onsdag

Nu har jag alltså fyllt år en hel dag, igen. Visade sig att det var en till på jobbet som också fyllde idag men inte fan slog vi våra kloka ihop och köpte massa tårtor. Nix, inte en enda tårta blev det där. Men hemma däremot, här blev det tårta. Mamma bröt allt vad traditioner heter och kom hem med en köpt tårta från bageriet på ICA. Well, går väl det med, men hemmagjord är allra bäst.

Min present var ju alltså en spikmatta som jag skrev, lite skillnad mot en säng eller madrass som jag trodde att jag skulle få. En spikmatta är ju aningens obekvämare if I may say. Lägga kinden på den (som man tydligen ska göra) var inte nådigt. Fyfan, vilken smärta!

Jag ska strax krypa till kojs så det får väl bli en sväng på mattan innan dess, utan massa tjocka kläder på som lindrar. Hualigen.


Imorrn är det sista april, eller valborg eller vad man vill kalla det. Jobbar halvdag eftersom jag är tjänsteman (!!) så klockan 12 ska jag vandra till systemet och säkerligen bli tvungen att köa hur länge som helst för lite vin. Snabbkassa? Får hoppas att jag hinner för jag har träning på eftermiddagen som jag inte får missa.

Sen är alltså tanken att man ska fira valborg. Hm, jag vet inte jag. Tänkte supa ner mej totalt på fredag jag, så jag vet inte, tror jag sparar mej tills dess.

(okej, that was a joke, jag super aldrig ner mej, never happen ;P)

men i alla fall, blir nog ingen sväng till Uppsala för mej. Blir för stressigt. Tror jag. Men man vet aldrig.


Spikmatta, here I come!

present

Mina föräldrar måste tycka oerhört mycket om mig, jag fick nämligen både ömhet och värme i present av dom.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Tadaaa, en spikmatta! Hör hur det låter; spikmatta bara det gör ont ju!

gaaaammal

Jag föddes för 7670 dagar sedan.

tisdag

Ligger i sängen och käkar chips med dip. Lite småfett, lite onyttigt, lite skabb.. usch nej, låter inte mysigt alls.

Imorgon fyller jag år. Det är däremot lite mysigt, eller mysigt och mysigt; snarare trevligt. Blir gammal men är fortfarande närmare 20 än trettio så ingen anledning för panik och ångest ännu. Tur det.

När man var liten så ville man alltid somna jättetidigt dagen innan födelsedag och julafton för att då går det ju snabbare tills Dagen med stort D är kommen. Så tänkte jag i alla fall och det stämmer ju faktiskt =)

Så nu ska jag gömma chipsen nånstans långt bort och bädda ner mej =)

hundjävel!

Alfons är en jädra skitstövel. Jag kommer aldrig komma överrens med den hunden, tyvärr.

Han verkar ha som livsmål att sabba så mycket saker som möjligt och speciellt mina grejer verkar vara populära. Rodolfo kommer nog stryka med snart om jag inte är tillräckligt på min vakt. Imorse hade mina BjörnBorg blivit uppätna och för nån vecka sedan tuggade han sönder klackarna på två par av mina skor.

Resten av familjens grejer har jag inte så stor koll på, men man kan ju tänka sig att det är på ungefär samma nivå. Tessie som är vuxen borde ju kunna fostra honom och säga till honom men inte fan gör hon det. Tänker inte hundar så; att när någon annan beter sig fel så ska det uppmärksammas och tillrättavisas?

Men men, vad göra?
Jag tycker mest synd om BjörnBorgisarna, dom var faktiskt ganska dyra.. och rena!!


påskgodis

Vi hade rätt kul i påskas..









fotograf: jag =)

abooo

Satan i gatan vilken helg! Inte en lugn stund nångång.

Har shoppat som värsta shopaholicen och kalasat och chillat i stadsparken och vart på Etage och shoppat lite mer och lekt med både Capo och hundvalpar och och och och en massa annat.. =)

Nu har jag nästan kläder och skor för resten av året så det är ju bra det i alla fall. Ingen mer shopping på lääänge nu alltså. Katta är bra sällskap när man ska leta grejer för hon och jag är ganska lika vilket gör det lite lättare att hitta good stuff.

