Nya adressen, vi ses där

.
.
.
.
http://jennierosgardh.blogspot.com
.
.
.
.
.

bye for now

Hej vänner :)
.
Jag finns från om med igår på en annan blogg. Tanken var att föra över alla dessa inlägg (ca 2000st) till den nya bloggen, men det misslyckades tyvärr.
.
Den här bloggen kommer att finnas kvar då jag på något sätt vill få ut den på papper. Så otroligt mycket ord och tankar som flyter runt på internet känns lite riskabelt och 5 år av mina tankar är ganska mycket.
.
Är det någon som mot förmodan vet hur man går tillväga för att spara ner bloggen och få inläggen i ett utskrivbart dokument, kontakta mig.
.
Jag återkommer om en vecka eller så med min nya adress. Ska ladda upp med lite inlägg där innan den blir officiell.
.
Ha det fint!

Tycker det är lite klent med bilder här


Onsdag

Imorgon äre jobb som står på schemat. Vet dock inte riktigt hur jag ska göra för att somna i vettig tid ikväll eftersom jag börjar 06.00 imorgon. Har ju för vana att vakna tjugotusen gånger varje natt också. Äh, men det blir nog bra, när jag väl är uppe vid 5 så är jag vaken liksom ^^
.
.
Idag dårå, har inte gjort speciellt mycket. Samlat ihop lite papper som ska postas imorgon om jag hinner, annars lyssnat på massa musik och läst "Älskade Syster" som jag kämpar mig framåt i. Funderar på att fixa middag också men vet inte när Per kommer och om han vill ha, så det är väl lika bra att vänta antar jag...
.
.
Ikväll ska "alla" mina kompisar ut och jag kan såklart inte hänga på. Hade jag inte träffat Katta igår så hade jag väl iofs inte blivit tillfrågad ändå så det är väl skitsamma egentligen.
.
.
Äh, nu ska jag ut på balkongen igen och försöka att inte nojja över mina "tvångstankar", blir så jobbigt att vara på balkongen med dom...
.
.
Tjenis

inte alltid bra

Man kan inte alltid vara på topp. Den här sommaren har varit så otroligt händelselös så jag vet inte vad. Jag har inga pengar så jag kan inte åka nånstans, Per jobbar nästan varje dag, mina kompisar har jag knappt sett röken av. Det har i stort sett bara varit soffan och jag. Så jävla tragiskt. Det mesta hänger såklart på en själv, att ta sig i kragen och hitta på nåt. Hur jobbigt är det egentligen att gå till gymmet som ligger några få hundra meter bort? Eller det faktum att man faktiskt kan gå ut på stan utan att shoppa och att det är inte en jävel som bryr sig om att jag går ensam. Jag kan nog fortsätta rabbla massa saker, men liksom, jag har inte gjort något av det hittills och troligtvis lär jag inte ändra på mig än på ett tag.
.
Jag tror att ett jobb skulle göra mig gott. Lite rutiner liksom. Nu vaknar jag alldeles försent varenda dag med vetskapen om att jag inte kommer göra ett dugg under hela dagen, varför ska jag då ens gå upp?
.
____________
.
Per sitter ute på balkongen och läser. Det är runt 28-30 grader ute och solen skiner. Han kom nyss och frågade mig om inte jag också ska komma ut och få lite sol på mig. Såklart svarade jag "nej". Varför? Inte fan vet jag, det är varmt och jag blir ändå inte brun. Det känns ovärt.
Great.
.
Jag säger nej till massa annat också, utan att egentligen veta varför, jag tjänar ju inte ett skit på det.
.
Nåt måste ske.

RSS 2.0