Torsdag

Färdigkalasat för idag nu :) Trevligt värre! Fick fina presenter och som vanligt skulle alla hacka på mej, jag förstår inte, allt jag säger blir fel :P Tur att jag och även mina vänner har humor ;)
.
Tack i alla fall för superfina presenter!!! Ni är bäst! <3
.
Mamma och pappa kom och hälsade på också, tror dom hade nån slags hemlig konspiration med Jonna som var här så jag blev lagom förvånad när dom stod utanför dörren med blommor i famnen.
.
Jag bjöd på en jäättefin tårta som hade platsat på vilket barnkalas som helst och till det vare saft. Klockrent! Man blir inte äldre än man gör sig till eller vad säger man? ^^
.
Fått riktigt många gratulationer också, dom flesta över facebook såklart men det är ju så man kommunicerar nuförtiden :) Tacksi tack! Jennie glad.
.
Imorgon är det valborg vilket jag som Uppsalabo inte tänker fira på plats. Kommer visserligen vara i stan på dagen men då blir det nog bara en sväng till gymmet för att sedan dra mot Märsta som är the place to be tydligen. Orka med alla studenter liksom.. näe, tror inte de va... ^^
.
Tack för idag! =)

Födelsedag

Grattis till mej!
Ännu ett år äldre. Börjar fasiken bli gammal, men är fortfarande närmare 20 än 30 ;)
.
Händer inte så mycket under dagen idag, har varit i stallet sen halv åtta nu på morgonen så snart ska jag blöta ner mej och bege mig mot staden igen. Blir en svängom på systemet längs vägen och sen fixa en tårta och lite sånt. Har blivit för gammal för att ha fest så ikväll bjuds det in till tvättäkta tårtkalas :D
.
Well, thats it for now :)
.
Tjingeling!
.

Onsdag

Hej folket.
.
Jag har huvudvärk, frågan är om det är gårdagens outövade stretching eller det faktum att jag har haft linserna i sen igår morse som är avgörande.. Hm. Ska i alla fall sova snart tänkte jag, men det är onsdag vilket innebär att jag inte kommer kunna somna. Alltid samma visa, jag fattar inte!
.
Fan, har verkligen inget att skriva känner jag. Har lite roliga saker att se fram emot vilket känns bra. Sen att jag inte får några pengar eller jobb med för den delen är åt helvete. Deklarerade med min käre far idag också, har haft problem med att få till resorna rätt och jag tyckte 2000 var för lite att få tillbaka så då fick pappa plocka fram räknaren och räkna om, och rätt :P
.
Kollar på Celebrity rehab with Dr Drew på 5an just nu. Jävlar vad beroenden kan göra med en :/
.
Nu sova, imorrn bli gammal :)

Fredag

Hej världen. Idag var jag på en anställningsintervju i Stockholm. Fick med mej Kisselikatta som moraliskt stöd så vi spenderade dagen med att leta presenter till våra småbröder som fyllt år samt äta god mat på nåt café. Solen sken och det syntes inga spår efter snön som föll igår. Jävlar vad det inte var roligt väder igår :O
.
I alla fall, spatserade runt halva stan kändes det som, alltså verkligen r-u-n-t; vi gick typ i cirklar. Vet inte hur många gånger vi åkte förbi, gick emot eller åkte under St Eriksplan. Helt galet! Men vi hittade våra presenter och jag kom i tid till intervjun.
.
Jag var nog inte särskilt strukturerad dock känner jag. Förra veckan fick jag massor med papper av min jobbcoach som handlade om intervjuer och vilka frågor man kan tänkas ställas inför. Tror ni jag läst igenom papperna eller?! Glöm det!
.
Men jag freestylade lite smått, tror jag sa bra saker, men lite rörigt framfört. Jag är inte van att prata mycket och sammanhängade, är kanske nåt jag borde öva lite på...
.
Är just nu trött som bara fan, sitter uppe i väntan på att brodern ska komma hit och fyllesnarka på min soffa. Känns mysigt. Var många år sen vi sov i samma rum xD
Annars så har jag ätit sushi och tittat på film med trevligt sällskap ikväll, skojjigt värre :)
.
Sova snart, imorrn blire fullt ös hela dagen. Skål på den.