Hahah, Bakis hade säkerligen dampat på mej flertalet gånger idag om hon hade varit med ^^ Right?

Igår hade bror min 18-års partaj så huset invaderades av galet mycket folk framåt kvällningen så släkten som var här på "kalas" blev ivägkörda och likaså jag. Hade inte riktigt lust att vara hemma när dom skulle röja runt här om man säger så. Åkte in till stadsparken och joinade ett gäng som satt där och hade trevligt =)

Imorrn är det back to work. Kort vecka igen vilket ska bli skönt. Min speedade aprilmånad som jag skrivit om tidigare är jag mitt i så det som komma skall är;

min födelsedag på onsdag
grillparty i helgen
helsingborg nästa helg i tre dagar
kryssning(?) helgen efter det
hopptävling (?) helgen efter det

hualigen.

tjohooo!

Hallelulja världen!

Jag är på grymt bra humör, solen skiner, det är supervarmt ute och jag har fått massa lön idag.

Can it get any better? =)


träning

ÅHH vad det var kul att träna idag! Gick på höjder nästan direkt och Capo verkade vara med på noterna så jag körde på. Han rev några gånger men jag tror att det var för att det blev för flacka språng på för hög höjd vilket gjorde att han tog med sig bommen med fram. Men men, borsett från det och från att jag stoppade några gånger så gick det skitbra.

Han bjöd på hinderna, ingen tvekan som förut, vilket i sin tur gjorde att jag vågade rida på ordentligt mot och då hoppade han jättebra. Förhoppningsvis var i alla fall nåt hinder på 1,25 m. annars låg det mesta på 1,20 m. Bra för att vara jag så nu är det bara att hålla tummarna på att det fortsätter åt rätt håll och att Capo börjar bete sej ute bland folk.

Meeen, nog om detta. Nu ska jag sova!

födelsedagar eller vad?!

haha, jag tror mina päron har missat vem det är som fyller år. Liksom hallå, jag fyller 21 om en vecka,det är ju värsta grejen ju!!


Närå, jag är inte alls bitter, faktiskt. Det är bara lite komiskt att systra min ska få en moppe imorrn, bror fyller myndig idag och jag själv lite mer än 20 nästa vecka. Antingen har dom vunnit på Triss eller så har dom tagit fel på födelsedag.


Jag kommer säkert få en madrass till min säng/soffa. Nån som vågar satsa en peng? Broder kanske får en hjälm...

Dagens I-landsproblem

Jag kommer frysa ihjäl här i mitt "nya" rum. Bra att veta ifall nån skulle sakna mej. Jag hittas antagligen inrullad i två täcken, iskall och eventuellt med svag puls; beror på när jag hittas. Okej, kanske inte död med svag puls, men ja, ni hajjar grejen va? ^^

Nä, men skämt o sido, sanningen är att det blåser i mitt rum. Jag känner vinden på mina armar när jag har dom utanför täcket så det är liiite småkallt här med tanke på att det inte är så jättevarmt ute at the moment. Pappa har inte satt tillbaka ventilen i väggen efter att det tapetserades och byggdes om för ungefär en evighet sedan så som det är nu är det ett hål i väggen, rätt ut med endast ett finmaskigt metallnät som sitter mitt i. Därav vinden/blåsten/stormen/kylan...

Och jag som fryser konstant ändå. Nu ska jag liksom behöva känna vinden i håret medan jag sover. Fyfaen. Imorgon blir det nog till att täppa till med en kudde eller något!


heeelgen

Legat lite lågt här under helgen. Dels på grund av helt fullpackade dagar och dels för att jag fått sån där rolig huvudvärk igen.

