torsdag

Idag fick jag äntligen det där beskedet som jag väntat på ett tag. Först är det helt självklart att jag ska sluta, sen blir dom veliga och så får jag stanna kvar ändå. Tänk vad bra det vore om dom kunde fatta besluten i tid så att jag kunde slippa må dåligt och bli stressad jämt. Men nu har jag i alla fall signat fram till årsskiftet och det räcker bra för mig. Sen måste jag nog gå vidare med något annat.

Men i alla fall, jag är glad över att få jobba ett tag till och nu även kunna planera lite saker inför framtiden.


Well well, inom den närmsta framtiden ska jag frambringa mat till en lidande mage. Sen får vi se.


Upsala Nya Tidning



Kom alltså med på bild i tidningen idag under rekryteringsträffen. Stabilt. Yepyep. Intervjun gick nog bra i alla fall tror jag. Blev intervjuad bland dom första så jag hann liksom inte med att bli nervös som tur var.

Så nu äre bara att hålla tummarna ytterligare.




måndag

Elo världen. Ännu en helg tillända och om allt blir som planerat så kommer jag att bli arbetslös runt 12-tiden på fredag. Feels good. Not.

Helgen var iaf som följer;
Fredag: Hade en liten bussdejt med Isa, tog ett varv på maxi och bunkrade upp med chips och cola inför kvällen. Middagsdejt med Katta och krogendejt med Bakis. Hängde på Gillet där det serverades grymma drinkar, bästa jag druckit kan jag mycket väl tänka mej att det var. Musiken var fett med party också! Bra ställe med andra ord.

Lördag: Skulle gått upp vid tio för att ta en svängom på stan, slutade dock med att vi kom upp framåt tolv och var nere på stan framåt två. Blev stressigt värre, men hann iförskaffa ett par skor, present till Isa och en del av min halloweenoutfit. Stressade hem med gasen i botten för att hinna rida innan det var middag hos Isa kl 19. Jag hann, fick med mej Bakis, Emma och Rickard in till stan också så jag fick lov att ta mammas bil. 4 pers i min hade inte funkat. Way too tungt ^^

Middag sen hos Isa och Peter iaf, tanken var utgång efter det, men mitt huvud fick bara mer och mer huvudvärk ju mer klockan blev så tillslut låg jag i fosterställning i en fothölj och blundade. Taxin som skulle ta oss ner till stan strulade så vi kom ner skitsent vilket i sin tur resulterade i att det var megalång kö in till Etage som vi skulle till så jag gjorde det enda rätta; åkte hem och sov.

Söndag: Vaknade tidigt, ställde om klockan, sov ett tag till. Vaknade igen, tog en raid i köket och diskade upp ett berg med disk som stått och väntat i ett par dagar. Snuskigt värre. Åkte tillbaka med bilen till mamma och fikade med toscakaka i köket på utemöblerna. Ser ut som tredje världskriget där nu, men det kan nog bli riktigt snyggt när det väl är klart.

På kvällen fick jag sällskap av F som kom och joinade mej framför teven :) Sen vare dags att sova. Jag gäspade ungefär varje halvminut så när lampan väl var släckt somnade jag på fem sekunder.


Nu; på jobbet.

Dagens sms

"vill du göra nåt ovanligt och bada naken i hotellbadet? :O"


inkom: 10 maj 2009
Avsändare: hemligt


ledtråd: befann mej i Helsingborg  




godissång?

"godisregn ifrån himmelen, karameller och choklad
hallonbåtar och kolasnören skulle falla ner över stan"


Vad sjutton är det för gammal sång? Den har nämligen satt sig som en igel på min hjärna! Jag har nåt vagt minne av det var nån föreställning i låg- eller mellanstadiet där dom sjöng en massa såna här sånger. men jag vet inte alls ja?

Ska testa google....

to be continued



Update:

HAHAHAHA!!

Minirock med clownen Sam, musikföreställning från 1999 :)


trafikbekymmer

I eftermiddag ska Uppsala kommun besluta om förbud mot dubbdäck i Uppsala (kungsgatan(hela kommunen?)). Satt och läste på UNTs hemsida och jag förstår inte riktigt grejen. Kommentarer på artikeln fanns i mängder och ingen var positiv till förslaget. Okej att dubbdäck inte behövs på alla underlag, men på is och packad snö (som det förövrigt brukar vara typ överallt) måste man ha det för att inte åka åt helvete.

