nervis och helgplanering

ska ringa om nya jobbet om en kvart. Jag är nervös. Vad ska jag säga?

ikväll är det förresten halloween partaj som jag ska på. Vad ska man ha för kläder? Orka klä ut sej, jag tror jag ser lagom läskig ut som det är ^^

Imorrn fyller lillsiss år också, så då blire kalas =) me like! Blir kalas på fredag också för då fyller Maja 18 =D ska se om man kan shoppa nån rolig present till henne idag eller imorrn, jag har mina funderingar.. men det är så svårt att komma på nåt bra bara =/

ska på begravning på fredag också, mitt i allt kalasande. Men det går nog bra, var längesen jag var på begravning bara och det är väl kanske inget man längtar till..

näe, nu ska jag ringa om 10 min. måste peppa mej lite och dessutom hinna ta en dusch =)

wish me luck bitte! <3 ^^

masssa nytt

hade de jättekul med gamla eu-tjejerna i fredags =) blev lite knyt, lite dricka, lite Prag-film och sen utgång! Mycket folk på Seven var det, och det kan ju tänkas att det var för att de kommer lägga ner på onsdag :( sista rycket liksom..

i lördags blev det kalas med släkten hos min moster som flyttat, alla var lite småglada i hatten så de va rätt kul där, synd bara att jag missade Isas 20 års fest. Hade vart kul att vara där också. och 20 fyller man ju bara en gång. men men, finns inte så mycket att göra åt de.

Igår vettesjutton vad jag hade för mej.. Var antagligen en såndär dryg söndag som liksom sniglade sej fram.. Martin var iaf här.. och just ja, jag körde lite bil och sånt. mamma är ju halt och martin ville ha snus så :P

arbetsförmedlingen idag då. och tandläkaren också. upp jättetidigt och körde med mamma. först blev det tandis sen i ilfart till RS för att köpa mat till Capo, sen ilfart hem igen för att sedan gå till bussen på engång för att åka till uppsala. allt detta innan klockan 11.30 ^^ duktigt va?!
behöver nog egentligen gå till arbetsförmedlingen så mkt mer sen hoppas jag. mötet jag var på idag sög och när jag kom hem fick jag veta att jag mer eller mindre har fått ett jobb, heltid från och med november eller nåt. känns bra, men vettefan om det är vad jag vill.. jobbet är inte riktigt vad jag är inne på, inte riktigt mitt intresseområde.. men får väl se vad som händer. lätt mkt bättre med tråkigt heltidsjobb och ingen arbetsförmedling än ett kul timjobb med arbetsförmedling..

that´s it. tänker inte skriva mera nu faktiskt.. ^^

fredag

Klassåterträff ikväll då =)


girls night

Då har man nyss kommit hem från en myskväll hos Bakis. Emma, Bakis och jag socialiserade oss litegrann med pizza, fiskgratäng, rödvin och varann =)

Mycket trevligt!

Sen träffade jag Vickan på bussen hem och pratade lite med henne.. =P kan förresten nämna att det inte är sådär jättebra/lätt att cykla i mörker, dimma, kyla och skriva sms samtidigt. Tur att jag inte mötte någon för det måste sett roligt ut, ficklampan i munnen, bländad av mobilen och sittandes på en vante på sadeln ^^

men men, det gick.

huvudvärksbotning nästa.

<3

puss o kram skumbanan =)

"fröööken.."

igår och idag har jag agerat dagisfröken =) Det var skoj men svårt att veta om man ska göra nåt speciellt eller bara leka med barnen och kolla dom.. men det gick bra.. jag fick vara häst och så blev jag begravd under tjugo olika kuddar med tre barn över mej ^^

kommer säkerligen få jobba där eller på mammas jobb fler gånger och det är ju rätt nice de. Jobbar ju inte alltför många dagar i veckan och det vore skönt att kunna dryga ut lönen lite mer också. Så jag håller tummsen =P

imorrn och på torsdag blir det vanligt jobb på konferrenshotellet och på fredag är jag förhoppningsvis ledig. eller jag måste vara ledig.. annars kommer jag inte hinna ett dugg av det som jag tänkt hinna ^^
klassen som jag studentade ifrån i somras ska träffas igen så måste planera lite inför de.. typ vart man ska o vad man ska ta med sej osånt.. Mamma opererade sej idag så hon kommer ju inte hjälpa mej med Capo på ett par dagar.. :(

nu är det sovtajm om jag ska orka jobba imorrn.. åkte hem massa förtidigt sist jag jobbade där för mitt jädra huve och det vill vi inte vara med om fler gånger.. så nu ska jag bara läsa ut min bok (den där av janet evanovich, lovligt byte eller nåt sånt) och sen sova!

see yaa folks, pusss

söndag

söndag idag igen. Sitter fortfarande i sovkläder och morgonrock utan att ha uträttat särskilt mycket nödvändigt idag. Frukosten blev en fortsättning på gårdagens godispåse och lunchen blev 12 potatiskroketter med hamburgerdressing. Jag är verkligen skillad för ett eget boende. lätt.


Håller på att läsa en bok av Janet Evanovich nu också. Sjukt roande kan jag lova. Jag skulle gärna vilja ha en mormor Mazur jag med. Mormor Mazur påminner förresten lite om mormor Bakis =D


I tvättstugan ligger det ren tvätt på¨heela strykbrädan. Innebörden av detta är att jag måste vika all denna rena tvätt.
Nångång. helst idag.


söndag igen alltså. Den här helgen har verkligen varit som en helg var för mej för kanske ett halvår sen, om inte mer. Det känndes konstigt att vakna hemma och ensam en lördagmorgon med familjen som städar och låter illa utanför dörren. Riktigt tråkigt kändes det, även om det var precis som det var förut så var det tråkigt. Min tillvaro som den brukar vara nu är mycket roligare, för det mesta.

