tisdag

Ännu en dag på jobbet..
Idag var jag himla smart med mitt val av mat. Eller kanske inte. Köpte en ost och skinkpaj och en burk keso, men som ni vet äter jag inte kött -> skinka så jag satt och pillade bort varenda skinkbit i hela pajen och dränkte det som var kvar med keso. Blev gott faktiskt när alla skinkbitar väl var borta ^^ Kuber på kanske 4*4mm, tog en satans tid.. =P

Man kan inte alltid ha huvudet på skaft eller hur? =)

Idag förövrigt, blir Capo av med sitt gips. Har ingen aning om han är bra nu eller inte men det återstår väl att se. Antagligen kommer han få någonslags silikon/gelé sula gjuten under skon för att öka svikten och minska tryck från marken. Intressant att se hur det blir. Vore ju trevligt om det fungerar..


måndag

Fyhelvete vad jag har bränt pengar den här helgen.. Tyvärr så är är det enbart på Max-mat x2, godis och sprit. Låter inte sådär jätteclever va? Som tur är så lever man bara engång och den här helgen var, som jag nämnt tidigare, asbra =) Så då får man bränna pengar, visst fick jag lite ångest när jag kollade kontosaldot men det är bara att ta det chill några helger framöver så behöver jag nog inte ta till några drastiska åtgärder.

Well well, back to work idag igen då. Chefen har kommit fram till att jag ska få jobba några veckor till, kanske en månad men sen är det kört för mej. Vad sjutton ska jag göra då? Måste ha ett nytt jobb såfort det bara går, med tanke på att jag inte klarar mej utan inkomst. Har någon ett jobb till mig? Eller åtminstone nåt förslag? Jag har jobbat i butik, med servering, inom hotellstäd och med administration och telefonväxel.. Någon borde ju ha nåt förslag..
 
tjaa, har inte mycket mer att skriva för stunden. Drömde en skitskum dröm igår natt eller när det var som jag hade velat skriva ner här just för att den var så skum, men tyvärr har jag glömt allt.. =( Så med det det blire ingenting.

=)

Helgen har varit bananas, toppen med andra ord. Idag kunde man visserligen mått bättre men det trevliga och roliga väger tyngre än det mindre roliga =)


snyggare kan ingen vara..
(mel. tryggare kan ingen vara)

helg helg!

Helg igen, vad är det här? Veckorna går sjukt fort nuförtiden. Men varför klaga, helgerna är bäst ju =)

Idag ska det jobbas ex antal timmar till och därefter får vi se om det kanske blir chillerill kväll hos mej eller om det blir krogen, det som inte görs ikväll görs nog antagligen imorgon istället iaf.. Får la se vad som händer helt enkelt =)

Igår var det löning också, vilket innebär att jag faktiskt har lite pengar igen (med betoning på liiite). Låter dock som om mami och papi vill ha massa "betala för att du bor hemma pengar" vilket jag inte tycker känns så lockande.. Blir ju liksom några tusen rätt ner i papperskorgen då känns det som. Men men.. Lite kan man väl få leva åtminstone?


- Vad blir det för mat idag då?
- Coop tror jag..
-HAHAHAHAHAHA!!!

Blir jag mobbad på jobbet eller vad?!

jag blir så trötter..

Bara för att jag hade skrivit ett roligt, intressant och ganska vettigt inlägg så blev det aldrig publicerat. Inte ens sparat som utkast. Är det inte för jävla typiskt?

:C

Jaha.. Nähepp. Det var inget.

Gonatt.

hej..

Min dåliga dag har utvecklats något till det bättre nu frampå kvällningen.

Jag åt lite middag, insåg att huvudvärken fortfarande fanns kvar och insåg också att den huvudvärken jag har nu antagligen kommer från datorn som jag sällskapat med hela dagen. Med det i åtankte tyckte jag att jag behövde ut och röra på mej, så gissa vad jag gör?