Dessutom såg jag en annan artikel också som handlar om att bilister ska ha väjningsplikt för cyklister vid obevakade övergångar. Det tycker jag låter jättebra! NOT. Cyklisterna kommer bli mos. Dom har ju en tendens till att agera snabbt och obetänksamt så det kommer ju nästan bli så att man MÅSTE stanna/sakta ner vid alla övergångar då det typ jämt dyker upp galna cyklister från ingenstans som kör rätt ut i vägen.

Jag vet hur det funkar uppe i Eriksberg. Dom cyklar mitt i gatan, sneddar vid övergångsställena (som inte har cykelbana) och är allmänt ivägen. Kul om förslaget/lagändringen skulle gå igenom; väjningsplikt för cyklister och sen inga dubbdäck. Yeah.

Mosade cyklister, jag i diket eller en krock i vinter igen? Jag längtar redan.

torsdag

hejsan hoppsan. Jobbintervju på tisdag.
Kan ju inte gå annat än åt skogen men jag blir åtminstone en erfarenhet rikare.

Yepyep.


sms

HUNGRIG!!!

Dagens tidsfördriv på bussen hem var minst sagt intressant. Gick igenom mina inkomna sms, dom som jag inte rensat bort av någon anledning och jädrar vad det fanns roliga grejer där.

Ska nog inte gå in på detaljer men ja, om fel person skulle få för sej att kolla läget där så skulle det nog inte se så bra ut ^^

hahah, kanske skulle slumpa ut ett lite då och då.. ;P

tisdagstankar

oj. Kommer inte ihåg att jag ens skrev föregående inlägg. Så kan det gå. Jag måste väl ha känt att jag behövde skriva lite, vad vet jag?

Tillbaka på jobbet idag. Snackas fortfarande fram och tillbaka hurvuda jag ska få jobba kvar eller ej. Nu har tydligen min vanliga chef inte ansvar för mej längre utan nu är det nån ny som har tagit över. Omorganisationer är det dummaste påhittet hittils.

Så, kanske får jag vara kvar. Kanske inte med samma arbetsuppgifter som nu men det skiter jag fullständigt i. Bättre än ingenting.  Jag vill byta, men jag vill inte behöva vara arbetslös nu, innan jul och allt. Det är ju inte sådär superbra liksom. Vill ju kunna fira jul och ha råd med julklappar och även åka utomlands med en och annan kompis som planerat det.

Jag hatar att inte veta vad som komma skall... buhuuu!

måndag

Nu har jag återigen tagit upp mina tankar på att amputera huvudet. Vaknade alldeles för tidigt imorse, tror klockan var kanske 03.40 och var pigg. Min klocka ringer annars 04.57 så att gå upp 03.40 var ju inte riktigt nåt jag kände för. Somnade i alla fall om ganska snart och självklart, vaknar med sjuk huvudvärk när klockan ringer en timme senare..
yessir.

Och som vanligt med mitt huvud var det rätt överkomligt någon timme under dagen men nu börjar det bli värre igen. Nästan värre än imorse. Men faktiskt, så tänker jag skita i det nu. Har två veckor kvar att jobba och jag behöver alla pengar som går att tjäna. Har ju dessutom fått löneförhöjning för inte så längesen så antingen tjänar jag fina pengar eller så förlorar jag en jävla massa.
Svårt val? Näe. Egentligen inte va.

...........................................




16 oktober

Freedag! =)´

Eller ja, varför jubla över det? Jag är sjuk men börjar piggna till. Nysit (nyst?) säkert hundra gånger idag, hela out of mind. Yeye, jag tror att det är för att det är helg snart, nyser bort all förkylning ;)

Imorrn bär det av till Arlanda förresten. Solen here I come!! :D

Eller, nä. Skojja bara. Det är Katta som kommer hem från tre veckors supande. Va hon inte alkolist innan hon åkte är hon det deffinitivt nu ;) Mitt i natten landar planet så det kommer bli en lååång lördag.