Ack och ve

Vill skriva av mej lite angående en viss person, men jag vettefan om det är värt det. Jag nöjer mej med att dra förhastade slutsatser och genom det börja känna en viss avsky mot personen i fråga. Mina antaganden kan vara helt åt helvete fel men när så mycket pekar på att så inte är fallet så väljer jag att tro på det jag ser.
.
Det personen har gjort är riktigt dåligt och även om det inte är som det ser ut så är det fortfarande dåligt. Jag har tappat allt mitt förtroende för den här personen och ni ska veta att jag tyckte om personen riktigt mycket också. Känns inget vidare faktiskt.
.
Jag gör slut på "vänskapen" här och nu men jag väljer att låta personen märka det själv. Antagligen genom det här inlägget.
Varför ska jag lägga energi på nån som inte vet hur man bör hantera saker och ting på ett smart sätt. Som tror att det bara är att köra på utan att tänka på efterföljande konsekvenser. Uppenbarligen var det mesta bara tomma ord eller ord utan eftertanke som jag valde att tro på och som jag vågade ta till mig och bli glad av.
.
Men nej. Killar är killar. Tänker med en kroppsdel som vi tjejer inte ens har.
.
.
Men, om du (som det här nu handlar om) inser att det är dig det handlar om och har en vettig förklaring så är du välkommen med den.
.

Da Capo 020419

GRATTIS!
.
.
Idag fyller min älskade lilla lurk år. Känns faktiskt riktigt konstigt att han har varit en del av mej i 8-års tid, vad har vi gjort i alla år?!
.
Hade tänkt langa lite bilder från årens gång men såklart finns inte alla bilder kvar :(
Men den som söker den finner ;)
.
Kommer inte träffa Capo idag så jag ska gratta honom imorrn, om mitt minne är som det borde så kommer han få en påse morötter av mej och Katta ;P
.
.

söndagsjobb

Okej, jag måste ge mej själv lite credd ^^
.
Suttit och sökt nånting mellan 10-20 jobb de senaste fyra timmarna. Jag har ju som ett krav på mej att aktivt söka/leta jobb 36 timmar i veckan. Det är lite svårt att sitta hela dagarna och söka, jag blir helt ofokuserad och "orkar" liksom inte engagera mej men under veckan har jag istället samlat på mej dom senast inkomna jobben som kan vara nåt att ha och alltså sökt alla nu. Inte riktigt optimalt då man helst bör skicka samma dag som annonserna inkommer, men tryter tiden så får man göra på mitt sätt.
.
Duktig som jag är skickar jag INTE samma personliga brev till alla arbetsgivare utan här skrivs det nytt och anpassas, till varenda jobb. Förstå att det är jobbigt!!
.
I alla fall. Betat av veckans skörd, tyvärr var några jobb med superkort ansökningstid så dom missade jag, men annars så fick jag iväg ett par ansökningar till jobb som var väldigt "Jennie" :P
.
Håll tummsen för mej gott folk =)

