aaow

mitt huve gör ont.. vääälidgt ont.

har varit hos Bakis typ hela dagen idag, hjälpte henne med engelska uppgift och sen köpte vi pizza. Det var gott och så var de rätt kul och hålla på med engelska igen..

men mitt huve gör ont. Ska nog duscha nu tror ja, känns inte riktigt som om ja orkar gå upp 05.20 bara för att hinna duscha innan jobbet imorrn. Sova en kvart extra låter så mycket bättre.

sen 9 timmars jobb imorrn då, på ett ställe där jag har noll koll.. kommer säkert gå jääättebra.. =/ men men..

computer cat och datormöss ^^

Fia är helt såld på datorer ^^ Så fort man sätter sej här hoppar hon upp i knät och sätter sej och råglor på bokstäverna som man skriver. hon liksom följer varje bokstav och försöker peta på dom med tassen, det i sin tur resulterar i att jag inte ser ett dugg av vad jag skriver (så ursäkta ett och annat stavfel)
 
Ibland vill hon skriva lite själv också men tyvärr blir inte de så läsbart.. Outlook express är rätt poppis också, vettesjutton vem hon vill mejla till dock men.. =P

sova sova säng säng säng ^^

Jag älskar min "nya" säng =D har experimenterat lite med madrasser och har nu den bästa kombinationen ever ^^

Jättemjukt och fluffigt vare att sova! me like. Det enda negativa är att sängen är sjukt smal men det har jag kanske också en lösning på..
har nämligen en såndär tjock bäddmaddrass (som brukar ha ben?!) ståendes på högkant som jag skulle kunna lägga (eller sätta ben på) brevid min vanliga säng; och vips så får jag en 1,80 säng =)

men det tåls att fundera på, är så nöjd så som det är nu!

tjockis jennie sockerdricka

fan katta, ja lovade ju att ja skulle skriva brev till dej :S

gör de imorrn om ja kommer ihåg :P


såg imorse att min piercing i näsan har gått sönder, den ja fick av Bakis o Vickan =( stenen har ramlat av så nu är det bara en tråkig silverfärgad plutt.. den som va så fin med vit sten =/

och inte har jag råd att köpa ny heller. Pengarna jag fick i måndags är slut nu.. och de va över 1000 spänn..

s h i t .

måste lära mej spara, eller i alla fall köpa lite mindre godis och mat (A) men men, pengar ska finnas på mitt konto imorrn, de har det lovats. och jag tror på allt som lovas.

annars..
f a a a a n  . . .

asså, sitter uppe nu, klockan är snart 00.00. Varför egentligen?
musiken ja lyssnar på suger, ingen att snacka med på msn, inga uppdateringar på bilddagboken, inga kommentarer i bloggen, ingen som skriver på helgon..

bara för det ska jag gå och lägga mej nu.

s å d e s å .

jobba o slita

Sådär då, så har man jobbat första dagen på (förhoppningsvis) nytt jobb. Det gick väl inte superbra med tanke på att jag hade noll koll på i stort sett allt, men jag krossade inga glas eller tappade saker på golvet i alla fall ^^ Höll på att krascha en vagn men jag lyckades rädda situation i sista stund..

men på det stora hela var det rätt okej. Skönt att röra på sej och få riktig mat på jobbet =)

imorrn är jag ledig (om inte andra jobbet ringer) och sen jobbar jag hela lördagen..

over and out.


foton..

kom inte och påstå att jag är velig eller så för det är jag verkligen inte.. ^^

åkte in till stan idag i alla fall, behöver verkligen ett nytt legg så gick och fotade mej hos någon fotograf. 120 spänn kostade det.. snacka om dyrt.. och så blev jag dessutom asdålig på bilden.. men vad ska man göra liksom? måste ju ha det där legget nångång.

och apropå foton så hade jag fått nåt mejl idag om att modellfotograferas. Jag klickade in på webadressen som jag fick och självklart så var det "bilder av erotisk karaktär" som skulle tas.

nej tack säger jag.

ändrade planer

sov visst lite för länge idag så nu hinner jag inte åka in till stan..

typiskt. Nu får jag hitta på något annat istället.

Tokfia

image47

sjukt söt eller vad?

