Måndag

Halloj, tentatime hela dagen idag alltså. Började dagen med en halvtimmes powerwalk till och från skolan, jag var inte helt säker på om tentan skulle läggas upp på nätet så jag tog det säkra före det osäkra. Var ganska skönt att komma ut tidigt på morgonen måste jag erkänna, kan ha det som ett litet mål att göra oftare, har ju så fina skor nu liksom. Mina Easytone dessutom, dom ligger ju och dammar igen nånstans vilket inte är okej!
.
Åter till tentan kanske; trodde att den skulle vara ganska enkel men texterna som jag skulle skriva om var lite knepiga, blev inte riktigt nöjd och hann inte heller läsa igenom allt innan jag skickade in. Klockan var 16.58 när jag tröck på "send" och 17.00 var absolut deadline. Kunde gått illa... men det återstår att se. Jag blir ju inte alltför förvånad om jag skulle kamma hem ännu ett U liksom.
.
.
.....................................
.
.
Skrev igår också om min kommande vecka, har ganska mycket planer och kommer inte ha tid att sova i Uppsala förrän kanske på fredag om jag har tur.
.
.
Måndag (idag): Tenta hela dagen, rida
.
Tisdag: Rida, Blomomloppet på kvällen och sen åka tillbaka till skogen efter
.
Onsdag: Kommer antagligen inte kunna röra mig, men ska rida och sed åka till lillasyster i Ed
.
Torsdag: Åker hem från Ed, (hoppas slippa rida)
.
Fredag: Rida sen till stan
.
Lördag: Eventuellt lämna Missie i skogen (om jag inte redan gjort det) sen åka till Stockholm relativt tidigt för att gå på SUMMERBURST!! Wohooo!! :D:D
.
Söndag: Vakna tidigt på något hotell i Sthlm, klämma så mycket frukost det bara går sen åka massa mil ner till Jönköping för att gå på 60-års firande.
.
Måndag: Åka hem från Jönköping och sova!!
.
Tisdag: Rida
.
Onsdag: Ännu en tenta...
.
.
Sen äre slut på kaoset, då börjar jag leva livet som arbetslös och totalpank. Wohoo på det med. Not.
.
.
.
Well, ganska mycket att göra alltså, men det mesta är skoj och jag älskar hotell så det blir bra det här :)

Söndag

Hej hej :)
.
Jag har överlevt ännu en helg, med nöd och näppe. Tänkte att det skulle vara skönt att sova ut igår morse, eftersom vi var hos Mattan ute i skogen till ganska sent på kvällen. Ställde alltså ingen väckarklocka.. Gissa när jag vaknade? Det är helt sjukt, men klockan var 14.00 när jag vaknade :O Jag nästan flög upp ur sängen och fattade ingenting. Till idag ställde vi klockorna i alla fall så idag var jag vaken och vid liv runt 10-11, bra jobbat om jag får säga det själv.
.
Imorgon är det litteraturtenta, hemtenta så jag måste hålla diciplinen och göra det jag ska, är verkligen inte okej nånstans med ett till U... Den lilla detaljen att jag inte tagit mej igenom hela boken stör mej en aning dock.. Men det får gå, har ju tillgång till boken och sådär medan jag skriver så det är väl bara att läsa lite under tiden liksom.
.
Nästa vecka kommer förresten bli helt bananas, men det kan jag berätta om imorgon eller på tisdag, nu ska jag duscha och läsa bok :)
.
Pussokrams folket

Tentatime

Är så nervös så jag har ont i magen... Kan inte äta och snart inte nöta på min hjärna längre.
.
ÅÅHH!! Fyfan vad illa om jag inte klarar den här...
.
Såg förresten att kursplanen är ändrad till nästa termin, samhäll och kultur är borttagna och ersatta med något om språkvetenskap har jag för mig. Så jäkla illa att jag inte visste det när jag började, då hade jag ju läst kursen nästa termin istället och kanske tyckt att den var intressant, det är ju trots allt språket jag är intresserad av. Men men, vad göra liksom?
.
Nej, det är dags att återgå till böckerna (papperna) och nöta, jag hoppas att mitt halvfotografiska minne samarbetar med mig idag, det kan ju underlätta litegrann kanske..
.
Cya folks, wish me luck!