Lördag

JAG MÅR BRA IDAG!! OCH JAG VAR PÅ KROGEN IGÅR!! :O Helt galet :O
.
Förfest på rosé och fanta. Blev kalasig efter två glas. Började bra alltså. Hängde på BJ där dom bytt plats på dam- och herrtoaletterna, hur tänkte man där? Var asmånga som gick fel ^^
.
Hittade Jerky och hans afrikakompis som vi hängde med också. Med tjat så får man drink, det måste kommas ihåg. Shejki shejk on the dancefloor också men mycket folk vare ack och ve. Sen hängdes det på Max, the place to be mitt i natten. KAtta var tuff i sin gråa mössa. Hittade Rickard av alla människor där, han bjöd på mat som jag inte orkade äta upp. Mycket generöst. Satt på Max i säkert en timme eller mer innan vi gick vidare till boxarns badkar och hängde där.
.
Mycket hängande igår asså.. ^^ hahah
.
Sitter just nu i sängen och äter Marabou Passion, inge god alls plus att jag dricker varm fejkfanta. Gottigott. nott. När jag piggnat på mej lite så blir det hem till skogen, vill inte köra för tidigt eftersom jag faktiskt drack igår, även om jag mår bra nu liksom.
.
Tjenis pe.... näe.. ;)

fuck this

Va trött jag blir på folk som inte kan vara ärliga. Men vad ska man räkna med, folk gör ju vad som helst på internet, tydligt det.
.
Dubbelspel, inger falska förhoppningar osv. Kul. Jätte.

Egogirl

Fångad av en groda i stormvinden ><

Önskelista numero två

En till önskelista tänkte jag; finns så jävulskt mycket grejer jag vill ha har jag märkt ;)
.
Easy white - tandblekning
.
Bodybutter och annat klet som gör en snygg xD
.
Bilklädsel
.
Cykel
.
Presentkort på skor, smink, kläder, allt!
.
"träningsväska" typ Converse eller nåt
.
Plattång - MÅSTE HA!!
.
Kamera
.
Biobiljetter
.
Krogenrunda
.
Smycken (i silver)
.
.
Well, det är vad jag kan komma på för tillfället, men som jag alltid har resonerat, presenter är inte så jävla viktiga, det är bara grejen att skriva en önskelista som lockar. Det har man ju gjort i alla år så varför inte fortsätta? :)

Söndag

Hello världen, jag tycks ha skaffat mej ett liv. Har inte bloggat på över en vecka liksom, nåt måste ju ha hänt.. Men tyvärr inte. Fortfarande "mellan två jobb" men nu även försörjd av försäkringskassan istället för a-kassan. Mycket spännande. Not.
.
Igår var jag på dop, lilla Linnea var jätteduktig, maten var god och släkten var trevlig att träffa igen :) Skulle även lastträna Capo med Carina efter dopet och jag började det hela bra med att inte få fast släpet på bilen. Stod i säkert 40 minuter och hoppade på släpet för att det skulle fastna. Helt sämst, fick i alla fall fast det tillslut och precis då kom en granne upp som mamma ringt efter för att hjälpa mej.. ^^
Och med Capo gick det väl halvbra, självklart kom han ihåg att det var bråkigt sist han skulle åka så självklart ville han inte gå in. Vi lockade och grejade och efter en timme klampade han. Förut gick han rätt på utan tjaffs.. Tog nån timme längre än väntat så efter det vare bara att åka hemåt. Plockade med mej Bakis och Rickard i farten och tog sikte på Eriksberg med efterföljande utgång på Saluhallen.
.
Spanande på Stilrobin under kvällen, gaaalet snygg alltså =) Tänk om han hade varit lite äldre, ajajaj ;)
.
Mått prima skinka idag. INTE. Huvudvärk som bara fan, men jag tror inte att det var bakfylla. Fick huvudvärk redan igårkväll på krogen nämligen.. Nu börjar jag i alla fall kvickna till, en långpromenad och en film senare. Inte så mycket till mat dock, men man kanske kan ta en macka eller nåt...
.
Tvättid (tvätt-tid) imorrn bitti klockan 7. SJUUUKT tidigt. Känns inte bra, sen blire möte med jobbcoach kl 13. Kuligt värre. Inte det heller nej. Fan är det nåt kul som händer?! Man kan ju börja undra..

