dumt..

Tog bilen till jobbet idag eftersom jag har halvdag. Såhär i efterhand kom jag på att det var ett stort misstag.

Det är nämligen sommardäck på bilen och i här i Västerås är det snö. (Jag kan försvara mej med att det inte var minsta antydan till snö hemma, hällregnade där och var flera plusgrader.) Hur fan ska jag komma hem helskinnad?! Fick vattenplaning ex antal gånger imorse på motorvägen och det var inte sådär jätteroligt faktiskt.

Såå, håll tummarna på att jag lyckas ta mig hem. Annars får ni väldigt gärna hälsa på mej på sjukan!


..............


Och B min kära vän. Nu kanske du förstår varför jag inte vill köra er?!

coolt ;P

HÄR är Katta med på bild i Katrin Zytomierskas blogg =) Satsigt va? ^^


"Det är bra, då vet du att du lever"

Jaa.. Vad skriva?
Kan ju börja med att klaga lite över min träningsvärk. Har haft träning två dagar i rad med Capo. BÖrjade i tisdags med dressyr, eller egentligen bara markarbete, men jag hade lånat en dressyrsadel i 10 000 kr klassen så då får man väl lov att säga att jag hade dressyrträning. Med stigläder fyra hål längre än vanligt blev mina ben jättelånga och musklerna utdragna som gummiband men det gick riktigt bra i övrigt, visst det är inte det lättaste att kliva upp i en dressyrsadel när man kört på hopp varje dag i typ 8 års tid. Well, hade ont i musklerna redan när jag tränat klart och såklart stretchade jag inte. Väldigt smart må jag säga.

Vaknade i onsdags morse med värk i hela kroppen och jag överdriver inte ett dugg när jag säger så. Värst var ryggen och benen då, men vad jag sen blev varse på hoppträningen var att till och med rumpan fått sej en omgång. ^^ Har man ens nåt att få träningsvärk i där? Typ fettet?!

Onsdagens hoppning blev rätt lugn, jag med min träningssvärk hade noll koll på eftergift och ben i sprången och självklart höjdes hinderna upp för Capo var så duktig. Oxer på 115 i serie var ingen höjdare faktiskt.

Nee, nog om min träningsvärk! Haha, sjukt ointressant när jag tänker efter..!

Imorgon är det softisdag på jobbet, tjänsteman som man är så har jag ledigt från klockan 12. Tackar och bockar, det ska bli trevligt. Funderar på om jag ska lura in mor och syster hit till stan så man kan shoppa lite med dem, tänker nämligen byta upp mej på telefonfronten och köpa en presentas till syster som fyller år i helgen. Men vi får se.

Nu är klockan ett och jag ska börja jobba igen.

"Men vaddå, ni hinkar ju kaffe ju"

Visst ska man bli pigg av cola?

Mitt hjärta slåt superspeedat men jag bli astrött istället för pigg.. Nåt skumt eller?


Chefen bjöd oss på ekonomi på lunch idag så jag fick ju lov att dricka upp min cola på engång på resturangen. Inte bra. Jag som alltid sparar på min 33 centilitare fram till 3-tiden.

Nu är jag ur balans. Och pissetrött.




Detta är förresten inlägg nummer 700! Värt att skåla för va?
Eller nej, min cola är ju slut..

puckon finns det gott om

Idag när jag gick av tåget i Bålsta efter jobbet så hände en skum grej i trappan ner från perrongen. Jag hörde världens duns till höger om mej, från en trappa som är där. En kille kommer kutandes förbi mej och efter sej lämnade han en annan kille liggandes på marken. Jag såg inte vad som hände men jag tror att han som sprang iväg knuffade ner den andra från trappan.. Kan hända att det var ett rån eller ett rånförsök också, men hur dum är man inte om man gör nåt sånt i värsta eftermiddagsrusningen?

