Torsdag

Regnet, det bara öser ner....
.
Värdelöst ju. Sitter i soffan och kollar på Ellen, OnePiecen är på och chokladkakan ligger på bordet framför mig.
.
Imorgon är det midsommar afton så egentligen är det ju inte så konstigt att det regnar, det regnar ju alltid på midsommar. Jag vet inte riktigt hur planerna ser ut, har aldrig planerat en midsommar eller ens festat på en midsommar men så är livet och jag har inget emot det. Som det ser ut just nu i alla fall ska vi till skogen och köra en traditionsenlig sillunch i grannarnas garage. Därefter blir det kanske grill hos Bakis. Kanske, vi får se.
.
Ojoj, just nu facebookar Katta om att vi ska ut på stan. I regnet. Great. Lär ju inte va så mycket folk ute iofs, nåt bra.
.
.
Påklädning.

What are words?

.
http://sv.wikipedia.org/wiki/Chris_Medina
.
Superfin låt, läs historien bakom i länken ovan.

Tisdag

Hej hej världen.
.
Nu är det några dagar sedan jag skrev sist och det känns ganska befogat; jag har inte gjort ett dugg värt att skriva här :P
.
Nästa vecka däremot, då ska jag jobba! Ska bli så himla skönt att jobba lite och tjäna pengar, en vecka är ju bättre än ingenting är min filosofi. Med andra ord kommer jag vara en vandrande zombie hela nästa vecka, börjar 06.00 varje dag så då är det förståeligt med tanke på att jag går upp 10 varenda dag nu ^^ Hahah, men det blir bra ändå.
.
.
.
Jag håller dessutom på att klura lite på Capo och hans bett. Jag köpte ett nytt träns till honom för nån månad sen men har bara kunnat rida litegrann med det innan allt gick utför. Jag vet inte vad som är fel, men sidostyckena glappar även då bettet är uppspänt så mycket det är möjligt, det resulterar i att bettet inte ligger still i munnen och gör Capo ännu mer fladdrig och ostabil än vad han redan är. Nu är min tanke att testa ett Nova-bett, dom är ganska dyra så jag ska kolla med lite folk först, men av det jag har läst så tror jag att det kan passa Capo bra. Med tanke på att hackamore funkar super i markarbete (bortsett från att han blir alldeles för framtung) så tror jag nova kan funka, det är mjukare än ett tränsbett då det är i nån typ av silikon och ska då göra att hästen vågar söka sig framåt-nedåt.
.
Idag ska jag även testa ett tre-delat istället för det vanliga två-delade tränsbettet, jag har fått för mig att det är fel och ligger fel och att allt är fel... Men det återstår att se.
.
.
Nu ska jag ta tag i disken och göra min arbetande sambo glad. Han verkar inte riktigt gilla att jag sitter och glor i soffan hela dagarna med köket fullt av disk medan han jobbar häcken av sig på jobbet... ;) Ska se vad jag kan göra åt saken.

Torsdag

Wohoo, håvat in två G i engelskan idag samt läst ut True Blood boken. Bra dag.
.
Ruggigt skönt är det i alla fall att jag klarade grammatiken, litteraturen var jag osäker på men fick ett mail där det stod att jag klarat den kursen bra, som tur var. Nu är det bara uppsatsen kvar, som jag är 80 % säker på att jag inte klarat. men men, som jag har förstått det så går inte världen under om jag får lov att skriva en ny i höst.
.
Något som iofs var mindre bra med dagen var min häst. Jäklar vad han var ofokuserad och jag vet inte vad. Skrittade och travade ute, men han ville inte rakställa sig utan böjde sig bara och tittade på allt som var läskigt. Att göra halt och få lite eftergift gick inte, huvudet rätt upp i luften, taktande och stenhård i munnen. Fattade ingenting.
.
Funderar på om jag ska byta bett men vet inte alls vad han kan gå på. Han är jättekänslig i munnen och ganska ostabil så han behöver nåt som är stabilt och ligger still och är snällt men ändå inte för snällt för då blir han för stark. Det är en hårfin skillnad mellan snällt-stark på honom. Nu går han på vanligt tvådelat tränsbett, funderar på om man ska testa något med fasta bettringar eller kanske ett tredelat?
.
Jag vet att typ ingen läser här, men om nån har något tips på bra bett, tipsa!