..

kryptisk? jag? nejdå.


Ikväll har de vart segt, nästan lika segt som på dagen idag. Åkte och tränade eftersom hovslagaren var ute imorse. Träningen gick bra med tanke på att jag inte ridit nåt på en och en halv vecka ungefär. Trodde inte Capo skulle vara så samarbetsvillig men det va han så allt gick enligt planerna.

huvudvärk som fan nu och ingen att prata med på msn heller.. =( Ska nog gå och lägga mej, kanske skriva några rader i den "riktiga" dagboken och fundera över morgondagen. Får se om man åker in till stan igen och fixar foto till nytt legg.. orkar inte vara hemma så då tycker jag stan låter som ett bra alternativ. Måste dessutom köpa ett nytt busskort också.. så det måste bli stan imorrn. det jag har nu slutar fungera på fredag :(

då spikar vi det. stan imorrn. Vill du joina? ^^

uhh

hemska morgon, eller hemska dag kanske låter bättre.

var 5 grader ute imorse när jag skulle ner till stallet. och så blåste det.

K A L L T

sen gick jag hem i stormen och la mej och sov i soffan tills nyss.

Det var däremot rätt skönt =P

?

vet du att det är dej jag pratar om nu?

moments

inlägget från igår kväll; Oh My God! jag fattar nada av vad jag skrivit.

ljushuvud?

haft en trevlig dag på stan idag med Bakis och Katta. Mycket shopping blev det för min del, behövde ju skor till nya (?) jobbet och strumpbyxor och grejer så massa inköp blev det. Det plus massa mer!

Svarta loafers
svarta stövletter
strumpbyxor
knästrumpor
tjocka strumpbyxor
gråa ulliga shorts
Gliss "reparera hår" klet
hårfärg
och lunch som jag bjöd Bakis på.


Mycket blev det, men inte  så fasligt dyrt som jag trodde. har fortfarande pengar kvar ^^

men jag borde få shoppa hur mycket som helst, har ju vart pank mer eller mindre hela sommaren så jag har faktiskt inte köpt ett enda klädesplagg sedan kanske början av juni =S

Nästa planerade inköp är en kofta eller stickad väst, polotröja och en höst/vinterjacka. Får se när det blir.

Bloggportalen

sådär ja,

Registrerat mej på bloggportalen.se nu.

Kommer besöksantalet öka tro?

snurrigt

asså egentligen.

jag kan skriva hur jävla skumt och elakt jag vill här för inte en jävel bryr sej ändå. jag är inne i nån konstig "svacka" eller nåt som gör att jag typ inte orkar med ett skit, gör så att inget funkar som jag vill och dessutom får mej att tänka för mycket. vilket i sin tur gör att jag blir anti för inget kommer ändå bli som jag vill och hoppas så varför engagera sej?

hade velat komma bort. förstå hur skönt det hade vart att åka till England om en månad ovch vara borta till jul. men nu blir det inte så och jag kommer inte komma bort. jag kommer bara snurra in mej i mej själv och kanske gå och gräva ner mej, javetinte.

det hade kanske varit bra att engagera sej, det hade nog gjort allt lite bättre. Då hade jag haft koll på tillvaron och vetat lite iaf vad som komma skall. nu får man hoppas på det bästa och ta allt som det kommer.

har man segat och fegat bort 19 år kan man väl göra det ett och annat år till? eller?

vore rätt nice om nån bara kunde fatta alla beslut åt mej, ge mej ett jobb och en framtid och kanske leva mitt liv ett tag.

jag såg en gammal kompis lillasyster idag. hon såg precis likadan ut idag som hon gjorde för tre år sedan. hon kanske inte är likadan, hon är tre år äldre och har gjort massa sen jag såg henne sist. det fick mej att tänka på hur jag var för tre år sedan och om jag har förändrats något.

man är samma person men ändå inte.

jag vill att min person ska vara nån annan. jag vill vara någon annan. nån som inte får samma problem som mej eller nån som i alla fall kan lösa dom problemen jag stöter på.


tänk vad osammanhängande allt kan vara. jag har noll koll på vad jag egentligen har skrivit nu och jag har inga planer på att läsa igenom och rätta och redigera.

ska läsa det här imorgon och sen kanske nån dum bortförklaring kommer till varför jag skrivit allt.