Dumskalle säger jag bara. Tänk om det var jag, eller en gamling som blev puttad.. Vi hade ju försjutton slagit ihjäl oss.. Hualigen.



klick klick

Klicka här
do it do it do it!


musjävlarna är i farten igen

Det är ingen höjdare med gipsväggar kan jag lova. ´Musjävlarna racar runt som jag vet inte vad i taket och krafsar i väggarna så att man tror att dem snart kommer in i rummet. Låter ju som om dem är stora som råttor när dem kutar runt, så att vakna av att det krafsar satan i väggen precis vid huvudet är inte myspys direkt.

Just nu kan jag höra åtminstone två små kryp som har nåt fuffens för sej. En kutar fram och tillbaka i taket och en sitter i hörnet av mitt rum, snett ovanför mej. Jag börjar seriöst bli lite orolig för att den snart kommer tugga sej igenom väggen. Man har ju hört att möss och råttor kan ta sej igenom hål som är i stort sett obefintliga och i just det hörnet som det låter i nu är listen skev vilket har resulterat i en liiiten springa mellan väggen och listen... Men min vanliga otur så kommer musjävlen ramla ner här någon vacker dag. Det är bara att hoppas på att jag inte är här då, eller att Fia käkar upp den på en gång ^^



bläääh

Jag är negativ, jävligt neggo faktiskt. Cheer me up please..

Fredag Fredag ...


Äntligen; som jag alltid säger på fredagar.
Åker till big town Stockholm ikväll efter jobbet, soft att tåget går hela vägen så jag slipper byta och vänta och sånt. Ska träffa Kisse Katta och leka en stund med henne. Dock åker jag hem ikväll för hon lumpar och där får inte jag vara.. Skyddsobjekt liksom, hallå jag som är så snäll ^^

Well well, vet inte vad vi ska hitta på, men lönen ramlade ju in på kontot idag så jag funderar på att köpa mej nåt fint.. en boyfriend kanske.. Är såna dyra tro? ^^

Har bara jobbat i två timmar hitills, so I better continue. Många timmar kvar..


jahapp

Jag hittade inget lurvigt och nytt, jag försökte inte ens så alltså återkommer jag inte.

Det var ju himla synd det tycker jag. Men så kan det vara.

onsdag

Pancakes och sylt till lunch idag. Och ingen cola, hör och häpna. Jag har nämligen en test dag idag, bara vatten ska det drickas och minst en halvliters flaska, helst två. Som det ser ut nu kommer jag lyckas, har nämligen redan hällt i mej tre fjärdedelar av flaskan och resten häller jag i mej så fort jag skrivit klart, lika bra att bli av med skiten liksom. Funderar på fortsätta veckan ut med samma tema, sju ton vatten om dagen. Klarar jag mej från huvudvärk så är det bra, gör jag det inte ska jag aldrig mer lyssna på vad herr A har att säga ^^

Well well, onsdag idag. Mina arbetssökande vapendragare befinner sej på mässa alldeles här brevid mitt jobb, men latheten har tagit över så dit har jag inte orkat gå för att heja. Kan ju hoppas att dem kanske känner för att ramla förbi här på hemvägen och se hur spännade och avancerade mina arbetsuppgifter är.

Funderar även på att ta en runda på stan efter jobbet, har träning ikväll men den början sent som sjutton så jag har inte direkt bråttom hem. Frågan är dock bara vad jag ska shoppa.. Behöver egentligen inget sådär på rak arm, men jag vill ha nåt nytt, nåt fint, nåt lurvigt.. Jaa, ni fattar grejen. Nåt vill jag ha.

Får se vart detta leder. Jag återkommer om jag lyckas hitta nåt nytt och lurvigt. =)

Krami

woops.. igen..

Att sova i två och en halv timme för att sedan gå upp strax efter nollfem för att jobba är det ultimata va?

wooops..

