yesterday, all my trouble seems so far away

igår var en rätt konstig dag. Hemma för ryggont var jag men de fixa till sej mot kvällen som tur var :) Pratade me Katta i telefon massa gånger för vi kunde inte bestämma oss för om vi skulle ut på Seven eller inte.. jag me mitt ryggont och hon utan pengar..
kom inte fram te nåt förrän jag var uppe hos min tränare och kollade när det tränades för Peter Eriksson typ 7 på kvällen. Vilken framförhålling. Men fritt inträde till 24 räddade kvällen och dessutom vakten, mycket trevlig prick de där alltså  ;P

Shejka ass all night och försökte mej på att dricka öl. huha, säger jag bara.. bussade te Gottsunda mitt i natten och åkte hem därifrån imorse vid 8. sov max 3 timmar. sen va bussen från stan massa sen och klev innanför dörren här hemma för en halvtimme sen.

ja måste äta frukost.

ikväll bär det av till Kista. Pappas syster fyller 40 så de blir till och träffa tjocka släkten! länge sen de..

men men, nu måste jag äta!!

självömnkan

hmm, stava ja fel där? självömkan, självömnkan? aja, spela roll..

tänk va man ´kan tycka synd om sej själv ibland. det är egentligen ganska onödigt. man tänker på allt man missat i livet, allt man kunnat göra annorlunda och allt man kanske kommer att göra någongång. Man ångrar sina misstag och vill ha massa ogjort och osagt.

saken är ju sedan den att man känner ånger, blir deppig, känner sej misslyckad osv. vilket gör att man (iaf jag) inte orkar bry sej om framtiden, man orkar inte engagera sej och blir bara skit ändå.

Allt blir en dum cirkel. Eller är de bara jag som fattar va ja menar?

Living example:

Jag har skrivit en bok mef Katta. Vi måste sälja 100 böcker innan 19 maj. vår försäljning går trögt som fan då har säkert mer än hälften kvar. jag börjar ge upp. Bokhandlarna vill inte köpa in boken, en tidning ville inte skriva om oss. Vi får positiv feedback av de som läst, mén allt blir ändå bara skit. ja kommer få betala kanske 4000 för att få bort böckerna från internet sen. jag har inte 4000 kr. jag har inte ens 500 kr...


vilka priser!



Var ju och shoppa massa nya grejer till mej och hästen förra helgen. Två par nya ridbyxor bland annat. Inte tänker man på priset direkt när man vet att pappa betalar.. (okej, ja vet att de låter illa men så var de) men i alla fall, två par helskodda ridbyxor blev det i alla fall och jag fick en halv hjärtattack igår när jag klippte bort prislapparna, 625 kr styck!! helt sjukt dyrt ju. Trodde de kostade max 400 kronor kanske vilket jag tycker är ett lite mer humant pris.

625 kronor är ju fett me slöseri med tanke på allt dessa byxor får stå ut med; nerlerade på kanske två dagar, håriga av päls som fälls nu, använda i stort sett varje dag osv.. iofs.. kvaliteten kanske är bra...

men det återstår ju att se! :P går dom inte sönder än på ett-två år så kanske priset var dugligt..

sjukling

nu har jag varit hemma från praktiken tre dagar (!) varav en var igår och en idag. känns inge vidare, dels sista dagen idag och så blir jag ju dessutom återbetalningsskyldig skolan hela 15+15+15 kr, vilket är gaanska mycket pengar för en fattiglapp som mej.
men som idag, kan knappt röra mej pga ryggen. måste ha gjort nå konstigt på hoppträningen igår, gick helt skitdåligt. Capo hoppade bara konstiga hopp och jag höll på att flyga av ex antal gånger. Kan ju nämna att de gick så dåligt att vi åkte hem innan träningen var slut.

vad det gäller praktiken så håller jag tummarna stenhårt idag på att Maja kanske kan flirta in mej på hennes praktikplats de sista veckorna. De vore ju guld värt om de gick för jag känner mej inte ett dugg lockad till att spendera tre veckor i skolan utan en enda kotte att snacka med. Okej, går 1000 pers på min skola, men jag känner ju inga ettor och tvåor =/