Insåg igår att jag inte tvättat kläder på över tre veckor heller. Helt galet. Måste vara därför utbudet börjat sina lite. Ska se om jag lyckas boka en tid inom en snar framtid. Det där bokningssystemet som använde tycker jag verkar lite väl hitech så jag kanske inte ens lyckas kirra en tvättstuga.

Den som lever får se.

Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer. Bakis har bjudit in sej själv as usual så det kan nog tänkas bli en sushi sen.  Petra plus bihang kommer tydligen också. Jag bjöd över F innan alla andra bjudit in sej själva så vi får se om han fortfarande vågar komma..

Den som lever får se.

hehe

Happ. Intet nytt på jobbfronten. Ramlar in en hel drös med mejl hela tiden om att dom tackar så hjärtligt för min ansökan och blablabla. Jag tror inte en sekund på att jag kommer få nåt av jobben jag sökt. Och skulle jag råka bli kallad på intervju så lär jag ju sabba mina fortsatta chanser då. Har aldrig behövt gå på arbetsintervju förut och jag tycker jag borde få fortsätta slippa det.

Visserligen var jag på intervju när jag började på Lidl, men han som skötte intervjun hade ingen koll så det var skitsamma och så var jag på intervju på Aronsborg, men där satt vi i smågrupper och bara pratade litegrann..

ehm, ja. Jag börjar bli bra på att spåra... Jag pratar för lite om dagarna! :S


jobb!!

NÅGON SOM KAN GE MIG ETT JOBB??!

JAG KAN MASSA SAKER OCH VILL GÄRNA LÄRA MIG MER!

Snäll är jag också :)


S N Ä L L A  S N Ä L L A  H J Ä L P  M E J ! !


förkylningssyndrom a la man

Det är helt sjukt hur jävla förkyld jag har blivit sen ett dygn tillbaka. Igår morse när jag gick upp hade jag bara lite ont i halsen och igår när jag slutade jobbet hade jag en rinnande näsa och huvudvärk.

Idag är näsan inte nådig asså! Helt täppt och värre blir det hela tiden. Snodde en toarulle från förrådet och om jag ska fortsätta snora såhär så är den slut lagom till klockan 16.

Haha, gå kan jag inte heller göra. Det gör ont i trampdynorna och jag får känslan av att skelettet liksom är påväg ut ur trampdynorna. Helt stört. När jag väl rör på mej här så hasar jag mej liksom fram. Att hoppa eller springa är inte ens att tänka på. Vilket det iofs inte är annars heller men...

Ikväll blire hem och kurera sig igen. Igår kurerade jag mej med en liter apelsinjuice, en halv påse chips och dip. Ikväll ska jag nog köra på mat. Fiskpinnar kanske, det var längesen.. ;)


Nyfiken: Vad gör folk i helgen?


måndag

Kom upp imorse!

Sitter på jobbet nu och har precis lunchat. Blev resterna av cornfärssåsen jag geggade ihop till middag igår. Riktigt gott faktiskt, jag är förvånad över min prestation.

Gårdagen blev rätt lång, började dagen med att kravla mej upp vid 7 för att fodra och ta ut alla hästar. Kom hem 8 och då gick jag och la mej igen. Pappa kom upp och undrade vafan jag gjorde ute med hans bil så tidigt på morgonen..

Alfons och Bill väckte mej sen lite senare, runt halv elva kanske. Alfons hoppade upp i sängen och la sej på mej och somande och Bill fick span på Lisa som han ville leka med. Dock va inte Lisa lika intresserad av att leka så jag hade catfight i sängen där ett tag. Tessie var osocial och ville inte ens komma in till oss. Jag som hade djurpark i sängen liksom.. :(

Fick med mej lite skålar och en flaska vin hem (nån som dricker Merlot och vill ha en flaska?) för ute i skogen hade jag inte tid att stanna då det behövdes diskas och städas lite smått i lägenheten.

Orkade inte städa, men kom fram till att jag ska börja simma istället för att gymma. Frågan är då bara om man ska köra på Centralbadet eller på Fyrishov..? Är billigare på centralbadet men jag har en känsla av att det kan vara riktigt crowded där vid 19-tiden på kvällarna.

