Torsdag

Hej hej! Jag mår inte helt hundra idag, vet inte varför men känner mig jättedeppig..
.
Insåg precis att det är första april imorgon också. April är årets mest stressiga månad för mig, ALLA fyller år, det är helt sjukt. Man måste liksom flänga runt till halva släkten och äta tårta och försöka vara trevlig. För den som inte hajjar läget så ligger det till såhär: (på ett ungefär)
.
Per: 14 april
Da Capo: 19 april
(Nadja: 21 april, skänka en tanke till henne)
bror min: 23 april
jag själv: 29 april (kvalborg)
.
(Valborg 30 april)
.
Sen även lite släkt, typ 2 eller tre personer som fyller runt den 20de.
.
Har även en del kompisar som fyller i april också, men om dom inte drar ihop till fest eller så behöver man inte tänka på dom ;) hahah
.
Det som alltid gör att jag orkar rulla mig igenom varenda år är vädret och det faktum att jag själv också ska firas :P Hade april varit en bajsig, äcklig vintermånad hade jag lätt gått i ide, hatar verkligen vinter, kyla och mörker.
.

Onsdag

Åh, herregud. Jag har så jäkla mycket plugg så jag vet inte vad. Helt sjukt.
.
*Måndag:
- Omtenta som jag inte kommer att skriva
- Läst ut en bok (litteratur) Har läst ca 60 av 250 sidor idag.
- Seminare uppg. i litteraturen. Någon typ av uppsats
.
*Onsdag: Muntlig redovisning i par. Har inte ens börjat.
.
*Torsdag: Uppsats ska in. Diskussion ang debatter. VAD SKA JAG SKRIVA OM??
.
Well, you see. Det ser inte så mycket ut, men har grammatik och vocabulary också. Plus att det är ju ett jävla massa skrivande och läsande. Herregud, jag vet inte var jag ska börja?!
.
Jag ska åtminstone försöka beta av en 40 sidor i Mr Pip ikväll. Det fixar jag lätt. Alltid nåt i alla fall.
.

Freeedag!

Woho, äntligen fredag och inte vilken fredag som helst utan; löningsfredag! Visserligen har jag bara skrapat ihop några väldigt få kronor i lön, men det får gå ändå. Är lite orolig inför kommande månad då jag inte har hört något om jobbtider ännu. Kan ju bli lite väl kärvt att greja en månad men endast 2000,-. Jaja, problemen tar vi när dom kommer.
.
Idag skiner solen och värmer fint på mina ben genom fönstret, frågan är bara om det är lika varmt ute som man kan tro att det är, måste kolla upp det innan jag går ut. Ska möta upp Bakis på stan idag, vi ska luncha på Mey Wang; ruggigt bra sushi (try it!) och hänga runt lite på stan i allmänhet innan jag ska till skolan. Vet inte om jag ska dejta Katta efter skolan också, vi får se om jag måste åka till Capolurk eller ej.
.
Nej, dags att piffa till sig lite, ser ut som sju svåra år. Kanska ska slå till på linser och smink dagen till ära. Och ett glas oboy till frukost. Mina konstiga matvanor har gjort mig några kilon lättare så borde väl egentligen äta nåt nu.. Men nae, pallar inte. Will save myself for the sushi ;)
.
Cya later folks :)
.
Har förresten riktigt klent med bilder, nya bilder så det är därför min blogg ser rätt tråkig ut. Men misströsta inte, det kommer bilder när jag behagar ta nya ;) Hahah