Dålig framförhållning av mej, men vafan.. man kan inte va bra på allt!

nu ska sjukling gå o boa in sej i soffan igen. zappa mellan MTV, ZTV och Voice beroende på vad de är för musik som spelas. Mamma har förresten shoppat godis som hon gömt bakom makaronerna i ett köksskåp, kanske skulle råka ta nån bit. men först ska ja värma vetekatten och leta aloe vera salva till min rygg..

studentpartajs

Jepp, då börjar alla dessa studentskivor närma sej :)

hittills har ja bokat in

8 maj på seven
29 maj på lotus
30 maj på seven (min klass :))
3 juni på lotus


vilken variationsrikedom asså ^^


inte så många ännu kanske, men lär bli fler..!

hmm

ja vet inte ja..

vill skriva massa men vet inte riktigt va ja ska orka plita ner.. Datorn har vart mysko de senaste dagarna, men fixade till de för en liten stund sen. el problemo va att routern som vi köpte i helgen inte riktigt va nå bra.. den gjorde typ så internet inte orkade me nånting alls.. så nu har ja dissat den.

men men

Katta kom o hälsa på mej igår kväll :) massa att prata om kan ja lova. får se när man ser henne igen då..!

nu ska ja bota huvevärk.. =/

hur många schäfrar kan "sitta vackert"?!

image4

Här iofs sträcker hon sej efter benet som hon vill ha, men still sitter vackert gör hon ju!

Vårigt väder

Såå fint väder ute ju!

image3

Varit ute och lekt med Tessie och Jonna nu en stund. Passade på att ta lite bilder på Tuss också när hon sprang och hoppade efter sitt godisben! Galen hund de där alltså :P hoppar säkert två meter upp i luften när hon ska fånga benet!

läxläsning

vilket skämt säger jag bara. fan va dålig jag är.

Sitter i alla fall framför datan och har ett dokument kallat "Extern och intern kommunikation" uppe, men inte fan jobbar jag något med det. Skulle ha varit inlämnat vecka 9 och om jag inte är helt fel ute så var det ungefär 4 veckor sedan.

Stabilt Jennie.

Måste göra klart de där uppgifterna snart i alla fall. Kan ju tänkas att det borde lämnas in när jag kommer tillbaka till skolan om en vecka. och då ska jag ha skrivit ett pressmeddelande också. men det borde inte vara så svårt ju.

Sen borde jag kanske ha jobbat lite engelska också. Ligger två-tre units efter och när vi kommer tillbaka vecka 19 så ska vi börja med bokredovisningar och proven. Fan, inte läst ut några böcker heller. eftersom det är engelska c så ska man läsa massa böcker och redovisa dessa. Minimum antal sidor ligger på 600 tror ja, så man ska ha läst mellan 600 och 1000 sidor sammanlagt. jag tror jag är uppe i kanske 450. men en bok till bara så är det ju kirrat.

Nu ska jag göra ett till försök att göra klart mediekommunikationen (den där interna och externa uppgiftsgrejen) men ska nog ta någe att äta först! 

drömmar

i natt sov jag konstigt som sjutton. när jag väl vågade öppna ögonen och se efter varför allt kändes så konstigt insåg jag att jag måste ha sovit konstigt som sjutton. inte bra. dessutom drömde jag konstigt som sjutton.

det är ju stört omöjligt att återberätta vad man drömt, men jag ska göra ett försök.
>> Studentmössan var fel, massa konstiga texter och datum på den. jag blev helknäpp över att jag inte kunde hitta ett papper så man kunde returnera den. en vecka innan studenten. sen var det nåt me att jag hade hästen uppe i ett höghus (ibland var det typ en träkoja).. och nu när jag skrivit ner de där är resten som jag drömde som bortblåst.

Drömmar är ett konstigt fenomen. Fenomen har btw blivit mitt nya favoritord..! är drömmarna medvetna eller var kommer de ifrån? det måste ju finnas någon förklaring till varför man drömmer som man gör?

Jag kan ju inte va stressad inför studenten nu och varför hade jag en häst i en träkoja?


Wierd.

glass

helt ovettigt onödigt skrivande.

men vad gör man inte?

dad's paying

"Pappa betalar" tycker jag är ett roligt fenomen =) speciellt när mamma och jag åker själva med hans kontokort..!