Fick sällskap på kvällen så det blev lite filmtittande då. Hade nog dampat ihjäl mej om jag hade varit ensam så det var trevligt att ha nån att umgås med :)

Tjingeling världen.

fre..lördag ^^

godmorgon höll jag på att skriva men det blir ju lite fel.

Blev inte riktigt enligt planerna igår, men lite spontanitet är väl aldrig fel?

Resulterade iaf i att jag och Bakis fick  tag i en taxi som kunde köra oss till Stockholm gratis. Självklart tackar man inte nej till det så fort som satan gjorde vi oss klara och begav oss.

Mötte upp två killar i stan som fick äran att eskortera oss runt i virrvarret av uteställen. Hamnade på The Anchor och efter det på Göta Källare. Stötte ihop med PG på 360, hundra år sen man såg honom sist så det var skoj! Otippat värre liksom, går man ut i uppsala så känner man inte en jävel men i stockholm krockar man med en gammal kompis, typ det första man gör. Coolt. ^^

Fick skjuts till centralen imorse, tackar så mycket ;) och därefter blev det ett tåg tillbaka till verkligheten.

Just nu sitter jag hemma hos mamma och pappa och har precis kollat på Körslaget där Uppsala åkte ur samt kollat lite på fotbollen. Zappade in det danska målet precis. Tajmat värre.

Imorrn ska jag upp till stallet 7 på morgonen så thats why jag hänger i skogen. Sova snart med andra ord.



Tjing

fredag

Okej. Jag har fått svar av chefen. Han var snäll och skickade dessutom med mitt anställningsbetyg som jag ska outa för världens alla arbetsgivare. Känns lite sådär att veta att det verkligen är finito nu, 2 års säkerhet liksom.

Vad göra?

Igår kväll var planen att hitta nåt att plugga till men nä, det går verkligen inte. Finns inte ett skit som lockar. Kollade på socionomprogrammet, för det ska ju vara bra men det är verkligen inte min grej. Så planerna på att plugga har återigen lagts på is. Istället har jag de senaste tre timmarna finslipat på mitt CV och även mitt personliga brev. Brevet är ju sådant som ska anpassas till varje sökt jobb men det är ändå inte så mycket som måste ändras.

Blev även uppringd av ett bemanningsföretag/konsultföretag idag men dom hade inte så mycket att säga. Varför ringa då kan man ju undra.

Ehm, ja. Sökt ett par jobb idag men arbetsförmedlingen kan ta sig nånstans så dom söker jag inte via. Nevvah evvah! Fick dessutom svar från LFV som jag sökte till förut, idag av alla dagar, att tjänsten redan var tillsatt. Såklart.

Ska söka ett jobb till innan jag lägger ner dagens verksamhet. Sen blire diska veckans disk (en tallrik och sjuttio glas) för att sedan hitta Bakis på systemet.

Tjing.

bajs

Det är bigtime chaotic i mitt huvud nowadays vilket har resulterat i galet mycket huvudvärk, ingen sömn och dessutom; inget jobb på 4 dagar.

Langade iväg ett mail till min chef för en timme sen där jag förklarade lite hur det ligger till osv, för att kanske få lite förståelse. Men jag vet inte om det var ett så smart drag ändå, han har inte svarat och läskvitton får jag inte så jag kommer ju inte märka om han läst det eller ej.

Det känns ju inte alls bra att inte jobba, inte nu när jag bara har typ två veckor kvar, men vad ska jag göra liksom? Alla kan ju gå in i väggen och tappa greppet vid stress.

Frågan är bara vad som är grejen med mej.. Igår fick jag även höra massa annat som inte gjorde saken bättre.

