parteyy :P

Krogen ikväll =) V-ås it is ^^


"Fluke och komprimatorer"

säger rubriken dig någonting?

Inte mig heller faktiskt och det är sånt här jag får höra att folk har problem med dagarna i ända...

mitt i prick?!

image54

stämmer rätt bra ju..

kan doktorn vara vänlig..?

Vaknade med årets huvudvärk imorse, ni vet den där huvudvärken som väckt mig ungefär en gång i veckan under det här året?

Yes, den väckte mig alltså imorse också. Egentligen har en vanligt arbetande människa en arbetsvecka på 40 timmar och en hel månad på ungefär 160 timmar eller något sådant. I mitt fall är veckan endast 32 timmar och en månad 124-130 timmar.

För att sammanfatta den här matematiken så missar jag jävligt många jobbtimmar och jävligt mycket lön när den här huvudvärken känner för att göra mig sällis. Inte bra.

Nu ska jag röra mig mot köket och diska tallriken efter min pizza-frukost och resten av familjens disk (från igår).. Dagens Yees!

mördarskor

Den senaste veckan har jag lyckats med konststycket att varje dag komma hem med trasiga strumpor. Och vi snackar inte små hål här inte, nejdå, hela strumpan har liksom varit ett enda stort hål.

Imorse var jag extra nogrann med att ta ett par som verkligen var helt hela, tror till och med att dom var helt nya också, men vad märker jag när jag tar av mig skorna efter min promenad till stan på lunchen?
Jo, självklart fetaste hålet i strumpan, igen.

Efter en nogrann inspektion av mina skor, conversedojjsen, så har jag kommit fram till att det är dem som är bovarna i dramat.

Nu måste jag, alltså överväga att köpa ett par nya skor som inte äter upp mina strumpor eller helt enkelt pajja ett par strumpor om dagen.

yes, vilket dilemma.

jisses

Fan vad norska inte va lätt att förstå på telefon.. omg ^^

(rubrik)

Regnet typ vräker ner utanför fönstret. Eller, okej, inte vräker ner men det regnar i alla fall. Sjukt kallt är det ute också så det var ju riktigt smart av mej att kuta över till Coop i mina inneskor (ett par slip-in typ). Blött och kallt. Yes. Min dag är gjord.

Sitter i stort sett ensam på hela kontoret idag också, eller ensam på övervåningen i alla fall. Brukar vara en 6-7 pers här uppe, men idag är det bara jag. Boring.

men men, ska kolla runt lite mer på internet nu.. bajbaj

woOt?

Min mamma sitter och pratar i telefon. Och jag tjuvlyssnar, som vanligt.

Hon kallade precis grannfrun för ungkarl och det jag reflekterade över lite snabbt var, hur fasiken går det ihop sej?

straight to hell

Nu börjar allt gå sådär utför igen.

Jävla helvetes skit.

music maestro =)

Jävlar vad jag har förälskat mig i Sum 41. Speciellt i Pieces och With me, lyssna på dom.




tänk efter lite

nu blir jag snart arg på riktigt. Seriöst.

ojojoj då

Rekord i antal sidvisningar idag, inte för att det var många, but still; ett rekord är ett rekord. Antalet unika besökare ligger dock på samma nivå som vanligt.

Guud vad jag känner mig uppmärksammad alltså. Hallelulja.

Over and out.

[mannie]

Pengar alltså, imorgon, lön! JAA =)

Ska pallra mej till Specsavers någon dag framöver och beställa tid för synundersökning och dessutom shoppa ett par nya brills. Håller inte riktigt längre med ett par glasisar som är typ 6 år gamla, dem känns lite omoderna faktiskt och så ser jag typ ingenting i dom heller.. Ne, nya ska de vara! om jag har råd dådå, glasögon är fett dyrt =(

Specsavers Optikk

oh crap på ren svenska

Fetto och nu dessutom bloggberoende. Det här kan ju inte sluta sämre, eller?