Här sitter jag, framför datorn och lyssnar på musik. Skulle ha gått till morbror för ungefär två timmar sen för att fira födelsedag, men som ni kanske märker gick det inte så bra. Ska inte säga att jag fastnade vid datorn som jag brukar göra, grejen är snarare att jag är så grymt trött så jag orkar inte gå dit..

Ögonen liksom rasar ihop, så näe, jag stannar hemma. Tror jag ska lägga mej i soffan och ta en liten powernap, ska ju visserligen sova om några timmar, men man ska orka också..

Gonatt ^^ 

En fredagskväll i Uppsala

Partypinglorna   <-- Klick it :)


?

Does love exist?

Give me a sign in case of..

great


töörsdagg

God morgon. Det är torsdag och klockan är lite över 12. Jag är hemma från jobbet och jag orkar inte ta mej ur sängen. Huvudet gör fortfarande ont och nacken likaså men inte lika mycket som igår som tur är.. Hoppas det går över under dagen.. För imorgon är det fredag och då går det inte att ha huvudvärk ju.

Tjaa, jag har inte så mycket att skriva här faktiskt. Eller egentligen finns det massa som jag rent praktiskt skulle kunna skriva men det är saker som jag inte vågar skriva. Hade det inte varit någon som läste här så hade jag deffinitivt skrivit men inte nu. Jag vågar inte, jag kommer säkert göra bort mig och det är sånt där som jag är rädd för. Så, I save it for myself.
Onödigt kanske att ens skriva nåt från början..


I helgen, eller kanske rentav imorgon kommer nog lite nya inlägg upp på Partypinglornas blogg också. Den verkar vara lite trögstartad, men det ska nog gå att råda bot på ^^

ajj

Mitt huvud håller på att rasa samman.

Vi hörs igen om det överlever.


Another weekend

ännu en helg tillända då. Jag undrar hur många helger som gått hittills under ens livstid..? Borde ju vara ett par stycken åtminstone.

Helgen var bra och trevlig, jag är inne på min andra eller tredje helg med nyktra krogenbesök vilket faktiskt är bra. Okej att man kanske har det lite tråkigare men vafan, man mår såååå mycket bättre dagen efter ju =)

Fredagen spenderades hemma, städade ju en massa, kom dock aldrig så långt som till mitt eget rum.. Något drastiskt måste ske därinne; som A påpekade, att jag kanske borde vika ihop bäddsoffan/sängen och dammsuga under.. ^^ Sånt är överkurs tycker jag men jag har lovat att vara snäll mot honom så utrota lite damm ur mitt rum borde ju anses vara snällt..!

Blev även film med A i fredags också, såg dock inte klart den så det måste jag hinna med i veckan nångång.. En halvtimme varje kväll kanske vore en idé?

I lördags åkte jag runt överallt som jag vet inte vad. Först till Bålsta för att hämta och lämna vid tåget, sen några affärer, hem, stallet, hem, enköping-Petra, enköping- Isa, enköping- JoarBlå, Örsa- Bakis place, Uppsala- Krogen, G-sunda- Katta, Örsa- Bakis och slutligen hemma! Kan ju påpeka att jag åkte hemfrån första svängen vid ett på dagen och var hemma igen vid tre på natten.

Gissa om jag sov länge igår?!

Söndagen tänkte jag slöa sönder i soffan med kissemiss men mamma fick upp mej på fötter och till stallet där det var löshoppning, Capo fick hoppa ett par skutt och han har blivit grymt mycket bättre än tidigare! =) Sen blev jag tvungen att hjälpa til när tusen andra personer skulle löshoppa sina hästar. Men det jag gjorde var typ att stå i mitten och äta chokladbollar  och höja hinder lite då och då =D

Sjukt seg blev jag så efter kanske 5 timmar i ridhuset åkte jag hem, åt mat, slogs med ett störigt msn, duschade och somnade som en klubbad säl.

