planering åt helvete?!

Kom precis på att vi har en kryssning inbokad om lite mer än en månad :) Har visserligen inte den blekaste om hur jag ska ha råd med den, men det orkar jag inte bry mig om..
Funderade lite på det där med nyår också. Vafan ska man göra då? Är ju faktiskt bara några veckor bort och nyår har en förmåga att alltid vara grymt överskattat och oplanerat. Jag har nog aldrig haft riktigt kul nångång :/ Alla planerar på sitt håll istället för att dra ihop nåt stort och gemensamt vilket jag kan tänka mig skulle vara grymt kul! Men näe.
Jag skulle faktiskt kunna tänka mig att hyra en stuga i fjällen och åka upp med några kompisar, men då tillkommer problemet med att ingen av mina kompisar kan åka skidor utför?! whats up with that liksom, det som är så jävla kul. Värdelöst. Dessutom äre sjukt jävla dyrt också. Sämst.
Haha, det kommer sluta med att jag sitter hemma med mamma och pappa och deras kompisar som enda "barn" och dricker cola för att jag inte vill bli full på vin med dom. Hahha. Kuuul. ^^

söndag

Hello världen.
Har inte pallrat mej upp ur sängen än, men det är söndag så det är okej. Blir nog en promenad med Bakis om en liten stund, vandra bort allt onyttigt vi ätit i helgen. Chips och godis till frukost idag liksom. Cola också. Shit.
Nä, om man kanske skulle hänga upp en stjärna i fönstret. Eller porrbelysningen, får se vad som passar bäst ;)

natt @ e-berg

Sitter i sängen och klickar runt på datorn. Bakis och Katta sitter brevid i soffan och kollar på Enchanted. Dom ylar med i sångerna och rabblar repliker nonstop. Bakis försöker sej på en och annan operaton men jag vet inte, hon grejar dom inte hundraprocentigt.
Hämtade sushi idag, på Yukikos, det var gott. Katta har en förmåga att aldrig äta upp så jag fick hennes maki, lätt värt, dom godaste bitarna liksom. Har även pressat i mej massa godis och ett och annat glas cola. Man kan ju fråga sej när det smäller, nångång lär jag ju bli asfet. Hehe, den dagen den sorgen.
oops.. Kastade just min mobil i golvet för andra gången ikväll. Inte så bra kanske. Det skramlar om den.
Tjing, nu ska jag låtsas fortsätta kolla på filmen, men egentligen kommer jag blunda och säkerligen somna ;) men det vet inte helan och halvan om ;) hehehhe

En helt vanlig fredagskväll ;)


torsdag

Offroad körning med den lilla blå idag. Inte riktigt vad den är lämpad för, men jag körde inte fast åtminstone. Dom stackars killarna som grävt upp vägen fick jobba hårt för att jag skulle komma förbi ;P
Som vanligt har jag huvudvärk idag. Ska dessutom träna ikväll, men med ponnygruppen.. Kuuul, eller inte. Kan tänka mig att dom är rätt ostrukturerade, typ 12 åringar som rider liksom. Men men, jag slipper ha ett pass innestående i alla fall.
nä, man kanske skulle äta nåt...

onsdag

Loggar in på blogg.se, kollar nya kommentarer, hur ser statistiken ut?, klickar upp "nytt inlägg" och glömmer totalt bort vad jag skulle skriva.

Har hänt ett par gånger måste jag erkänna. Jag får riktigt mycket idéer till "uppslag" när jag inte har en tillstymmelse till att kunna skriva nånting här och när man väl sitter med ett tomt inlägg framför sej så blire tomt. Och så blev det nu. Klurade på nåt roligt tidigare imorse som jag tänkte skriva, skulle dock vara duktig att inte skriva på arbetstid utan spara det till lunchen, men det gick ju som det gick. Allt kaputt.

well well. Såkandetgå.

Ska förresten inte träna idag, Capo trampade av sej en sko under gårdagens hoppträning. Hur stor är sannolikheten liksom? :/


...

..och what's up med att styckeindelningen inte funkar normalt?
Bajs.

tissdao

Seg dag idag. Jobbade över igår och självklart drog jag på mej en sån där rolig huvudvärk igen. Trodde den skulle försvinna under natten men näedå, inte. Inte ens ett spanien-piller hjälpte. Som tur är börjar jag piggna till nu, lite lagom sent bara, men bättre det än inte alls.

