fredagsröj

Igår var jag ute på krogen med 50+are. Åkte hem till en jobbarkompis efter jobbet för att hänga med på afterwork på BMB. Hon och hennes syster är båda singlar och riktiga partypinglor så det var rätt kul att hänga med dem ^^

"Förfesten" började kl 17 med pizza och vin för min del, sen rullade det på precis som jag och mina kompisar brukar hålla på. Välja kläder, låna smink, va inne på msn, dricka vin, ringa folk osv.. Hoppas jag själv är så när jag är 50 och inte nån torrboll som slutat gå på krogen 20 år tidigare. =)

På BMB (blue moon) var det knökat med folk, helt sjukt. Vi kom dit vid 7 och kom knappt in genom dörren ^^ Hinkade i mej några cider och vin för att sedan tåga vidare mot Sthlm. Tänkte eventuellt hälsa på kusin min som jobbar inne i stan, men jag blev grymt trött (och lullig i huvet och fötterna) på tåget så jag övergav den idén rätt snabbt.

Kom hem typ nyss, har precis packat klart 12 kg kläder och sitter nu i sängen och väntar på pappa och äter ost och kex.

Seyaa'll, Tenerife; next stop =)


en heeelt vanlig torsdagkväll

Hahaha, jag började packa igår. Helvete (ursäkta svordomen) vilket skämt säger jag bara.

Det hela började med att jag kom hem sent från träningen. Kom hem och insåg att jag inte kommer kunna packa i mitt rum eftersom det ljuset som finns därinne är en sänglampa som hänger i taket och en som står brevid sängen. Inte mycket ljus med andra ord. Fick rota runt hemma ett bra tag efter fler lampor och tillslut var jag påväg ut i garaget för att hämta en bygglampa. Behövde som tur var inte tillämpa såna drastiska metoder utan jag fick tag i en skrivbordlampa (?!) som jag skrivade fast i nån grej.

Lampproblemet löst. Nästa problem var att min garderob blivit attackerad av möss. Jepp, bor en hel hög såna inne hos oss, i min garderob, tvättmaskinen, väggarna, stallrummet.. Iaf, mössen hade gjort äckliga grejer bland mina kläder så jag fick snällt ställa mej och riva ur hela garderoben och stoppa alla kläder i tvätten. Jävligt bra med tanke på att jag typ inte äger några kläder och skulle packa ner typ allt som fanns där.

Pausade framför datorn och i telen en stund för jag kände att det här kan ju snart inte gå mer åt helvete. Och se, det gjorde det inte! Lyckades packa ner nästan allt ja ska ha med mej. Måste dock väga väskan sen bara för jag tror nämligen att den väger läskigt nära 20 kg.. Inte brao inte brao..

Men men, idag blir det nog ingen packning utan tar resten imorrn.


Pass ska man ha med sej också ja.. justeja..

shopping

Nu börjar jag få resfeber alltså. Har inga kläder att ha med mej, mina skor blev uppätna i somras och jag har ingen resväska heller. Låter som en bra början tycker jag.

Idag blev jag alltså tvungen att gå ner på stan på lunchen för att införskaffa ett par pjucks och en bikini. Gick in på typ DinSko eller nåt och blev rätt glad när jag såg att alla förra sommarens skor reades ut. Var alltså sommarskor i hela butiken! Roffade åt mej två par ballerinas för totalt 148 kr. Snacka kapet.

Tyvärr lider jag dock av för stora fötter så skorna är för små, men det är petitesser det ^^

Ramlade in på Gina också och där fanns det massa bikinis på rea. Köpte en överdel och nöjde mej med det. Billig shopping tycker vi om.. Jag som annars hatar reor.


Så nu har jag iaf två par skor och en halv bikini....

To be continued..

träning och träningsvärk..

Haft träning ikväll och jag kan verkligen säga att det har gått bättre andra gånger.
Jag fattar inte grejen, igår gick han jättebra, visserligen på hackamore men ändå och idag gick han knappt alls.. Det gick inte att göra skänkelvikning till vänster för att nämna något. Taskigt läge liksom, en tjej som äger hans halvbror var nämligen där och tittade, vilket blev lite pinsamt när det gick så dåligt..

På torsdag prövar vi turen igen och då är det hoppträning (idag var det typ markarbete med bommar).. Hoppas på bättre tur då.

Eftersom jag åker bort på söndag har jag lejt bort Capo en vecka också. I helgen ska han gå kurs två dagar och resten av veckan är han "utlånad". Hoppas han beter sej..


