Onsdag 1 september

JÄKLAR i lingonskogen! Här var det tomt på nya inlägg.
.
Har haft galet mycket saker för mig på sista tiden så det har inte funnits tid (och inte heller ork) att sätta mig här och skriva.
.
Jag har i alla fall jobbat i ungefär tre veckor nu. Får mer och mer pass så det verkar ju gå framåt åtminstone. Har råkat ut för en del knäppa grejer men det mesta har löst sig som tur är.
.
Lägenheten i Eriksberg är äntligen ett minne blott. Tömde skiten för nån vecka sen och flyttstädade i lördags med hjälp att Katta och Per. Så jävla skönt att man inte behöver tänka på den längre. Nu har jag istället problemet att jag fortfarande inte riktigt vet var jag bor någonstans.. Har hela mitt bohag hemma hos mamma och pappa men sover i Uppsala varenda natt. Det ordnar liksom aldrig upp sej. Men men, kan inte ha det såhär för alltid så nåt måste ju ske.
.
Hm, jag har skaffat med medryttare till Capo också vilket är superskönt :) Hon vill rida nästan jämt så jag har bara Capo tre dagar i veckan som det ser ut nu. Visst, det är tråkigt att vara där sålite, men jag måste samtidigt tänka på att jag faktiskt måste jobba och skaffa mej ett liv där jag inte är konstant låst till honom. Återstår att se hur framtiden ter sig.
.
Well, den här lilla avhandlingen är vad jag orkar med just nu. Ska strax knalla iväg till Stora Torget och snacka med skomakaren där. Köpte ett par Fred Perry sneakers på den senaste kryssningen som var så jävla snygga och billiga att jag var tvungen att köpa dom. Tyvärr är den ena skon lite väl tight, men sneakers i äkta skinn måste man ju kunna töja ut? Det är mitt mission för dagen i alla fall.
.
Ikväll blire träning och på fredagkväll drar Bakis, jag och Per till Stockholm för att lyssna på The Baseballs! :)

RSS 2.0