Annars så såg jag nåt om nåt dejtingexperiment på kanal 5 nyss, kanske skulle anmäla Bakis? ;)
ÅHh, apropå dejting; varje dag kl 16 ungefär på mix megapol är det "chans till romans" som en programpunkt. Askul och värsta gulligull att lyssna på. Lite farligt med tanke på att jag alltid sitter på bussen vid den tiden och att sitta och skratta och le för sej själv med hörlurar i öronen kan ju se lite suspekt ut, minst sagt. Man får rulla in sej ordentligt i halsduken så att det liksom inte syns vad man gör för miner ;P
Nä, om man kanske skulle fläska lite på sej? Tanken var att simma idag men jag pallar inte det med huvudvärk.. Får kanske ta ett varv runt eriksberg istället.
Tjing.

det var en gång två små grisar


lördag

Hej världen, idag kan jag upplysa om att det är lördag. Just so you know.
Sitter hemma hos familjen i skogen och tuggar på chips. Kom precis efter att ha skjutsat Bakis och Katta till Örsa. Tydligen skulle det festas med militärer. Jag vet inte ja, men jag tycker det blir lite för mycket militärsnack när det är för många såna på samma ställe.
Var hos Linda innan dess, hon fyller år idag så vi och några till var där och kalasade litesmått. Ananaspaj är verkligen sjukt gott :)
Annars så sitter jag som sagt ute i skogen, msn finns inte på datorn heller så det är lite trist. Visserligen är väl inte en jävel inloggad vid den här tiden en lördag, men ändå liksom. Blir lite tomt utan msn-ikonen i hörnet därnere. Imorgon ska jag fixa med min bil. Om gud inte är kissnödig så ska bilen putsas, både invändigt som utvändigt och så måste jag åka och köpa nya lampor till baklysena. Dom jävlarna har ju slutat funka och att köra runt utan baklyktor är väl inte sådär supersmart kanske.
Nee, finns bättre saker att göra.

fredag

Hej världen. Det är fredag idag, tänkte bara upplysa om det.

Ikväll ska blir det filmpremiär a la New Moon på Spegeln. Mi lajki lajk! Hoppas nu bara att filmen är bra, som alltid är böckerna bättre men vad jag minns av den här boken så var den inte jättebra. Väldigt deppig och indelad i delar och Edward var ju knappt med! Bara Jake hela tiden ;P

Efter bion har vi snackat om utgång men vi får se hur det blir med den saken. Om jag inte har råd att tanka bilen så känns det ju lite skumt att prioritera en utgång istället för en tankad bil. Får bli nån typ av budgetkväll helt enkelt.

Annars så lever livet lite sådär. Har problem med ryggen som jag trodde gått över men efter hoppträningen i onsdags kom det tillbaka så jag var totaldäck igår, huvudet påverkas ju också när ryggen är paj så jag knaprade i mej ett av Kattas mirakelpiller när jag kom hem till stan. Somnade på tre röda och vaknade hur pigg som helst imorse.

Om det är nån som ska till Spanien inom den närmsta framtiden så hojta så kan ni få köpa lite fler piller ;)

Nu blir det till att korka upp min Vitamin Well och öppna AI igen, kort och gott; jobba vidare några timmar till.

Tjing!

vältränad som få

Jag höll på att dö igår, seriöst. Bakis och jag har bestämt oss för att börja simma ett par dagar i veckan och igår var det första gången för mig.

Kan ju bara sammanfatta hela grejen med att jag inte orkade simma mer än tio minuter i sträck, fick mjölksyra i benen och konditionen gjorde så att jag knappt kunde andas.

Helt sjukt dålig kondis med andra ord. Tanken var ju liksom att vi skulle simma en timme nonstop, vi grejade 25 minuter med massa pauser... Och idag har jag träningsvärk.

Blir ett nytt ryck ikväll så jag ska försöka mej på att simma liiite längre än igår då... ;P


helgen

Så loggar man in här och märker att det superlånga och dessutom seriösa inlägget jag skrev i lördags är totalt kaputt. Halva finns sparat som ett utkast, men var sjutton tog resten vägen?

Känns ju inte som om jag har motivationen till att skriva om allt så det får bli en snabbrepris av helgen istället.

Fredag: Jobba, hämtade upp Bakis på vägen för lite shopping av groggvirke samt middagsmat. Förparty i lägenheten och en massa nördande framför datorn. En kompis med vän djupt innifrån de uppländska skogarna var partysugna så dom kom och joinade oss.
Blev BJ med drinkbord. Och jag som inte skulle dricka annat än vad som dracks hemma. Så kan det gå.

Lördag: Firande av Jonnas och kusiners födelsedagar i grannhuset i skogen. Vårat hus är fortfarande en byggarbetsplats så där kan man inte vistas mer än nödvändigt. Var inte riktigt på topp så jag gick hem rätt tidigt och knaprade på jodnötter och klappade på Lisa.