Men men, nog om detta. Klockan är mycket och jag har lovat mej själv varenda dag att sova i tid men inte fan gör jag det heller! Skit också ^^

Gonatt!

sök

Gå in på Googles bloggssök och skriv 

>> sexparty stockholm <<

Vad hittas där tro? ^^



Anyone??

Status: Jennie glad!

Då var man inbokad på resa till Teneriffa nu då =)

Jag som flygit endast till Prag tur och retur har redan börjat nojja mej inför flygningen.. Men det ska nog gå bra, bara vi inte blir kapade av terrorister eller krockar med änder så.

Grymt snällt att jag får följa med, tack Rickard! ^^

Bakis, Rickard och jag på Teneriffa i en vecka, kan bli en intressant upplevelse!


Pyser på söndag..


myspys helg typ

Myslördag igår med Bakis :)

Började dagen med att sova länge, snacka skit och bara slöa. Utgång i fredags (finns att läsa på partypinglorna) så vi var ju inte jättepigga om vi säger så..

Började drömma om kinamat redan innan frukost och när jag har "fått nåt på hjärnan" så är det svårt att släppa, speciellt om det handlar om mat så framåt kvällningen drog vi in till Uppsala och käkade sushi och kinabuffé. Grymt gott måste jag säga. Åt med struktur gjorde vi också ^^ Man måste ju liksom planera så man får i sej så mycket som möjligt.

Efter vår romantiska middag rullade vi mot Maxi och köpte upp oss på gurka, morötter och avocados. Inte ett enda chips köptes det. Poäng till mej =P Väl hemma hos mej blev det morots- och gurkstavar med gucamole samt en hel hög med filmer att titta på.

Vi såg bla Bolt och Foolsgold. Bra filmer båda två, även om Foolsgold var lite seg. Bakis kollade även på nån inspelad standup med Jeff Dunham men då vilade jag ögonen lite så jag lyssnade lite halvsporadiskt bara ^^

Idag är det söndag. Jag hatar söndagar. Skjutsat hem Bakis, städat tvättstugan, gått en promenad, ska snart till stallet och därefter titta på mera film. Körig dag alltså.

Dagens ilandsproblem

... Är att musen till min dator på jobbet inte fungerar. Konsekvensen av det är att jag måste tabba mej runt i datorn, hela tiden. Hade stenkoll på alla kortkommandon för något år sen när man gick i skolan, men nu har jag glömt de flesta. Tyvärr.

Dagens knepigaste var att komma in i outlooken och sen öppna och svara på ett mejl som låg som bifogad fil. Gick verkligen i n t e att tabba sej dit. Löste problemet iaf, efter mångt och mycket men det vore ju himla trevligt med nya batterier till musen. Den är ju stendö!

sicko

Då var jag tillbaka då, kunde väl helt enkelt inte hålla mej härifrån..

Är hemma från jobbet idag. Vaknade helt förlamad imorse, ryggen var liksom orörlig och huvudvärken en liten bonus på det. Kände visserligen av nacken igår när jag jobbade så redan då borde jag  kanske räknat med dagens pain.. men men..

Tjaa.. vad annat? Har inte så mycket att skriva egentligen. Ingenting alls faktiskt. Håller det mesta för mej själv, det blir bäst så..


byebye

well..

Jag känner inte ett dugg för att skriva nu faktiskt. Har till och med tänkt att dissa bloggen för en tid framöver, men vi får se. Det är svårt att hålla sig härifrån.


Funderar alldeles för mycket nuförtiden. Det är så otroligt mycket jag vill, men som vanligt gör jag ingenting åt det. Det liksom bara tar stopp och händer ingenting. Igår var jag helt inne i både utlandsstudier och lägenheter men när det väl handlade om att ansöka eller lämna intresseanmälan så tog det stopp.

Ibland önskar jag att jag levde i en film eller i en bok. Dem är alltid sprängfyllda med intriger, sorg, kärlek, you name it men de slutar allt som oftast på ett bra sätt. Vore ju dunderbra att liksom veta nu i förväg hur man ska agera och tänka för att allt ska sluta bra tillslut..

"Jag är normal för att vara jag, men konstig för att vara någon annan" är ju visserligen jag i bokform, men det var längesen. Det har hänt mycket sedan boken skrevs och jag är säkert hundratals erfarenheter rikare. Vi tog inte upp något om framtiden i den och det kan jag faktiskt ångra lite idag. Jag undrar vad jag hade skrivit..

Nej, nu får det vara nog om detta.
Vi får se hur jag gör med bloggandet här nu då. Lär ju märkas.

