spikmattesolning

Jag är ju totalt sämst på att sola. Klarade 20 minuter på mage och 5 på rygg. Skulle verkligen inte vara fel med en pool eller i alla fall en fläkt att svalka sej med. Visserligen har jag ju en sjö några hundra meter härifrån men jag vågar fan inte bada där längre..




Spikmattan gör mig sällskap ute i solen också. Tänkte att eftersom jag är så dålig på att ligga på den så är det ju skitsmart att ligga på den och sola, när man ändå bara ligger rakt upp och ner, men näe, det var fan inte skönt alltså. Dessutom är hela jag helt prickig nu.


(Idag är det förresten Winnerbäck som det steks till)


gammal outfit



Rotade runt i syrrans garderob och hittade en klänning som jag sydde för nästan 10 år sedan. Ful som stryk är den men självklart skulle den provas och guess what? Den passade!

Okej, den var en decimeter för kort men den passade annars. Antingen måste den ha varit väldigt förstor eller så är jag lika bred/tjock/smal nu som då..

fyrkantig mage



Sommar, sol och semester!!

Mitt bleka fläsk ligger och steks till tonerna av dance/club musik idag.


Hoppas på liite färg åtminstorne, men jag tänker inte hoppas på för mycket. Den enda färgen som det säkerligen blir gott om är den där snygga rosa/röda varianten som, även om den är snygg, inte är allför populär.


Well, svetten lackar i valkarna, nu ska det stekas vidare ;)

kissebäbisarna





Här har vi bäbisarna då =) Såå grymt söta!

Dom här bilderna är en vecka gamla ungefär så nu har dom hunnit med att bli ännu lite större.

Cutiepies.. ;)

musik

Missade ju självklart både Daughtry och Erik Hassle igår i Västerås. Det var ju liksom dom två jag ville se. Basic Element var bra, men de andra var inte så mycket att hurra för.

sämst ju.


Och så är Michael Jackson död också. Vilken jädra världssorg. The King of Pop; RIP.


Update.

Tydligen var Daughtry grymma igår. Tjuvlyssnade på två killar som såg dom.. Skit också! 

fest..

Alltså, helt seriöst. Jag börjar nästan få ångest inför helgens 90-tals fest.

Har problem med både outfit och present till födelsedagsbarnet. Temafester är inte riktigt my cup of tea  så jag äri nte alls särskilt taggad och blir ju inte heller mer taggad av att folk aLLTID ska störa sej på att jag inte gillar att klä ut mej. Om man inte är helt hundra med sig själv som vanligt, hur ska man då känna sej utspökad till något ännu värre?

Jag kommer säkerligen bli hackad på om jag inte kommer som värsta Spice Girls bruden och jag tänker inte komma som värsta Spice Girls bruden heller. Känns bra det här. Helt ärligt har jag ingen idé alls och är inte heller särskilt öppen för förslag.

Wish me luck istället.

a walk in the skoog



Tuss och jag var ute på en superskön promenad i helgen. Vädret var på topp, klarblå himmel och helt vindstilla. Wunderbar helt enkelt. Tuss fick äran att bestämma vart vi skulle gå någonstans.




Självklart var sjön målet. Det första jag ser när vi kommer fram är två svanar som simmar runt en liten bit ut. Tuss verkligen älskar vatten och att bada så det fanns inte så mycket att göra när hon bestämde. Tänkte gå ut på bryggan men när delen närmast land låg under vatten ångrade jag mig. Kände inte riktigt för att bada än, även då det var så skönt ute ^^

Men som sagt, Tuss bestämde så hon klampade rätt ut i sjön så jag hade inte så mycket till val; det var bara att knalla efter. Tog sats och hoppade helt enkelt ut på bryggan. Blev blöt eftersom bryggan självklart sjönk när jag landade på den i full fart..




Satt en stund på bryggan och bara funderade. Eller knappt det heller. Satt mest bara och satt och tittade mig omkring. Jag har aldrig tyckt det är direkt fint vid sjön, men den här kvällen var det bannemej superfint!

hålla fokus på en sak? ööhhh?

Jag måste erkänna att det blev en del konstiga inlägg i helgen. Men kände inte för att redogöra hur min midsommar var och allt sånt.