Tisdag

Snacka om att jag är dålig på att plugga, helt sjukt. Planen var att skriva om uppsatsen och sen läsa första boken i litteraturkursen. Lätt som en plätt. Men inte fan har jag gjort det. Jag har inget Word på min dator vilket gör att när jag ska öppna uppsatsen som ligger som en fil i ett mejl går inte det. Skitbra. Den skulle varit inlämnad idag men eftersom jag inte har varit i Uppsala eller ens skrivit skiten för den delen så blev det svårt. Blir inlämning två dagar försent men det borde inte göra något..
.
Yeye, nog om det.
.
Red ut i stormen idag, solen sken litesmått och det var typ 10 grader så det var riktigt skönt I must say. Tyvärr så stötte jag på en person som sa åt mig att vi minsann inte får rida på en viss grusväg. (Den enda långa grusvägen som finns) Vi får rida på vägen om vi har den som transportsträcka för att rida någon annanstans men vi får inte rida på vägen för att sedan vända och rida tillbaka. Allt för att snön smälter och vägen då blir försörd av allt vatten. Hästarna trampar alltså sönder vägen. För att den är blöt. Så jäkla irriterande, det finns liksom inga andra vägar att rida på. Skogen är bara gyttja och likaså åkrarna (som vi inte heller får rida på). Kul jul.
.
Jag vill tillbaka till Katrinedal, Nya Katrinedal! Skynda skynda, bygg fort!

Jävla fan

Jävla fan, klarade ingen av mina tentor. Hur jävla dåligt är inte det då?! Fyfan! Jag som trodde att jag hade en chans på kulturen, men tydligen inte. Nu är det liksom på skiten igen som gäller.. Och det kommer gå minst lika dåligt nu liksom.. Frågan är om det ens är vart att försöka.
.
Pallar inte plugga, allt går ju så jävla dåligt så jag vet inte vad.

Missie

Missie är fortfarande borta och nu har det gått mer än två dagar...


Inspirerad av hästbloggar ;)

Supreme High vs. High
.
.
Har blivit kär i dom här stövlarna, Mountain Horse Supreme High Rider (överst). Dom är inte speciellt nya, men jag gillar dom då dom är höga i skaften samt väldigt tighta. Jag har Mountain Horse High rider nu men dom är helt värdelösa tycker jag. Alldeles för låga i skaften och inte heller tighta.
Jag sa till mamma igår att jag önskar mig dom i födelsedagspresent ;) Får se hur det blir med den saken, dom ligger på lite mer än 3500,-...
.
Önska och hoppas kan man ju i alla fall!

Måndag 14 mars

Halloj, jag lever och frodas även om jag inte gör så mycket avtryck här ;)
.
Det mesta rullar på som vanligt, är väldigt otaggad på att plugga och insåg idag att jag borde börja plugga inför mitt omprov i samhäll som är snart. Mindre kul kan jag lova, men det måste göras.
.
Annars så har Capo flyttat från Katrinedal nu. Stallet där håller på att rivas, eller åtminstone plockas ner inför flytt till nya anläggningen. Capo var först att rulla därifrån så nu är han tillbaka där han föddes, han är väl inte riktigt tillfreds med situationen än, men det kanske kommer. Jag är inte heller helt glad över att inte ha ridhus men det får man väl ta antar jag. Våren närmar sig så det går åtminstone att rida ut utan att dö av kylan eller mörkret.
.
Har förresten tappat bort Missie också. INTE BRA! Hon är van med att följa med ut till mamma och pappa och där får hon ju gå in och ut som hon vill, men igår när det var dags att åka tillbaka till stan var hon borta. Hon brukar bara vara ute korta stunder för att hon fryser men nu verkar hon ha varit borta sedan igår förmiddag ungefär. Känns inte alls bra och det är ju inte det lättaste att gå ut och leta efter en katt heller.. JAg hoppas verkligen att hon kommer tillbaka snart för jag saknade henne i lägenheten, det märktes så tydligt att hon inte var där :(
.
Håll tummarna med mig!
.

Tentafredag

Satt uppe till halv två eller något sånt inatt och läste till tentan. Ska skriva den idag mellan kl 14 och 17, känns lite sådär måste jag säga. Förra veckan bröt jag mer eller mindre ihop några dagar innan och la läsandet på hyllan för att istället rikta in mig på ett omprov samt på att skriva den här tentan ordentligt istället. Vi får dock se hur det blir med det, har en del kvar att läsa och skulle nog behöva repetera. Får väl sitta och förhöra mig själv "högt" (alltså prata med mig själv) Haha.
.
Annars då? Jo, jag har en uppsats som ska lämnas in på tisdag om jag inte missminner mig helt. Har inte börjat på den så det känns lite sådär. Kommer i alla fall bli grymt skönt att kulturen tar slut nu. Samhäll får jag dras med en månad till så att jag fixar omprovet.. Risken är iofs ganska stor att de blir omprov i kulturen också :( Men men..
.
Nej, klockan står inte still kan jag lova! Blir läsa och nåt att äta nu.
.
Tjing!

