Skit också

Fan! Nu sitter jag bänkad framför datorn igen. Skulle bara belöna mig med att kolla mejlen efter at ha betat av ungefär två av 50 termer. Blivit kvar här i ungefär en timme. Dåligt.
.
Nej, en smäll på käften av mig själv till mej själv. NU ska jag plugga vidare.

Tisdag

Idag har jag gjort en massa saker. Bland annat vaknat upp i Uppsala, åkt till stallet för att luncha, därefter till Bålsta för att köpa lunch till mig, kommit hem till mamma och pappa. Rastat hundarna, läst söndagsbilagan från helgen som var, lusläst Equipage. Läst alla bloggar som jag brukar kolla, letat upp några nya samt tuggat i mig choklad.
.
Vad jag egentligen borde gjort och även göra nu är att sitta med mina samhällsböcker i högsta hugg då jag har en bauta tenta att skriva på fredag. Jag är helt inställd på att jag inte kommer klara den så det kan vara den känslan som gör att det känns helt ovärt att ens försöka lära mig något. Det är liksom två hela böcker, en om USA och en om Storbritannien som jag mer eller mindre ska kunna utantill. Jag har såklart läst det mesta, varit på föreläsningar och seminarier men det fastnar inte. Helt fucking jävla omöjligt är det att få in skiten i huvudet. Jag vill inte påstå att det är svåra saker som står, allt är väldigt "enkelt"; skolsystemen, social life, government och lite sånt där.
.
Jag fattar inte varför det inte går! Att skriva IG är inte min grej heller. Vad jag kan minnas har jag gjort det en gång och då på ett nationellt prov i svenska. Klantigt värre, men så var det. Annars har jag alltid klarat mig över gränsen, oftast också över VG-gränsen. Nu handlar det om ett IG eller ett G. Antingen eller. Jag kommer plugga idag, imorgon och på torsdag, såklart jag kommer. Jag kommer sitta med näsan i boken på fredag innan tentan också. Jag kommer kämpa för att försöka klara mig, men när det känns så motigt är det svårt.
.
Nästa vecka är det samma sak igen, tenta alltså. Då är det kultur som gäller vilket antagligen kommer vara minst lika svårt, om inte svårare. Det är visserligen bara en bok i den kursen, men ändå. England o USA från 1400-talet. Not my cup of tea.
.
Känns inte alls bra det här...

Lördag

Dålig bloggare!
Måste leta rätt på bilderna och filmerna från Peter-kursen, dom måste ju läggas upp nånstans liksom :P
Det stod förresten om kursen i EP i veckan, vet ej vilken dag men ett stort reportage var det :) Nice I must say :P

Onsdag

Det är ju helt sjukt hur dålig jag är på att plugga! Ligger fortfaranade några hundra ord back på min uppsats. Jag fattar inte hur jag lyckats, jag som alltid trott att jag hade läshuvud och bra skills för att lyckas. Måste dock ha intalat och övertygat mig själv om det för inte fan har jag märkt av något vidare bra läshuvud.
.
ARRGH!
.
Nej, går ut på en promenad med hundarna istället och rensar skallen!

Tisdag

Fixade nytt gymkort igår så nu ska jag bli fit inför beach 2011. Per måste dock hjälpa mig att komma igång innan jag kan börja köra själv. Jag har ju liksom ingen koll på vilka maskiner och vilka muskelgrupper man ska träna hur och när så då får Per coacha.
.
Var där igår och mjukstartade lite, testade några maskiner som jag hade med på mitt schema förra året och nu var jag inte ens i närheten av att orka samma vikter som förut! Fick minska typ 10kg på vissa maskiner, galet ju. Har såklart träningsvärk idag, men vore ju konstigt om jag inte hade fått det..
.
Men men, blir i alla fall skönt att komma igång igen!

RSS 2.0