Såg nu att jag har en del bilder som kan få läggas upp här. Och en redogörelse över midsommar kommer med bilderna ^^

Just nu är jag på jobbet. Har jobbat bort grymt mycket av det som jag har "på mitt bord" så på så sätt känns det riktigt bra. Har dock fortfarande massa att göra, men man kan börja skymta ljuset i tunneln lååångt fram. Bättre än inte alls. Klurar fortfarande på om jag kommer få ha min semester nästa vecka, men som en del personer säger; Du kan inte bli hindrad att ha din semester sålänge chefen godkänt den. Då ska isåfall vik kallas inte istället för den som ska vara ledig.

Så vi får se. Med tanke på att det ska bli sommarvärme den här veckan och framåt skulle det vara super att få vara lite ledig. Bygga på brännan som har återgått till obefintlig nu nån vecka efter solariet. Får ju höra ett och annat om att jag är så jävla blek hela tiden.

Och där tappade jag fokus ja. Super.

Nu, jobba vidare.


..



Alltså, vad är det här?


Jag har ont i huvudet som jag vet inte vad och jag är grymt rastlös. Känner nästan att jag skulle vilja gå ut och gå, sjunga så det ekar över skogen eller plaska med fötterna i sjön och bara lyssna på tystnaden.

Men det är mörkt ute. Och ganska kallt. Och jag gillar inte mörker så jag vågar inte gå själv. Får nog bli sängen ändå. Kan nog sjunga där in case of.
¨


Det är tur att man blir så jävla snygg på kort också.

work it

Har precis kollat på Step up 2 the Streets med syrran så nu poppar vi Missy Elliott på högsta volym. Har inte lyssnat på den skivan på flera år, men fan, den är faktiskt bra. Försöker överrösta grannarna som har party... ^^



 Vi blev rätt inspirerade till att dansa under filmen och han killen som är med var ju inte alls ögongodis ;) Försökte mej på att gå ner i brygga också mitt i allt filmtittande. Men näe, jag börjar bli för gammal för sånt. Kom upp så att jag stod på huvudet i alla fall men inte mer. Vilken syn egentligen. Tur att ingen såg. Men ärligt vore det rätt nice att kunna dansa street. Jag ska fasiken öva i sommar när ingen är hemma och sen i höst kommer jag va kung på dansgolvet. HAH! Fett ballt.

[ironiiii]

Tjingelong ballong

lördag

tjingalong, nu sitter jag hemma i ensamheten och funderar över tillvaron. Vädret är faktiskt rätt okej nu, visserligen kom det världens störtskur alldeles nyss cirka 2 km härifrån men här hemma verkar det inte ha regnat alls.

Vet inte riktigt vad jag ska roa mej med idag, kanske kan låna lite disneyfilmer av kusinerna eller om jag ska läsa ut ännu en bok.. Hm, svårt val. Är sugen på bio, som vanligt, men själv tänker jag inte åka. Om siss kommer hem så drar jag med mej henne. Japp så blire. Hoppas hon kommer...

Näe, nu ska jag inte sitta här och babbla, har homemade skagenröra i kylen som bara skriker efter att bli uppäten!

mitt nya favoritord; KUL

Sitter och äter äckligaste maten någonsin och har tårar i ögonen för att jag är så jävla förbannad, mest på Alfons men även på en del annat.

Midsommarafton imorrn alltså. Jag kommer ha så innihelvete tråkigt så jag vet inte vad. Kommer väl sluta med att jag går och lägger mej kl 22 pga tristess. Kul. Inte en jävel att umgås med, kul att man har kompisar liksom. Som tur är får jag följa med päron ett och två dit dom ska på lunch. Alltid nåt liksom.

Sen drar dom till N-tälje på lördag så då blir jag all by myself resten av helgen. Tänker dissa alla som vill mej nåt. Bara så ni vet. Jag och Tessie ska ha kvalitetstid, kolla på film och bli tjocka på ostbollar och cola. Och även fast det är läskigt som fan att vara ensam mitt ute i ingenstans tänker jag inte ringa nån eller be någon komma över.

Som sagt; kul.