Jo, självklart tog jag pappas bil (röra på mej?!) och åkte iväg och köpte fanta, chilicheese och naturgodis. Ni vet sånt där man blir glad av. Hoppas jag. Ska strax stoppa in några små chilicheesar i ugnen och därefter youtuba mig fram till lite ny bra musik.

Trevlig kväll.

hej.

Idag mår mitt huvud pyton.
Jag vet inte om det är för att jag sover för lite, jobbar för mycket framför datorn eller bara tänker för mycket. Som det är nu skulle jag tippa på att det är en kombination mellan det första och det sista alternativet. Det är som om tredje världskriget utspelar sej i mitt huvud, med tankar och känslor som slåss mot varandra. 

Tankarna vill, dem vill verkligen så jävla mycket och jag kan vara grymt peppad till något men sen kommer känslorna som håller tillbaka; som gör att jag inte vågar visa att jag vill. En del människor i min närhet säger att jag är lat, att det är därför jag aldrig gör något av mitt liv. Jag är fortfarande den där jätteblyga personen som jag var för flera år sedan, men jag kämpar för en tok för att den personen inte ska finnas, eller åtminstone inte synas men det går inte alltid. Ofta lyser denna person igenom såfort jag inte vill att den ska göra det. Bara förstör.

Och just nu spelas min absoluta favoritlåt av Takida; en sorglig sak som får mej att tänka ännu mer.


"You failed somehow but I know that you tried.."


Det är säkert dumt att sitta här och älta allt negativt med sig själv, men det är det enda jag kan. Jag ser liksom inget positivt någonstans så varför ens försöka? Önskar bara att något kunde gå som jag vill, för engånssskull, så jag också får veta hur det är att vara riktigt lycklig utan att behöva anstränga sig så förbannat jämt och ändå misslyckas.

jaa :S

ojdå, vad snygga vi är! 

 

I brist på andra
bilder liksom.


söndagen

Var sån där extrem dimma igår kväll också när jag körde hem, det skumma var dock att det inte var nån dimma alls på motorvägen men så fort jag svängde av den så var det som att köra in i ett grått, tjockt moln.. How is that possible?

Men men, igår kväll rullade B och jag iväg till el Stockholmo, eller åtminstone en förort till el Stockholmo, för att kolla på SATC ^^ Vi kirrade en egen biosalong och hade det skitsoft där alldeles ensamma ;P Pratade oss igenom typ hela filmen och skämtade om att det satt en dvärg längst fram så att vi var tvungna att viska för att inte störa dvärgen. B skrämde dessutom den stackars dvärgen med alla möjliga medel ^^ Haha, låter säkerligen helfreakat men vi hade åtmintone roligt.

Stackars A måste dessutom ha trott vi va helt blåsta när vi började snacka om dvärgen.. ^^

Men i alla fall, hem kom jag vid kvart över 12 på natten. Somnade inte som en gris tyvärr, men sov som en prinsessa och vakande som ett vrak.

Näe, nu måste jag jobba på!

"it has been..."

Söndag igen. Alltid dessa söndagar som liksom sniglar sig fram..

Helgen har varit fullspäckad känns det som, egentligen blev allt stressigt för att jag låg i sängen hela lördagen, från det att jag kom hem vid ett tills dess att jag åkte till stallet vid 6 på kvällen. Huvudvärk är inte roligt.

Fredagen spenderades först och främst på jobbet, dock på kontoret i Märsta hårt arbetandes med att skriva arbetsordrar och liknande. Hade nada planer inför kvällen så när jag väl kom hem från jobb och stall blev det msn för att hitta någon att umgås med. Som en blixt från klar himmel hade M inte heller något att göra så vi slog våra kloka ihop och bestämde oss för krogen. Tyvärr var det ingen annan som ville/kunde haka på så det blev bara vi två och M2 som förfestade med tevespel och alkohol. Klockan gick och när den var 23.30 typ så insåg vi att vi nog inte skulle orka med krogen så vi satte oss och kollade på film istället. ^^