"man kollar alltid på pojkar när man går här"

Så mycket som jag tittat på teve har jag nog inte gjort på flera år. Kvällarna har alltid spenderats i stallet och efter det har det duschats och klickats på datorn. Ingen teve alls. Nu kollar jag bara på teve. och äter mat dårå. Fan vilket tradigt liv. Önskar jag hade råd med det där gymkortet jag tänkt skaffa i ett års tid, önskar jag hade Capo lite närmare och så önskar jag att jag kunde få ett jobb här i stan istället för 8 mil bort. Mycket man önskar och hälften handlar bara om att man ska få arslet ur vagnen. Inga omöjligheter.
Har inte jobbat idag heller. Det är fan seriöst nåt jävla skitfel på mej. det märks på jobbet att dom börjat tröttna på mej. Men jag klandrar dom inte. Dom kommer nog tycka det blir skönt när jag slutar. Nuförtiden "pratar" vi liksom inte med varann. Jag får inte veta nånting, en massa saker bara går rätt förbi mej. Så jag måste ha ett nytt jobb. Fixar jag inget så måste jag flytta hem igen. Och det vill jag inte. Känns inge bra alls att åka hem till skogen och sova när jag väl gör det. Då vill jag bara tillbaka till stan och göra det jag själv känner för.
Lite konstigt att man bott här en månad nu. Och bara halva den tiden med Katta. Intressant attse hur det blir när hon intar svensk mark igen. 
Styckindelning är inget jag är för idag. Inte alls. Men jag radbryter litegrann i alla fall. Och stavar grymtmycket fel. Skrev "dar" alldeles nyss, istället för "rad". Bakofram liksom. Höh?
Tydligen skulle Stoffe komma förbi här idag också. Hämta världens tyngsta ryggsäck fylld med flaskor. Undrar när han kommer. Jag vill duscha. Dumt att stå i duschen om han kommer och knackar på. Svamlar gör jag också.
gokväll.

tisdag 6 oktober

Grattis till mej på min namnsdag :)


Wow, vilken speciell dag.


bjuder på den ;)



Tycker jag har varit lite dålig med bilder på sistone så jag tänkte liva upp lite med denna; en nyvaken och bakfull Jennie ^^

Enjoy!



(och datumet är helt åt helvete, bilden är ny..)


everybody was kung fu fighting

Uhh, att man inte kan hålla sej ifrån dom där skagen-, kräft-, lax- oxh romrörorna. Helt otroligt, det har införskaffats fyra burkar under två dagar och en burk är slut. Bör nog poängtera att Bakis är medbrottsling så jag slipper åtminstone bli tjock alldeles ensam.

Lördagen skrev jag ju som sagt om sist, satt i soffan alternativt i sängen hela dagen och skapade sittsår i sören (sören??!) röven. Glodde lite på teve, knappade lite på datorn läste Kissies och Blondinbellas bloggar (HAHA!) och lite sånt där annat dötrist. Lite svårt att få tiden att gå måste jag medge.

Men. Men! Bakis kom tillbaka till mej! Halleluljamoment. Vi funderade ett tag på att åka ner på stan och sätta oss nånstans med ett glas vin eller så, men ju mer klockan blev utan att vi gjorde nåt åt saken desto mer opepp blev vi. Istället zappade vi in Matthew McCon.. blablabla (kan inte stava hans namn) på teven och suktade lite. Mitt i filmen skulle Bakis prompt ha Ben & Jerrys så vad gör vi inte?!

Självklart, kutar ut till bilen, brummar ner till Flogsta som har öppet skitsent på kvällarna och köper glass, chips, läsk och såklart kräftröra. F E T T O V A R N I N G .

Så kan det gå.

Igår vaknade vi upp till smattrande fönsterbrädor. Det regnade satan. Och självklart skulle vi ju på Mickelsmäss. Förra året regnade det ännu mer satan men visst fan var vi där och plaskade runt ändå. Samma sak i år. Gud måste ha hört en och annan bön dock för när vi rotat fram vattentäta jackor så sprack himlen upp och solen sken. Prima skinka på det liksom.

Tog ett eller kanske fem varv runt marknaden, köpte en årsranson strumpor, en "bärstaklämma utan bärsta" och två chokladbollar. (fettovarning igen!) Sen tröttnade Gud på att va snäll så efter ett tag kom regnet tillbaka igen..