Vet inte riktigt vad jag gjort i helgen dock.. Utgång i fredags i alla fall, det har jag koll på. På väg in till stan hamnade vi nästan först vid en trafikolycka så där tog det stopp ett tag i väntan på ambulanser och sånt. Var tydligen två stycken som sprungit ut i vägen för att hinna med bussen och då blivit påkörda av en motorcykel. Så när vi kom med bussen såg vi bara två högar på marken som vi antog var människor. Lite scary faktiskt.

Gick ut på bj efter förfestande hos Rickard.

En liten tanke om kvällen: Vi dansade, säkert inte så jävla vackert men ändå, vi dansade. Killar ställer sig på sidan om, kanske tre stycken i en liten halvcirkel och liksom studerar oss från topp till tå, diskuterar lite med varann, pekar, gör ett sånt där funderande tecken med handen under hakan och pratar lite mer med varann.

Vad sjutton är det dom säger?! Hur fula vi är, att vi inte kan dansa, att vi är skitsnygga?! JAg stör mig som fan på när dom gör så och det händer ändå rätt ofta. Killar är konstiga. ^^ Man vill ju gärna veta vad som försiggår i deras små huvuden..



Lördagen, har jag totalt tappat bort. Åkte hem vid halv två ungefär. Sen vettefan. Var nog i stallet nångång vet jag. Somnade tidigt. Vaknade mitt i natten av att nån ringde, jag antog att denne nån var full så jag pallade inte svara... Sov vidare.
Söndag.
Flyttade ur mitt rum. Det kommer jag ihåg. Fyhelvete vad mycket saker jag har. Inte så mycket kläder som man skulle kunna tro, utan det var mest glas, koppar, böcker och tidningar som dominerade. Mina två soffor också. Dom var inte att leka med. Jävla tunga grejer det där.

Tog hela dagen att flytta runt alla saker, men nu har jag i alla fall ett städat och större rum att boa in mej i. Gillar dock inte tapeterna och gardinerna men det får va som det är. Tänker inte bo där alltför många år till så.


Well, det var helgen det. Nu ska jag klura på om det går att backup spara hela bloggen och genom det skriva ut hela skiten på papper..

beslutsfattande har aldrig varit min grej

Åhh!

Jag har sån jäkla beslutsångest så jag vet inte vad. Väger nackdelar mot fördelar hela tiden utan egentligen komma fram till något jag inte redan tänkt på. Det som det handlar om är att åka till magaluf  en månad i höst och testa på bartenderlivet (dvs festa satan och blanda drinkar) men jag har ännu inte bokat min plats och det är det som är problemet; boka eller inte boka.

Varför jag ska boka:

Upplevelsen, utomlands en månad, massa nytt folk, fester
"utbildningen"
relativit billigt
verkar någorlunda seriöst

på ett ungefär..

Varför jag inte ska boka:

Måste bestämmmas NU!
måste betalas i omgångar i förväg
jobbar jag då eller
kommer jag bli arbetslös, dvs behöva pengarna till annat
Är utbildninger verkligen "seriös"


See my point?!

Det väger mot att jag kommer boka, men om jag gör det och det visar sej att jag blir arbetslös så kommer jag inte kunna åka. I det fallet har jag redan betalat en viss del av summan, inte så stor men ändå några tusen som jag inte kan få tillbaka.

Har jag kvar mitt jobb däremot så finns det inga problem. Typ. Men det vet jag inte nu. Och kommer säkert inte få veta än på hundra år. Skulle det visa sig att jag måste sluta så har jag kontakter till ett nytt jobb som jag säkerligen kommer att få, men då kan jag i alla fall inte åka eftersom jag måste jobba på nya stället. Det som är bra med det är att jag får ut en jädra massa pengar från skatten och semesterersättningen, som då skulle kunna finansiera hela kalaset... men nää, det går ju inte då.

 BUHUU! JAg blir förvirrad och kommer säkert att fatta fel beslut!

en liten fundering

Hahah, koncernmästerskapen i maj kan bli intressant.

340 personer spritt från hela Sverige åker ner till Helsingborg för att spela bowling.

38 av dessa 340 är kvinnor, resten män, gubbar, killar, manligt..

