still sjuk

återigen på samma stol, samma skrivbord o samma sega data. ja e hemma.

håller på o färgar håret förfullt, ja e verkligen inte mitt rätta jag utan blont hår o linser. nu blire ändring på de :) äntligen

måste skölja håret innan de ramlar av ^^

puss

slut på julen

jaha, då sitter man här återigen då, me magen full av julmat o knäck o alla tre paket öppnade.

friskat på mej lite nu under dagen faktiskt, pallade få ner maten o slå in julklapparna. fick fett snålt me julklappar, men visst man ska inte klaga. linser fick ja ju o de va något som verkligen behövdes, sen massa the o ett usb-minne te allt skolarbete. tanken var god iaf!

stackars da capo har man knappt sett röken av på en hel vecka.. :/ hoppas han fick en bra jul utan mej?!

go jul!

mår inte bra idag inte.. sjuk som satan på självaste julafton.. känns inge vidare.

va ute på joar i fredags me katta! partyprincess nr 1 o 2, de e vi de.. eller inte.. men men, kul hade vi iaf, tillslut..!

snäll snubbe bjöd på drink efter drink, en annan hade fett me dåligt minne o inte riktigt koll på vad "diss" betyder o en tredje spana in mina heta glasögon :P eller ja när ja hade tagit av mej dom o hade dom hängandes i linnet ^^ men han va fett söt iaf!

sitter o skriver på boken nu, ba ett par kapitel kvar nu, skickas antagligen direkt efter nyår! ska ba ringa dom som kanske vill ge oss lite pengar! hoppas hoppas dom vill!

blir ingen puss o kram idag, kan ju inte smitta ner alla!

minnen

minnen för livet är något man får av sånna här resor.! helt underbara brudar i klassen och skitsköna lärare; Cissi o Kattis som tog hand om oss hela tiden!

tänk att minnas tebaka te både Prag- och Tallinnresan om ett par år sådär, undrar vad det är som man minns allra ´bäst? från Prag kanske hotellet i slummen där grannarna misshandlade varandra eller kanske våra skojjiga utekvällar på Einstein o kvartersbaren varje kväll?

minnen från Tallinn kanske är alla äckliga och läskiga gubbar/män på båten dit, strömavbrottet på hemvägen, partykvällen på hotellet eller kanske den dömysiga staden som helhet? finns så mycket intryck och minnen att bevara.

kameror är en mycket bra uppfinning. Finns bilder på allt och inget, flum som fina hus. Filmat har Li o Mimmi gjort massa vilket är jättekul o jättebra! tänk att sitta o kolla på 2006 års klassresor när man äe 30 år liksom :) minnen.

Tjockis Katta o Tjockis Jennie blev totalt utklassade på dansgolvet. varje kväll. Sandra e duktig som sjutton asså =)


nu är man hemma igen. tillbaka i verkligheten. dan före dan före dopparedan eller något sånt är det också nu ju.

imorrn blire till o köpa julklappar te dom som e kvar. Tycker lite småsynd om familjen o släkten som får klara sej mer eller mindre med Taxfree godis, men är man släkt med godisgris nummer ett så är man =P

"vattenplask"

hemma igen från Tallinn, då eller hemma och hemma.. i skolan sitter man och skolkar från projektet.. :/ inte bra..

Kul har vi haft i alla fall! massa skummisar på båten dit, gå själv var det ingen i klassen som vågade.. :/ massa god julmat, åt för tre dagar på en och samma gång typ!
Massa karaoke, dock var ja tyst, skötte kamera o applåder i stället tkt ja va mkt bättre..! i Tallinn var det kallt, hade snöat dan innan vi kom så de va vitt o fint överallt! feta hotellet bodde vi på också..! minibar o lyx =)

massa skoj hade vi iaf, orkar inte berätta allt nu..!

skola

sitter i skolan o ska väl egentligen jobba med mediekommunikations projektet med de sköter malin så fint..! vi ska hjälpa Fredsmuseum här i Uppsala med att få fler besökare i yngre ålder än pensionärer.

Marknadsundersökningar på stan, kundanalyser, SWOT analys och massa sånna saker. Lätt är de ju inte och heller alltför roligt..

Svåraste projektet de kunde komma på verkar de som. skulle varit enklare med ett företag eller liknande där man inte måste göra om marknaden eller organisationen för att få kunder. Men vi ska allt ordna upp de här. hoppas jag.


Packish

ich kann nicht packa min väska nå bra.. :S

Tallinn imorrn då, efter en dag i skolan med engelska c och mediekommunikation. Packar massa nu, men vad sjutton ska man ta med sig?

cheap monday jeans o min röda tröja. Räcker de?

Problem!

Ska man dessutom se ut sofistikerad ut med rullväska eller vanlig med bag?

åhhåå..!

wish me luck =)

Framtid

va ska hända med mej i framtiden egentligen?

kommer jag att uppfylla min önskan om att åka till USA nästa år? Eller kommer jag plugga vidare på Berghs School of Communication eller kommer ja stanna som hambugervändare på MAX?

Livet är inte rättvist och det blir inte bättre av att jag tänker för mycket heller.


skola. Tallinn. Hela livet

det är mycket man tänker på nu.

idag dissa katta mej, som vanligt.. skulle te västerås på möte o när ja redan var på bussen i enköping smsar hon o säger att hon precis vakna :S tack för den säger jag bara. har aldrig varit i v-ås och nu ska man dit på möte och har 10 minuter på sig att hitta rätt. tumme upp.

men de gick. jag kom fram och kom i tid och blev intervjuad och pratade SKITengelska. fan jag kan ju snacka flytande men inte när man verkligen måste visa vad man går för... taskigt läge. stenhårt.

sur på katta. hon ska minsann få se att man faktiskt kan bli det. tyvärr är hon så otroligt kortsint så hon kommer har glömt allt te på måndag.

på måndag förresten, pyser man te Tallinn med eu-folket. minns Prag resan och det gör att man verkligen längtar till den här resan! båtar över måndag kväll så party all night long i guess, vilket man inte kommer uppskatta på tisdag när det är kyrkor o museér o stadsvandring som gäller :P
jag gillar inte båtar. har aldrig gjort och kommer inte heller att göra. panik av att gå ut på däck och mår skit när de gungar. kommer bli jobbigt att åka så långt.. okej, inte så jättelångt men ja tkt de va långt att åka te gotland så..
åhh, julbord blir det ju också på ditvägen =) missar det kända julbordet på friibergh så får klara mej me båt-mat :P
torsda morgon kommer vi tebaka te sthlm tror ja. sen ska va ha lektioner i skolan från klockan ett :S tror lärarna helt seriöst att vi kommer orka jobba?? men men, de får väl skylla sig själva antar ja.

jul om en 8 dagar sådär dessutom. gått så fort på sista tiden, man hänger liksom inte med själv.
nyår då om två veckor. hittar man på då? sundsvall me malin eller fest nånstans me katta?

orkar inte tänka så mycket.

inge vidare på de här

oops, hade väl lite smått glömt bort att ja själv hade en blogg här. kanske inte det allra smidigaste, men ja tror inte att nån egentligen bryr sig.

de finns de här personerna som skriver så otroligt bra, helt sjukt bra och då känns mina texter så b att ja inte orkar lägga ner någon energi på dem.

livet i en tändsticksask.

att hon inte kan lära sig av sina misstag, inte ens skärpa till sig när det är allvar och inte skola som gäller. när det väl gäller kan man ju tänka sig att man skärper sej, men inte hon inte. suck asså.

RSS 2.0