Onsdag

HEJ BABES!
.
Hur mår ni? Jag mår bra om det är nån som undrar. Har noll struktur i vardagen nuförtiden så ibland blir det lite för mycket tänkande. Jag har börjat ta hem saker från lägenheten då jag känner att det bara är onödligt att ha saker där när jag ändå inte är där själv. Har sovit i min säng där en gång den senaste månaden liksom. Bara det är väl ett tecken på att jag lika gärna kan börja flytta hem igen.
.
Annars så kan jag ju redogöra för helgen. Pimps n hoes fest hos Bakis vilket var spårat och skitkul! Drack waay to much så jag mådde inte som en prinsessa i söndags. Fyfan, rent ut sagt. Men men. Finns ruggigt mycket bilder från festen och dom bästa har Bakis lagt på fejjan så dom behöver inte åka upp här.
.
Känns så jävla krystat att skriva här, skriver inte längre till mig själv som back in the days så nu känns det liksom bara... skumt att sitta och berätta saker för er. Jag vet ju ganska precist vilka som kikar in här lite då och då.
.
Langar lite bilder iaf:
.
....

Söndag

Ojojoj... Vilken seg dag. Först nu den senaste timmen har jag börjat känna mej någorlunda pigg.

Pimps n hoes fest igår hos Bakis är anledningen till dagens (illa)mående. Men festen var rolig och allt sånt där. Skriver väl mer nån dag senare om jag orkar och finner lusten. Nu ska jag och mister kolla på This is it.

Tjing!

onsdag

Hej tjockisar.
.
Igår jobbade jag. Det gick ganska bra tycker jag men det är ju alltid lite knepigt och nervöst när man är helt ny och inte har den blekaste aning om hur några rutiner funkar. Men som sagt, det gick nog bra. Dock var jag tvungen att gå när chefen satt på möte så jag har ingen aning om jag får jobba mer eller om dom nu tycker att det var dålig stil av mej att gå och inte vill att jag ska jobba där :S knepigt värre.. Får helt enkelt hålla tummsen.
.
Hm. På lördag är det förresten Pimps n hoes fest. Killarna verkar längta som faaen tills dess, man kan ju undra varför? ;)  Det är ju inte alls så att tjejerna är galet lättklädda och överspacklade, inte alls ;) Haha, men det brukar va kul, tror att årets kan bli bättre än tidigare också, mycket annat och äldre folk som kommer vilket uppskattas ^^
.
Annars så finns det väl inte så mycket mer att delge at the moment.
.
Tjing sålänge =)

måndag

Hej, fan vad jag är dålig på det här!

Har haft en helg fullproppad med saker; bland annat ett homeparty hos Linda, utgång på Saluhallen, massa sushi och en hel del annat.

Imorgon ska jag förresten jobba. Kan ju bli intressant, var längesen jag jobbade, väldigt längesen... Men det går nog bra :)

Men men, nu ska jag inte sitta här och skriva längre!

Tjing!


torsdag

Lisa måste ju vara den slappaste katten nånsin!
.
Jag var precis påväg att stänga ner datorn för att gå och lägga mej när hon kom upp i mitt knä och började böka runt. Det här var för ungefär 5 minuter sen och nu ligger hon helt lealös och sover. Dom brukar ju spinna ett tag men hon totaldäckade på en gång. Helt knäppt. Och är jag knäpp som inte vill väcka henne? :P
.
Känns skumt att klockan är strax efter 23 och jag får gå och lägga mej om jag vill. Imorgon behöver jag inte åka till stallet överhuvudtaget vilket känns helgalet!
.
AAJJ!! Lisa is awake. Klor i benen är fan inte att rekommendera.
.
Godnatt påer!

J


torsdag

Min lilla hästus är friskförklarad nu! Gissa om jag är lättad :)
Ögonspecialisten som kollade på honom idag var riktigt överraskad över att det hade läkt så otroligt bra sen sist vi var inne. Dom berömde mej för min heroiska insats som medincinerare också. Utan rätt medicinering med dom här tidsintervallerna som vi haft hade det säkerligen inte läkt lika bra så det känns bra att alla sena kvällar och tidiga mornar har gett resultat.
.
Det har varit grymt jobbigt att åka fram och tillbaka till stallet mellan 6-8 gånger per dygn, jag har inte sovit ordentligt och inte heller ätit speciellt bra men nu ska man väl ha tid med sånt igen hoppas jag. JAg ska även börja svettas på gymmet igen, efter typ en månads uppehåll..
.
Men men, firade "vinsten" med en skagenbaguette från ICA i Bålsta, dom är grymma! :D

thoughts

Tänker, hoppas, försöker finns lösningar.