Gissa om man kommer känna sig liten....

tisd.... onsdag menar jag

Ingen som håller med om att klockan är snygg?! Vart är värden påväg egentligen? ^^


Idag blir det ingen lunch för min del. Sitter kvar uppe vid datorn och ska försöka jobba in en timme istället. Går lite sisådär, eftersom jag sitter och skriver här istället.

Jag fundelurar lite på min födelsedag, tänker inte ha fest eller nåt men middag vore nice. Inte sådär B med typ tacos och cola och sånt. Nej, jag snackar raclette med sju ton grönsaker, ostar, vin och sånt. Lite mer min stil alltså. Nån som är på? (vet iofs att ni är typ 5 pers här som kanske är intresserade, men säg vad ni tycker!)

In case of, så blir det i valborgshelgen nångång, vara ute i Uppsala då är ändå helt galet så ^^

Så, nån som vill äta mat med mej eller ska jag bli tjock(are) i min ensamhet? ;)



åhh....!!1! Apropå mat........ Jag är fan hungrig! får bli en räksoppa a la Varma Koppen. Ultimat. mat. Hahah

tritoni



Födelsedagspresent till mig? Jatack ;)

måndagstankar

Nu har alltså halva "mördarmånaden" gått och jag måste erkänna att det hittils har funkat rätt bra. Nu i helgen är det lugnt, är bara Capo och min morfars sambo som fyller år, men det är ju inte direkt så att man behöver fira Capo med presenter och tårta.. ^^
Sen rullar det på, men dubbel- och trippelbokade helger, födelsedagar och träningar.

Halvtid alltså. Men jag tror jag kommer klara mig rätt bra ändå. Hade jag själv inte fyllt år och blitt gammal hade det nog inte varit lika roligt.. men att bli gammal är ju great eller hur? ^^ haha!

Idag är jag tillbaka på jobbet efter långhelgen. Vaknade sjukt tidigt och kunde inte somna om ordentligt. Drömde helt vrickade grejer också men som vanligt har jag ingen koll på drömmarna längre. Spårar ju totalt så det kanske är lika bra det.
 
Back to work.

tjingtjing


ajfan

Bakis din lilla korv!

Nu när hon bloggar gäller det att passa sej, ingen censur här inte.


helg

Då börjar påsken närma sig sitt slut alltså. En dag kvar, imorgon vilket jag tycker är himla trevligt eftersom man får vara ledig lite längre än vanligt.

Pös från jobbet i torsdags vid lunchtid och kommer inte tillbaka förrän på tisdag. Helgen har sett ut som följer;

Fredag: Hoppning med Capo. "tävlade". Samt socializing med vänner på kvällen. Petra fyllde år vid tolvslaget.
Lördag: Stallet. Till sthlm för släkt-påskmiddag. Till Bakis. Till Uppsala. Hemma halv 6 på söndags morgonen.
Söndag: Sov relativt länge. Eller ja, länge och länge.. Tills efter 12 åtminstone. Segat hemma. Bålsta. Segat. Bålsta, stallet, middag hos folk sen hem nån timme och därefter hämtning av familj.
Måndag: Det är imorgon det. Risken finns att jag måste utrymma mitt rum... Får se hur det blir. to be continued...

Kort och koncist. Thats the spirit.

mormor och jag



Jag och min mormor -93. Hon fyllde 50 och jag assisterade vid paketöppningen. Har inget minne alls av det här så det var rätt känslosamt att titta på den här filmen. Mormor dog två år senare så det här är nog den enda filmen som finns med henne och med mig.
Usch, jag börjar nästan gråta. Hon var världens underbarasta människa och så skulle just hon dö såpass tidigt. Världen är inte rättvis..


we gonna bump to this ^^

Jag har färgat håret.

Visserligen cirka en vecka sedan but who cares?




Intresseklubben antecknar...


money, funny?

Deklarerade igår.
Med bank-id, dosa och miniräknare i högsta hugg. Gick riktigt bra måste jag säga; räknade ihop ett års förbrukning av tåg- och busskort vilket blev en chockerande hög summa. Grymt mycket pengar (över  20 loppor) på enbart resor till och från jobbet liksom. Tänk om man inte fått göra avdrag för det.