Mina helger är verkligen spännande. Håll med om det? ^^

This is me then

Bara för att =)

Namn: Jennie
Födelsedag: 29 april.
Ögonfärg: blå
Hårfärg: Mörkblond
Längd: 1,75 cm
Högerhänt/vänsterhänt: Vänster
Stjärntecken: Oxe
Skostorlek: 41
Är dina föräldrar skilda: Nej


Favorit:
Sport: Ridsport
Helgdag: Fredag.
Årstid: Vår

Har du någonsin:
Varit kär: Nej
Blivit dissad: Ja
Skolkat: Ja
Sovit utomhus: Ja
Sett en död människa: Nej
Använt droger: Nej
Retats: Alltid

This or that :
Cider/Öl: Cider
Pepsi/cola: både och
Kärlek/sex: Kärlek
Jordgubbar/blåbär: Jordgubbar
Kött/veg: vegetariskt
Tv/film: Film
Gitarr/trummor: Gitarr
Adidas/nike: Adidas
Kinesiskt/mexikanskt: Kinesiskt
Mtv/vh1: MTV

Senaste du:
Skrattade: Idag
Grät: Ett tag sen
Filmen du såg: Rose Red
Drog ett skämt: Idag kanske?
Sjöng en sång: Igår i min ensamhet i bilen

Har du under den senaste månaden:
Druckit alkohol: Japp
Tagit droger: Nej
Kysst någon: Ja
Sovit tillsammans med någon av det motsatta könet: Japp
Sovit bredvid någon av samma kön: Japp
Haft sex med någon: Nej
Badat utomhus: Nej
Bakat: Yes
Viljat dö: Nej


hejhej

Partypinglor; namn?

You know what I mean.. eller hur?

fredagskväll i skogen

Nu ikväll efter jobbet har jag:

Varit i stallet
Städat toaletten (noggrannt!(stavning??))
Tvättat kläder
Tumlat kläder
vikt kläder
Hotat att spraya ner pappa med Mr Muscle
Ätit waaay too much tacos
och nu lagt mej i sängen, trött som en gnu.

Men håll med om att jag varit duktig?
Jonna tog kort på mej när jag städade toan så det finns bildbevis för den som inte tror mej ^^ Ska laga klacken på min ena stövel också, men det vet jag inte om jag orkar nu.. Får la ta det imorgon tror jag faktiskt..

Powernap!

Blööh

Nu har jag snart suttit i 1½ timme framför datorn utan att kunna jobba. CROM som jag jobbar i har rasat ihop totalt verkar det som. Så, här sitter jag och sitter.

jaahaaa, vad.. öhm spännande det här var då.. Eller inte.

Buuhuuu, jag har tråkigt. Och stackarna på dataavdelningen sliter säkert häcken av sej just nu ^^

tjohoo

Hej världen idag har jag varit mucho effektivo på jobbet. Hela mitt berg med fakturor (som växer lite varje dag) försvann idag! Helt underbart att bli av med skiten, nu sitter allt i alfabetiskt- och nummerordning i typ 40 olika pärmar. Jag fick ont i ryggen och jag fick ont i pekfingret men det var det fasiken värt, nu har jag typ aslite att göra på jobbet framöver. Det är dunderbra.

Imorgon är det förövrigt fredag igen, älskar fredagar, jag har sagt det förut och jag säger det igen, men dem är fan veckans höjdpunkt. Jag brukar lyxa till det lite extra för mig på just fredagar. Lite nogrannare med håret, stövlar istället för converse och kinamat istället för Coop. Såna där smågrejer bara, men varför inte liksom? Man blir ju gladare..

Idag var jag en sväng på stan också, kollade lite snabbt på skor och faktiskt hittade jag ett par snygga stövlar för en femhundring, såklart fanns inga i min storlek, men jag går kanske tillbaka imorgon eller kollar i en annan likadan affär efter ett par. Har antagligen bil imorrn så då kan man kanske kosta på sig att åka till Hälla, där das skoaffär finns. =)

Men men, snart dusch med peeling och ansiktsmask =)

:D

Löneförhöjning och jobb ett halvår till =) Me lajk!