Måndag

Hej snyggon.
Jag har huvudvärk idag igen. Haft det rätt ofta på sistone faktiskt vilket inte är så roligt. Jag har inte haft möjlighet att gymma något nu under den senaste månaden så jag tror det är anledningen till mitt onda huvud. Jag har fått massage titt som tätt men det verkar inte hjälpa speciellt heller :/
.
Annars så var jag på en arbetsintervju idag. Gick nog ganska bra, men är inte helt hundra på om jag kommer få jobbet. Företaget verkar riktigt bra och tjänsten också, men risken är att dom tycker att jag är för ung. Låter lite sådär, men jag jobbade ju med äldre människor på Nea så för mej är det inga problem. Så vi får se, står tydligen mellan mej, en till i min ålder, nån i 30-års åldern och nån lite äldre än det. Vågar inte hoppas men det vore grymt skönt att få ett jobb.
.
Well, kanske ska dra helgen lite snabbt också, jag har blivit rätt dålig på att blogga frekvent nowadays. Jimmie tog studenten i fredags så inför det var det riktigt stressigt. Lotta och mamma gjorde helt stört fina och framför allt goda smörgåstårtor. Helt gudomliga! :D Gissa om jag åt mycket? haha I alla fall, stressade runt som satan för att hinna med allt. Såg studentflaken i Enköping och alla var så glada. Snacka om att man blev nostalgisk! Min student var super och jag skulle inte banga på att uppleva den igen. Hade mottagning hemma efteråt med släkt och vänner. Bakis o Per kom och gjorde mej sällskap så jag var inte överdrivet social med släkten men jag tror dom överlevde. Vi testade Jonnas brillor av alla dess slag och jag testade även Jonnas boxningshandskar.. Vågade dock inte slå så hårt...
.
Lördagen spenderades här hemma iskogen med Per. Han fick för sej att han skulle bada så vi knallade ner till sjön. Var inte mer än 18 grader ute och kanske 12-13 i vattnet så jag tror inte det var allför skönt ;P Middag med la familia och därefter Uppsala. Tydligen var det Uppsala street festival i helgen vilket jag inte hade den blekaste om. Sjukt dåligt marknadsfört, starkt IG på det. Gick iaf förbi en sväng på söndagen och det var typ folktomt. Sen att himlen öppnade sig och att jag såg ut som en dränkt katt efter det behöver vi ju inte säga nåt om.
.
Har i alla fall haft en fullspäckad helg och har inte haft alltför tråkigt ;)
.
Nästa helg är lite lugnare men innan dess är det en sväng till Ultuna som står på schemat.
.

Fredag

.
Tror inte boxning är  nåt för mej ;)

onsdag

hej världen.
.
Idag har jag shoppat och solat. Eller jag försökte sola, hann liksom inte så länge innan det var dags att åka till Capo. Efter Capo åkte jag även till gamla stallet och kikade på fölet som föddes igår kväll. Tanken var att jag bara skulle dit en sväng och se underbarnet men jag blev kvar i över fyra timmar då hon var dålig. Det hela slutade med att alla lämnade gårdplanen, även Bellan och fölet för avfärd mot Ultuna.
.
Jag hoppas verkligen att det går bra, men jag tror på dom. Mamma åkte med för att vara moraliskt stöd så jag får väl höra av henne sen hur det gick. Gäller väl att hålla tummarna under tiden bara.
.
Om en timme är det Capo-svängen igen. I förrgår kväll när jag var där så låg han och sov och orkade inte ställa sej upp när jag kom så jag lät honom ligga och fick sitta på huk och greja med ögat. Han var såå söt =) Fundelurar på att kanske äta lite middag nu också innan det ska ut och åkas igen. Köpte en "butiksbakad" skagenbaguette på ICA i Bålsta till lunch iaf, sjuukt god, men höll mej inte mätt i alltför många timmar.. ^^
.
.

RSS 2.0