My Loverboy

.
<3
.
Vi hoppar för det mesta små skithinder, men jag tycker om honom ändå ;)

Birthday girl

Jalla! (Fan kollar för myckept på BB)
.
Idag fyller jag år :)
.
Innan Per åkte till jobbet så han att det fanns frukost i kylen, jag gick upp och kollade efter ett tag och det var smockfullt med ostar, räkor, romsås, yogurt.. lax! osv. Visste inte riktigt vad jag skulle våga mig på på då en del säkert ska vara till senare, men klämde en macka med romsås, gööörgott :)
.
Fick även glas från SagaForm till min samling; tjocka glas som tål värme, perfekta att dricka oboy eller te i, me likey.
.
Återstår att se vad som händer idag, ska först och främst städa... En veckas disk typ som måste bort :S Hualigen.. Sen måste jag även plöja igenom en bok, men det har jag heeela helgen på mig att göra.. Blir väl att stressa som vanligt på söndag sen ändå.
.
Hm, hoppas på att det blir middag ute ikväll, antingen med hela familjen eller bara jag och Per, får se vilka som vill haka.
.
Nej, ta  tag i dagen vare. Förresten observera vad klockan är ;) Gick upp innan 8 idag, helt utan anledning!

Good shit!

BRAAA LÅT! Spelar denna på högsta volym i bilen typ jämt och man blir så glad :D

PArty feeling ftw!
.
.
Klippet är lite för brett för min blogg, men jag vet inte hur man ändrar så det får se ut såhär ^^

Da Capo och annat

Idag fyller min "lilla" pålleplutt år! Massa grattis till honom! Sjukt att det är 9 år sen han föddes, tiden alltså, den går så jäkla fort.
.
Har en massa nya bilder sen träningen i söndags men kan inte få in dom på datorn, annars hade jag klämt in dom här, hoppade bara småhinder på kanske 80-90 cm men vissa blev fina ändå :P Återstår att se när kamerasladden blir återfunnen :)
.
Idag ska jag börja plugga grammatik har jag tänkt, jag måste det för det är tenta om en vecka och den här tentan är stor så den vill jag fan inte kugga :( Ordkunskap, uttalslära och grammatik; allt på en gång! Jo, jag ska gå till skolan och få feedback på den senaste uppsatsen också, skrev en skitdålig om Earth Hour men tydligen var det min bästa hittills språkmässigt, så även om resten är skit så är den detaljen bra åtminstone ^^
.
Ska såklart hem till skogen och gratta Capo också, funtar på att ge honom en välbehövlig dusch, men då blire i kallvatten plus att han måste ut i hagen efter och alltså kommer rulla sig... Ganska ovärt.. Kanske kan lämna duschen till helgen istället...
.
Well, grammatik var det, lika bra att kicka igång det..
.
Cya folks!

Fredag

Täppt vare här! Blivit småförkyld såhär lagom till att våren tittar fram, men man ska ju inte klaga; sålänge jag kan njuta av solen och värmen så funkar det ^^
-
Igår fyllde Perraponken år, han fick en städad lägenhet av mig ;) Tog typ 3-4 timmar och då hann jag inte med badrummet... Eh, ja, det var ganska mycket att göra :P Men fint blev det och med öppen balkongdörr så blir man ju av med lite damm också ^^ Han fick förresten lite andra grejer också, men inget spännande ;)
-
Well, solen skiner och värmer satan idag, vågar inte riktigt släppa ut Missie på balkongen dock. DEt sista hon gjorde igår var att hänga i räcket och försöka ta sig upp eller nåt. Vi bor på 4e våningen så hon bör ju helst undvika att klättra där...
-
Ska leta rätt på mina solbrills nu och plocka undan "frukosten",
-
Bye bye :)