"jag var trött och uttråkad".

egentligen kan jag fortsätta skriva nonsens här hur länge som helst, men det skulle bara göra att (om nu nån läser de här) jag skulle uppfattas som precis lika knäpp och konstig som jag egentligen är. och det går ju inte.

leva bakom en tyst fasad är ju skitbra.

skitbra.

jahaja

ser att jag har lite bloggande att ta igen efter helgen. Har haft fullt upp sen i fredags morse så har inte kommit i närheten av datorn alls förrän nu ikväll.

så, vad har jag haft för mej..? Blev Seven i fredags. Skulle inte dit egentligen så fick tokstressa hem från jobbet för att hinna med bussen in till stan. Hann med att prata med nytt jobb också, så nästa vecka blir det till att provjobba på nytt ställe! 
men iaf,  det var riktigt kul på Seven faktiskt =)

sen blev det lördag och ännu en halmkörning. Började klockan ett och skulle ta in kanske 4 vagnar. klockan halv fem var det fortfarande inte klart så då drog jag hem eftersom vi skulle till Seven igen och äta gratis mat ^^ det tog sjukt lång tid med halmen, den sabbade hela min dagsplanering totalt.

Maten på Seven var galet god och som man säger "Gratis är gott" och det håller jag verkligen med om. Gratis alkohol var rätt gott det med ^^ men resten av kvällen kunde man suttit hemma och kollat på film istället.

Åkte biltvätt klockan 02.30 också. Plus att det blev en tur till G.a uppsala, gottsunda, sunnersta och typ svartbäcken innan vi kom hem.
men ska man åka gratis taxi hem så ska man :P

nu är jag iaf, äntligen hemma igen och tänker inte jobba imorrn. Ska slösa den lilla lön jag fick på skor till nya jobbet och linsvätska och grejer.

dumma häst?

hovslagaren var ju förresten ute igår och slog på skon som Capo trampade av sej för någon dag sedan.. idag hade han tappat den igen.

jag kommer alltså inte kunna vara med på hoppkursen i helgen och antagligen inte kunna träna på tisdag heller.

D E T  S U G E R . S T E N H Å R T . . .

jag är så sjukt tråkig

som sagt, dessa listor bara för att jag är så nyfiken av mej.. grejen är den att ingen är intresserad av vad jag svarar, det är bara som jag inbillar mej. ^^

Vad heter du:
 Jennie 

Var bor du: på landet utanför uppsala

Trivs du där: jadå, men ska flytta så småningom

Brukar du läsa horoskop: ibland

Har du körkort: neej, men snart så

Favoritdjur: Häst och hund

Festar du mycket: I perioder

Sprit, cider, vin eller öl: sprit, dvs shotar och drinkar

Brukar du bli för full: nope
Antal kuddar i sängen: 5

Äger du ett busskort: Ja, jag äger hela tre stycken 

Vad åt du till frukost: fil med rosa och lila flingor och några kakor
Har du haft sex idag: -------

Nästa mål i ditt liv: Nytt jobb

Hur svarar du i mobilen: "aa, de e Jennie..."
Antal timmar sömn inatt: 10 typ
Sov du ensam: jajjamensan

Din hobby: hästar, är väl de enda man kan kalla hobby?

Vad är det för veckodag: torsdag

Vad åt du senast: Marie kex

Vem fick du sms av senast: Bakis tror jag.
Vem ringde dig senast: mamma?

Godaste ölen du druckit: inte en aning, tycker alla smakar likadant xD

Vilka hårfärger har du haft: Blond, brun, rödaktig, lilaaktig, slingat, svart underhår.. osv

Vad såg du senast på TV: reklam

Vad läser du för bok just nu: "Män som hatar kvinnor". Fortfarande, började med den tidigt i somras

Längd: 175 cm
Skostorlek: 41 :S

Hårfärg: just nu är det fejk blont

Är du kär i någon: kanske..

Vad gör du om ett år: jobbar antar jag. Au pair?
Önskar du att du bodde någon annanstans: Jaa.