Massa nya grejer blev det!

Handskar
två par helskodda ridbyxor
en vojlock
tre par boots
b-vitaminer
godis!

undrar hur den där listan låter för någon som inte är hästmänniska?

***

Katta skulle köpa tyg till studentklänning idag. Hoppas det gick bra för henne. Tanken var att jag skulle följa med som smakråd (hon verkar inte lite på sitt eget omdöme) men så blev inte fallet.. Men men, hon har sin egen stil och då kanske de är dumt att blanda in min stil? Undrar hur det skulle bli?!

Jag själv måste också kanske börja tänka på klänning. Om man tänker efter är det trots allt inte så lång tid kvar och om man ska leja grannen att sy upp en kanske det är dags att börja fundera.. Modell, färg, tyg.. massa att bestämma sig för. Fan va svårt det kommer bli. Men det kommer ordna sig.

Jag litar blankt på att allt kommer ordna sig nuförtiden. Känns inte så bra egentligen, det innebär ju i princip att jag inte bryr mig ett skvatt om vad som händer, det kommer ju ordna sig ändå.
Dum inställning.

fredag

idag är det fredag. (punkt)

inte mer med det uppenbarligen.


Vad innebär "unika besökare" på bloggen?

dessa rubriker

ja gillar inte att sätta rubiker på sånt här. jag menar, jag skriver helflum och helt värdelöst och då är det inte det lättaste att sätta rubrik ju.

men, nog om det.

Åkte till Uppsala idag jag. har saknat denna stad av någon underlig anledning. Ingår i något inrutat vanemöster jag har tror jag. Åkte i alla fall in efter praktiken idag och slösade lite pengar.

Blev till att uppdatera mitt smink lite, ny foundation och concealer.. glömde självklart club kortet hemma.. (jädra skit) sen hade jag spanat in ett jättesnyggt halterneck linne från Gina Tricot, men självklar hade dom inte det så jag köpte ett annat likande. svart dock.. lite tråkigt färg nu till våren kanske =/

sen blev de ett par leggnings också, bra att ha om man ska köra hotpants outfiten på krogen igen :P

Varför finns det inte skor i min storlek? jag blir så arg...

***

Snacka om inspirerad av alla dessa modebloggar! men jag tänker inte anamma de kan ja lova :) ändå ingen som läser så!

mitt huvud..

HUVUDVÄRK

allt på samma jävla gång. inte ett dugg jävla positiv nu och idag.

dåålig dag

varför kommer alla dåliga saker på samma gång? hade liksom tänkt mej att jag skulle få iaf ett bra meddelande.. men icke.. istället kommer tre dåliga jävla saker på samma gång =/

IG-varning, tack för den. den värmer så om hjärtat..
Inget reportage eller ens recension i en dagstidning i Uppsala.
Måste vara hela tre veckor i skolan nu innan praktiken är slut och jobba med nåt värdelöst projekt. ensam.

CAE

Certificate in advanced english


fan, har inte anmält mej till det. missat anmälningsdagen med typ tre dagar.

fuck it.

ostkakefilosofi

ja äter alldeles för mycket.

ostkaka, chokladkaka och ostbågar nu bara efter middagen :S helt sjukt. Då kanske de är mej själv ja ska skylla på när ja blir tjock sen.. =/



idag har ja stundvis haft jättetråkigt.
gissa va ja gjort då?!

haha.. XD laddat ner helt sjuka låtar av typ Byz o Kobojsarna.. okej vissa Byz låtar e riktigt bra, men andra asså ^^ nu sitter ja o lyssnar på dom låtarna om o om igen ;D

köre bil

det känns lite dumt att säga att man ska ut o övningsköra nuförtiden. ja hade ju liksom kunnat haft körkort nu i nääästan ett år redan.. men icke. att man e så seg med att plugga o allt när körkort e något som man verkligen vill och behöver ha.

nu har jag iaf kört i helgen, både idag och igår o de gick ju riktigt bra om ja får säga de själv :) har man en gång lärt sej så sitter de i..! vilken jädra tur säger ja bara, med tanke på att ja inte kört nå sen de kom snö..