Dagen

När vaknade du imorse?
Svar:
Vaknade många gånger från kl 06 och framåt, men klev inte upp förrän 10

Vad var det första du tänkte när du vaknade?
Svar: "
Fan". När jag insåg att det var morgon och ny dag

Har du ringt nån imorse, vem och vad sa ni?
Svar:
Nej, varken ringt eller smsat någon

Vilket humör är du på?
Svar:
Jag är på bra humör, men har mycket att tänka på vilket gör att jag inte riktigt kan vara glad..

Vad har du på dig just nu?
Svar:
OnePiece

Har du ont någonstans?
Svar:
Nae, men risken att få huvudvärk finns alltid. Hade huvudvärk när jag gick och la mig igår men den är borta nu som tur är.

Om du fick välja vad som helst att äta just nu, vad är du då sugen på?
Svar:
Thoresta-frukost! Nej, men färskt bröd, smootie och sen nåt gott på mackan. Åhh! Vill ha.. nu kommer jag säkert sätta mig i bilen och åka till Bålsta för att handla...

Hur mycket var din senaste lön på?
Svar:
593 ,-. Helt galet lite. Men fick lite studiebidrag också, inte så att jag klarar mej men kunde betala alla räkningar i alla fall.

Vad köpte du när du drog ditt kort senast?
Svar:
Ehm, bra fråga. Mat och massa frukt på ICA har jag för mig.

Vilken var den första hemsidan du gick in på på internet?
Svar:
Idag? I så fall var det facebook, har den som startsida, sen blev det mailen, bloglovin och mina kompisars bloggar.

Vad ska du göra idag och ikväll?
Svar:
Jah skulle egentligen ha gått upp 8 och satt mig med kulturboken och uppgifterna. Har börjar litegrann men ligger efter så det är vad jag ska göra idag. Även rida, ta in hästar och kanske åka till Uppsala. Frågan är om jag måste skippa Uppsala dock..

Vilken är den första låten du sätter på idag?
Svar:
Kommer nog lyssna på radio hela dagen och där dyker ju allt möjligt upp.

Varför ska man läsa din blogg?
Svar:
Frågan är om man ska det? Haha, den var bättre förr i tiden när jag skrev i den. Nu orkar jag inte sitta och knåpa ihop inlägg, tycker det är jobbigt att skriva. Men om man ska läsa så ska man lläsa de gamla inläggen och då är den rolig (tycker iaf jag :P haha)

Vad gjorde du för exakt en vecka sedan, den här tidpunkten?
Svar:
Jag var i Uppsala tror jag och jag hoppas att jag pluggade..

Tror du att du kommer få en komplimang idag, för vad?
Svar:
Om jag är riktigt duktig med pluggandet så kommer nog Per berömma mig, men en komplimang.. Det vet man aldrig.

När fotade du något senast, och vad?
Svar: Det var några dagar sen, fick för mig att ta en bild på mej själv i min OnePiece.

Kommer du göra av med pengar idag, på vad?
Svar:
På mat i så fall, om jag åker till Bålsta. Och kanske på en biltvätt också iofs. Ska besikta bilen imorgon...

Om du sträcker ut ditt ben rakt ut, vad snuddar du vid då?
Svar-
Bara luft, sitter i soffan och soffbordet är brevid mig så det når jag inte.

Vad tror du att klockan är?
Svar:
Den är nog runt halv ett. Tiden går fort...

Vad borde du göra idag?
Svar: Jag borde plugga stenhårt och asseriöst.

Vad ska du ha på dig idag?
Svar:
OnePiecen tills jag ska bege mig utanför huset, då blir det nog ridkläder alt. vanliga kläder beroende på

Om du fick fråga en fråga till vem som helst, vem hade du frågat, och vad?
Svar:
Gud vilken svår fråga. Jag är inte så mycket för att ställa frågor, visst jag är grymt nyfiken, men jag tycker bättre om att få saker berättade för mig.

(Blogglista snodd av tyras.se)

RSS 2.0