Da Capo




Håll med om att han är snygg ;)

Tyvärr dog kameran innan vi hann höja hinderna.. Här ligger det bara på kanske 70-80 cm vilket är ingenting. Tog ett par skutt på höjden som är vid Capos framhovar, kanske 110 eller nåt men det gick inge vidare. Titta på mina pjucks så förstår ni varför.. Inte så stabila..

Nästa vecka börjar träningen i alla fall. Ska bli skönt med lite struktur igen. markarbete på tisdagar och hoppning på torsdagar, det ska bli skoj.

jobb

Fullfart AB på jobbet.

Jag har bunkrat med cola och marabou för ta mig igenom dagen.

Helt galna sifferkombinationer ska jag kunna också, ta tex den här; 61100611701. Ett sånt här nummer finns på varje faktura och varje siffra betyder olika saker, alltså är alla nummer olika eftersom alla fakturor är olika..

Jag är helsnurrig kan jag lova.

English I would say

Mr A har fått mej att tänka och snacka på engelska hela dagen idag ^^ Thank u a lot ;P

Det fick mej dessutom att inse att jag verkligen inte klarar av engelska längre. Har länge funderat på att börja läsa engelska nånstans men nu känns det inte lika lockande längre. Har verkligen tappat hela mitt ordförråd både muntligt och skriftligt. Kommer ihåg en uppsats/novell jag skrev i Engelska C kursen på gymnasiet; min lärare berömde mig för att jag kunde uttrycka mig så bra, precis lika bra som jag kunde (då) på svenska. Texten finns med i Boken men när jag läser den nu är den inte alls bra. Visst engelskan är rätt, men "storyn" det saknas så mycket.

Nej, någon som vill börja plugga med mig.. Gå någon grundkurs eller kanske spinna vidare på cambridge engelskan.. Skrev ju aldrig CAE.

Eller rentav åka till England och läsa? =) Vore inte det kul eller vad? Då lär ju språket komma tillbaka illa kvickt.

no further questions

Tänk vad konstigt allt kan vara ibland. Man går och funderar dag in och dag ut  utan att egentligen komma fram till något.

Tänk vad bra det vore om någon bara kom och sa till en rätt ut hur allt är och vilka problemen är. Man skulle spara så mycket onödig tankeverksamhet på det. Dessutom skulle man kunna fortsätta framåt i livet och inte stå och trampa på samma ställe hela tiden, med samma problem.

Jag vill och behöver verkligen skriva av mej men här går det inte. Inte heller på papper för då blir det bara femton sidor tjaffs, osammanhängade ord. Men det är kanske det man får räkna med. Det är ju trots allt ganska osammanhängande i mitt huvud..

virriga tankar bara sådär som jag kan

Klockan är fyra och här sitter jag i morgonrock.. Tragiskt.. Men det blir så när man inte har ett piss att göra. Är hästfri idag så inte ens till stallet behöver jag åka. Huvudvärken börjar dessutom krypa sej på vilket känns mindre roligt. Jag är nog en sån där som behöver några timmar utomhus varje dag och får jag inte dem, ja då är det kört.
Så frågan är nu om jag ska orka klä på mej och gå ut en liten stund, kanske en promenad ner till sjön eller om jag ska sitta kvar här med morgonrock och få huvudvärk och bli ännu tröttare..

Promenaden känns som den bästa idéen, helt klart..

FREDAG! :(

Här sitter jag, hemma i min säng utan att ha något att göra. Alla mina kompisar är på vift så det finns ingen att umgås med. Känns lite trist, med tanke på att jag faktiskt har tid och lust att göra något just idag. Det är så himla typiskt liksom..

Nån ensam själ som vill leka med mej? ;)

Om inte annat får jag väl åka ner till ICA sen och införskaffa lite oyttigheter och bli tjock istället.

Att kryssa rätt

* "Titta inte på båtar"

* ramla inte överbord

* Spy inte på bardisken

* drick inte tequila

* Spy inte i sömnen

* spy i duschen om du ska spy

* ragga inte på killar som du tycker är snygga

*Drick mkt vin till middagen

* ha kameran med ÖVERALLT så du minns vad du gjort


Detta är alltså mina råd till Bakis som åker på föräldrafri kryssning imorgon. Kan ju erkänna att några av råden (läs: de flesta) är sånt där vi testat på förut, okej ingen har ramlat överbord men man vet aldrig liksom..

Eller okej, jag ska erkänna, vi har gjort allt på denna lista..

Bakis blir gammal



den här pinglan har haft 21-års kris i evigheter.