Pluggar

Sitter och tentapluggar till omtentan som är imorgon, kuggade ju grammatiken med 3 poäng vilket motsvarar ungefär 2 ord som var fel. Sjukt sugit. Så imorrn gäller det alltså att naila skiten. Håll tummarna stenhårt för mig!
.
Tagit lite pauser nu under dagen då det är så mycket som ska fastna i huvudet och medan jag pausat har jag pusslat ihop en spelningslista i Spotify med musik inför Summerburst, tog dom populäraste låtarna från dom som ska spela, typ Guetta, Avicii, Calvin Harris osv. Ruggigt bra, åtminstone vissa låtar :P
.
Tjohoo, vad taggad jag är, synd bara att jag inte känner fler som ska dit, men av 11000 pers känner man kanske igen nån?
.
Well well, dags att återgå till grammatiken, snart dags för ett "förhör"...
.
.
Bjussar på en skitsnygg bild på mig själv från festen för några veckor sen ^^

Echo echo echo...

Helvete!! Man fick tydligen bara ett halvt studiebidrag den här månaden... 66 kr kvar på kontot och då har jag inte fått med mobilräkningen bland betalningarna som jag har gjort.
.
Hur i helvete ska detta gå? Bilen är fulltankad, vilket alltså var dumt gjort för där rök ju 500 spänn... Men alltså, 66 kr, det är ju helt sjukt...
.
Det enda lilla positiva är att skatteåterbäringen borde komma om en månad.. Så nu är det väl bara att leva på hoppet.
.
Great.

happy fish

Ett år med Perraponken idag :) <3
.
Firar det med att åka på Summerburst, kommer bli KUUUUUUUNG! :D

fortfarande tisdag

Jag börjar fan bli dum i huvudet på riktigt. Jag fattar inte vad som är grejen egentligen. Jag kan inte säga att jag ska skaffa mig ett liv för jag har ett liv, men jag lever det helt åt helvete dåligt. Slå mig, någon. Gör så att jag gör något bra snart..

tisdag

Mest kaos, vilket gör att jag hellre sover. Det löser inga problem men man slipper tänka på problemen då. Vet inte riktigt vad jag ska ta mig till bortsett från att satsa, men när inget blir positivt i slutändan är det svårt att hitta viljan..
.
Blööörk.....

Tätt med ord skareva

Helvete vad jag är trött. "Sov då" är lätt att tänka och att säga, men inte så jävla lätt att göra. Eller iofs, går jag och lägger mig somnar jag på 7 sekunder. Konstant jävla jättetrött hela tiden. Kan ha nåt att göra med mina obefintliga matvanor, men man kan aldrig vara säker. Idag hann jag klämma en 33a cola och en micropasta innan träningen, eller ja, en halv micropasta, resten hann jag inte tugga i mej. Just nu jobbar jag på en till 33a cola. Såhär lagom sent en torsdagskväll.
Great. Risken är att jag blir väckt 7 imorgon bitti. You never know i det här huset. Om inte 7 så halv 8, då har snickarna på granntomten skruvat på stereon på såndär volym som ekar över skogen. Dom är rätt högljudda också, sådär som killar är i 20-års åldern. Tycker dom är asballa. Det tycker inte jag.
Har läst igenom en blogg från Uppsala, gammal var den men nån skön tjej som var konstant full och odräglig hade skrivit den. Typ såhär som jag skriver nu. Fast bättre. Såhär konstigt liksom och med korta meningar. Inget sagt typ.
Om jag inte väcks kl 7 eller halv 8 imorgon kommer jag antagligen att sova länge. Eller min definition på länge; vakna 5, somna om, vakna halv 8, somna om, vakna 9, somna om, vakna 10, inte orka kliva upp, halv 11, tröttnar på skiten och går upp. ÄTer ingen frukost för allt smakar skit. Well, ja. Palla.
Nu är klockan lite mer än nyss, dags att hinka colan och somna innan jag blir pigg.
Tjenis.

matproblem

Klockan är två på dagen nu och jag har fortfarande inte ätit något idag. Var hungrig igår när jag gick och la mig och svepte typ en liter mjölk pga det. Tänkte väl att jag kan äta nåt idag istället. Men inte fan har jag gjort det. Varit och kikat i kylen och skafferierna, men är inte sugen på nåt, det finns massa att äta, men nej, vill inte ha.. Skum känsla, för jag är djävulskt hungrig och har haft en kurrande mage hela morgonen. Blir ju inte bättre av att jag skriver om det heller :P
Well, vad ska jag göra? Kommer ju inte äta skiten jag fixar åt mig i vilket fall som helst, ingenting är gott...
illa, illa...

Lite vårbilder

.
Mina fina stövlar och min trasiga sadel.. Måste fasiken lämna in den på lagning snart :/
.
.
Såhär går det när man har med mig att göra ;) Tyvärr var inte Capo så snäll den här dagen...