Dricker du: klart jag dricker. men inget just nu

Vilken parfym använder du: Puma Flowing

Vilka skor använder du: fula sneakers eller trasiga ballerinas

Dagens klädsel: lång t-shirt och ett par gamla jeans. (jobbat idag ju)


Grattis

Grattis Martin, hela 20 år idag :)

aarrggh

här tror man att man ska gå och bli rik och glad, men vafan händer när man öppnar lönespecifikationen =S får typ värsta rycket och blir asförbannad. Fått typ 8 000 för lite.

Skitnice.

Alla som ska ha pengar av mej blir ju säkert jättteglada, speciellt mobiloperatören och tränaren..

faan.

ska ta mej ett allvarligt snack med chefen imorrn asså.

fuck

jobbat idag.

huvudvärk hela dagen.

jävla pack som kom och snodde grejer.

chockartad lönespec. (DÅLIGT alltså)

jobb(ig) dag

vaknade med huvudvärk idag.

Och jag ska snart åka till jobbet.

:S

fjooortis

reggade mej på snyggast.se idag.

snacka om fjortishak ^^

halmkörning

tung kväll säger jag bara.

tog in halm i det oändliga kändes det som.. :S 8 balvagnar (eller vad dom heter) fulla med halm vilket tog typ 3 timmar.

jag är härmed död. och sjukt hungrig.

skit

idag har dom ringt från jobbet hela tre gånger och velat att jag ska jobba både idag och på lördag.

fan va de inte känns bra att säga nej hela tiden. Risken att jag blir av med jobbet ökar ju liksom ganska rejält då, med tanke på att jag är anställd för att jobba vid behov.

kan ju inte påstå att dom lät speciellt glada heller..

hoppas jag hittar nytt jobb snart.. =/

tappat minnet?

har haft astråk hela morgonen.. inte kul, men har roat mej lite med att kolla på gamla bilder iaf. eller speciellt gamla är dom egentligen inte.. datorn här hemma har haft viss förmåga att krascha lite för ofta så alla gamla bilder finns liksom inte kvar :(

dock kom jag att tänka på mitt usb-minne som finns nånstans.. där borde det finnas kort.. hoppas jag.. frågan är bara vart det har tagit vägen..

får gå på jakt efter mitt minne sen..

=D

guten morgen

Eller ja, klockan är efter 12, men det får gå ändå.


så, God morgon!


middag?

idag hade mamma köpt jättesöta "flingor" som va typ rosa, gula, gröna och blåa ^^ ja åt jättemånga bara för att dom var så söta =D

söta i två bemärkelser.. =S

arbetssökande?

Ledigt jobb till mej? Jag kan ta vad som helst utom event- och telefonförsäljning. Jobbet ska vara beläget i Uppsala och ge minst 90 kronor timmen. Jag vill inte jobba mer än 8 timmar om dagen och max 4 dagar i veckan.

Kan någon fixa ett sånt jobb till mej?

uppsala i mitt hjärta ^^

hade en jätterolig dag på stan idag =) va med Bakis, Johan och även Katta som kom lite senare. Chillade med donkenmat på bryggan och hade det allmänt soft.
Johan fick en anka (eller and som de kanske heter) som inte ville lämna honom ifred efter alla pommes frites som den fick ^^ men den var jättesöt, låg och simmade i vattnet nedanför honom jättelänge.

sen blev vi sjukt godissugna så vi gick till ICA och köpte lörgodis som Katta fick betala för jag är råpank.. =S pengar verkar inte vara min grej asså xD

chili cheese från Max blev det på vägen till bussen också, sen hej då till alla och så bussade jag och Bakis hem!

djup suck

hovslagaren har fortfarande inte hört av sej, så här sitter jag.. =/ Tänker ändå åka in te stan om typ en halvtimme för om jag åker så kommer han komma, jag lovar.. ^^ men då är ändå mamma hemma så jag slipper åka ner.

träning är det idag också, men vettesjutton om jag kommer kunna vara med ju, kommer inte hovsnubben så blir det ingen träning.. dåligt att missa terminens första träning.. :(

i stan ska jag träffa Bakis och Johan så får se vad dom har för sej. måste eventuellt köpa ny hårfärg också, utväxten börjar synas lite väl mycket nu tycker jag. Dock insisterar Bakis och Vickan på att jag måste vara blond ett tag till, till efter fotograferingen.. så jag får väl lyssna på dom.

