söndag

Vilken helg! Lite lagom intensiv sådär.
Började i fredags med förfest och hög ljudvolym. En stackars granne kom och ringde på och tyckte vi lät för mycket.. oops.. Ska inte hända igen ^^ Krogen stod på schemat därefter men jag dissade folket och var wild and crazy och drog till Stockholm istället. Mucho bättre. Dock ville inte tågen som jag ville på lördagen när jag skulle hem. Jädra vinter att ställa till problem. Det hela slutade i alla fall med att jag fick tag i en ersättningsbuss som tog hundra år att åka. Kom hem två timmar senare liksom. Trött som en gnu, såklart, så jag intog sängen i ett par timmar för att ladda batterierna inför lördagens eskapader.
På schemat i lördags stod förfest i Enköping med efterföljande utgång på Konrad i Västerås. Fick med oss rätt många ut faktiskt; jag, Ida, Emil, Bakis, Linda, Petra, Johan, Stofe, Vickan, Gustav och även Fluff med flickvän samt syster med pojkvän. En hel drös med folk alltså. Men det var trevligt. Visserligen är Konrad inte världens roligaste ställe, men Bakis, Vickan och jag har en del roliga minnen därifrån.
Hm. Ja. Puttrade tillbaka till Enköping mitt i natten, snyltade soffa hos Ida och Linda och sov dåligt den här natten också. Blir nog halvtidig sänggång ikväll kan jag tro. Hoppas jag.
Kanske till och med en powernap nu...

tisdag (

Hej världen. styckeindelningen funkar inte.
Inspirationen tryter. Eller egentligen inte. Jag är bara för lat för att skriva något. Det känns liksom jobbigt att knåpa ihop nåt av någon anledning.
Kan väl säga som så att sen sist har det väl egentligen inte hänt så mycket. Hängde en jävla massa med Bakis, drog på bio och såg Daybreakers samt storstädat lägenheten. Fick nåt ryck i söndags när jag hoppade över både simning och promenad, man kan inte sitta en hel dag framför datorn med teven i bakgrunden, det går bara inte. Så istället drog jag igång Spotify på högsta volym och gick igenom hela lägenheten (bortsett från Kattas halva där det rådde krig av det svårare slaget) med dammsugare och mopp.
Katta hakade på när hon kom hem så det blev riktigt snyggt tillsist :) Och just för att jag fick arslet ur vagnen och gjorde snyggt så drog jag med mej pappa till Ikea igår och köpte lite nya möbler; en "bokhylla" och ett vitrinskåp. Ut med den gamla asfula bokhyllan jag hade, in med nytt och snyggt. Det blir lite mer inspirerande att städa och hålla snyggt med nya grejer :)
Folket som kommer på fredag får se då ;)
På fredag ja, Bakis har hyrt in sej i lägenheten för att ha "hejdå-fest" så då blir det väl partyparty fylleslag. Var längesen så mycket möjligt att man kör all in. Tyvärr. JAg kommer alltså må skit på lördag. Och då ska vi ut igen.. :S Hualiigen... Jag kommer dö. ÅTerstår att se vad som händer.
Det var väl det, imorgon är det förresten dags för träning igen. Alltså kommer jag få supermassa träningsvärk. Igen. Ajaj.
Tjenis

torsdag

Duktigt med träningsvärk jag har idag efter första träningen igår. Vi gick ut hårt med travhoppning och jag som knappt ridit under hela julen har alltså ont överallt idag. Ryggen och axlarna är värst så det är skönt att jag har en tid hos sjukgymnasten snart.

Annars så rullar det. Fick höra om ett jobb idag som jag måste söka, eller måste och måste, det är genom kontakter och då har man grymt mycket större chans att få det än om det är genom annons. Så det ska sökas imorrn, har en oplanerad kväll så då ska jag få arslet ur vagnen och pilla till mitt personliga brev litegrann.
Har även en del problem som jag försöker lösa utan att komplikationer ska tillstöta. Jag vet inte, har ett sms som måste svaras på som jag inte riktigt kan formulera rätt. Fnulat på det ett bra tag nu.. :/ Ska iaf få iväg ett svar innan jag går och lägger mej ikväll.
Klurar på lite annat också. Vore så mycket lättare att klura om man visste var alla som det kluras om står. Eller alla... den.
Men men, man ska väl inte hoppas på för mycket. Även om jag vill...

tisdag

Finally, sett Inglourious Basterds. Tog sin lilla tid med tanke på att jag haft den i min ägo i säkert flera månader men nu så!