True Blood

Plöjer böcker som aldrig förr! Eller nej, jag har nog varit värre, men efter att ha läst säkert en 7-8 skönlitterära böcker i skolan de senaste två månaderna utan att ha läst ut speciellt många, känner jag mig ganska duktig. Började på bok 2 i True Blood serien (Living dead in Dallas) igår och nu måste jag stoppa mig själv för annars läser jag ut den ikväll... Har säkert en tio böcker som ligger och väntar på att läsas (köpte jättemånga förra sommaren och hösten men läste dom aldrig) men alla är på svenska och jag är lite tveksam till det. Vill fortsätta läsa på engelska nu. Dessutom läser jag fort som fan och genom att läsa en på engelska gå det liiite långsammare... ;)
.
Haha, svårt tycker jag. Ska kika efter några till av True Blood böckerna på näter, dom kostar 99,- på Akademibokhandeln, men måste ju finnas lite billigare på kanske adlibris eller så?
.
Nu ska jag återgå till läsandet ;)
.
(Bild från google)

Söndagsyra

Idag har jag sökt 17 jobb, duktigt va?
.
Annars har jag inte gjort så mycket annat. Tanken var väl att jag skulle rida, men det hanns inte med, imorgon ska Ida rida och på onsdag är det vaccination som gäller så jag ska inte rida förrän på torsdag igen. Men men, thats life, skönt med lite vila.
.
Hm, har inte så mycket mer att säga faktiskt.
.
Eller jo, tråkig söndagkväll utan Big Brother :(

Helgen i korthet + bilder

Hello there.
.
Skrev sista tentan idag, gick åt helvete så blir väl en omtenta till på den kan jag tänka mig.. Men men.
.
Har haft häcken full hela helgen av alla möjliga saker, Summerburst i lördags var supernice, David Guetta kunde det där med att snurra skivor och knappa på dator så det var riktigt bra drag. Filmade en massa med min mobil men man hör inte ett skit på dom filmerna tyvärr, bara massa oljud och brus typ. Guetta och Avicii var bäst av dom jag hörde, några Djs spelade innan vi kom så dom har jag inte nån koll på. Prydz däremot spelade inte min typ av musik, allt lät likadant i en timmes tid, kunde urskilja Pijanoo och en annan låt som jag inte vet namnet på, thats it, resten var bara ljud typ.
.
Vaknade på hotellet i söndagsmorse, klämde en hotellfrukost som inte riktigt levde upp till mina krav men som ändå var bra. Saknade lax och färskost, men jag överlevde ändå.
Efter turbofrullen var det bara att hoppa in i bilen och puttra ner till Jönköping, där blev det en tre-rätters a la Frankrike; Sparris med hollandaisesås, lax med hummersås och kokt potatis samt creme brulee. Laxen var väl inte jättefransk eftersom jag inte äter kött, dom andra fick oxfilé.
.
Måndag morgon var vi hos Pers systers familj och roade oss med att hänga med barnen, åkte hem rätt tidigt efter en obligatorisk pizza då vi tänkte att det skulle bli skönt att komma hem relativit tidigt. Jo, tjenare. Fastnade i en bilkö och var stillastående ett tag, sen var det kö utanför stockholm också, så vi tjänade nog inget på att åka tidigt... Sämst!
.
Såå, helgen var full med saker att göra. Jag var ju dessutom hos syster i Ed i onsdags till i torsdags så det har blivit väldigt många mil i bil. Ska ner igen på lördag tror jag, 40 mil... tjohej va skoj ^^
.
Well, ska ge mig på att äta nåt nu, sen läsa min True Blood bok och därefter utrota lite skräp och sånt in das apartment :)
.
Tjing!
.
.
.
.
.
.
.
Vad hände med mina ben??


Summerburst 2011

Nu kör vi! :D:D

RSS 2.0