Trevlig midsommar.

pissväder





Man kanske skulle åka till Cypern? Looks a bit warmer there huh...


onsdag

Nu lever jag igen. Huvudet mår prima ballerina och allt är som vanligt igen. Eller ja, nästan hon som jag jobbar med på jobbet är sjukskriven så jag har ungefär dubbelt så mycket att göra nu. Och en bra tag framöver. Min semester som jag skulle haft v. 27 ryker åt pipsvängen så jag är inte ledig en hel vecka förrän v. 34 och då är sommaren i stort sett slut. Kul.
Men men, thats life. Har ändå inte ett piss planerat under den där v 27 så då kan jag lika gärna jobba...

Hm, ja. Blir tårta på jobbet imorrn. Och choklad. Och bokläsande på rasten. =)

tjingtjong

Jennie;

Har sååå jääääääävla ont i huvudet idag med...








fyfan.


kul dag. NAAAT

Idag förtjänar jag verkligen inte att må som jag mår. Helt nykter helg men ändå har jag legat total däck hela dagen. Mycket möjligt att det hat att göra med min totala nattsömn som inte blev mer än 3 timmar. Så jag ska tänka på det framöver, att sova några timmar till.

Imorrn har jag i alla fall sovmorgon. Till 05.40. Känns riktigt bra faktiskt. Eller nej, det gör det inte men en sovmorgon är alltid en sovmorgon. Blir bil till jobbet så min "sovtimme" på bussen uteblir. FAN!! Morgondagen kommer ju bli lika tung som idag. Om ens min huvudvärk går över. Vilket jag inte tror.

Åhååhh!.. :'(


Det kommer nog sluta med att jag stannar hemma. Skulle inte förvåna mej ett dugg.

en fredag

Gick upp 7 imorse, på en ledig dag. Hualigen big time. Fixade frillan på syster som ville vara fin. Hon fick min favoritfrisyr så själklart blev hon fin. Kunde inte sova sen, hade två myggor som irrade runt mina öron och det blev för varmt med två täcken att gömma sig under så jag fick helt enkelt lov att boa in mej på soffan och titta på Nyhetsmorgon.

Skolavslutningen var ungefär som den alltid varit i grundskolan, kanske lite tråkigare i år. inget spex av lärarna och rektorn snackade konstant i säkert en halvtimme. Boooring.

Lurade med mej Bakis in till Uptown på dagen varpå hon lurade in mej på solariet. Gissa om jag brände arslet?! Fyfan, ser ut som en kokt kräfta eller nåt. Och ont gör det. Jävlar i helvete, jag ska aldrig mer sola!

Irrade runt på stan sen nån timme, kläder skulle införskaffas och det var jag som var plånboken. Man tackar ja, men Bakis handlade rätt billigt så det var okej.
Skulle gått ut och röjt i huvudstaden också nu på kvällen men jag dissade partyfolket. Fy på mig. Inte snällt. Blev middag med päron och syster på Lucky House istället. Friterade räkor med sötsur sås. Yummi.


"Tingeling, tingeling, betyder jag ingenting?"


Nu ska jag nog sova, ska bara utöka min myggkyrkogård först.

..

I morgon ska jag på skolavslutning i min gamla grundskola. Tänk att det är 5 jävla år sen jag lämnade den. Herrejävlar. Och i morgon är det alltså min kära systers tur att lämna den också. Skönt för henne måste jag säga. Örsaskolan har aldrig varit en bra skola. Eller den var bra ett tag, när jag gick i 6an-8an hade vi superbra lärare, och jag skämtar inte. Dom var verkligen S U P E R ! Sen droppade dom av en efter en och nu finns ingen av dom där braiga kvar.

Kanska kan jag heja på min gamla tyska och engelsklärare, hon är kvar. Så hon var alltså ingen av de där braiga. och syslöjdslärarna är också kvar, men den ena börjar väl bli så gammal så hon inte skulle känna igen mig. Om ens tyskaläraren gör det?

Well well, ska bli kul att åka dit i alla fall.

in case of emergency

Jag tror jag dör.

Tyvärr har jag inte skrivit något testamente eller ett sånt där brev som man borde skriva så jag tar allt här;
 
 * Jag ska kremeras. Har hört så mycket läskiga grejer om folk som börjat leva igen efter att de redan dött en gång och blivit nergrävda. Palla dö två gånger liksom.