imorrn kommer jag inte heller kunna göra något, då är det halmkörning så om du vill komma och bära halm så är du hjärtligt välkommen hem till mej imorrn kväll ;P

samma gäller torsdag och fredag, kommer inte kunna göra nåt då heller  för då ska jag jobba heela dagarna. och förhoppningsvis få lön också.. =) hoppas hoppas!

nu ska jag leta rätt på katten som försvinner hela tiden..

planering kanske?

hade planerat att åka till stan i eftermiddag med Bakis men självklart så får jag veta en timme innan jag ska åka att jag inte kan det för hovslagaren kanske ska komma idag. kanske. så nu måste jag sitta hemma och glo och vänta på att han kanske ringer istället för att vara i uppsala.

skit.

detsamma lär väl bli imorrn och på onsdag också. Sitta här i ensamheten.  Yeah.

lejt

fy satan vad jag är uppe sent. på en söndag.

tänkte gå och lägga mej när jag kom hem vid 23, men så blev inte fallet.

men snart så.

söndagar är skit.

Det menar jag verkligen. Söndagar suger fullkomligt.. iofs var söndagen idag inte så jättefarlig om man bortser från den extrema huvudvärken jag fick under eftermiddagen (som fortfarande inte har gått över).

Bakis kom hit medan jag och mamma kollade runt på Blocket efter en ny katt, sen ringde mamma på två kissebäbisar som vi åkte och tittade på. Kändes lite hemskt att köpa en ny katt bara någon dag efter att Toki dött, men det är verkligen tomt här utan en så. Tessie var till och med ledsen över att Toker va borta..

Bestämde oss iaf för en sköldpaddsfärgad hona som är 14 veckor gammal. Jättesöt och verkar ha en jättebra personlighet; stencool och lade sej och sov i köksfönstret här hemma på en gång.

Får se om bror min kommer på nåt namn och vad han tycker om att ha fått en ny på en gång..

imorrn börjar småsyskonen i skolan också, så jag ska vara kattvakt ^^ 

toker <3

den här lilla sötnosen finns inte mer..

image44
R.I.P

<3

ni är så bäst!

och tack för att jag får vara med i er "blondin-liga" det värmer, även om jag tänker bli brunett igen snart..!

ska bli askul att åka och modellfotas med er =)

image45

dåså

time att uppdatera då.

har varit lite klent med bloggande de senaste dagarna, men jag har verkligen haft nada tid till det.

i onsdags var jag ju på arbetsintervju grejs tillsammans med 30 andra sökande (!) galet många, men det var nästa så många som de behövde så man kanske har nån liten chans nånstans att få ett till jobb..! skulle ju tatt in hö i onsdags kväll också men det hann jag inte med. Åkte till Bakis och shotade typ tusen shotar innan vi begav oss till Seven. Träffade på Katta i stan som bytte kläder i en busskur längs kungsgatan och som sedan levde livet med sitt kontokort ;P

blev massa dricka, inte för mycket, men mycket blev det och jag betalade inte ett skit.. blir nog till att bjuda igen nästa helg tror ja, när min lön kommit..! såhär i efterhand verkar det som om en och annan minneslucka uppstod under kvällen också =S Bakis har sagt massa saker som jag har noll koll på och det är inte bra.. inte alls.

jobbade i torsdags och det var sjukt tungt kan jag lova. Vara bakis på jobbet är inget jag tänker vara igen.. sov i uppsala så blev ju självklart tvungen att gå upp extra tidigt. Insåg då också att jag tappat mitt legg.. och glömt mitt paraply på seven.

tumme upp asså ^^


det var kanske den bra delen av den här veckan.. sen har allt bara gått utför..

tänker inte vara lika detaljerad här som tidigare, men Toker har i alla fall dött vilket inte känns särskilt kul..


och ja, nu höll jag på att glömma! Bakis och Vickan gav mej en present igår! Det enda bra med gårdagen.. jag fick en ny piercing till näsan =)

tack mina gummor =D


va dessutom nån kvantum-jobbande snubbe som älskade mej igår också ^^


time to do something else.