Lördag; var det bara att vakna och köra hem då mamma behövde bilen. Jag med min jävla huvudvärk gick och bäddade ner mej och sov/blundade resten av dagen. På kvällen vankades det pyjamasparty at Bs place. Ida min lilla korv flyttar till USA imorgon så vi skulle ha lite goodbye, adjössparty för henne. Dock kom de typ inga folk och jag orkade inte dricka nåt så det blev rätt lame. Våghals spelades för fulla muggar istället vilket ändå var rätt kul ^^

Körde hem mitt i natten i helt sjuk dimma. Gick inte snabbare än 60 någonstans för jag såg verkligen ingenting, max 5-10 meter framför mej. Va rätt läskigt med tanke på alla djur som man kan köra på..

Och nu är det söndag ja.. Börjat dagen med att tömma min soffa på kläder och istället lägga allt i sängen. Dumt, såhär i efterhand för jag orkar inte vika undan något så det blir antagligen till att lägga tillbaka allt i soffan igen. Eller sova väldigt mjukt inatt. =P Men jag ska åtminstone slänga bort det som inte är rent.. En början i alla fall.

Ha en bra söndag..

man ska inte va vaken såhär sent..

Nu ligger jag lite efter med att rapportera om helgens bravader. Men som ni ser är klockan 03.36 nu vilket innebär att jag borde sovit för flera timmar sen..

Skriver nog om helgens bravader imorgon, måndag, om jag orkar.

Gonatt


jävla UL!

Helvete vad dyrt det blir att pendla med buss from 1 oktober.. Nu kostar der 990 kr för 30 dagar vilket jag tycker är överkomligt, gäller liksom bara att man verkligen åker varje dag men snart, om en vecka eller vad det är kommer det kosta 1260 kr för en månad! Jag tycker det är grymt dyrt. Det blir 42 kronor/dag i 30 dagar. Så mycket buss åker man inte. Inte jag i alla fall. Ska det kosta så här helvetiskt mycket kommer jag inte ha råd att åka tåg som jag också gör. Alltså måste jag åka buss både till och från jobbet och få en timme längre pendling per dag, eller så får jag skita i busskort överhuvudtaget och börja åka tåg igen. Då blir jag alltså busskortslös vilket inte är så bra om jag ska ut på helgerna..

Näfan, jag köper en biljävel. Det lär ju bli billigare. Och jag som trodde kollektivtrafik skulle främja samåkandet och kollektivtrafikåkandet och med det miska utsläpp och dylikt. Men när de höjer priserna för andra gången bara i år så kan man ju börja undra..


Uhh, var bara tvungen att avreagera mej litegrann..

hårigt värre

Gör ett litet tafatt försök till att fixa till min hårfärg. Som det har varit så har det liksom skimrat i orange på något sätt, vilket jag personligen inte tycker är alltför snyggt. Så nu har jag återigen kletat i ny blond färg för kanske femte gången sen i somras nångång. Man tycker ju liksom att det brun/orangea borde försvinna nångång..

Men det återstår att se, förmodligen kommer det inte bli någon skillnad, som vanligt. Kanske mer svintovarning dock..

Wish me luck!

Imorgon ska jag jobba i Märsta/Arlandastad igen. Gjorde det i måndags också faktiskt. Tyvärr är det jordens tråkigaste kontor att vara på, inget folk som kommer dit, knappt några som ringer.. Det är liksom stendött mot vad jag är van vid. Vi har ju konferenser och grejer på mitt kontor så där kryllar av det av folk jämt och ständigt. Men men, jag är efterlängtad i Märsta så jag får väl stå ut..

Annars är det ju till och med fredag imorgon! Wunderbar =)


Den här göör snygga hårfärgen ska bort!

najtinajt

Godkväller.

Jag är vaken en hel timme försent. Känns inte så lyckat när jag ska upp om 6 timmar.

Sov Jennie, sov!

bara en vanlig tisdag. Eller kanske inte.

Fyfan i helvete vilken sjuk jävla huvudvärk jag har. Känns ungefär som om någon har stampat på mitt huvud och med den liknelsen får ni själva anta hur ont jag har.