Så nu är det väl bara att säga GRATTIS, du blir inte yngre! Imorgon smäller det ^^

Love yaa <3

??

Det var söndag och sen måndag, right? Sen blev det helt plötsligt söndag igen och efter det blire det onsdag.. WHAAT?!

Det är något som inte stämmer.
Ett fall för Jennie? Såklart!

måndag

hej världen idag har jag jobbat. Det blev bara 5 timmar men det räckte gott och väl. Fanns verkligen ingenting att göra! En tjej som annars pluggar har varit där och jobbat lite extra så alla mina berg med papper är borta =) Underbart ^^ Skönt att börja från scratch vid ett nytt år liksom.

Trodde inte jag skulle komma upp imorse heller men såklart vaknade jag kl 5, 22 minuter innan klockan skulle ringa. Såå typiskt, på den lilla stunden hinner man ju inte somna om. Gissa vad jag gjorde då?! Jo, knäppte igång datorn såklart ^^ Har börjat med att ha den igång när jag går och lägger mej så att jag kan lyssna på musik, men glömde sätta i laddaren så den var död när jag vaknade.. Men iaf, roade mej med en i de där 22 minutrarna iaf =)

Intresseklubben anteckar..

Näe, men seriöst det här går inte. Klockan är bara åtta. Pizza till mej, medan jag funderar vidare på ett och annat..

dot




Don't focus on me..

Back to basics

Söndag kväll. Lid med mej snälla..

Imorgon är det åter till jobbet som gäller. Jag är så otaggad man kan bli, det är till och med så illa att jag vaknade med huvudvärk imorse.. Första gången på hela "semestern" liksom. Det kan ju inte vara bra.. Förhoppningsvis blir det bara halvdag imorgon, men jag måste ändå upp 5.22 och gå ut och vänta på en buss i säkert 15-20 minusgrader. Det är inte roligt.. Fyfan..
Sen är jag ledig på tisdag och från och med onsdag är det bara att köra på.. Åhhh..!! jag vill inte.. =(

Jag vill typ åka utomlands till värmen, bara ligga på nån beach och softa med en iskall drink i handen.. Det vore så mycket bättre..

Eller att det i alla fall kan bli vår så man blir lite glad igen..

JAG VILL INTE JOBBA!!

Big plans!

Jag och Ida (som håller till i NY nu för tiden) smider stora planer inför hösten. Jag är fortfarande lite osäker på om det kommer funka, men det är himla roligt att planera och kolla priser och så =) Bakis har redan bestämt sig så nu gäller det bara att behålla jobbet för min del och att skaffa jobbet för hennes del..

Vi får helt enkelt hoppas ^^

Fredag

Var en sväng i Sthlm idag. Drog med mej lillasyster för att ha lite sällskap. Var grymt äckligt kallt ute så det första vi gjorde när vi kommit av pendeln var att gå till MAX för att få upp kroppsvärmen med lite mat, det gick lite sisådär så efter maten gick vi till H&M och köpte en mössa till mej. Den värmde finfint kan jag lova =)

Systra min är av den där sorten som gillar typ punk/rock/alternativa kläder så massa tid gick åt till att vandra runt i såna konstiga affärer, typ BlueFox och såna där. Hon köpte till exempel ett par svart/grönrandliga jeans, jag liksom "HALLÅ!! ska du ha det där på dej??!" Hualigen säger jag bara. Hoppas hon växer upp snart ^^

Jag ville gå i vanliga affärer för att kanske hitta lite kläder, en kofta hade suttit fint, men jag hade noll inspiration så jag shoppade bara den där mössan och lite hudvårdsgrejer för mitt presentkort på H&M. Eftersom det inte blev nå snygga kläder kan man åtminstone försöka göra nåt åt hyn i ansiktet som INTE är på topp at the moment =/

Well, tog en sväng i Gamla Stan också för min kära syster har tydligen aldrig varit där?! Men så kan det vara, nu har hon i alla fall varit där..

Kom hem vid halv sju eller nåt nu på kvällen, åt middag och har sen dess suttit här i min säng med laptopen i knät. Vad har jag då roat mej med såhär länge tro?
- Jo, inte ett skit. Har loggat in på facebook typ var tionde minut, helgon hundraelva gånger, bilddagboken x antal gånger, bloggen, andra bloggen, lunar (?!), bloggkoll och typ msnat lite smått. Nu har jag ingen att prata med på msn och inte ett skit händer någon annanstans heller. Så nu funderar jag skarpt på att gå och lägga mej och hoppas att morgondagen har något spännande att erbjuda =)

Mamma fyller år då förresten, det är ganska spännande. Hon har redan fått sin present av mej; en batteriladdare till mobilen att ha i bilen. Ytterst kreativt va?! Men hon blev glad iaf.. tror ja.. hm.. Hoppas jag.