söndag

uppdatering kommer ikväll.

framtid?

blev uppringd av dom från england idag =) dock tänker jag inte jubla föör mycket för jag tror att chansen att jag får jobbet är ganska liten.. men ändå, kul att dom ringde! Vore såå kul att åka till London i tre månader liksom =)

ska snart iväg på det där andra jobbmötet.. egentligen vill jag inte dit.. känns nu som om alla andra som kommer vara där har bättre kompetens för jobben och kan tala för sej mycket bättre än mej i en intervju. jag kommer bara göra bort mej... =/

höst igen

japp, då var det alltså dags för dessa jädra hökörningar. Imorrn kommer en lastbil med 4 ton höbalar som ska tas in.. =S

fyy faan säger jag bara, vad jag inte orkar bära in 4 ton hö.

lasset kommer vid 19 och vid 20.20 ska jag sitta på en buss till Örsa eller Uppsala. Ofta jag kommer hinna =S


ska förresten på nåt jobbmöte imorrn också, får se hur det går. Sökte ett jobb i England idag förresten som jag vill ha såååhäääär mycket mer än det som mötet är om.

hoppas på svar från England imorrn kanske?

4 ton hö... ja kommer dö..

ridlektion 1

idag var det träning som gällde efter städningen imorse. Blev lite dressyr och Capo lurken var jätteduktig! Bakis kom och lekte lite med mej idag också så vi bestämde oss för att ha en liten ridlektion för henne.

det blev inte alltför avancerat; pallra sej upp, hitta stigbyglar, hålla tyglarna rätt och hålla ner hälen och hoppa av smidigt var det som gällde idag. Och jag tycker Bakis var duktig! trodde inte hon skulle våga sej upp faktiskt ;P

nästa gång ska vi ha balansträning på lina...!

money =)

genom att vika lite kläder och dammsuga hela huset tjänade jag hela 35 kronor =D

*överlycklig!

och det kan ju påpekas att det inte var någon som gav mej pengarna utan det var sånt där man hittade lite varstans; i byxfickor, soffan, på golvet osv. Skitbra!

Jag måste börja städa oftare helt klart!


.

borde inte skriva nu, men jag gör det ändå bara för att.

eller egentligen, vad har jag att skriva..? Jag är trött och måste ut i luften och andas. Ska ta en tur med Capo och andas. Då blir man pigg. Jag har lovat Bakis att hon ska få lära sej rida.

jag ska sluta säga "jag vet inte" och så ska jag lära mej bli normal, eller mer normal. "Jag är normal för att vara jag men konstig för att vara någon annan".

Det är så det är.

Ut och andas och piggna till av luften. Det är rätt skönt ute nu.

Blir en skrittur vigd åt tänkade.

nästa helg..

.. då måste jag fan ut på krogen.

jag håller på att bli mer knäpp än vad jag redan är och det är inte sådär jäättebra kanske ;P

kunde inte låta bli

För alla som inte riktigt har koll på hoppning; såhär ska det inte se ut XD

image43

skulle bara testa om marken var mjuk

jao.. jag ramlade av i år igen... men på 80 den här gången och capo trampade på mej, typ på höften och på knät. gjorde lite små ont kanske, men jag överlevde iaf.

självklart finns de me på kort när jag störtdyker rätt ner i marken =S

men men..

tog på mej en säkerhetsväst och hoppade nästa klass, 1 meter utan problem..!

så de kan gå.

nu ska ja in i duschen för hela jag är helt sandig xD

number 23

har precis kollat på filmen Number 23 med lillsiss.

Rätt bra faktiskt, men skum..

gissa vad klockan slog om till precis när filmen slutade?

23.00

coincidence

lördag imorrn

och fredag idah ju! hade velat ut och parta lite men så kommer det ju inte bli. dels är jag pank som jag vet inte vad (ingen inkomst på två och en halv månad) och dels ska jag tävla med Capo imorrn.