Sitter vid den här jädrans datorn så fort tillfälle ges och läser bloggar i det oändliga. Det är egentligen inget alls som står i alla dessa bloggar, men man liksom fastnar.. jag som är så sjukt nyfiken av mig kan ju inte låta bli att följa nån blogg heller, man kan ju liksom missa något ^^

men näe, det här håller inte.

Nu ska jag sova och även hoppas på att en viss person kan höra av sig och berätta för mig vad som händer/hänt så jag vet. Vore ju inte alltför pjåkigt om detta kunde ske någongång. *hint hint*


Och som jag sagt tidigare, ska bli bättre på det där med bilder också..

Gonatt

image53 
klå den där minen om du kan XD

fettooo

Fetto ja, det är jag det. Hualigen.

kaos eller nåt

Ett smärre kaos har infunnit sig här hemma. Siss håller på att byta rum med mammi och pappi så det ligger saker överallt. För tillfället står det till exempel en säng i köket och en datorbänk i hallen.

Skönt i alla fall att jag slipper hjälpa till.


Sitter här i min ensamhet och lyssnar på massa skön musik istället. Mucho trevligare!


utgång

image51

Skönt att komma ut bland folk för engångsskull! Blev Konrad men mina lovergirls Bakis och Ida vilket var jättekul. Dock hade jag av nån skum anledning sjukt ont i foten så jag haltade fram lite diskret. Träffade på massa trevligt folk varav en höll på att utbilda sig till massageterapeut som snällt tog sig an min fot.

Fotmassage på krogen är ju inget man stöter på särskilt ofta kanske =) Blev i alla fall lite bättre efter en stund så jag kunde joina mina girls på golvet litegrann.

Trevlig kväll och trevligt folk, aningens förvånade att folk ville prata med mig bara men det måste ju vara positivt..!

image52

nope

lösenordsskyddat var inget för mig.

sådär ja

nu har jag lösenordsskyddat hela bloggen vilket skulle kunna innebära att jag kan skriva precis vad jag vill utan att nån kan läsa.. frågan är bara om jag vågar skriva vad som helst.. antagligen inte.. men men.

Sitter för tillfället i vardagsrummet och skriver. Jimmie har kopplat datorn till teven vilket nu har resulterat i att datorskärmen är 42 tum stor och det är stooort ^^ ser typ inte texten för att allt är så stort, men de funkar iaf.


shit the same, jag orkar inte skriva mer at the moment

Lösenord

Från och med imorgon någongång kommer jag börja lösenordsskydda bloggen. Känns som att jag ibland skriver lite för personligt och det känns inte så jättebra att i princip vem som helst kan läsa det.

Vill du ha lösen så kasta iväg en kommentar eller säg till mig så får du det..

Söndag

Drömde så jävla konstigt inatt, helt sjukt. Det är alltid lika svårt att återberätta en dröm och det är nog inte ens någon idé att jag försöker. Vaknade massa gånger och tillslut orkade jag inte längre ligga och tänka på drömmen så jag gick upp, först av alla i familjen =) Chockerande va?!

Idag har jag inte gjort så mycket, städat tvättstugan och lilla toan. Och faktiskt, håll i er nu, städat mitt rum också, det om något är chockerande! Dock orkade jag inte med soffan och alla kläder som ligger där men golvet och sängen blevi alla fall städade.

Nu sitter jag mest och filosofierar framför datorn och lyssnar på musik, ska snart åka till bålsta och panta flaskor, har tre påsar i mitt rum fyllda med flaskor så ska bli skönt att bli av med dom. Måste köra bil också eftersom jag har körlektion imorgon igen. Har inte lyckats så jättebra med min"läxa" så ska öva järnet idag på väg till bålsta.

Ska förresten se om jag kan börja lägga in lite bilder här ibland också, tycker inte bloggen ser så jätterolig ut utan bilder, bara tråkig text liksom..