Ne, sova vare ja!

ÅRET SOM GÅTT

Jag läste precis igenom inlägget jag skrev den 1 januari 2008 och insåg med ens att det här året inte har varit mycket att hänga i julgranen.


Vi kan börja med de neutrala -> negativa händelserna;

* Jag har jobbat heltid hela året-tråkigt och tungt. Dragits med huvudvärk heela tiden.

* Hade pojkvän i början av året, men det rann ut i sanden i typ januari/februari/mars nångång (??) och sen dess varit singel. - Jag är meant to be single, men jag klagar inte, jag har det rätt bra ändå... ^^ 


* Träffat mycket konstigt folk - Idioter hit och puckon dit. Helt otroligt vilka sorliga, manipulativa och konsitga människor det finns. Mytomaner ska vi inte ens tala om.

* Bråkat med kompisar - Har hänt att vi blivit oense om skitgrejer, men vi har alltid förlåtit varandra. Vissa saker har varit tyngre än andra men vänner klarar allt <3

* Gjort saker man verkligen INTE borde - Innebär alltså att jag inte tänker skriva dessa saker..

* Krockat med bilen - Det var förra veckan. Känns okej nu men fan vad tungt det var den dagen.

* Fortfarande inte flyttat. - Jag tror jag hade det lite som ett mål i slutet av 2007; att ha flyttat hemifrån under 2008 nångång. Men allt kan inte gå som man vill. Men jag kämpar vidare, får flirta in mej hos nån så att det blir billigare =P
 

neutala -> positiva händelser;

* Jag har jobbat heltid hela året - Det är trots allt ganska bra, med tanke på hur svårt det är att få jobb nuförtiden. Jag trivs och hoppas att jag får stanna.

* Jag har tagit körkort - Började övningsköra på allvar i januari, skrev teorin i maj och körde upp första gången i juli men kuggade. Åkte till Gävle en månad senare (22 augusti) och körde upp där. Klarade mej relativt galant och sen dess brummar jag runt =)

* Åkte på "roadtrip" med Ida och Bakis - Vi packade våra väskor och tog bilen ner till Halmstad för att campa en dryg vecka. Efter en natt gav vi (läs Bakis och Ida ^^) upp så vi fick lov att packa ihop och åka hemåt. Kändes sjukt dumt att åka hem efter en dag så vi stannade i Skara där vi hyrde en stuga. Lekte runt på Skara Sommarland och jag gick till en frisör och gjorde en makeover av mitt hår.

* Var i Götet med ett gäng girls - 6 stycken; jag, Bakis, Katta, Ida, Linda och Mattan tog en weekendtrip ner för att festa och leka på Liseberg. Lisebergsdagen var mycket blöt, himlen öppnade sej och Flumeride dränkte mej. Gick runt dyblöt hela dagen. Men kul hade vi, lätt ^^

* Fyllt 20 - Såklart. Dunderskönt. Nu f år man ju göra nästan precis vad man vill. Man är helt enkelt vuxen, eller ja, nåt åt det hållet i alla fall. Man kommer in många fler och bättre uteställen, systembolaget, buss- tågkorten blir mycket dyrare och överlag har man större ansvar.

* Haft underbara stunder med mina bejbs - Vi har festat, vi har gråtit, skrattat.. Allt. Vi är alla grymt olika men vi kompenserar varann rätt bra på det viset.


Så, nu är det väl bara att hoppas att det här året blir ännu bättre, man ska tydligen tänka så har jag hört. Lite planer för 2009 är på ingående. Jag ska bara komma på nåt...

2009

Jag har pain i huvudet och ändå drack jag inte så mycket igår.. Fett dåligt.

Gårdagskvällen spenderades iaf i Uppsala med Kissekatta och hennes polers. JAg kände typ inte en kotte som var på festen (typ 2 kottar, kanske 3 som mest) så jag såg nog rätt miserabel ut.. Osocial som jag tydligen alltid lyckas med att vara liksom.. Men men..

Åkte hem från Uppsala idag på dagen efter att vi beställt hem pizza, jag orkade inte stanna kvar längre med tanke  på mitt huvud. Det måste vila så jag ska väl lighta ner lite här och sätta på sovmusik en stund strax =)

Nytt år, nya möjligheter. Jag börjar tvivla på tillvaron men man ska inte misströsta, jag håller tummarna ^^

RSS 2.0