* Alla mina tillgångar ska gå till min kära syster. Hästen får dock mamma ta, säljer hon honom så kan hon nog hova in en hel hög med tusingar.

* På min begravning ska Winnerbäck komma och sjunga live för mig. Inte för att han är superbra utan mer för att han verkar vara bra live.

* mina organ ska självklart doneras också, tack Linda som påminde mig. Dock ska dom doneras innan jag kremeras, glöm inte det.

Hm. Nä, det där får räcka.


Tjingeling

Böcker! <3

Har läst grymt mycket böcker på sistone, bara i år är jag uppe i dessa;


Vänninorna och Kung Carl - Kicki Norman

Isprinsessan - Camilla Läckberg

Twilight (svenska) - Stephenie Meyer

New Moon (svenska) - Stephenie Meyer

Eclipse (svenska) - Stephenie Meyer

Breaking Dawn (svenska) - Stephenie Meyer

Snabba Cash - Jens Lapidus

Aldrig Fucka Upp - Jens Lapidus

Champagneflickan - Caroline L Jensen

Till dess din vrede upphör - Åsa Larsson


Mycket möjligt att jag läst nån till men jag tror inte det. Gick rätt trögt i början av året, men nu, bara i maj och till idag har jag läst från Snabba Cash och framåt vilket är 4 böcker. Alltså en bok i veckan cirka. Bra gjort av mig måste jag erkänna. Kan även erkänna att alla böcker jag läst varit G R Y M T bra, men Snabba Cash var överlägset bäst!

Nu är tanken att jag ska läsa ut de sista sidorna i Åsa Larssons bok (ca 150 sidor kvar) och sen ta tag i resten av Camilla Läckbergs böcker. Saknar dock Predikanten och Olycksfågeln, men dom kanske går att fixa fram någonstans om jag har turen på min sida.





Edit:

Edit på förra inlägget; det är jag som fuckat upp allt. Jävla typiskt.

JAg utnämner mig själv till årets K L A N T A R S L E.

skatteverket kan ta sig nånstans där solen aldrig borde skina

fick in skattepengarna idag. Men inte fan fick jag så mycket som jag skulle få.

Tydligen så får man bara behålla 30 % av det man fått kvar utöver de 8 000 kronor man lagt på resor. Exempel; jag har totalt köpt busskort eller dyl för 24 000 ;-, av det är 16 000 avdragsgilla. Enligt alla uppgifter i deklarationspapperna står det att man ska få tillbaka allt utöver dom första 8 000, så mycket har i alla fall jag fattat. Men som jag skrev, sen drar dom tydligen bort ytterligare 70 % vilket ger mig ynka 30 % kvar. Varför? Och vart står detta?

Jag hade räknat med att få tillbaka ungefär 15 000, minst. Nu har jag fått drygt 10 000 mindre. Känns det bra tro? Jävla tur att jag inte bokat in mig på en del grejer som skulle kostat en del. Nu kan jag ju dessutom glömma att pysa utomlands i höst. Kul. Verkligen.

Lite tydligare information skulle inte skadat.

Säkert har jag fel och har missat nån liten sketen inforuta någonstans, men det ska jag fanimej kolla upp nu.

tiiisdaog

Började inte jobba förrän 11-halv 12 idag så jag hade sovmorgon ända till 7.15. Eller egentligen till 8.15 men det visste jag inte då. Hovslagaren var ute till Capo så jag har varit där hela morgonen, därav min sena ankomst till jobbet men ack så sköna "sovmorgon".

Snart helg igen dessutom, eller ja, snart och snart.. Om det är fint väder är jag sugen på äventyr, nån som vill haka på? Vi behöver inte definiera just ordet "äventyr", men ja ni hajjar. Kanske ta bilen någonstans och bränna fläsk eller titta på folk eller nåt sånt.

Äre sommar så äre! Nu måste jag jobba vidare, sen ska jag hämta mammi på hennes jobb. Hon saknar nog sin bil som jag rullar runt i idag. ^^

en lördagskväll i uppsala

Katching. Blev Saluhallen igår alltså. Jag som alltid är lite nojig fick för mej att vi inte skulle komma in där, den "officiella" åldern är nämligen 23. Och jag är ju alltså inte 23 än på ett tag. Men vi kom in utan problem då den "inofficiella" åldern är typ 19. Så nemas problemas. Väl inne var det knökat med folk.