Söndag: Hjälpte mamma att tapestera, pumpade vinterdäcken (som typ var platta) med en cykelpump, brummade tilbaka till uppsala, tog en buss ner på stan för att kolla på film och bli tjockis med Emma, Bakis och Katta. Gick hem från stan, observera att jag gick och Katta fuskade med cykel. Var hemma igen vid 22-tiden och då ställde jag mig och lagade omelett och därefter städade jag toaletten. Whats up with that?!
Lååång dag när jag tänker efter...

Idag har jag skållat tungan.

Nov. 13, 2009

Hallå världen. Det vankas lunch, jag är hungrig. En cateringfirma håller på att bära in massa mat och grejer här men jag tror tyvärr inte att maten är till mig :( Får väl bli en microlåda a la Coop idag. Bott hemma hos familjen sen i onsdags och där blire ju inga matlådor gjorda.

.
.

Hann inte skriva klart innan lunchen, men det blev en microlåda, en laxgratäng för att vara exakt. Hade tänkt kopa en Vitamil Well Focus också men just den sorten var slut. Syrran har tipsat om att den är riktigt bra så då måste jag ju testa.

Apropå syrran; jag hjälpte henne med matten igår. Uppgifterna var ungefär som följer; 7(x-5)+2x(3-1) och liknande. Och jag kom ihåg hur man gör! Efter kanske en timme hade Jonna också lärt sig och kommit ikapp betinget som hon låg lite efter med. Två Rosgårdhare blir en hjärna inte att leka med ;) haha
Skönt att jag kunde hjälpa henne iaf eftersom matte inte är det roligaste ämnet att sätta tänderna i.

Annars då?
Ikväll ska det krogas, eller Bakis ska till korgen och hänga där, men jag ska se om hon kan strunta i det och istället hänga med mej till krogen ;) Vet inte vart vi ska eller vilka som ska med, men förfest och roliga drinkar kommer att drickas i Eriksberg ifall nån vill joina.

Imorrn, blir det kalas som i kalas och inte Kalas som i dålig krog i Uppsala. Siss och kusiner ska fira sina födelsedagar så då blir det väl till att träffa släkt och annat folk som man inte träffat på läänge. Kan nog bli trevligt :) 

Well, jobbet kallar och problemen hopar sig. Det är kul med nya system som inte fungerar.

music



Har ramlat ner i hiphip- & RnB gropen igen :)


onsdag.

Oj, jag har tappat inspirationen totalt tror jag. Förut kunde jag ju ramla in här femton gånger om dagen och klämma in nån störd kommentar eller nåt, men nu går det ibland flera dagar mellan inläggen och oftast står det bara vanligt triviala saker såsom vad som hände under helgen eller liknanden. Nada intressant.


Om jag ska bli lite djup och personlig så tror jag att jag har varit rätt elak mot en person som egentligen inte förtjänar det. Att ignorera kanske inte var det smartaste men det var enklast för mig att göra så. Äh, jag vet inte, ville bara skriva det.

Sen så fanns det en trevlig person för någon vecka sen som bara försvann. Säkert min vanliga otur, så egentligen orkar jag inte bry mig men, MEN; nu tänker jag bry mig. Jag ska våga fråga! haha, kan bli intressant. man kan inte alltid hållas tillbaka av nån jävla blyghet som sabbar allt.

bryta mönster.



måndag

Ögonen svider och huvudet dunkar av trötthet. Är det meningen att det ska vara såhär, kommer det alltid vara såhär?

Colan har inte gjort mig pigg, inte ens för ett ynka ögonblick utan bara gjort mitt hjärta stressat och kroppen skakig.

Gåshuden sprider sig, snart åker värmefläkten på och ett par ulltofflor vore inte helt fel.

Ögonen är slöa i sina rörselser och musklerna ömma.

Maten var i alla fall god. Nu blir det jobb och iskalla fingrar på tangenterna.

söndag

hello världen.
Yet another helg tillända.

Idag fick jag assistera mamma på Bauhaus i jakten på det ultimata kaklet samt golvet. Jag fick agera smakråd så jag hade liksom sista ordet om allt, nästan så att man kan säga att jag har valt allt. Hoppas fasiken det blir snyggt sen bara ^^

Annars så har det tvättats kläder idag. Började eka tomt i garderoben så det var lite av ett ont måste.

Igår firades Calle som fyllt år, 30-tals tema vare så folk var så fina så. Dock fick en del av oss för att dra till krogen så vi stannade inte länge alls.. :(

krogen kom vi aldrig till, utan det slutade med att jag satt hemma ensam framför teven och åt sushi. men det var rätt okej det med. Utan sushin hade jag nog inte varit lika nöjd med tillvaron...


Jaa, det var väl det.

sushi


Mina sushicravings tog över; blev en b-variant från Coop.

Not nice.