Det är ingen riktigt tävling, den är inte ens lokal men jag ser den som en sådan för att se vad Capo går för. Risken är att han töntar sej totalt och hoppar dumt och allt som han gjorde förra året. Då ramlade jag dessutom av mitt i en stor oxer och det är väl inget jag satsar på i år kanske..!

men får se hur det går. Höjderna är ynka 80 cm och 1 meter vilket är pyttelitet så dom har jag inte nåt emot.

håll tummsen för mej =)

orkar inte..

tung dag säger jag bara.

började dagen med att cykla tre kilometer till bussen 06.15 imorse.

Sen bygde jag ett bananberg och plockade upp sjutusen mjölkpaket ocj sjutusen grönsaker. Jag kommer få sjukt starka armar om det ska fortsätta såhär.

Regna gjorde det idag också, rätt skönt men när jag kom på att jag hade cyklat imorse blev det minder skönt, cykla hem dom där tre kilometrarna i spöregn.. yeay...

sen däckade jag i soffan och pallrade mej därifrån nyss, Kan säga att jag ser ut som en nyvaken uteliggare ungefär..


for you

du martin, de här va en dum idé. jag har brist på fantasi.

"vad tänker du på?"

nada.

hmm, eller egentligen vet jag vad jag skulle vilja skriva men det är inget som kommer att bli skrivet.. låter skumt men så är det.

och fråga inte för jag kommer inte kunna förklara..! ;P



<3


värt ett försök iaf

när jag gick hem från bussen idag gick jag och funderade över något fyndigt att skriva här. Jag vet att jag kom på värsta grejen med citat och hela kittet men nu när jag väl sitter här och filurar så kommer jag inte alls ihåg vad det var jag hade tänkt skriva.

Det är så typiskt.

Här ska man försöka vara lite roligt, men icke. Humor verkar inte vara min grej helt enkelt. Och minnet verkar inte på topp det heller.

Kommer ihåg allt annat jag funderade på när jag gick. Jag såg en halvmosad gräshoppa på vägen och en groda som var orange men dom platsar tyvärr inte i min story som jag inte minns.

*tänker så det knakar*

kan hända att det hade något att göra med att jag och Bakis bakade kakor eller så har det inte det. Kan också hända att det handlar om något pappa har sagt. Han säger ganska konstiga saker ganska ofta så så kan det mycket väl vara.

Och fan att jag inte kommer ihåg.

ska klaga lite på mitt sätt att skriva här också. Såå fint att börja meningar med och. eller inte. Dessutom skriver jag inte fullständiga meningar någonstans och bara för att fylla ut skriver jag det här.

Känns väldigt meningsfullt.

inte.

torsdag

idag har jag jobbat och fyy satan vad varmt det var. Plockade pallar och grejer i flera timmar och det var sjukt tungt och svettigt :S inte sådär jättetrevligt kanske..

jobbade över två timmar också och nu leker jag med Bakis som stryker kläder. Hade inget att göra idag, inte stallet eller nåt alls så då blev det att leka med Bakis =) Vi har bakat kakor också, havrekakor typ som dröp av fett ;P goda men desto mindre nyttiga ^^

ska snart pallra mej hemåt i alla fall med tanke på att jag börjar ännu tidigare imorrn än vad jag gjorde idag.. gå upp 5.30 eller nåt skulle jag tro att det blir.

inte trevligt.

Cold - Crossfade

hehe

image42

vodka på tub. Vad är poängen?

smakade dessutom bara saft.

naehäe

de ska va gött å leva, annars kan de kvitta..

idag var en stressig dag.. eller kanske inte stressig, snarare full av saker att göra och hinna med.

det var bussande i oändlighet, jobb i oändlighet och sen direkt hem för att träna.

nu vill jag ha mat för det har jag inte sett mycket av idag. eller sett mat som fan på jobbet men inte ätit nåt..

urk..

sova ska ja göra också..

snälla..

kan inte ni som läser bara lämna ett liiiitet spår efter er? Jag vet att en och annan läser, men en liten kommentar eller signatur skulle sitta fint.

S N Ä L L A ! !

hemma igen

mycket skoj i helgen kan jag lova.

jag orkar verkligen inte skriva någonting förutom att det var just skitkul..!

mycket mat, mycket dricka och mycket allmänt flum.

bilder finns på bilddagboken, inte alltför seriösa kanske, men bilder iaf :P

aaj

huvudvärk.