Och jag försöker igen, lämna en kommentar om du läser.. Du behöver inte skriva vem du är bara typ "hej, jag läser" eller nåt... snälla, snälla =)

Deeper

Åhh!

Jag blir fan knäpp av att bara gå hemma en hel helg. Var dessutom uppe vid sju imorse och det har ju gjort att helgen blivit ännu längre och segare..


Tänker för mycket också, skapar scenarion i huvudet och i drömmarna som jag sen får för mig kommer ske i verkligheten.. Helt freakat för snart vet jag varken ut eller in..

Låter säkerligen konstigt, men sån är jag också, konstig alltså. Tycker synd om mig själv dagarna i ända och hoppas någonstans att någon annan också kan tycka synd om mig. Problemet är att jag inte vet varför jag tycker som jag tycker och det lär säkerligen ingen annan heller veta..


.. .. .. .. ..

Och Martin, jag har insett att jag saknar dej sjukt mycket.. har också insett du säkert tröttnat på mej för mitt sätt att jämt klanta mig. Förlåt.

helg igen

Då var det bara tre ynka timmar kvar av den här arbetsveckan! Känns riktigt bra då den här veckan tröttat ut mej totalt. Har inte gjort något speciellt alls men har bara varit sjukt trött dagarna i ända ändå.

Nu är det i alla fall fredag och en helt oplanerad helg är inplanerad. Har inte ens hand om Capo förrän på söndag, så vad ska jag göra?

Inte har jag råd med nåt litet krogbesök heller av någon anledning. Här jobbas det heltid och så bor man hemma men inte fan räcker pengarna till något roligt. bara utgifter hela tiden och de kronorna som ändå finns sparade ska användas till något riktigt kul (kanske kan fly landet i något desperat försök till lite action i tillvaron!).


Men i alla fall, helgen lär säkerligen sluta med att jag måste städa mitt rum, tvätta kläder och städa lilla toan..


Förresten mina vänner; någon som är duktig på något bra fotoprogram? jag vill göra (eller få) en snygg header till el bloggish och jag lyckas inte alls själv.. hilfe bitte!


Vinkevink =)

trött

Sjukt trött, men frukost om 10 minuter =)

Ha en bra dag!

life is a rollercoaster..

.. no shit Sherlock, en störig jävla berg- och dalbana som gör en smått åksjuk.

En berg-och dalabana på både gott och ont kanske, det är ju såklart bra att det händer något i den här trista verkligheten men när det inte påverkar mig speciellt positivt så är det inget vidare. Allt och framförallt alla har sina ups and downs, så är det bara.

Mitt liv känns som en enda stor röra just nu, egentligen är det nog ingenting, det handlar mest om mig som person men när jag inte kan påverka vad som komma skall runt omkring mig blir jag lost.

Vi lämnar det såhär tycker jag. Jag har fått skriva av mig litegrann om det som ligger och stör mig på ytan så det får räcka. Resten finns i mitt huvud där det simmar runt och stör mig och det får det fortsätta med tills jag kommit fram till något vettigt.




Imorgon är det förresten, apropå ingenting, alla hjärtansdag. Får se vad som händer, har ju ingen pojkvän här som kan förgylla min dag.. men men, så är det, inget att deppa över antar jag.


Nu har min lunchrast tagit slut för många minuter sedan så nu gör jag bäst i att fortsätta med alla tidssedlar, är nog inte så poppis bland gubbarna att bli utan lön bara för att jag bloggar förlänge!


kramsi

experimentet gick i kras efter en halv dag

Apropå mitt lilla fruktexperiment, med att bara käka frukt hela veckan, så kan jag säga att jag pajjade det redan igår till lunchen =S illa.. och sen har det bara gått utför. Åt lakrits i mängder igår kväll och idag har jag köpt en 200 grams chokladkaka och en cola. Fyfan för mej.

