måndag

Är det inte det ena så är det de andra.
Idag får jag nämligen vakta på pumpen för tydligen är den trasig. Det innebär alltså att vi inte har något vatten, alls. Och pumpen verkar inte vilja börja funka igen heller. Kul kul, när det precis lugnat ner sig lite med Capo så måste jag sitta och vakta på en pump istället. ^^
.
Får se om det eventuellt blir Uptown ikväll, men jag kan inte duscha innan så det är frågan om.. Not so fresh liksom ^^ Men vi får la se.
.
Nu ska jag botanisera i skåpen efter mat som inte kräver vatten.
.
Tjing!

nattligt

HAHA, var på flurran igår. Nu är jag trött och bör sova. Väckarklockan ringer 05.45 om några timmar. Tröttsamt. Men en rolig helg.
.
Tjing! :)

sämst

man märker ju vilka vänner man har. Trevligt värre.

söndag

Hej världen. Jag är fortfarande totally slut som stjärna. Tack vare vädret idag så känner jag mig ännu mer miserabel än nödvändigt. Känns helt ovärt att duscha eftersom jag ändå åker skyttetrafik till stallet. Känns jobbigt att äta då jag inte orkar rota fram nåt ätbart som helst är gott också. Nu står mamma i köket och frågade mej precis vad jag vill ha för sorts kycklingwok, bådar gott. Jag valde gul curry som var favoriten när jag bodde hemma. Får hoppas dagens är i samma klass som förr.
.
är för seg för att skriva. Får mjölksyra i armarna när jag knappar på tangenterna.
.
Gonatt..

Lördag

Hej hopp.

Är helt slut som stjärna så förvänta er inte för mycket utav mej. Förkylningen kom tillbaka under natten igen, förmodligen på grund utav gårdagen. Åkte hemifrån strax innan 8 på morgon och lastade Capo runt halv 9. Blev en hackig färd in till kliniken då han såklart står och sparkar som en tok heela vägen. Kom fram en och en halv timme innan vi hade tid, men hellre det än att komma försent och missa tiden liksom. Ställde Capo i en box men nervig som han är ville han varken va tyst eller stå still så jag fick snällt stå och klappa honom hela tiden.

Han undersöktes under dagen och domen x antal timmar senare löd som så att han ska tillbaka på tisdag morgon för att kollas igen. Eventuellt kan en operation komma på tal, men det är inte alls säkert. Svarar han bra på all medicin som han får nu så kommer vi slippa det.

Som läget ser ut nu så får han fem olika mediciner var 4e timme dygnet runt. Det är olika ögondroppar, salva, smärtstillande och pencillin. Känns lite tungt att vara såhär låst som man blir. Just nu är jag i Uppsala och har packat en väska med massa kläder och sånt som man kan tänkas behöva i en vecka eller två framöver. Klockan 16 ska jag vara i stallet för medicinering så måste snart bege mig tillbaka till skogen.

Har en balkong utanför fönstret här där jag är nu, funtar på att hänga där en stund.

tjing! 

Torsdag

Uppdatering på föregående inlägg.
.
Veterinären hittade en bit av ett havreskal som skurit in i ögat. Han har också ödem (grått över hornhinnan) som är väldigt stort. Hon behandlade med något pupillvidgande samt en salva och metacam, som jag förövrigt måste pilla med tre gånger om dagen i tio dagar. Blir inte mycket Uppsala för mig alltså. Men iaf, veterinären var inte helt säker på om hennes behandling skulle räcka så efter att nu ha pratat med en ögonspecialist så ringde hon och sa att han måste in till kliniken på Ultuna imorgon förmiddag.
.
Jävla skit tänker jag då eftersom han är så bråkig att köra. Jävla skit också för att det kommer kosta multum. Det är självklart bra att han får komma till kliniken så fort men det betyder ju också att det kan vara allvarligare än vad distriktarn trodde idag.
.
Jag är inte glad kan jag lova. Alltid är det nåt med min lilla plutt. Han har trots allt klarat sej bra nu väldigt lång tid, förr om åren har jag nästan alltid missat en halv termin hoppning på grund av skador, men nu missar jag bara dom sista gångerna innan sommaren. Alltid nåt om man ska se det så. Hade ju självklart föredragit att han inte dragit på sig några skador alls men man kan inte få allt här i världen.
.
Nu ska jag ut och greja med släpet. Blir nog en tidig morgon och en lång dag imorgon.