Men nu får man ju det  så det kompenserar mina 61 kronor som jag får tillbaka på skatten.. ^^

Faktiskt så börjar jag bli rätt haj på ekonomi, tyvärr inte min egna för den är åt helvete men annan ekonomi. HAr funderat på att läsa någon ekonomikurs men jag vet inte, bara ordet "ekonomi" låter grymt tråkigt så jag kan bara tänka mig hur tråkig en kurs skulle vara. Utbildningen jag var på för någon vecka sen tog död på mej efter bara någon timme så frågan är...
Nä, vi glömmer det. Inget plugg för mej!  ^^


tusenfrågor

I brist på annat..



Lovar du att vara ärlig? Japp

Du heter: Jennie

Låt som när du är ledsen sörjer till? Vet inte riktigt, beror på vilket sätt man är ledsen

Beroende av: Choklad

Vem behöver du mest just nu: Det vet man inte..
Vad tror folk om dig? Att jag äg jätteblyg och tyst HELA tiden, att jag inte vågar säga ifrån eller bli arg
Stämmer det? Nix, inte ett dugg

Vad får du oftast komplimanger för? Mina ögon

Vad säger du för att imponera på någon? Beror på vem man ska impa på och i vilket sammanhang

Hur imponerar man på dig? Genom att vara sig själv och ha den där glimten som många saknar
Brukar du skratta för dig själv? Det händer lite titt som tätt ja
Vad står det i ditt senast inkomna SMS?: "Ja, jag tänkte dra ut med larsa och madde. Stallet, oj det lät tidigt"
Var bor du? Kulla

Trivs du där: japp, även om jag gärna skulle flytta 
Äger du några converse: Japp, ett par gråa

Sprit, cider, vin eller öl: Sprit måste jag nog säga; drinkar duvet ^^

Brukar du bli för full: Inte för full nej, har hänt cirka tre gånger kanske. Eller fem.
Vad har du för mobil operatör: Telenor

Är du allergisk mot något: Nope

Har du haft sex idag: Nope

Nästa mål i ditt liv: Fortsatt jobb eller bartenderutbildning.. Har egentligen en hel hög som ska uppfyllas ungefär samtidigt..
Hur svarar du i mobilen: "hallo.."

Vem ringde du senast? Bakis
Vad sa den du senast pratade med i telefonen: öh, massa om kryssningen hon ska på och lite sånt
Antal timmar sömn inatt: 7. Hallelulja!

Sov du ensam: Nja, nya kissen sov i mitt rum nånstans också tror jag
Brukar du komma i tid: Till jobbet är jag alltid 15 min sen men annars så.
När mår du bra: När jag är glad, har koll på tillvaron
När blev du fotad senast: I veckan tror jag men det var säkert jag själv som tog bilden ^^

Hur känner du dig nu: Lite trött, litesmå hungrig..
Vanligaste färg på dina kläder: Svart, sen typ grå, lila..
Vad tycker du om fötter: Inte riktigt min grej..

Vad saknar du: En äkta sommarkväll med grillning, god dricka och roliga människor. Bland annat.

Hade du en bra kväll igår: Nä. Inte ett dugg.

Favoritdryck på morgonen: juice, dock dricker jag det aldrig
Rakar du benen: jorå, men inte så jätteofta.. ^^
När brukar du oftast gå och lägga dig: Mellan 22.30 och 23.30 ungefär

Är du blyg? Mer eller mindre. Beror på tillfället
Har du spytt offentligt: jao, typ..
Vad skulle du göra om du vore kille/tjej för en dag: oj! Vet inte, nåt förslag?
Är du nöjd med ditt liv: Relativit, finns mycket bra men även en del mindre bra
Är du bortskämd: Inte ett dugg.
Vad gör du i morgon: Jobbar och tar hand om Capolurk
Vad är det värsta du vet? Elaka och oärliga människor.