är man sämst så är man

Asså, vad är det här för jävla skit? Jag måste ju vara årtiondets sämsta student. Har inte klarat en enda jäkla tenta ännu och kursen tar slut den här månaden. Great. Får läsa om helt skiten nästa termin.
Bajs.

Sommarfeeling en tisdag som denna.

Hej världen. Jag sitter och svettas som en gris i solskenet. Har balkongdörren öppen men det kommer bara in varmluft som gör mig ännu mer gojsig. Min tanke var att åka och rida ikväll och sen sova i skogen men det sket sig för jag kom precis på att jag har en muntlig presentation i skolan imorgon bitti. Yey, har inte ens börjat med det jäkla arbetet. Min nästa tanke var att åka typ nu, men det är ju varmt som satan ute och det är synd om Capo då om han ska behöva jobba sig dyngsur, dessutom måste jag hämta hö och det får inte plats i min bil.. Så, om jag ska försöka vara smart så bör jag skriva presentationen nu och åka till stallet runt 17 för att sen hinna tillbaka till stan lagom till BB och för att finslipa arbetet lite.
.
Jag har förresten ett seminarie idag som jag inte kommer att gå på. Får bli att lämna in nån extrauppgift istället. Har inte haft tid att få tag i boken vi skulle läst, hittade dock alla texter på nätet, men har inte haft tid. Känns dumt att gå på seminariet då, finns ju absolut ingenting jag skulle kunna bidra med.. Ska försöka ta mig igenom 400 sidor Great expectations av Dickens till nästa vecka istället. Kommer nog inte gå det heller, men kan ju åtminstone försöka.
.
Nu ska jag kika till Missie, Per hittade henne på taket utanför balkongen igår, hon hade alltså hoppat över räcket och ut på avsatsen brevid. Fritt fall därifrån och 4 våningar ner... Mindre bra. Okej att katter har nio liv, men jag vill helst undvika att dom nio liven ska minska iom ett fall från taket...
.
Give me a call or sms om nån vill leka med mig, pojkvänsfri helg på ingång ;)

Party

Det var feeest!!
.
Hade en superrolig kväll igår med förfest hos oss i lägenheten med utgång på BJ efter. Nästan alla som var med innan hängde med ut så det var skitkul, vi festade som om vi var 19 igen och på grund av det fastnade vi på hela 2 vimmelbilder, den ena var såklart skitdålig men det hör ju till vanligheterna :P
.
Tack alla som kom igår, gamla vänner, nya vänner, alla vänner! Jag hade jätteroligt :)

MAJ!?

På fredag äre fest! Haha, känner mig som värsta fjortisen som taggar till tre veckor innan en fest, men vafan, jag har inte festat och inte ens druckit alkohol på månader.. Lite läskigt nästan, förr var det fest och klubbande varenda helg, men sen hände nåt och jag har knappt satt min fot på krogen. Fredagens röj kommer alltså göra mig aprak. Toppen. Jag som inte alls blir bakis... :S
.
Haha, men det ska bli kul, hoppas bara att Gud slutar kissa på oss! Jag vill ha sol och värme, kollade på foreca nyss och dom skrev att det ska bli 20 grader i helgen, så det ser ju lite lovande ut iaf.
.
Well, angående fredag, när jag ändå är igång. Tenta. Igen. Feels good. Är rätt säker på att jag kuggade grammatiken (också) så kan tanka mig att det blir en omtenta snart igen också... :/ Men i alla fall, tenta på fredag morgon. Denna gång är det uppsatsen som ska skrivas. Det som är bra är att man inte kan och behöver sitta flera dagar i förväg för att plugga. Rubrikerna släpps imorgon bitti så imorgon gäller det bara att sitta och läsa på det som man väljer. JAg ska även "revisa" min senaste uppsats om Earth Hour ikväll för att komma in i uppsatstänket igen. Var ett tips från min handledare som jag tänker ta tillvara på :)
.
.........................
.
Idag then, åkte till Caroline i Bålsta imorse (förmiddags) för att klippa till håret lite. Det var superslitet så hon fick kapa ett par centimeter, topparna som var vita efter silverschamponering finns alltså inte kvar :P Skönt att ha en sak ur världen :) Har hängt i skogen nu sen jag var klar hos Carro, är grymt sugen på att hoppa idag, inte höjder utan studs, cavaletti och lite sånt. Det är ganska jobbigt att hoppa när man är ensam så jag ska ragga upp nån som kan hjälpa mig!
.
Hare bra gott folk,
.
Cya laters

No looking good

.
Snacka om schleten look, hur ska detta sluta? Inte okej!
.

RSS 2.0