Mitt huvud mår förresten bra nu, hoppas det håller i sej..

? :)

Kanske, kanske, kanske har jag ett liv 5 månader till..

sjuuuk.

Jag är sjuk. Igen.

Ni vill nog inte veta hur sjuk jag är, det känns rätt ofräscht att rabbla upp massa grejer såsom; illamående, yrsel osv. I save that for myself.

Dagen idag har spenderats mestadels i vågrät position, liggandes i soffan med ansiktet intryckt i hörnet och en Fia vid fötterna. Alfons hade rivit halva köket när jag gick upp, valp som han fortfarande är så har han inte fattat grejen med att gå på toa utomhus samt att inte äta upp våra skor.. Så det var vad jag fick ta hand om innan jag intog soffan. Annars har jag inte gjort ett dugg idag, försökte mig på att sitta vid datorn en sväng, typ kolla fejjan och bloggkoll och sånt, men msn dampar och lever sitt egna liv så jag orkade inte med det utan stängde ner skiten och la mej återigen i soffan.

Borde gå och lägga mej nu, tänker förresten inte jobba imorgon, men jag har känslan av att jag inte kommer somna inatt alls så jag orkar inte gå och lägga mej. Hatar verkligen att ligga och vrida och vända på sig i flera timmar. Jag försöker tvinga mig till att somna, typ räkna får och sånt med det funkar ju inte heller. Men som sagt borde försöka sova så jag blir av med huvudvärken.

Ska ta Panodil nummer 5 för idag.

Gonatt.


Blöt söndag

Idag blev jag dränkt. Himlen öppnade sig över oss och självklart var det Mickelsmäss som man var "tvungen" att gå på. Conversedojjor var inte det ultimata faktiskt, chockerande va? =P

Köpte 14 par strumpor som förhoppningsvis räcker till nästa år och ett par lovikavantar. Intressant va? vavava?!

Nedå, men det var faktiskt en besvikelse i år, visst det var många som trots allt trotsade regnet och vandrade runt bland knallar men det var samtidigt en jävla massa knallar som packade ihop och åkte hem innan ens halva dagen gått.. För mig gjorde det inte så mycket, men tänk på folk som åkt långt; från typ uppsala, sthlm eller så.. Taskig stil liksom.

Men men..

Inte mer med det. Nu ska jag duscha ^^

lördag



Dem här snyggingarna på bilden ska umgås både idag och imorgon =)

<3

Nu är hösten här...


Löv is in the air =)

freeedag

Snart blire pizza hoppas jag. Mamma orkar inte laga mat och jag och bror är hungriga. Frågan är vilken sort man ska ha..?

Chillerill att vara hemma en fredag kväll också, rätt trist men vad göra? Jag åkte ju faktiskt hem tidigare från jobbet idag för att jag mådde dåligt.. Då skare vara chillerill =)

Ha de bäst!

säger man "sätta griller i huvudet.."?

Det är inte mycket som går som det ska på jobbet. Jag har jobb fram till 10 oktober är det sagt och därefter ingenting mer, men igår sprack planen som min chef lagt upp. Hon som ska ta över efter mig sade nämligen upp sig. Nu vet dem inte hur länge jag kan stanna då de först och främst ska försöka internrekrytera någon med fasttjänst till tjänsten på mitt kontor. Dock är det ingen som vill pendla hit då alla andra filialer ligger flera mil bort. Så, hur sjutton blir det med mitt jobb?! Förvirringen är påtaglig kan jag lova ^^ Fasttjänst till mig kanske? *blink blink

Känns lite väl ostrukturerat om jag får säga det själv. Visst, ingen hade en aning om uppsägningen, men ändå liksom. Snacka om att röra om i grytan!

Men ja, vi får se vad som händer, nytt jobb är jag i vilket fall som helst ändå på jakt efter.


RSS 2.0