målet är körkort eller iaf teorin klar ganska tidigt nu i sommar. helst hela skiten men så tänker nog alla så :P risken eller möjligheten är nog inte så stor.

wait a minute

det bor en tekanna i min soffa.

under alla kläder.

det som göms i snö kommer upp i tö.

vafan har jag ställt en tekanna i soffan för??

tumme upp

det regnade när jag vakna imorse. eller det regnade mycket när jag gick upp vid elva i morse. va ju dumt att ja lejde bort capo igår när de va fint väder, nu blir det jag som få rida i regn istället.

men nu regnar det inte längre, solen skiner och de va rätt varmt ute (frös bara lite när jag va ute med pyjamas och damma av skrivbordsstolen). har städat rummet hela dagen. gick väldans segt i början kan ja lova. ingen bra musik på radion och inga bra skivor hade jag heller. har ju såklart datan men syster han tagi tebaka högtalarna så de hjälpte inte så mycket.
bränna skiva funka inte heller. håll me om att man inte kan städa te dålig eller ingen musik alls?

fick iaf igång musik till slut på den hära vanliga datan och vips så var allt färdigstädat =) funderade skapt på att ta före och efter bilder på mitt rum, men råkade komma på det när jag var klar.. :P det går inte att beskriva hur skräpigt de var, nästan i klass me Tjockis rum, men inte riktigt ^^

latheet

lejde bort capo idag ja.

resultat: teven heela dagen :S helt värdelöst ju. hade planerat att åka te uppsala ju, men de orka ja inte när de väl kom te kritan =)

stabilt.

sådärja

återigen ändrat designen, fan man blir ju aldrig nöjd.. =/

Idag ska ja åka ensam, ENSAM in till stan och typ shoppa eller nåt. Saknar Uppsala lite faktiskt. Men kul ensam liksom :S

ja blir så trött..

morron

sjuttielva olika inlägg igår, snacka om att ja inte hade nåt att göra. =P

Saknar min Tjockis lite faktiskt. Vi har så mycket som vi måste fixa och ordna upp nuförtiden med vår bok och allt så allt bli skitstressigt och ogjort när man inte träffas.

Jädra skit.

youtube

finally

insett poängen me youtube. okej, poängen kanske e lite fel ordval men fastnat bland alla sjuka filmer två kvällar i rad nu.

vad som helst e ju fan bättre än att vara på msn nonstop ju

kväller

ätit middag me la familia vääldigt länge. riktigt trevligt faktiskt.


ja har tråkigt, msn har gått under för idag verkar de som, men man ska inte deppa ihop för de :)

funderar på om ja ska göra en sån här roliga lista på saker ja ska göra inom den närmsta framtiden o sen bocka av vart eftersom. det kanske kan få en motiverad att göra saker?

nån som håller med?

()Skriva CAE
()Studenten
()Körkort
()Göteborg
()Jobb
(X)Piercing
()Börja träna lite vettigt
(X)Finmiddag med the gang
()USA
()Bokmässa
(X)Göra den här bloggen snygg
()Skaffa grön bil med rosa rattmuff (helst olles bil)
(X)Sladda bredband till mitt rum
()Flytta hemifrån
()Lära Tessie krypa
()Hitta äkta kärlek
()Skriva ut dagboken

Kan man bocka av i efterhand?

faan

fyy satan va fult de blev.

nån som kan hjälpa?


ny design

synd att ja suger på html-kodning när ja faktiskt läst en hel kurs webdesign. tänk va snygg ja hade kunnat göra min blogg.



 

nu får ja istället förlita mej på dom färdiga mallarna som är otroligt heeta.. inte.. men va ska man göra liksom, den ja har haft e okej men vill ha nå snyggare. nån dag när jag verkligen inte har nåt att göra ska ja sätta mej och html koda ändå =D

men ska ändra lite sålänge.

helgen

vill du hitt på nåt i helgen så är ja öppen för förslag =)

sitta hemma och inte göra nå vettigt är inte nån höjdare direkt.


*rubrik

visst måste man inte sätta rubrik på allt man skriver? den är ända bara till för att vilseleda ju, även om den inte vet om de själv.