Skönt att ha den avklarad iaf. Nu ska jag bara beta av Luftslottet som sprängdes, Snabba Cash, Sherlock Holmes, Alice in wonderland och säkert nån till som jag glömt. Synd att det ska vara så jävulskt dyrt med bio bara :( Man blir ju inte direkt uppmuntrad till att gå på bio och betala dyra pengar när det fortfarande är hur lätt som helst att ladda ner.
Men men. Annars så är det KF här, dvs Katta-fritt. Hon skulle köpa "bärs" och åka och kolla på handboll ^^ Typiskt Katta. Öl mitt i veckan. Själv ska jag peta in en pizza i ugnen och ge mig på att keka middag. S som vi hyr lägenheten av ringde ikväll också. JAg blir alltid lika nervös när hon hör av sig. Man vet ju inte om hon har bestämt sig för att vi inte får hyra längre. Kontraktet gäller inte särskilt länge till alls så man vet aldrig. Förhoppningsvis får vi stanna här till september i alla fall.
Hur kul skulle det vara att flytta hem till mamma och pappa igen liksom? Nu har jag ju vant mig vid alla bekvämligheter med att bo i lägenhet. Man ringer till Flöjten och beställer pizza som kommer och knackar på efter 40 minuter eller så går man en promenad på fem minuter till Uppsalas bästa sushihak och hämtar mat där. Huuur bra som helst! Bussen går precis utanför huset och man kan till och med gå ner till stan, även om det ger träningsvärk... ^^
Ne, skogen vill jag inte tillbaka till.
Hittade en riktigt nice utbildning igår som jag fastnade lite för så den kanske kan vara ett alternativ i höst. Visserligen inte riktigt i den del av Sverige som jag vill till egentligen, men sånt får man ta ibland. Återstår att se vad som händer med det i alla fall. Första steget lär ju vara att skriva högskoleprovet... hualigen...
Hm, imorgon ska jag förresten börja träna igen. Halelulja typ :) Det kostar grymt mycket, ett årskort på Nautilus kostar lika mycket som en termins hoppträning. Snacka om dyr hobby. Men det ska bli skönt att börja igen, ska satsa lite hårdare med markarbetet, inte fuska från den korta traven med att rida lätt och köra mycket galopp i lätt sits. kort trav för att träna magen och lätt sits för benen. Konditionen vettefan. Det kanske man får om jag börjar simma?
Jag har inga planer på att tävla i vår dock. Jag vet att vi kan, men det är en så jobbig process. Capo mår inte bra av det och jag blir stressad. Inte bra med andra ord. Vi satsar på att va bäst på träningarna istället ;) Förhoppningsvis kanske man kan börja hoppa banor på 115-120 igen. Varför vi slutade med det vet jag inte egentligen. Men men.
Ett inlägg om allt och ingenting. Blir så när det är svenska hollyw oodfruar på teven. Orkar inte riktigt med att lyssna och se på dom.
Nu pizza!
Tjing ♥ (hehe, kom på hur man gör hjärtan och grejer ^^)

måndag

Fyfan vad jag är död i huvudet. Vad har jag gjort för ont för att förtjäna detta?


söndag

Gah! Fan läskigt att kolla på Scream 2 ensam.. Visserligen sett den ett par gånger, men ändå. Föredrar sällskap. Annars så har jag blitt snorig som bara den. Det sa typ PANG! och så började det forsa och det slutar inte.. Känns mindre kul med tanke på att jag börjar träna igen på onsdag samt att jag har en massa möten och en sjukgymnast att gå till.
Men men, som jag alltid säger.
Tjenis

Lördag (söndag) och styckeindelningen fungerar fortfarande inte som den ska

Skogshängt idag. Mamma väckte mej halv elva imorse och ifrån dess har det varit full fart. Jag gillar inte när det är full fart, jag blir så trött då.

Kom nyss hem ifrån Bakis där jag kollat på norsk skräckfilm med henne och Rickard. Den var inte så läskig men jag blev sjukt nojjig på hemvägen, ensam i bilen ute på landet liksom. Paranoid ab. Men jag överlevde och nu sitter jag här. Är trött som faen men jag känner inte för att gå och lägga mig. Är mer sugen på typ... mat. Eller nåt.

På tisdag ska jag arbetsförmedla mig igen. Ska träffa en handläggare som ska dissikera (stavning?!) mitt CV och mitt personliga brev. Kan bli intressant, måste komma på ett sätt att få ut skiten på papper bara..

Idag kom jag ett halvt steg närmare en framtid förresten. Jag är verkligen sämst på att fatta beslut, kan inte nån bara göra det åt mig??! Ska jag börja plugga så har jag fram till den 15 april på mig att bestämma mig för vilken kurs/utbildning jag ska välja samt vilken ort man ska hänga på. Det jag kan tänka mig att läsa finns nämligen lite överallt..

Gah! Svårt!!


Gonatt små päron.





Never ending story

Fredag

Nyss hemkommen från en mysig dag i stockholm, självklart missade jag ett tåg hem med en halv minut och självklart var tåget efter inställt. Braa. Verkligen. Hittade ett tåg tillslut iaf, visserligen skulle det till Sandviken men jag kunde hoppa av i Uppsala i farten så det löste sej ju finfint ;)

Blir en chillkväll hemma ikväll med gurk- och morotsstavar samt dip. Jag och Katta ska försöka leva liite nyttigare så det blev en gurka på hemköp istället för en chipspåse. Creds till mig. Tjock (på riktigt) tänker jag försöka undvika så länge som möjligt.

Hm, annars så funderar jag på rätt mycket saker just nu, jag ser ut att ha krånglat in mej i en lite knivig sits som måste lösas fortast möjligt, på enklast möjliga sätt. Men det blir nog bra det. Sen har jag även fått erbjudanden som är svåra att tacka nej till men som även är svåra att genomföra.

Måste klura lite på det där alltså... :/


tjingeling ♣


torsdag

Idag har jag huvudvärk för första gången på säkert tre veckor. Varför? Jo, för att jag gick upp kl 7 imorse och enbart sov 6 timmar (precis som jag alltid gjorde när jag jobbade). Kan det alltså vara sömnbrist som är problemet? Nu när jag inte längre jobbar så går jag ock lägger mig runt 00-01 på kvällarna och går upp runt 11 på dagarna, det är typ 10-11 timmar och då får jag minsann ingen huvudvärk.
Men men. Blir nog en lååång dusch och sänggång snart i alla fall. Sånt brukar hjälpa. Känner inte för att ta mina superpiller när jag redan petat i mej massa ibumetin..
Gonatt världen.
"What goes around comes around"




tisdag

Det var helt out of mind, jag fick inte jobbet. För dom hade ju såå många kompetenta sökande och jag var tyvärr inte en av de utvalda.
Tack så mycket. Hur tänker arbetsgivare när dom hela tiden dissar alla utan att ens kalla till en intervju? Vi stackare som söker och söker och söker och söker blir ju inte direkt taggade till att söka mer när inget INGET ger resultat. Precis alla jobb jag har sökt som inte har varit genom kontakter har jag inte ens varit nära att få. Whats up with that?
Är jag så okompetent?
Okej att mååånga är arbetslösa.. Men jag vill inte vara en av dom...

Note to self:

Måste sluta äta chips till frukost och pizza klockan 12 på nätterna.