Hur mycket pengar brukar du slösa på en vecka? Slösa och slösa.. Men det kan säkert bli en och annan hundring beroende på vad jag har för mej
Vilken kändis tycker du är en bra förebild? Bryr mig inte om kändisar

Vad längtar du till? Sommaren; semestern

Har du bra vänner och äkta vänskap? Det känns som så

Vad använder du för shampoo? Sunsilk

Vad är det finaste du fått? Fått jättemycket fina saker så jag vet inte
Hur gammal är du: 21 snaaart

Tycker du om någon just nu: aaa, jag tror det..

Om fem månader: dunno, kan ju hoppas på det

Du samlar på: damm?
Gröna eller röda äppeln: gröna

Vem ringer du när du är arg/ledsen: Bakis eller Katta
Gillar du golf: Nä, men minigolf kan va skoj
Vilken tid gick du upp idag: 05.22
Har du sovit i din egna säng inatt: yesyes

Har du strumpor på dig nu: strumps and shoes
Är det okej att gråta: Såklart.

När grät du senast: Oj, vet inte.. måste vart ett tag sen..
Vad skulle du göra om du vann en miljon: Köpa en bil och spara en jädra massa så att jag sen kan köpa en lägenhet också
Bär du glasögon eller linser:  Jao, blindstyre AB

Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder: Nä, inte direkt men visst kan det va kul att ha något speciellt.
När går du upp ur sängen en helgmorgon: 11-12 ungefär, beror ju på om jag vart ute och svirat eller ej.

Har du piercing: Yes, två stycken

Vill du gifta dig: Inte just nu i alla fall

Vill du ha barn: nja.. Inte än på ett bra tag
Solar du ofta: Verkligen inte!

Är du bra på att laga mat: bra och bra, jag kan även om folk verkar ha svårt att tro det ^^
Är du flygrädd: Litegrann
Hur vig är du: Väldigt lite.
Är du musikalisk? inte för fem öre

Vad dricker du helst när du är törstig: Vatten. Eller mjölk
Vilken är din favoritglass: Ben&Jerrys halfbaked
Tror du på ett liv efter döden: nej

Tycker du om sushi: Ibland men oftast inte

Vad äter du helst när du ser på film: chips med sju ton dipp eller gurkstavar med dipp ^^

Har du tandläkarskräck: Nej, har blivit härdad

Är du morgon- eller kvällsmänniska: väldigt olika faktiskt

Vilken ögonfärg har du: Blue as the sky

Har du någon gång gråtit dej till sömns: Ja
Biter du på naglarna: bara om någon gått av, annars är det nagelbanden som får lida.


hemska helg

Jag är död. Stendöd.

Haft årets tyngsta helg den här helgen. Började igår med att städa i stallet från klockan 9 på morgonen till 17 på eftermiddagen. Jag ägnade större delen av dagen med att gå med skottkärror fyllda med skit från och till en hage. I lera. Tungt som innehelvete så kläderna rök på löpande band. Slutade med att jag traskade runt med tshirt i solskenet och svettades som en gris. Träningsvärk i underarmarna idag. Aj..

Och idag dårå, åkte till stallet 9 imorse. Det var laghoppning igen som jag skulle fota. Jag orkar verkligen inte skriva hur dagen tog sej, bortsett från att det tog en helveteslång tid och att vi insåg liiite väl sent att vi tydligen åkt en omväg på totalt 4 mil på vägen dit. Totala sträckan vi åkte idag var typ lite över 20 mil och då åkte vi "bara" till andra sidan sthlm, en liten bit förbi S-tälje. Gick inte superbra för laget, alla fick rivningar så dom slutade på en 13e plats. Riktigt synd faktiskt med tanke på att vi åkt sjukt långt och väntat en hel jävla dag på att klassen innan skulle ta slut.

Kom hem för kanske två timmar sen cirka, det är nog rekordlång tävlingsdag för min del.. Nu ska jag sova. Over and out.


wtf? Hästar hästar HÄSTAR!!

