Måndag

Vilken grej! Fick massage, alltså riktig massage på jobbet idag. Helt underbart att få smita iväg en stund för att ligga avslappnad och bara njuta och dessutom få ut något bra av det. Om jag fortsätter att gå på massagen några månader till kanske jag kan få min rygg att må bra igen vilket inte vore helt fel.
.
Återstår att se hur det går :) Hoppas på förbättring!

torsdag 7 oktober

tjenare kungen!
.
I tisdags sade jag upp mej från jobbet med omedelbar verkan. Hepp hepp så vare klart. Fick kramar av båda cheferna idag när jag sa hej då och lämnade in mina kläder och andra tillbehör jag samlat på mej.
Jag blev verkligen inte långvarig på Hemfrid, men när huvudvärken börjar krypa sej på allt oftare och när jag känner att jag verkligen inte orkar kliva upp ur sängen för att åka och jobba då vet man att det inte är rätt. Jag hade en del supersköna jobbarkompisar och mina chefer var jättebra, men när jag varje dag var nervös över att någon skulle ringa och klaga på mitt arbete ute på fältet så var det inte speciellt roligt. Visserligen har jag aldrig fått några klagomål (bortsett från ett då det egentligen var riktat till företaget och inte mej personligen) men ändå. Jag är verkligen inte bra på att ta kritik.
.
Men, såklart finns det ett men; imorgon börjar jag på ett nytt ställe. Tänka sig att man går arbetslös i 8 månader och sen när man väl har jobb och har minskat sökandet drastiskt så ringer ett företag upp och vill ha mej på momangen. Hur stört är inte det? Så, idag kastade jag in handduken på hemfrid och imorgon börjar det hårda livet på Thoresta Herrgård. Snabba puckar. Har helt galna arbetstider kan jag meddela också. När jag jobbade i Västerås gick jag upp strax efter 5 på mornarna, nu börjar jag jobba 05.30, alla pass. Helt crazy. Den tiden gick jag och la mig under dom gamla goda paryåren. Nu är det andra bullar. Men jag tror det kommer bli bra på Thoresta. Tyvärr måste jag lämna Perraponken och Missiekiss i Uppsala för att återgå till lantislivet men det kommer vi klara av tror jag. Det som inte dödar, härdar heter det ju.
.
Nu är klockan strax efter 20 och jag kom nyligen hem från stallet. Blir till att rota fram något ätbart då jag inte ätit nåt idag och sen ramla in i duschen för att därefter äntra sängen. Uppstigning 04.55 imorgon. Wish me luck!
.
Gonatt!

RSS 2.0