Ursäkta svordomarna förresten, men dem kommer som ett brev på posten när huvudvärken känner för att knacka på.

Idag såg jag en död häst.

Okej, inte hela hästen som tur är, hade jag gjort det hade jag drömt mardrömmar för resten av mitt liv. Nej, jag såg bara hovarna och lite av benen sticka fram under en pressening på en flak.Usch, jag kom direkt att tänka på mina två underbaringar som nu är döda, och när Nadja blev hämtad med en container. Jag har alltid undrat vad man sett om man stått på en bro och sett ner i containern när lastbilen åkte under. Jag vill verkligen inte veta, men tanken har slagit mig. Det är så groteskt på något vis. Hästar är djur som står oss människor oerhört nära så när jag såg hästen idag mådde jag inte alls bra. Det kunde lika gärna ha varit en människa. Så kändes det.

Sen när hon som körde fyrhjulingen med flaket leker rallycalle in på gårdsplanen efter att ha dumpat hästen någonstans, fick jag ännu mer olustkänslor. Visst hon är säkert van med att köra döda djur från operationer och dylikt, men hon kunde ju gjort det lite "finare" och lite mer diskret.

Nej, nog om detta. Capo mår förresten bra. Han undersöktes och röntgades idag och röntgen visade ingen fraktur eller liknande utan det är troligtvis en inflammation i sulan (stengalla) som han fått. Så det blev på med gips och "boxvila" i 14 dagar.
Men jag är glad, han har ingen fraktur och det var inte han som låg på flaket.

Over and out.

älsklingslurken till sjukan..

Imorgon åker jag och mamma in till Ultuna med Capo. Jag hoppas på det bästa, att det bara är en hovböld som sitter dold någonstans. Är det värre vet jag inte vad jag ska göra.. Risken finns, och den är stor, att han fått en spricka eller en fraktur på hovbenet. Oftast blir det inga "biverkningar" utan man kan återgå till normala förhållanden när allt är läkt, men under tiden.. Konvalecensen är lång, dvs, är det en fraktur så blir det boxvila, antagligen med gips.

Jag orkar inte med sånt, jag vill inte att han ska skada sig hela tiden. Vi kommer aldrig komma någonstans om han hela tiden ska vara skadad. Dessutom är lurken en hopphäst. Är det något skit med hovbenet nu så kanske vi inte kan hoppa lika mycket som vi gjort hittills. Fan. Nu blir det andra turen till Ultuna, andra röntgen där och säkerligen andra gången det är hovbenet.

Sist var det en hovböld som satt sig på hovbenet vilket gjorde att man blev tvungen att söva ner honom och öppna upp hoven och skära bort den skadade delen av benet. Låter himla trevligt, eller hur.

Håll tummarna för oss imorgon.

Tack..

En rondellk** vare här

Jag och siss såg sjukaste grejen när vi åkte och handlade idag. Rondellhundar och sånt där har ju varit rätt vanligt förekommande men det vi såg idag tog priset, rejält. Jag kan inte ens säga vad det var för det var så extremt sjukt. Jag trodde först att jag såg i syne, eller kanske till och med hallucinerade men nej, syrran bara gapade brevid mej i framsätet.

"Var det där vad jag tror att det var?" var jag tvungen att fråga henne. Och javisst, hon nickade och vi båda började asgarva.

Näe, fasiken jag kan inte säga vad det var, ni får åka till stationsrondellen i Bålsta och kika efter själva!

sovtajm egentligen

Jag är så sjukt jävla trött så jag tror jag kan somna vilken minut som helst. Tyvärr får jag inte det för jag ska ut och åka när som helst. Hämtning. Jävla skit att man ska ha körkort.. Och jävla skit att lillebror ska ut och ränna. Tänk om jag somnar i bilen? O.o

Men iofs, man kanske kan sova lite sött i soffan en stund åtminstone..

pizza och party

Gårdagskvällen blev en trevlig kväll, det var jättekul att träffa tjejerna igen och höra vad dem har för sej nuförtiden. Och, gud, vad avis jag blir på alla er som har planer med era liv, ni pluggar på universitet och högskolor, ska bli lärare och allt möjligt. Är jag den enda som jobbar heltid utan att ha några framtidsplaner alls?