Fredag.

Capo lurk blev utmobbad av sina kompisar.

sova tidigt.

skriva sms i sömnen.

gonatt.

gonatt

när man är ensam hemma blir man fan knäpp, helt seriöst. iaf jag..

vet inte hur och inte varför, men knäpp blir jag..

yrar runt och letar mat, zappar o zappar o zappar o zappar lite till på teven, har musik på i tre rum plus på datorn (olika på alla), skriver blogg hela tiden och bär runt på mobilen och hoppas att nån ska vilja mej något..

knäppt..

men nu ska jag sova, får bli i päronens rum för jag tycker mitt rum ligger lite "off" i huset när man är ensammen.. =/ läskigt ju ^^

Gonatter

<3

tänk, jag är fortfarnade helt förälskad i Jason Mraz´s låt I'm yours.

Helt galet, men den är helt galet bra också.. är kanske därför..?

kryssning

söndag bär det av till Stockholm där jag, Bakis, Vickan och Bakis pappa ska ta oss en trip med Cinderella!

Ska bli askul och vi är taggade till tusen. Det som för mej inte känns lika kul är att "temat" är 60-, 70-, 80-tals musik.. men man får väl bita ihop och göra det bästa av situationen.

Efter all alkohol som vi antagligen kommer inta finns ju risken att man till och med tycker musiken är bra ^^

dock gillar jag inte vatten och båtar men vad gör man inte för sina vänner :P

torsdag

Jobbat idag då och för att chockera kan jag säga att det faktiskt var rätt kul!

Började med att sitta i kassan ett par timmar vilket var som vanligt med ryggont, skumma kunder och trorra händer. Sen rastade jag mej en hel halvtimme med yogurt, risifrutti och energy drink..
var jättemånga som jobbade så det var därför jag hann äta ordentligt, vilket inte har hänt på läänge.

sen gav jag upp kassan och började pappa gångarna och plocka kyl och frys. alla som jobbade var lite halvnya (som mej) och lika gamla som mej så vi hade rätt kul, var bra att jobba med någon på samma nivå som en själv för en gångsskull.. man kunde visa att man kunde lite då och det tycker jag var bra :P

sen hände något nästan helt osannolikt; jag fick en till rast! en fem-minutare med chokladboll och en bulle =D me like!

nu är jag hemma sen ett tag tillbaka och filurar på vad jag ska äta till middag.

fiskpinnar och makaroner?

ibland...

.. är jag såhär glad =D


image41

gröna lund

idag har jag lekt på grönan med familjen och kusinerna vilket var skoj!

blev väl egentligen inte så mycket åkande, men de gjorde inte så mycket.. första åket som blev i Popexpressen gjorde mej spyfärdig och snurrig resten av dagen och dessutom var det sjukt mycket folk.. orka köa typ 30 minuter för att åka nån berg och dalbana eller typ radiobilarna. var till och med sjukt lång kö till kärlekstunneln, som Max förövrigt inte ville åka me mej xD

åkte inte den där nya Kvasten heller, kön ringlade sej förbi Blåtåget och ut mot matserveringarna som ligger där, skulle tippa på att de hade tagit kanske 40 minuter i kön.. inget för mej och Kvasten såg rätt B ut ändå, gick ju sjukt långsamt..

lekte Tarzan i stora berg och dalbanan istället vilket var mycket roligare =D

nu ska jag försöka mej på att sova, i normal tid för ovanligthetsskull ;P jobb imorgon och på fredag. då ska man vara pigg och glad ^^

ett år sedan

den här dagen, 1 augusti 2006 var jag i Göteborg med mamma och pappa. jag fick egen semester med dom och då var vi i göteborg tre dagar.

det var tider då. inte samma som nu. Jag saknar götet men är rätt nöjd med tillvaron här och nu ändå.

"har du verkligen druckit två cider såhär nångång förut?" frågade mamma mej när jag köpte cider nummer två för kvällen. Hon var nog orolig för att jag skulle bli full. på två cider. hmm..?

"nej då, aldrig." svarade jag och log lite sådär pilemariskt.

Det var kul. Jag vill tillbaka.

kanske nästa sommar?

RSS 2.0