 


torsdag

Sitter här hemma i skogen för andra dagen nu. Haft konstant huvudvärk i flera dagar och har det fortfarande, helt stört. Varit månadsbokslut nu på jobbet medans jag varit borta, tror jag sinkade statistiken rätt rejält tyvärr. Måste få pli på mej själv. Kan nån hjälpa?
Imorgon måste jag i alla fall jobba. Dock kommer en kiropraktor till Capo på morgonen så jag kommer ändå komma typ en timme sent till jobbet, minst, men det är bättre än inte alls va?

Planen för imorgon är annars rätt obefintlig, eller ja inte helt, men vi får se vart benen bär mig. På lördag ska det i alla fall ätas sushi på Yukikos samt åkas ut i skogen för 30-tals partaj :) Kan bli skoj, många som ska dit som jag inte sett på länge. Känns som att Bakis, Katta, Emma och Isa är dom enda jag sett på länge ^^

Måste även hinna med att åka tillbaka hit till skogen och skruva på vinterdäcken på bilen. Har köpt helt sprojlans nya däck av nåt satsigt märke så nu hoppas jag att dom håller mej på vägen hela vintern. Snöade ju idag så vem vet, någon morgon när jag vaknar kommer det säkerligen vara isgata och då kan det ju vara trevligt med lite väggrepp liksom.

Idag kom en lastbil med 600kg kök hit. Intressant, javisst.

Haha, i brist på annat sitter jag och snokar runt på nätet och fascineras av hur folk ser ut. Kollar man länge på ett foto så blir personen på bilden bara fulare och fulare. Try it. Men gör det på folk ni inte känner. Eller folk ni inte gillar :P

gonatt.

onsdag

Oboy, makaroner och bearnaisesås. Jag kan mina luncher och middagar måste jag säga.

Ikväll är det träning som står på schemat. Ska bli ruuligt det. Gått så bra på sistone, men man ska väl inte säga för mycket. Min lilla lurk har ju en förmåga att gå sönder mitt i terminen och sen inte var fit 4 fight förrän nästkommande termin. Så, håll tummsen för att han håller ett tag till nu.


Yeye, har inget att skriva. Idag håller jag mina funderingar för mej själv.

Tjing.


facebookfenomen?

Varför snor man vänner av varann på facebook? Det jag menar är folk som lägger till sina vänners vänner till sina egna utan att ens ha träffat personerna i fråga. Har dykt upp mer och mer sånt nu på sistone vad jag har lagt märke till.

Har man inga egna eller vad är poängen? Jag kan dra ett exempel; en kille som festade med oss engång la till mig och två av mina kompisar, helt okej. Nu har en av mina "vänner" lagt till den här snubben i sin vännerlista och det finns inte en chans på tusen att dom har träffat varann eller nåt alls. dom bor i olka delar av sverige för att nämna nåt...

Varför? Jag tycker helt ärligt det är rätt skrattretande. Sålänge jag inte vet poängen så kommer jag tycka att personen som snor vännerna är en tragisk liten rackare. 


Nov. 2, 2009

hej världen. Tänka sig, jag var pigg imorse. Helgen var väldigt fullspäckad och inte en enda lugn stund ville infinna sig. Eller ja, fredagskvällen var rätt chill och detsamma gällen söndagskvällen, men bortsett från de ^^

Igår fyllde dessutom lillsiss år men jag hann inte åka dit och äta tårta :( blev kvar i märsta typ hela dagen efter partyt som var i lördags. Eller hann och hann, orkade inte snarare. kändes som att det var mitt i natten när jag väl kom hem (kl var kanske 18 eller nåt) så det enda jag orkade då var att inta duschen och skrubba bort massa äckligt fejkblod som inte velat försvinna tidigare. fyfan vad jag såg ut :S planen var att kolla på filmen "Upp" och sen sova men det gick ju som det gick. Filmen sket jag i och sängen intog jag framåt halv 9. Det är inte ofta jag uppskattar min säng, men igår var den riktigt jäkla nice ;) haha

Festen var i alla fall kul, tror jag. Det jag kommer ihåg... Blev liiite för starka drinkar för mitt eget bästa. Eller ja, jag kommer ihåg typ allt, det är bara hur jag hamnade på vissa ställen och varför jag sa vissa saker som är lite diffusa. Men men, man lever bara engång. Och det kändes ju dagen efter... hualigen.

Jag ska aaaldrig mer dricka! som man brukar säga. haha

Idag är jag som jag skrev; pigg. Helt konstigt. Gå och lägga sej kl 21 varenda dag kanske vore nåt att eftersträva. klockan väcker mej ju trots allt kl 04.57 på mornarna.


Maja min gamla vapendragare fyller förresten år idag! Icke att förglömma.
 Systemåldern inne :) Grattis till henne!




RSS 2.0