fredag

yet another friday is zu ende.
.
Dagen spenderade jag i sängen. Tänkte att jag ju ändå inte hade några planer så varför stiga upp tidigt och bara sätta sej i soffan och glo på teve när man kan halvsova och ha det varmt och cosy under täcket? :) