..

Lunchrast på jobbet nu som vanligt. 

Har drivit tiden med att kolla bloggar och skriva ut massa papper, typ checklistor, om vad man ska kunna inför uppkörning och så. Inte för att jag ska köra upp än på bra länge, men jag tänkte att det kanske kan vara bra att ha när jag övningskör så att det blir lite struktur i det hela. Men men, får se hur det går ^^

Imorrn har jag min första riktiga körlektion på körskola också, kan ju bli intressant.. =S Lite skraj eftersom jag antagligen lär få veta hur mycket jag inte kan och måste lära mej..

men men, de får gå som det går, jag måste i vilket fall som helst ha ett körkort!

Dags att jobba vidare..

måndag

Idag fick jag för första gången i världshistorien visa legg på bussen. Tur att jag hade åldern inne.

Dagens citat

"... men det syns inte på dej att du är tjock..."



/Bakis

trevlig lördag

Igår var det fullt upp hela dagen. Började med att åka på möte på Katrinedal där Capo ska bo från och med månadsskiftet. Var där nån timme och pratade och planerade massa, så vi får hoppas att det blir bra när han flyttar dit!

Sen blev det en sväng ut med Sussi. Brukar rida en väg som går förbi ett hus vilket vi gjorde igår också och idag fick jag höra att dom som bor där vi rider förbi hade satt upp en JÄTTEstor skylt med "ridning förbjudet" på.. ^^ oops.. =P

Stress hem efter ridningen för att inse att jag inte har några nycklar utan är utelåst. Yey, va kul. Korkade upp en cola medan jag väntade på att nån skulle komma med nycklar till mej. dock kom ingen så jag fick trampa i full kareta till stallet igen och sno mammas nycklar. Väl hemma kollar jag i busstidtabellen för jag ska hem till Bakis så fort som möjligt. Bussen gick 16.00 klockan var 16.10 eller nåt när jag insåg att jag missat bussen med tio minuter och att nästa gick två timmar senare. Yey igen.

Som tur är har jag en snäll pappa som vill övningsköra med mej så det blir bil till Bakis =) Mycket billigare än att åka buss ^^

Middag hemma hos Bakis med hennes familia. Dom käka fläsklägg (yuck) med rotmos och jag fick kycklingfilé med rotmos. Värsta lördagslyxen XD

Promenad hem till Emma lite senare som var ensam hemma. Där blev det ett halvt ton glass var till oss och efter det frös man som en gris mitt i kallaste vintern.

Martin överraskade mej med att ringa också =) Trevligt att höra att han levde ^^ Fick  höra att han hade hittat mitt lilla loveletter till honom också ;P smög in ett foto på mej med ett meddelande på i hans stock snus som jag köpte på kryssningen och nu hade han tydligen hittat kortet ^^ Pinsamt om nån annan hittat de..!

men men, ser nu att jag skrivit ett lite väl långt och onödigt inlägg =S inte meningen, men jag behöver skriva av mej litegrann tror jag.
Bäst att sluta nu i alla fall för jag vill hinna bejka lite chokladbollar innan jag ska gå och lägga mej =D

pussis

man borde seriöst kapa mitt huvud så att jag slipper huvudvärken

Huvudvärk och inget jobb idag också. Varit hemma alldeles för mycket de senaste veckorna.. jävla skit. Lönen blir ju nästan halverad så fort man är sjuk vilket inte känns sådär jättebra när utgifterna varje månad i stort sett är lika stora som inkomsterna.

Pengar och huvudvärk är bara skit.

på jobbet borde allt vara tillåtet..

.. eller ja, i alla fall msn.

dålig dag

Risifruttis Drink-it tastes like shit.. kan ju vara bra att veta så ni inte slösar pengar på sån nångång.

Heath Ledger är död också.. Asbra och söt skådespelare liksom.. kan inte vara lätt att vara känd, är ju hur många som helst som dör hela tiden.

tredje negativa med dagen är att tåget var en trekvart försenat imorse, vilket gjorde att jag droppade in på jobbet kvart i åtta istället för sju plus att jag frös arslet av mej medan jag väntade.. mitt mp3 batteri kommer dö idag på hemvägen eftersom det är det enda man kan roa sej med när man väntar på tåg.

men men..

=)

Lätt bästa träningen på länge ikväll. Var ju första gången för den här terminen efter några veckors uppehåll så jag hade inte räknat med att de skulle gå så bra som de gjorde. Jag tror Capo har växt på sej lite under lovet för nu vågade han hoppa höga hinder, utan minsta tvekan vilket var jättebra!

Hoppas han fortsätter gå lika bra bara..


Nu ska jag speeda in i duschen och sen sova, ska upp 05.15 imorrn och morgonfodra hästarna innan papps och jag åker till jobbet. Blir skönt när Capo flyttar, slipper fodra och sånt där själv då =P Sovmorgon is the shit ^^

gonatter

:D

Träning idag!

nostalgi

Nostalgi på hög nivå den här morgonen. Allt började igår med att jag satt hemma och kände mig ensam.. precis som det var förr och inatt drömde jag konstigt om gamla upplevelser och händelser så när kom hem från stallet imorse så blev det till att lyssna på gammal musik och titta på gamla bilder.

Det är mycket man saknar och ångrar kan jag lova..

Dagens citat

"Jennie, jag tror jag har blivit blatte"

/Katta när vi snackade om musikstil och det faktum att hon numera bor i en av "uppsalas förorter"

var tog strukturen och allt som var förut vägen?

Idag är det lördag. Och jag är hemma. Jag har till och med varit hemma hela dagen. Ensam.

Det känns lite konstigt faktiskt, jag menar när var jag hemma en hel helg sist utan någon som sällskap? Men jag kanske får vänja mej nu när Martin är borta och så..

Vi var ute på¨People igår också, jag Bakis, Katta och Ida och det var mer eller mindre värdelöst. Dålig musik och konstig stämning överhuvudtaget. Jag borde nog inte ha följt med egentligen, men det är ju faktiskt roligare att umgås med kompisarna än sitta hemma och veta att dom är ute och roar sej. Kryssningen förra helgen gjorde sig påmind också när man smakade en och annan klunk vin, jag mådde illa. Alkohol är verkligen skit. uhh..

Hela min tillvaro, eller strukturen som jag har arbetat fram och vant mig vid är pajjad nu i alla fall, vettesjutton hur jag ska ändra om och så för som det är nu är det inte bra. Och om två veckor ska Capo flytta också och då blir det ännu mer omstrukturerat..

Jag gillar inte förändringar, inte när jag själv inte får bestämma och strukturera i alla fall.

Over and out.

.

Här var det nästan besöksrekord igår, bara sådär apropå ingenting =P och idag har typ två pers varit inne.

men ändå, jag bryr mig inte ett dugg om hur många som läser =)

sitter här och bråkar med bror min, han vill ha datorn innan klockan 21 (10 minuter kvar) annars är risken stor att jag blir nerslagen, dock tänker jag inte lyfta på rumpen än på ett tag för det är precis så han håller på när jag behöver datorn, sitter här till efter 22 bara för att han vet att jag inte kan få bort honom plus att jag går och lägger mig halv tio. Låter som en bra kombination tycker jag.

Så nu måste alltså jag testa och se hur länge det går att sitta kvar här. Önska mig lycka till, det kan behövas!

förvirrad tomte

Mötte en tomte på stan idag. Han verkade stressad och allmänt virrig.

Stackars tomte.


det gungade och det vinglades och det måddes illa..

Japp, då har man varit på kryssning igen då. Den här gången var det Bakis, pappa-bakis och Ida som jag åkte med. Emma skulle varit med egentligen men hon blev sjuker.. stackaren.

Helgen var på det stora hela väldigt lyckad i alla fall och om vi räknar bort söndagen så var helgen på topp!

Massa mat, massa folk, massa dricka, massa vågor och massa må illa.. men men..! =)

Bilder kommer upp på bilddagboken ikväll.

Är fortfarande lite lost i mitt huvud men jag tror det beror på att allt jag åt igår var en kaka vid sju-tiden på kvällen och bara lite lunch idag.. borde nog trycka i mej godis och cola resten av dagen för att piggna till!

men iaf, bilder kommer senare, nu ska jag jobba vidare med all bokföring.. =(

This headache is killing me and that is the only thing I know right now

Nu idag saknar jag min dagbok litegrann, jag hade gärna velat ha den att skriva av mig lite i.. Tyvärr skrev jag slut på den som jag hade för någon månad sen och jag har inte kännt att jag behövt en ny. Kanske borde införskaffa en så att jag slipper blotta hela min själ på internet.  Vore ju inte alltför bra kanske.

Mitt huvud gör jätteont idag också, dock tror jag det är för att jag suttit vid datorn i stort sett hela dagen. Mådde konstigt imorse så jag åkte inte till jobbet, sen mådde jag bra ett tag och fick dåligt samvete för att jag inte jobbade och för nån timme sen fick jag sjukt ont i huvudet.

Frågan är för tillfället om jag kommer att jobba imorrn. Just nu är jag noll-pepp på det och antagligen kommer jag vara det imorrn bitti också även om jag mår bra och att skolka från jobbet är väl ingen hit egentligen.

So, what to do?

Huvudvärken tar död på mig, det är något som är säkert i alla fall.

banankorv 20 år

Idag fyller min lilla Bakis 20! Och jag kan lova att hon är världens lyckligaste idag och kanske lite mera lycklig på fredag när hon får sin present!

Förhoppningsvis så läser hon inte min blogg, så jag kan våga mej på att säga att det hon ska få kommer hon inte glömma bort i första taget och inte heller glömma bort vilka hon fick det av ;P


Jag gillar att ge bort saker som gör folk sådär överlyckliga att de nästan gråter, jag vet inte om det är för att jag själv aldrig får uppleva nåt sånt eller varför det är så. När Katta fyllde 18 fick hon biljetter till Disney on Ice i Globen och då grät hon floder, det var roligt, roligt att få göra någon så glad!

Hoppas att Bakis blir lika glad.. Det återstår att se!

seriöst jättetrött.

.JAG.HÅLLER.PÅ.ATT.SOMNA.

Har suttit på jobbet sen 7 imorse men jag har ändå inte gjort något. Inget alls. Anna har gjort nästan allt jag skulle ha gjort så det finns inget kvar för mig att göra.

Mindre än två timmar kvar tills jag slutar.

Hur ska jag roa mej för att inte somna? Lär ju inte se så bra ut om jag skulle ligga utslagen över skrivbordet eller nåt.. =S

.SNARK.

helg

Då var det återigen en sån där tråkig söndag då. Gick inte upp förrän klockan ett och det var inte särskilt populärt bland mina föräldrar, men hallå liksom, det är söndag!

Bakis kom till mig igår på kvällen nångång så vi slöade i sängen med två filmer, En vampyrs bekännelse och Dirty Dancing. Var rätt skönt med två filmer som inte är så avancerade, har viss förmåga att somna då men det gjorde jag inte igår i alla fall. Martin och Tobbe kom förbi en stund också innan dom skulle åka vidare för att agera taxi.

Bakis och jag gick och la oss klockan 3 efter nån timmes skitsnack =)

I fredags var vi dessutom ute på krogen, i västerås. Orkade verkligen inte åka men Bakis tjatade med mej ändå. Stannade inte så länge utan tog sista bussen till uppsala istället.

mådde skit på kvällen så jag sov knappt på hela natten..

men men.. nu är det i alla fall mindre än en vecka till kryssningen och den lär bli rolig =)

pöss

gud så kinkigt de ska vara

Idag på jobbet klagade dom på min lunch igen ^^

Dem förstår inte riktigt varför jag jämt köper typ en sallad, cola och nån godisbit varenda dag..! men de är ju så gott ju. Palla med matlåda när man aldrig äter nåt gott hemma.

det var det det.

Nu ska jag jobba vidare.

GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN MAMMI!

=)

tänk jag drömde inatt..

I natt drömde jag som sjutton och det var verkligen mitt undermedvetna som talade för sig. Det var lite hemskt att inse att det faktiskt är sant det jag drömde, inte helt och hållet precis som i drömmen, men nästan.

Tänk om jag hade insett det för tre år sedan när det kanske var aktuellt, det hade varit okej, men att inse detta nu känns inte lika bra.

Drömmen kunde åtminstone handlat om en annan person, det hade känts mycket bättre.



Idag är jag dessutom hemma från jobbet, vaknade flera gånger under natten, mitt i allt drömmande och när det väl var dags att gå upp vid 5.20 hade jag döont i ryggen och i huvudet så då orkade jag helt enkelt inte gå upp.

Mamma fyller år idag också, så hela familjen är hemma och städar..

ThIS Is me tHen

ThIS Is me tHen

hej hej

djup suck.

Började jobba idag efter nästan två veckors ledighet.

Sjukt segt kan jag lova. Och bara för att det fortfarande är klämdagar så går inte tåget som det ska och brukar. Imorse fick jag åka ett jääättelångt gammalt skrutt-tåg som tog 7 minuter längre tid på sig till Västerås och nu när jag ska hem går inte tåget 16.23 som det brukar utan 16.53 vilket gör att jag får vänta jättelänge på tåget nu och sen precis missa en buss hem vilket i sin tur gör att jag måste vänta massa i Bålsta också.

Vilka problem man har va?!

Men men, nu är klockan lite efter fyra så jag funderar på att gå ner på stan eller till Coop för att köpa lite färdkost i form av lösgodis. Inte nyttigt nånstans men jag måste bota huvudvärken och då är sockerkick ett bra knep!


puss

2007-2008

Gott nytt år!

2007 var det bästa året hittills kan jag lova!

Efter att ha gått i skolan ex antal år tog allt slut i somras med studenten vilket gjorde att mitt liv nu ter sej helt annorlunda än tidigare.

Jag började jobba tre dagar efter studenten och har sedan den dagen haft tre olika jobb och är nu inne på mitt fjärde. Där lär jag stanna ett tag med tanke på att det är fast tjänst <--  bra början på  år 2008.


Jag har träffat otroligt mycket nya människor och förändrat mig som person väldigt mycket. 


2007 var ett partyår, så mycket som jag har festat det här året blir det nog aldrig igen. 


Katta och jag testade på eget boende i en månad, det var en rolig månad med många sjuka och galna händelser.


2008. Vad kommer hända? Förväntningar är ingen idé för  då skiter sej allt ändå, men att hoppas och önska får man.

Ett körkort kommer finnas innan september och även ett eget boende. Vart man ska bo är däremot ett stort frågetecken. Uppsala, Västerås, långt åt helvete eller rentav till England?


men i alla fall. Jag håller tummarna på ett minst lika bra 2008 som 2007, det vore ju det ultimata om det till och med blir bättre!


puss


RSS 2.0