Jag kommer seriöst bil jättetjock inom en snar framtid om det ska fortsätta såhär.

Någon, peppa mej så jag skärper till mej!

Varför?

Vad ska jag göra, ett förlåt verkar ju inte vara godtagbart..

Dagens citat

".. mm, vad har du för fakturanummer?"

sagt av Maggan i telefonen cirka tusen gånger idag.

experiment

Idag ska jag börja med min nya fruktdiet. Låter kanske lite skumt, men det jag ska göra är att endast äta frukt hela den här veckan.

Kommer antagligen gå skitdåligt med tanke på hur hungrig jag är jämt men jag ska i alla fall testa.

Minst 8 frukter om dagen måste det bli för annars svälter man typ sig själv och det är väl inte riktigt meningen i det här fallet.

Håll tummarna för mej nu =)

movie night

Titanic ikväll!

Äntligen, gissa om jag har tjatat länge om att se den filmen och nu går den på teve. Min lycka är gjord, och min helg med för den delen!

pusso kram skumbanan

and Martin, miss yaa =/

finally

Bilddagboken är överbelastad, msn går inte att logga in på och ingen skriver på helgon.

Kvällen är gjord, äntligen kan jag gå och lägga mig i tid!

booring

hemma, sjuk, ensam, trött.. allt dåligt på samma gång..

Jippi

the winner takes it all

Då var man tillbaka på jobbet igen efter körlektionen. Och tro det eller ej, men det gick nästan bra! Det där miljötänkarkörandet börjar sätta sig så nu ska jag hem och öva som faen i två veckor innan nästa lektion. ^^ Läraren som jag körde med idag var dessutom såå mycket mer pedagogisk än den förra så framöver ska jag försöka hålla mig till dagens lärare.


Lunchrasten has come to its end så nu blir det till att inka några timmar till innan hemgång och träning.


pusseli 

wish me luck

Tisdag idag och snart dags för körlektion #2. Antagligen kommer det att gå lika dåligt som sist eftersom jag inte hunnit träna på min "läxa". Det blev ju snöstorm i lördags och det var då det var tänkt att jag skulle köra till Stockholm, men i snöstorm är det ingen som vill se mig bakom ratten.

Nytt fösök idag i alla fall, wish me luck! 

fredagslyx och bilprobs

Blev en sväng till kinahaket Red Chili på lunchen idag. Prima ballerina med kinalunch när det tar en halvsekund att gå dit från kontoret. Über-megaportion med wokade grönsaker och cashewnötter blev det och just för att det var en übe-megarportion blev hälften kvar och perfekt som middag.

Kinamat is the shit, nästa gång ska jag testa någon >>räksat...<< nånting som lät gott, tydligen med jordnötssås till. Mums =P


Annars så är det vilken fredag som helst. Åker till Bakis direkt efter jobbet. Med buss. Som tar en timme. Känns inte sådär jättelockande när man nuförtiden är van med att åka tåg som går på 26 minuter. Helst av allt skulle man ju ha en bil att brumma fram i, men det blir nog inte så mycket av det för mig tror jag. Efter min körlektion har mina förhoppningar med att lyckas med körkortet sjunkit drastiskt. Hur lätt är det liksom att ändra en körstil som fungerar till en som inte fungerar bara för att den som inte fungerar råkar vara liiite mer miljövänligt. Miljö my ass.

Testade att köra som trafikläraren vill att jag ska köra imorse och det gick verkligen inte. Bilen typ dog och pappa mer eller mindre skrek "koppla för fan" varpå jag säger att såhär tycker körskolan att jag ska köra. Pappa tycker det låter helknäppt.

Möta koppling-gas liksom, hallå? Varför inte liksom.

Sådär, då var jag avreagerad för ett tag framöver. Tror inte de kommer gå något vidare på tisdag heller när jag har nästa lektion, måste ju öva in den där miljövnliga varianten innan dess..

RSS 2.0