Jävlar i min låda vad den här veckan har gått snabbt. Det var liksom tisdag, sen torsdagkväll och nu är det fredag. Helt sjukt men jag klagar då verkligen inte.

Hade hoppträning igår och jag måste säga att det gick rätt bra.. Han gick inte bra alls i markarbetet; styfförmåga noll, bråkade med huvudet och gasade på som satan utan att lyssna på förhållningar. Hoppningen däremot gick finfint, han hoppar mycket bättre när han inte har hoppat på länge för då är han sjukt pigg vilket gör att han tar avstånden till hinderna mycket enklare och hoppar igenom sprången ordentligt. I vanliga fall måste jag pressa på honom för att han bromsar upp och det brukar oftast sluta i att jag stannar honom för att han annars kommer hoppa helikoptersprång.. Man kommer i nåt mellaläge mellan för stort och för litet språng och då kortar jag honom (varför??!) vilket gör att man hoppar rätt upp.. rätt ner..Och helikoptersprång på breda oxrar är väl inte att föredra..

Men iaf, igår gasade han av sej själv och jag hoppade 105 cm utan att tycka att det var det minsta högt ^^ (Det är ju inte ett dugg högt heller, snarare rätt lågt men Capo hoppar som han hoppar så då känns det högt och stort och läskigt mest hela tiden^^)

Tanken är att jag ska tävla i år också förresten. Kommer inte kunna åka till Enköping när dom har i maj (den där helgen när jag är uppbokad till max) så det får bli kanske Trögd eller nån i Uppsala lite längre fram. Kommer gå åt helvete, det vet jag redan men Carina har lovat att åka med och hjälpa till. Hon tror inte på att Capo är helt dum i huvuvet när man kör, men hon ska få se! Går det mot förmodan bra så ska jag vara med i Div. 2 laget i höst.. Div. 3 hade nog varit lagom för mej... ^^ Eller kanske div 5 om den funnits.

Apropå hästar, hoppning, laghopp osv så rider Div 1 laget på söndag igen. Vet inte om jag ska åka med, blev rätt dåliga bilder förra gången men den här gången kanske det kan vara smart att ta en lagbild. Och om jag inte åker med så går dom säkert till omhopp och vinner helgens omgång.. Så jag får nog lov att följa med =) Eller, nä jag skiter i det så går det ju bra för dom! Hah!

svammel on high level

Tänka sej, det blev april och plötsligt slog vädret om till sol och värme. Jag har ju alltid sagt att april är den bästa månaden och hittills verkar det ju stämma rätt bra. Så fort solen börjar skina och sprida lite värme så blir man genast på bra humör och man får känslan av att livet leker. Visserligen finns det fortfarande många faktorer till att livet inte leker supderduper at the moment men förhoppningsvis blir allt bättre och enklare framöver nångång.

I och med det vackra vårvädret (!!) behöver jag investera i ännu en jacka. Sist var den en "fetingjacka" som skulle köpas men nu börjar den bli liite varm. Höll på att dö av värmeslag när jag gick ner till stan förut och när jag kom tillbaka till jobbet var man ju lite lagom mysigt svettig. Inte nice så nu är det en skinnjacka som står på inköpslistan. Eller kanske en jeansjacka, men det ser helt stört ut till jeans(byxor).. Så, en skinnjacka it is.
Wish me luck.

Jag ska inte be någon följa med mej på jakt, även om det vore lite trevligare än att gå själv men mina kära vänner hatar (HATAR) att shoppa med mej. Bara för att jag aldrig hittar vad jag vill ha i normala prisklasser.. Och bara för att jag har för långa armar för alla jackor som tillverkats, och bara för att jag tycker allt som jag väl provar sitter skitfult på mej.. Jag kan verkligen inte förstå varför ingen vill haka på?! Haha Shopping som är sååå roligt!

Apropå för långa armar så har jag även för långa ben och för stora fötter. I must be som kind of freak.

aja, men vilket jädra babbel, det märks verkligen att jag inte har pratat av mej på länge.. Nån som vill följa med och shoppa??! ;)

RSS 2.0