Visst, England, någongång och Göteborg. Det är mina planer. Men jag är så dålig på att sätta planer i verket.

Utöver att prata och sånt där socialt åt vi pizza på Svenssons, drack några drinkar för att sedan bege oss till Saluhallen där UtelivUppsala.se hade lanseringsfest. S från klassen jobbar där, på utelivuppsala, så hon skrev upp oss på listan =) Very kind of her.

Väl där vare chill ett tag, sen intog vi dansgolvet. Var ju lite skum musik om man säger så, ingen "partymusik" nånstans utan det var mest rnb och dunkadunka. Tur att inte B och I var med, dem hade ju klagat sönder sej själva.

Well, nu är jag i alla fall hemma igen och ska ta tag i tvättstugan. Tjohej vad kul.

Vad händer ikväll, någon som vill hitt på nåt med mej?

Fredag

Ikväll blir det Uppsala för hela slanten =) Börjar kvällen med en middag tillsammans med ett gäng gamla Europabrudar, inte sett så många sedan studenten för 1,5 år sen så det ska bli himla kul att återse dem. Därefter ska vi ut och svänga våra lurviga i en ringdans ^^
Haha, nedå, men middag och krogen blir det iallafall.

Måste flirta in mej hos någon med en sovplats över.. Kisse, kisse, Katta? ;P

stackars Capo trasig igen..

Capo lurk är omplåstrad och står på box igen. Tjohej vad kul liksom. Han var halt igår när han kom in från hagen, eller han var snarare blockhalt i hagen så han blev intagen tidigare. Klämt och känns på hans ben men han var bara lite varm över överbenet, men det brukar han vara..

HovLotta kom ut idag i alla fall och grävde runt lite i hoven, tyvärr utan att hitta någon hovböld som vi hoppats på. Så nu står han i boxen med jodopax-inpackad hov med sju ton silvertejp runt om, plus flexlinda och en boots (en boot flera boots, en boots??) på.

På fredag får vi se om nån böld krypit fram.. Annars vettefan vad felet är.. Men han måste bli hel ju!



=)

Riktigt vad man får boostat ego med komplimanger har jag märkt. Den här helgen har varit riktigt bra på den fronten så igår kväll innan jag somnade rabblade jag alla fina och snälla kommentarer jag fått och det fick mig att tänka till lite. Jag är inte den som hörs och syns sådär jättemycket så komplimanger från "okända" människor har aldrig nått mig, visst folk skriver allt möjligt skit på internet, men hur mycket av det vågar man tro på? Jag har aldrig någonsin tagit åt mej av kommentarer på internet, varken snälla eller elaka sådana, jag har alltid skrattat åt det och tyckt att den personen får tycka som den vill, jag bryr mig inte.

Men den här helgen var annorlunda, komplimanger bara strömmade in från folk jag känner, (believe it or not!) och inte från folk på nätet (typ). Halleluleja, några enstaka personer lägger märke till saker som jag inte ens själv lägger märke till och berättar det för mej; hur jag är, saker jag gör och likanande. Bra saker till och med. You may call me svampen, för jävlar vad jag sög åt mej av snälla ord =)

gokväller

Finally, alla datorer fungerar nu.
Dessvärre segar bredbandet som sjutton då tre datorer plus teven går på det samtidigt.. Men funkar gör det i alla fall =) Jag är dock väääldigt skraj för att alla bilder som jag hade på stationära är gone, finito, borta, la visserligen över alla på cd men den cdn behagar inte fungera längre.. Känns ju himla bra. Inte. Alla mina bilder fanns liksom där, flera år gamla, från klassresor, födelsedagar, julaftonsfirande och allt möjligt. Minnen som man för allt i världen inte vill bli av med. Så jag hoppas, hoppas, hoppas att någon kan få fjutt på skivan igen..