Puttrade tillbaka till Uppsala med Bakis i släptåg igen, in på MAxi, köpte filmer och... tadam, laxröra, romklet och en baguette. Vi har som mål att bli tjockisar, vad mer kan man säga? pinsamt värre. Och ändå skriver jag om det.
Väl hemma intog jag spisen (mat igen) och vevade ihop en supergod cornfärssås med spagetti. Kanske bor en liten kock inom mej ändå?! Flera dagar sen jag såg röken av fiskpinns.

Nog om mat tror jag. För idag åtminstone.
Nu ska jag jobba, drömma om min chokladboll som ligger och väntar på mej samt tugga i mej den obligatoriska maraboun ;) hehe

lördag

Det regnar ute och är bara skit på teven.

Vad göra?

Igår blev det i alla fall utgång. Petra, Stoffe och Johan kom hit och förfestade med mej och Bakis, trevligt värre. Tog oss ner på stan och hängde en stund på Terassen. Petra den lilla klantskallen hade inte med sej leg och tanken var att fortsätta vidare till BJ men ja, utan leg äre svårt. Fattar inte grejen med att hon inte får komma in när hon ändå är med oss, alla 20 + och när man dessutom ser små 90or inne på stället. Fett värdelöst.
Slutade iaf med att jag och Bakos gick in ändå och de andra drog vidare nån annanstans... tråkigt att behöva dela på sej liksom :/

Röjde runt på BJ men ja, kunde vart roligare... Precis innan vi gick höll vi på att dö av hostattacker. Inte bara Bakis och jag utan typ alla. Vakterna kutade runt och öppande alla dörrar och fönster som fanns för att få in frisk luft.
Nån trevlig jävel hade tydligen sprutat tårgas inne på stället. Och jag lova att det inte var trevligt att andas in det.. hualigen :S

Maxmat sen på natten blev det inte heller. Halva Uppsala höll till där inne så det var inte ens lönt att börja köa. Sämst.

Åkte hem och sov istället.

Och nu sitter jag här, i sängen och tittar på teven som bara visar skit som sagt. Bakis åkte hem för en liten stund sen så nu är jag all by myself igen.


bara som jag kan

Igår under mitt monsterpass på jobbet satt jag och funderade över killar och vad jag tidigare skrivit i bloggen. Det jag la märke till när jag läste igenom en massa random inlägg var att jag alltid verkade mycket deppigare då jag på ett eller annat sätt träffade killar.. Det var liksom bara en massa texter om tankar, "jag vet inte vad jag vill göra med mitt liv...", youtubeklipp med deppiga låtar och massa sånt där.

Man kan ju undra varför. Jag märkte direkt på ett inlägg hur det stod till på killfronten, utan att kolla varken när det var skrivet eller nånting sånt.

Min hypotes är som följer; man tänker en massa (iaf jag) på alla problem som ev finns eller kan uppstå. "Tycker han om mej eller vad?", "vågar jag skicka sms.." aah, men ni vet, allt sånt där tjaffs som är helt onödigt. Och sen får man för sej att man är dissad och då kommer dom där klippen.. På ett ungefär.

Jag ska väl inte säga att det här är ren fakta, för det är det verkligen inte. Tror inte ens att nån är lika konstigt funtad som mej, men vafan, utvärdera sig själv är ju faktiskt rätt kul och nu när allt är sålänge sen så kvittar det ju.




HAHAAha, kom precis på en grej xD men den är hemlig ;) höhö

dagens kommentar

"Du kommer bli en fiskpinne i ditt nästa liv"


HAHa, klockrent Linda. Och jag var ju faktiskt en fisk i mitt förra liv så det är ju inte helt omöjligt heller. ;)



torsdag

hola världen.
Katta är i Magaluf och super järnet. Kul för henne. Själv sitter jag på en skrivbordsstol från 80-talet och har ont i svansen (aka svanskotan).

Imorgon är det i alla fall fredag. Då säger jag hej till Uppsala igen. Orkar inte åka dit idag, får bli klapp och kel med Bill och Capo istället.


HAHAHA, bara måste berätta; jag lever ju på fiskpinnar som den sanna latmasken jag är. Gissa vad det blev för middag hemma hos familjen igår?!


fiskpinnar... hehehe. Störtkul. ^^

RSS 2.0