torsdag

Tjo världen. Sitter i vardagsrummet hemma hos mamma och pappa och väntar på att tiden ska gå.
.
Efter halv tolv nångång kommer veterinären ut till Capo och ska kolla på hans öga. Sen i lördags har han varit svullen och rinnig i ena ögat och igår när jag var där så var ögat liksom grått och grumligt och man kan se en grön, antagligen tagg som sitter i ögat. Enligt veterinären så kan det vara en skada på hornhinnan, vilket jag tror att det är med tanke på att taggen inte går att ta bort och då måste det antagligen opereras...
.
Men man ska inte säga för mycket. Självklart hoppas jag på att han slipper operation, men en skadad hornhinna är nog inte sådär superbra.. :/
.
Aja, återstår att se vad som händer.
.

tisdag

Jäklarns! Här var det inte igår jag skrev! Har nog egentligen hänt rätt mycket under min tystnad här så det är väl därför jag inte orkat med att logga in och skriva något. Det har bland annat blivit sommar och supervärme ute! Helt underbart är det.
.
Var på stan hela dagen igår med bland annat Bakis, Katta och Emma. Åt lunch; Cupido sallad på bryggan vid ån och middag hemma hos Emma. På kvällen cirkulerade vi även runt stan efter nån trevlig och mysig uteservering att sitta och ta ett glas vin på. Det slutade med att vi hamnade på Lingon där sommarens första glas rosé fick äran att drickas upp :) Även Per aka boxarn kom och joinade oss en sväng.
.
Tog en promenix hem på kvällen, mina lilltår mådde inte bra kan jag lova. Tog mina sommarskor sen förra sommaren när jag gick ner på stan på dagen, men vad jag inte tänkte på då var att jag ALLTID fick skavsår av dom och alltså hade plåster på tårna förjämnan. Så igår, halvvägs ner på stan så hade jag vattenblåsor från helvetet på tårna. AJJ!! Right at this moment har jag tre plåster lindade runt varje lilltå. Schnyggt.
.
Var även på stan en sväng idag. Riktigt fint väder idag med och då kan man bara inte sitta inne så jag och Bakis begav oss ner och vandrade runt lite halvt planlöst. Lunchade med en sub-macka och tog varsin kulglass vid ån som efterrätt. Wunderbar.
.
Just nu sitter jag och lyssnar på musik i Spotify, försöker bredda min stil lite med det är svårt att hitta nåt bra. Har även rotat runt eftr lite mer jobb att söka, men ännu inte orkat skicka några ansökningar. Får kanske bli ett mission för morgondagen eller så.
.
Dags att börja med middagen, ska ner till stan sen :)
.
Tjing!

onsdag

Hej hopp.
.
Jag försökte hålla emot, men det gick inte.
.
.
.
Satte mej i bilen och drog till Bålsta. Suget var för stort. Första stoppet blev Lidl där jag köpte fiskpinnar och apelsinjuice. Andra stoppet blev ICA där jag köpte pringles, 3 avocados, kräftaioli, skagenröra, en pizza och vitlöksbeanaise. Klockren shopping!!
Kände mej lite ångefull i bilen på hemvägen; jag glömde ju köpa nåt som gick att äta "i farten". Sämst. Fick stressa som fan hem för att langa in pizzan i ugnen.
.
.
.
Mosade i mej pizzan med beasås på, vilade en stund för att sedan klämma en avocado och lite aioli. Klockrent! Fyfan vad jag kommer bli tjock. Men är man lite småsjuk så får man tjocka sej :D sådetså.