måndag

hej världen.
Inspirationen tryter fortfarande även om jag faktiskt har ett och annat att skriva. Har levt min första vecka som "arbetssökande" och det har ju inte varit alltför intressant kanske. Bränt en jävulskt massa pengar på en kryssning i helgen så nu blire till att leva på chilinötter och vatten tills jag vet om jag kommer få nån vettig ersättning från a-kassan.
Har sökt ett par jobb, inte fler än sist dock, men har fortfarande inte fått några svar. Hoppas skarpt på ett av jobben, men att hoppas för mycket är inte särskilt bra det heller.
Kryssningen var i alla fall skoj. Den i somras är dock fortfarande bäst :) Vi var rätt många den här gången vilket gjorde att det var lite svårt att hänga ihop utan att tappa bort en och annan. Var inte heller alltför mycket folk på båten så det hela blev rätt lugnt, dvs alla sov i rätt säng (utom en viss Katta som var på vift och ramlade in senare än alla andra^^).
Bakis önskade vår teneriffalåt med apdansen av DJ Svengberg i club 7 som han fick massa tumme upp på när den väl spelades. Fortfarande bästa låten ett år senare liksom. Dansade som faen, drack lagom och hade allmänt kul :) Var till och med så duktig att jag hällde i mej ett par glas vatten?!
Kom hem igår eftermiddag, kände sushisuget och köpte med ett lass sushi hem. Dyrt med gott. Nyttigare än pizza som var alternativet.
Annars har jag lite planer på ett nytt liv. Måste dock välja bort en del självklara saker ur vardagen för att det ska fungera. Och jag vet inte riktigt om jag vill välja bort just den delen. Återstår att se. Men man kan inte stå och trampa på samma ställe hela livet heller.

förändringar

Det händer en del i mitt liv som inte riktigt är vad jag är van vid. Att inte vara tvungen att vakna kl 04.57 med huvudvärk varenda morgon känns konstigt. Det är skönt, riktigt skönt, men konstigt. Jag har haft den turen att aldrig vara arbetslös och om allt går som jag vill ska jag inte vara arbetslös nån längre tid nu heller.
Jag skrev in mej på arbetsförmedlingen i måndags och har blivit kallad till ett första möte med en handläggare om två veckor ungefär. Igår ringde min framtida handläggare och sa att hon hade ett jobb jag borde söka. Fine sa jag och satte mig och filade på ett personligt brev av högsta klass. Gick ju kanske inte superbra men jag fick hjälp av en person över msn så tillslut blev jag nöjd i alla fall.
Hade fått ett svar imorse så nu gäller det väl bara att hålla tummarna. Tyvärr tror jag inte riktigt på det. Jag vet att jag är riktigt svår att lära känna och förstå sig på för någon som inte känner mig sedan innan. Så, nä. Jag är inte riktigt positiv till det hela. Vore ju helt out of mind om jag nu skulle få det här jobbet. Chockerande typ.
Wish me luck ;)
Tjing.

söndag

hej världen. Jag vet inte riktigt vad som har hänt, men jag har verkligen noll inspiration till att skriva här. Egentligen är det ju faktiskt bara dumt att skriva så som jag gör men jag har alltid haft behovet av att berätta. Av någon outgrundlig anledning.
Tänkte dra nyårshelgen bara för att det är en sån där helg (eller snarare dag) som man alltid ser tillbaka på nästkommande nyårsafton.
Bakis och jag började i alla fall nyåraftonen med att konferera över telefon hur kvällen skulle se ut. Planer hade vi inga alls bortsett från att vi ville äta raclette. Vi visste inte vart, vilka som ville haka på eller vad som skulle hända senare på kvällen. Väldigt oplanerat så jag hade inte några stora förhoppningar alls. Vi bestämde oss iaf för att åka handla maten till kvällen; trerätters med raclette som varmrätt, toastskagen på grovt vitlöksbröd och gino med vaniljglass till efterrätt. Blev gott som fan och riktigt lyckat. Ida hade inte heller några planer för kvällen så vi lockade ut henne till oss i uppsala för att joina vår romantiska middag.
Efter lite misslyckade på festfronten så fick vi tag i ett nummer till en kille i enköping som tydligen var på fest med en hel hög andra killar, utan tjejer. Vi frågade om vi fick komma och sagt och gjort, vi drog till enköping. Tanken var först att vi skulle till Petra, men dit kom vi aldrig..
Gav upp festandet vid tre kanske. Eller jag har ingen aning men det brukar ta slut vid tre så :P begav oss ut i vinternatten för en lååångpromenad till Idas residens. Kom typ några hundra meter innan våra knän frös sönder så jag och Bakis flirtade in oss hos en snubbe på vägen med stor lägenhet o varma täcken ;P
Och ja, det var väl den nyårsaftonen det.
Gott nytt år!

Nyårsafton

Vi hade kul i alla fall!

RSS 2.0