Måndagstankar

Måndag igen. Har äckligt mycket plugg, eller ja, ska läsa en förjävla dålig bok som ska analyseras i diverse close readings och assignments för inlämning. Har läst 18 sidor och skiten ska in på torsdag. HELVETE! Har dessutom en fucking omtenta om en timme som jag inte kan gå på. Har inte haft tid att plugga till den så jag får snällt läsa om den delkursen i höst. Kul. Men vad göra, då har jag bara den att fokusera på åtminstone.
.
Nog om skola tycker jag. Kan berätta om helgen istället.
.
Missie blev kastrerad i... eh, nån dag förra veckan. Hon hade 4 små bebisar i magen som också togs bort så hon har ett långt ihopsytt sår på magen nu, 7 stygn så det är typ halva katten... Duktig som hon är kan hon vara utan tratten, jäklar vad deppig hon verkade med den på, bara sov och låg stilla typ. Nu, utan tratten är hon precis som vanligt, om än lite mer kärleksfull än tidigare.
.
Missade en fest i gamla Örsa i lördags eftersom vi inte kan lämna Missie. Hade hoppträning på söndagen så kunde ju inte lämna henne ensam från lördag till söndag liksom och kunde inte heller ta med henne till skogen eftersom att hon inte får vara utomhus. Men men, jag tror partyfolket klarade sig bra utan mig. Hade jag varit där så hade vissa ändå gnällt på mig för att jag hade varit för dåligt utklädd och för att jag inte hade druckit något.
.
Jo, hoppträningen dårå. Sista punkten på mitt väldigt intressanta inlägg om typ allt.
.
Träning ute på Stigsbergs utebana. Kom lite försent eftersom det tar hundra år för Capo att gå in i transporten. Han inte rida fram innan vi började så det var bara att börja arbeta på engång. Fick beröm för att han var fin i markarbetet så det var ju bra, har blivit mycket ridbane-ridning på sistone eftersom man inte får rida på grusvägarna enligt vissa... I alla fall, han var lite knäpp i hoppningen eftersom han tycker att alla hinder som inte ser "normala" ut är skitläskiga ^^ Men men, hoppade banken också, både upp och ner utan problem :)
.
Sista övningen var en serie: Hinder - 1 språng - hinder - 2 språng - hinder - 1 språng - hinder. Var som att rida på en blöt, djup sandstrand så underlaget var inte optimalt, sista rundan, när sista hindret låg på typ 110 tyckte inte Capo det  var roligt längre. Han vek av vid sista vilket gjorde att jag störtade rätt ner i backen. Och gjorde illa nacken igen. Great. Haft dunkande huvudvärk sen dess.. Blir väl kanske en tripp till farbror doktorn den här gången.
.
Dags för mig att ta tag i den där jäkla boken nu, inte roligt att läsa med huvudvärk men jag måste ju...
.
Ha ett bra liv.

Mountain Horse Supreme High

WOHOO!
Dessa stövlar är i min ägo nu :D Glad eller vad? Dom är så jäävla tighta och höga i skaften så jag kommer skava sönder mina ben och fötter totalt men det är det fan värt! Lovely!
.
Tack <3
.
.
Trillade in på Hööks och köpte ett träns också;
.
Ett sånt här fast svart.
(bild från Hooks.se)

Abort

Den eventuellt gravida Missie kissien ska bli cuttad i magen idag. Blir inga kattungar här inte..
.
Hade ju varit mysigt med små bäbisar, men jag får istället hoppas på att Fia klämmer fram några istället. Det känns dessutom inte bra att få kattungar i en lägenhet, dom ska ju få vara ute och jaga möss och klättra i träd!

Thoughts

Man är ju bra konstigt funtad alltså.
Det jag syftar på nu är min uppsats som jag skriver på. Har dragit mig för att börja med denna sedan den 28 mars då jag har känt att den kommer bli sjukligt svår att skriva. Nu är det så att den ska lämnas in imorgon och jag började på den idag. Nu har jag dock trillat in på ett ämne som faktiskt var riktigt intressant. Min handledare måste tro att jag är värsta miljöaktivisten efter att ha läst två av mina tre uppsatser, men vad göra? Det är intressant. Just face it.
.
I alla fall, nu sitter jag alltså och skriver, och skriver och skriver... För mycket tror jag. Men men, det måste ju bara vara positivt.
.
Om jag nu gör rätt vill säga....

Måndag

Oväntat va; jag fick besöksrekord efter gårdagens gravid-inlägg! :P

Gravid?

Den ständiga frågan sedan Missie försvann;
.
Är hon "gravid" eller inte?
.
Per är ruggigt skraj över att så är fallet...
.

RSS 2.0