Imorgon är det söndag. Jag ska upp alldeles för tidigt för mitt eget bästa. Hästar ska släppas ut runt 7 och därefter ska jag, mammi och S direkt till Västerås för att titta på hopptävlingar. Min tränare ska tävla coh jag tänkte att eftersom jag ändå måste upp så sjukt tidigt så kan jag ju åka med till Västerås också. Men.. Jag börjar ångra mej nu. Åka hem och sova känns mycket mer lockande. Agree on that? =P

Igår blev det ett jädra flängade med bilen fram och tillbaka. På dagen hände ingenting, satt bara och botade huvudvärk i stort sett men sen framåt 17 tiden blev det andra bullar. Hämta K vid bussen, sen till Öbro för att hämta några till, därifrån till Enköping för att göra tusen ärenden och äta på donken, sen hem och vända för att därefter hämta upp en till kompis och sen åka till H-sta. Stackars min plånbok som ska stå för all bensin... Var i vilket fall på fest i nån lada/festlokal där några som fyllde 18 röjde. Var massa folk, jag om mina kära vänner var gamla och gråhåriga jämfört med de andra ^^ Nedå, inte riktigt så illa, men nästan. Träffade några roliga prickar där i alla fall som tur var =)
Och ja... Sen skulle jag köra hem också. Och hämta M på vägen och köra hem henne och B och I innan jag och K kunde dö i sängen. Snacka om myyycket onödigt bilkörande.. menmen säger jag och rycker på axlarna.

Känns lite som om det här inlägget blev lite väl.. Jag vet inte; långt? Och ointressant. Men liksom, jag orkar inte kolla på nåt program om bilolyckor på TV4Fakta så jag skriver istället.

Ska förresten åka hemifrån vid halv 7. Sova nu säger jag bara!

Torsdag

Den här veckan har ju inte riktigt blivit som jag hade tänkt mig. Har bara jobbat i tisdags. Och så kommer jag jobba imorgon.

Tränade i tisdags och tränar idag. Bra att göra det när man är sjuk. Men det får gå ändå, så länge jag inte har huvudvärk och feber så går det mesta. Typ.

Lite osammanhängade, lite flum. But hey, that's life. Flugorna är helt crazy här hemma, man skulle kunna tro att det ligger någon döing i grunden under huset, så mycket flugor är det. Riktigt äckligt. Och plockar man fram flugsmällan så gömmer dem sig. Jävla äckel-flugor.

Jag ser ut som skit, dvs värre än vanligt. Men jag orkar inte engagera mej. Jobbigt att vara sjuk och ha ont i huvudet hela tiden. Jobbigt att skriva också när man inte har något att skriva utan bara gör det för att driva lite tid.

Tror att lillsiss kommer hem snart, eller så gör hon inte det. Jag vet inte.
Guess what? Jag håller på att lära mig se på teve igen. Har inte gjort det på evigheter, men nu på eftermiddagarna är det One tree hill säsong 1 och någon repris av Top model som jag försöker titta på. Går ju bara nu när jag är hemma och sjuk men det är bättre än ingenting. Dumt att spendera all ledig tid framför datorn jämt och ständigt.. Teven ger lite variation.

Well well, time to do someting else. Känns inge vidare att bota huvudvärk framför datorn.


uhh..

S N O R U N G E N blev erbjuden näsdukar av en medpassagerare på tåget idag.

Pinsamt eller vad?

just another day in paradise

You may call me S N O R U N G E .

..

Måndag

Vad säga?

Hemma från jobbet idag med massa huvudvärk. Jag som trodde att den hade börjat försvinna eftersom jag klarat mej rätt bra hela sommaren. Men tji fick jag. Uppenbarligen.

Var iväg och kollade på en bil igår. Såg jättebra ut på blocket men den var livsfarlig att köra och var rostig och skruttig. Man skulle nästan kunna tro att bilden på blocket var retuscherad, för där syntes ingen rost eller något alls. Rätt dåligt.

Nu orkar jag inte med internet längre så nu blir det soffan med en bok.

RSS 2.0