funderingar

Varför ska allt vara så svårt?! Det jag syftar på just nu är ju högskole/universitetsstudier till i höst. Jag räknade ihop mina betyg från gymnasiet och kom fram till att totalen inte alls var bra. Har kollat antagningsstatistik på de program jag sökt och kan se att jag har för låga poäng för alla utom kanske en, men där krävs det 4 års arbetslivserfarenhet. Känns ju bra. Har börjat kolla runt på liknande grejer i hela Sverige men att söka till kanske Halmstad eller Falun är nog inte min grej. Visst är programmet verkligen nåt för mej kanske, men det vet jag ju inte förrän jag börjat. Känns bättre då att hålla sej i krokarna kring Uppsala. Har ju sökt en grej i Sundsvall, som jag verkligen, verkligen vill komma in på.. men ja. Det ser ju inte så ljust ut... :(
.
Frågan är ju om jag bara kan söka typ samhällsvetare och sånt där tråkigt med mina betyg. Lärare kan man tydligen komma in på oavsett, men jag vill fasiken inte bli lärare! Finns ju en del (inte massa) KY-utbildningar men dom verkar så jävla konstiga. Ska söka en sån också, men där ska man bli kallad till intervju och helst ha erfarenhet inom "ämnet". Kommer ju gå åt helvete där också.
.
Men som jag hela tiden säger och har börjat tänka på mer och mer; bättre söka än inte alls. Skitsamma liksom, det här kommer säkert sluta med att jag söker in på massa konstiga program bara för att. Det gick ju bra när jag sökte mitt gymnasieprogram som jag hade noll koll på tills den dag jag sökte...
.
Nä, det här blir bara mer och mer rörigt, känns inte som att jag har nån lösning i sikte. Inte med jobb, plugg, lägenhet, nånting.
.
Man kanske skulle flytta långt åt helvete och bara hoppas. Lär ju inte funka men vafan annars.
.
Kommer jag inte in på något av det jag sökt så SKA jag söka aupair. Thats it. Jag är fan bara 22 år. Jag har 40 år kvar av mitt liv som jag måste göra något åt.
.
.

fredag

.
Hela jag är ett enda stort aprilskämt.

Långfredag

Hello världen.
.
Sökte tre universitetsutbildningar igår. Creds till mej, men ocreddigt att jag inte kommer skriva högskoleprovet. Urvalet baseras på resultatet där samt betygen och mina betyg är ju inte top notch direkt.. Men men, (som jag alltid säger), jag har iaf sökt.
.
Nästa vecka har jag massa ärenden till ams, jobbcoach och nåt obligatoriskt möte. Jag gillar inte såna möten, lyckas alltid med att få huvudvärk såna dagar och då alltså inte orka gå dit. Vi får la se hur det går den här gången.
.
Långfredag idag förresten. Och det känns verkligen. Klockan är 14 och jag har inte ätit frukost än. händer iofs typ aldrig att jag äter frukost längre, inte lunch heller för den delen, men nu är jag fasiken hungrig. Stan är väl dessutom stendöd idag kan jag tänka mej, annars hade man ju kunnat gå ner dit och drivit runt. Blir en sväng till gymmet sen iaf, annars lär jag ju bli knäpp.
.
Ähh, jävla babbel!
.
Måste äta!

Wishlist

Okej, det ligger till som så att jag fyller år om en månad. Bakis har efterfrågat en önskelista så jag tänka vara en duktig kompis och skriva en ;)
.
* Plattång
.
* Biobiljetter
.
* Presentkort på skor
.
* Pengar
.
* Cykel
.
* Bilklädsel
.
* Kamera
.
* Roliga grejer från The body shop
.
Hahah, känner mej materialistisk men vafan, man får ju aldrig det man vill ha ändå så ^^ Fyller på när det är lite närmare inpå.
Behöver ju säkert en massa grejer till lägenheten också men det känns ju lite onödigt att köpa saker när vi ändå måste flytta om typ 4 månader. En lägenhet vill jag ha i present!! Gimmie!
.
Hahah, nä om jag kanske skulle regga mej klart på studera.nu och söka plugg till hösten...
.

RSS 2.0