..

"Hej bajsbarn" hör man grannens barn ropa när man cyklar förbi.

Vart är världen på väg egentligen?

fetton

idag blev det "tjockis-dag" på stan med Bakis =) Vi var ute på krogen igår och dansade som jag vet inte vad nästan hela kvällen så jag kan ju inte påstå att jag var alltför pigg imorse. Tanken var att vi skulle till Bakis skola först men hon orkade inte gå upp i tid så det blev inget med det. Istället åkte vi in vid halv tio tiden och satt och slöade på biblioteket ett tag. Pratade massa skit och var allmänt döda ^^

Mat stod högt på priolista idag och för en gångsskull tänkte vi inte sätta en endaste fot på varken Max, BK eller donken. Resultatet blev Subways och varsin feting-jätte-enorm baguette. jag var mätt som på julafton efter halva min men inte fan kan man lämna! Det vore ju slöseri med pengar som bara den.

Mätta som satan gick vi runt på stan en stund och kollade på skor till mej. Jag behövde ett par som går att använda till mina nya cheap monday baggy jeans. Funtade först på nåt skejt liknande men mina fötter blev stora som ekor så det var inget alternativ. Hittade istället ett par billiga convisar som det fick bli. passade på att köpa tjockis sulor till dom också så man slipper frysa av sej tårna.

Tjockis dagen fortsatte en stund till för sen gick vi till Storken och fikade med läsk och fransk chokladtårta som kostade skjortan. Sjukligt god och ännu mer sjukligt mättande tyvärr. Fick bara i mej halva biten och dom sita tuggorna var riktigt tunga =( Idag var det Bakis som var det bottenlösa hålet, hon proppade i sej allt utan att klaga!

Sen åkte vi hem var för sej och här sitter jag nu.

Imorrn ska jag jobba igen. en vecka sen sist =S men det blir nog bra. Sen på kvällen ska jag på kalas och detsamma gäller på lördag, men bara kalas då ^^

sovtajm nu tror jag faktiskt. skulle vilja läsa lite i boken jag lånade på bibblish idag, men jag borde nog sova.. bussar hemifrån 07.05 imorrn bitti. Tänk vad sjukt tidigt jag måste upp.

hualigen.

gonatter!

rosa moln och makaroner

jag har verkligen tappat greppet om den här bloggen känns det som, har knappt suttit vid datorn och knappt varit hemma.

Har ingen inspiration till att skriva så jag tänker inte heller försöka lägga ner tid på att skriva nåt onödigt heller. MArtin tycker det är bra att jag inte har skrivit nåt.. hur man ska tolka de vet ja inte dock. antingen att jag skriver helt värdelöst och tråkigt eller... tjaa, jag vet inte.

Har iallafall varit med martin typ varje dag senaste två veckorna eller nåt.. vad vi har gjort vet jag typ inte.. kollat på sjutusen filmer och varit på krogen och på stan ett par gånger. Bakis har jag också lekt med typ hela tiden, varje dag =)

imorrn blire krogen igen på kvällen, man måste ju passa på när man har gratis skjuts hem liksom :P sen på torsdag ska jag joina bakis i hennes skola och sen gå på stan med henne och Katta. Vi funderar på att köpa förköp till Sevens sista kväll som krog, men jag vet inte.. det är halloween då så man måste typ vara utklädd =S och det känns inte riktigt som min grej..

på fredag ska jag jobba. första och enda dagen den här veckan.. blitt lite klent med jobb sista veckorna och inga nya finns det att söka heller. vore rätt bra med ett till jobb så man har två.. och helst ett jobb i uppsala. måste ju finnas nåt annat än försäljning och inom sjukvården.

men men, slut på babbel ^^

torsdag

om det är utav intresse så snöade det på mej idag.

vinter?

FYY FAN vad kallt det är ute! Jag har hört att det ska komma snö idag, men så illa hoppas jag inte att det är. 5 minusgrader är det ute nu men jag hoppas det blir varmare under dagen.

Blir stan idag med. Var där igår med Bakis och Martin och shoppade massa och idag blir det väl ungefär samma sak men utan pengar.. shoppa utan pengar är dock ingen hit så får se vad vi hittar på istället.

long time no seen

va rätt längesen jag hade tid att plita ner mina konstigheter här. Det har väl egentligen inte hänt alltför mycket, men det är ändå för mycket för att jag ska orka skriva ner det.

Enkelt uttryckt så har senaste tiden varit rolig och mysig  =)

torsdag

jag bloggar ikväll. Är påväg till jobbet alldeles strax, börjar halv tolv men tänkte försöka hinna hämta ut mitt nya legg också =)

see yaa'll

ibland

Sometimes the hardest things and the right things are the same

måndag.

gick upp way too late idag. Vaknade vid halv tio men råkade somna om ända till klockan tolv. I och för sej gör det inte ett dugg för jag ska bara sitta hemma och glo hela dagen idag. Har inte ens Da Capo så då behöver jag inte åka till stallet heller.

Funderar på att rota runt lite bland pappas böcker och kanske läsa lite. Han är med i någon bokklubb så det finns massa nya böcker att välja mellan. "Män som hatar kvinnor" av Stieg Larsson har jag fortfarande inte läst ut och knappt kommit halvvägs igenom och den började jag på i våras/somras. Inte riktigt min stil att låta en bok ligga så länge, måste betyda att den är dålig.. även om man har hört raka motsatsen om den.

men får väl se vad man kan hitta i pappas gömmor ^^

Nu vill Tuss ut och gå så det får bli en promenad till postlådan!

RSS 2.0