Måndag

Varfan kommer allt folk ifrån? ^^ HEJ!
.
Tung dag idag måste jag erkänna, hängde i stallet till halv 11 ungefär. Capo fick behandling sist så det tog ju lite tid.. Väl hemma i skogen igen gick jag på jakt efter mat. Såklart. Heheh... Hittade potatisgratäng i ugnen men den hade stått där i ett dygn så den kändes inte riktigt okej att äta :( Sämst, jag som ÄLSKAR potatisgratäng... Hade lite idéer som jag delade med mej av på FB men det blev inget med det. Kokade pasta och stekte fishpinns istället. Med beasås också, såklart.
.
Piggnade till lite efter maten så då passade jag på att puttra back till staden. Blev astrött halvvägs och tillslut satt jag typ och sjöng för att inte somna. Väl hemma tömde jag sängen på alla kläder som jag tydligen lagt där och bäddade ner mej. Tror inte jag sov i mer än en timme men jävlar vad det inte kändes bra. Känner mej ytterst sunkig at the moment så en dusch skulle inte sitta helt fel.
.
F*tta, spillde precis tomatsås på mina nytvättade, ljusa jeans. Gud älskar mej.
.
Sen har vi ju den där kryssningen också.. Tar det inlägget snart, finns massa smaskigt att skriva, men frågan är om jag vågar ;)
.
Imorgon har jag ärenden på stan så hoppas fan att jag piggnar till. Lämna in papper till ams så att jag om två veckor kanske blir rik igen. Fan känns inte bra att det enda jag la pengar på i helgen var typ en macka och lite groggvirke. Var ju visserligen bra för plånboken, men inte så bra för huvudet. Känns ju liksom inge bra att få ALLT betalt..
.
Men men, nu måste jag duscha.
.
Min status på Facebook är just nu: "Duscha är för klenisar. Att äta mat också btw."
Det är ju inte alls så att jag precis pressade i mej massa mat och att jag nu ska inta duschen ;P hahah

Kryssning 8 maj

.
Tjao, är riktigt slut just nu så att skriva om kryssningen är inget jag tänker ge mej på idag. Blir väl ett inlägg framåt veckan nångång kan jag tänka mej. Hände riktigt mycket SJUKA saker kan jag lova! ;)
.
Ska upp tidigt imorrn och har knappt sovit nåt på hela helgen. Känner att sömn i mer än en timme i sträck är nödvändigt.
.
Återkommer som sagt!
.
Tjing!

Drömmar

Snart dags för mig att sova, men jag drar mej lite. Har på senaste tiden blivit läskigt paranoid då jag drömmer/tänker helt sjuka grejer. Blir verkligen illa berörd av det som sker och det känns verkligen i kroppen. Är sjukt svårt att förklara, men hela grejen handlar i första hand om att någon jag känner ramlar ut genom köksfönstret här i lägenheten. Vi bor ju på femte våningen så det är en rätt bra bit ner... Problemet är att det är jag som tar tag i benen på den här personen och alltså puttar ut denne genom fönstret.
Jag blir på riktigt rädd för mej själv.
Igår natt drömde jag också om ungefär samma sak bara att det den här gången var på båten som vi ska åka i helgen. Jag puttade visserligen inte i nån, men det var någon som föll överbord, kanske jag.
.
Det här började i samband med att en bloggare som var utomlands var uppe på berg och hoppade och hon visade med<foton hur nära dom var stupen. Sen stod det även i tidningen om en svensk kille som ramlade ner från en klippa/vulkan någonstans och föll 60 meter rätt ner.
.
Jag tycker det är grymt läskigt. Att jag ens har dom här tankarna eller vad det är om att putta ut någon genom fönstret.. Hualigen...

