosen jag skrev att jag suger på engelska nuförtiden. Var ju trots allt nästan 4 år sen jag gick i skolan så jag skyller på det.

Del två på dagen med stort S är att jag at the moment befinner mig i Sälen. Asnice ju! Bor i en lägenhet som är skitfin och modern med en massa sovrum så vi slipper sova på hög. Just nu sitter Per och Jimmie och dricker öl i bastun medan jag, Jonna, mamma o pappa sitter i soffan och kolla på teve. Käkade tacos tidigare och innan dess drog vi och kirrade skidor. Skistar är skitdyra så dom bojkottade vi :P

I morgon blir det uppstigning vid 8 kanske för att sedan dra ut i backen. Måste plugga in pistkartan så man får lite koll bara, verkar va mycket röda och svarta backar så det gäller kanske att ha koll :P Vi har med oss kameror imorrn så det blir nice att få lite bilder :)

Nu ska jag chipsa lite!

Tisdag

Hej hej!
.
Har varit sjuk i helgen och det var inte ett dugg roligt kan jag lova. Sitter och nyser just i detta nu så helt frisk är jag nog inte än.. Men men, vad göra? Ska till Sälen på torsdag så om jag hinner friska på mig så blir jag nog sjuk där igen sen.
.
Annat spännande är att jag ska börja plugga nästa vecka och har upprop och prov på torsdag. Kommer ju inte gå bra och jag kommer säkerligen bli mitt "gamla" jag igen; ni vet blyg och tillbakadragen. Inte okej men jag ska åtminstone göra mitt yttersta för att inte framstå som värsta blygisen.
.
Jobbet blir det inte så mycket av framöver tyvärr. Mitt vik som jag haft i några månader tar slut men om jag har tur så får jag fortsätta jobba extra lite vid behov. Tycker Thoresta är ett toppenställe så jag hoppas jag får lite pass framöver också.
.
Hm, ja Sälen var det ja. Och jobb.. Det innebär alltså att jag bör lämna datorn och börja packa NU.
.
Tjing!
.
Bjussar på en bild på Missie; stadskatten utan vinterpäls :)

2011

GOTT NYTT ÅR!
.
Jag är totalt sämst på att skriva här, men jag ska bättra mig. Försöka i alla fall. Men just nu är jag trött och har huvudvärk. Sov inte en blund inatt och klev upp 04.10 så det blir sängen för mig nu.
.
Hörs nån annan dag!
.
.
Var i Jönköping över nyår och vid tolvslaget regnade det satan och blåste storm. Mindre kul kan jag lova. Blött kan jag lova också.
.
Tjing!

RSS 2.0