MSN funkar inte och det är bara för att jag verkligen måste logga in där. taskig stil.

Hörde glassigt låten (mange schmidt) på radion idag på väg hem, men de sjöng typ "taaaskigt, ja de e taaaskigt" och massa annat sjukt. men mamma o ja satt typ o asgarva så lite rolig måste den ha varit. eller torr humor skulle också kunna vara orsaken.. hmm.. ^^

Nästa vecka ska ja bli uppringd av tre personer, asså uppringd för att få veta grejer om jobb och möten och sånt. Never happen me before. =)

Vill förresten få lite kommentarer på mina inlägg, ja vet allt att dem läses av nåra iaf.. även om ja skriver som en kratta om helt onödiga grejer så ;P

pussi krami

dessa djur

Undrar om det är jag som tar död på alla hamstrar? Jag lovar, dom hade säkert levt om nån annan hade tagit hand om dom. och imorse när jag kom hade dessutom en hamster ätit sej ut buren och rymt.
spårlöst försvunnen.
Tack lilla hamster.

toker skriver blogg åt mig. ja kan lova att han inte är nå vidare bra på de. jamar när man säger Tjockis åt honom också.

nu ligger han på skrivbordet och rev precis ner musen på golvet. trodde han var en katt.

borta.

yesterday

C till mej på luchen igår;

- Dricker du kaffe?
- nope...
- Häpp.. (kort paus) meen.. dricker du sprit då?

inte mycket

suttit framför den här nedrans datorn sen kanske 9 imorse. snacka om att jag inte kommer kunna gå sen när jag ska härifrån.

färgat håret nu, får se om man får nån respons från allmänheten sen, de kanske inte ens syns..? konstig färg var det i alla fall.

"citat"

alkohol, konstiga personer och händelser borde vara förbjudna. nu fattar jag ingenting. men det är väl så det brukar vara. enklast är att följa strömmen och inte ta egna initiativ och eget ansvar. det blir knepigt när de händer saker som gör att man själv måste bestämma sig.

jag vill följa strömmen, göra som alla andra och bara lyckas med det jag vill åstadkomma. men ibland går det inte. det finns mycket vilja och mycket tankar men när det väl kommer till kritan finns det inget mod och vad ska jag då ta mig till? jag kan väl inte begära att någon annan ska besluta och sköta snacket åt mig?


påminner om ett kapitel i "jag är normal för att vara jag, men konstig för att vara någon annan". kanske är det så.. jag är jag så är det bara, skulle jag se mig själv som en annan person skulle jag tycka denna andra person var konstig..

Livet är hårt. Mitt nya motto.

Dagens mål; ringa och sjukanmäla mig.
 

tänka framtid

ikväll har jag varit riktigt satsig om jag får säga det själv. Ätit alldeles för mycket supergod chokladtårta med massa grädde, satsigt men inte nyttigt dock, men ändå!

sen i alla fall, fick på mej att skriva en artikel om en volleyboll turnering med deadline nu ikväll. så den var det bara att sätta sig ner och skriva, gick på en timme knappt och blev rätt bra tycker jag personligen :P Nästa satsar grej blev att testa på högskoleprovet i förkortad fort på internet, gick lite halvbra på det, fick så mycket medel det går så det var inte jättedåligt vilket var bra.

Sen kollade jag lite mer jobb, vilket inte var alltför kul kanske. alltså det finns bara telefonförsäljar jobb och liknande i uppsala. hur kul är det liksom? :S inget för mig i alla fall. hittade nåt intressetest också på ams.se där man kunde kolla vad man hade för yrkesintresse eller vad man ska kalla det. jag hamnade inom teater, film, musik, text och sen informatör vilket stämde rätt bra. Copywriter here I come! kollade in några skolor också men höll på att dö när jag såg studieavgiften =/ dåligt dyrt det ska vara. helt gaalet.

har glömt att kolla vad jag ska äta för mat imorgon dock. hatar matlåda så jag tänker inte ta med något att micra, få satan vad det är äckligt. men men, blir väl mackor som vanligt.

nu är klockan inte alltför sent, men jag borde nog gå och lägga mig ändå tror jag. Praktik here I come too!

kramis

RSS 2.0