Tisdag

Jag undrar hur vanligt det är att vi arbetslösa ligger och sover när potentiella arbetsgivare hör av mig. Jag går ju liksom aldrig upp före kl 10 nuförtiden, knappt före 11 heller och det är vid den tiden som dom ringer. Idag fick jag ett samtal precis efter att jag somnat om och självklart hade jag inte använt rösten sen jag gick och la mig igår. Pinsamt att kraxa fram att man inte alls blev störd och att man har huvudet på skaft så man vet vad man pratar om. Gick ju sådär. Men nu är jag vaken. Att min hals inte alls mår bra gjorde ju förresten inte kraxandet lättare!
.
Så, det var i alla fall ett jobberbjudande som väckte mig, får se hur det går med det :)
.
Idag ska jag bege mig mot skogen massa timmar tidigare än jag brukar så jag hinner inte gå ner till MAX som jag hade planerat att göra. Capo ska få nya fötter så jag ska passa på att köra ett hårt ridhuspass innan så att han får vila fötterna till hoppningen imorgon.
.
Känns som att det här kan komma att bli ett långt randominlägg om ingenting.. Jag har tappat lusten till att skriva här. Det är liksom jobbigt att skriva. Jag har alltid älskat att skriva men som jag har skrivit förut, det har verkligen gått utför sen jag slutade skolan för tre år sen och nu har jag nog halkat så långt ner det går. Att skriva något skönlitterärt; en novell eller dylikt är inte ens att tänka på. Förut kunde jag ju skriva lite halvkluriga inlägg här också med metaforer och omskrivningar men sånt kan jag inte heller nu. Nu blir det liksom pang på rödbetan och ofta undviker jag att skriva mycket då jag inte vill outa det bara "pang på".
.
Men strunt samma. Det finns inget som tvingar mig till att skriva.
.
Nu ska jag lämna sängen och ta något att äta. Har en avocado, sånt är nyttigt, den ska jag ha!
.
See yaa folks!

Lördag

Valborg ist zu ende och jävlar vad trött jag blev nu såhär på kvällskvisten.
.
Gårdagen spenderades först och främst med att fixa lite i lägenheten, plocka ner julgransbelysning från gardinstången bland annat. Fick ljuslyktor eller vad det kallas i present av Katta som jag hängde upp istället. Därefter bar det av mot Märsta. Klämde in oss, tre pers, i lilla brum brum som brummade riktigt illa på motorvägen...
.
I Märsta sen i alla fall blev det asparty, folk från alla möjliga håll och kanter var där så det var riktigt kul :) Såklart händer det alltid massa saker som man kunnat undvika men det är ju som man säger; det är lätt att vara efterklok ^^
.
Jag och Bakis tog en sväng till den lokala nattklubben också, shejkade på som fan då vi (eller mest jag) resonerade som så att vi var ju faktiskt turister och som turist får man spåra. Märstaborna lär aldrig se oss där igen liksom så då är det bara att köra på. Ensamma på golvet dansandes till all möjligt skit, galet!
.
Dagen idag var rätt lugn till en början, soffhängde fram till kl 14 kanske för att sedan brumma tillbaka mot uppsala för att sen fortsätta mot örsa och tillsist landa hemma hos mamma o pappa där morfar var på besök. Fikade med dom och åkte därefter till stallet där Jonna fick rasta Capo. Visserligen behövde han nog inte rastas då han fått sällskap i hagen som han jagat runt typ hela dagen. Stackars Kingen var helt sönderbiten... :/
.
Är just nu tillbaka i Uppsala. Fått förfrågningar om att gå ut på krogen och lite annat smått och gott men sånt känns lite väl avancerat idag. Sitter bra här i min säng med nån film på teven. Var riktigt mycket poliser ute på vägarna idag också så jag var lagom skraj tidigare idag när jag körde, kände mej helt nykter men man kan ju aldrig vara riktigt säker ändå. Har dessutom ett trasigt lyse på bilen och sånt är ju inte så poppis. En polis som stannat några killar spanade efter mej när jag körde förbi... Borde nog laga den där lampan snart...
.
Well, ett inlägg om lite allt möjligt i brist på annat.
.
Tjenis.

RSS 2.0