Socialiserade med lite folk, bla en försäljare från Tre som propsade på att jag visst kunde fått mitt mobilabbonemang mycket billigare hos dom än det jag har nu. Men jag gick inte på hans snack! hah! Träffade även Kim som tyckte att jag skulle gå och lägga mej. Inte snackat med honom på över ett år så det var kul att han kom fram och snackade iaf =)

hm, ja. Sen försvann Bakis med nån dude också, det skulle dansas men det orkade inte jag med så jag skippade det. Socialiserade mej med några andra människor, som var rätt trevliga men något skumma. Väldigt kärleksfulla mot varann måste jag säga ^^ Bakis knows what I mean ;) haha


Bilden nedan blev jag fångad mitt i ett totalt asgarv. Vi skulle vara romantiska som dom där killarna, men jag råkade möta Bakis blick och sen var jag körd. Inte särskilt vackert måste jag erkänna, riktigt jävla fult är nog den rätta benämningen för hur jag ser ut.
kolla in tänderna liksom... ojojoj...



Blev en barfota promenad för Bakis också. Det var skitkallt ute och jag som hade skor frös som satan om mina fötter, hur mycket kan inte hon ha fryst då liksom?! Regnade gjorde det också så hon plaskade lite i en vattenpöl innan vi gick in och sov sen.




För att sammanfatta kvällen så kan jag säga att vi hade kul, det var för mycket folk och att efterfester inte är så mycket att hänga i julgranen.

utgång på ingång





... and we're going out. Fan om det regnar...

OHYEAH


 
Såhär socialt har man det en fredagkväll som denna.

N Ö R D A R ?  J A V I S S T

nehepp

Blir ingen hopptävling imorgon. Självklart var Da Capo halt, hur stora är oddsen för det?

Får la stanna hemma men ändå pröjsa skiten, kul att kasta 300 spänn rätt i sjön liksom. Han var även anmäld nästa helg med min medryttare men det blir inget då heller, man vet ju inte om han hinner bli bra och om han blir det så är ju risken att han blir dålig igen efter.

Så vi tar paus från och med och tar väl upp tävlandet igen i augusti.

Så vare med det.

regn igen

Fyfan vad det har regnat idag. Och kallt ute var det också. Blev vinterjacka både till jobbet och till träningen, hur kul är det, det är ju juni liksom?!

Hoppas i alla fall att vädret bättrar på sig tills imorrn eller åtminstone tills på lördag. Det är tävling då igen nämligen och utomhus är det också. Mindre kul att hoppa runt i gegga med vita ridbyxor och skjorta..

Men men, får väl ta och be en liten bön till vädergudarna eller nåt =)

Nu ska juag duscha, där får det bli blött.. ^^

Champagneflickan

Började läsa en ny bok igår. Lite annat än dom vanliga deckarna och kriminalromanerna som jag brukar läsa men jag tror nog att den här kan vara bra.

Återstår att se.










Alfons

Jahaja, jag måste erkänna att jag verkligen älskar Alfons. Han har återigen ätit upp mina underkläder.

Ä C K E L D J U R .

Börjar verkligen tröttna på hans fasoner, bara idag har han skitit i köket, ätit upp en av mammas skor och som sagt ätit upp mina underkläder.

Kul.


Hunden från helvetet. Man ska inte låta sig luras av hans oskyldiga uppsyn..



regnig dag

Hola världen. Idag skiner ingen sol, inte ens lite. Man blir så himla deppig när vädret inte är på topp, speciellt nu när det har varit högsommar värme i flera dagar.

Kul för årets studenter, dom springer väl ut på fredag va? Dom flesta i alla fall. Hör hört att det ska regna då, kul, med fina kläder och sånt. Annat vare på min student ;)

Hehe, skadeglädje är den sanna glädjen och jag måste ju göra nåt för att inte deppa alltför mycket.


Är sugen på att göra nåt i helgen dessutom, men jag ska tävla igen på lördag så det kan bli tajt. Nån som vill leka med mej på lördagkväll? ;)

RSS 2.0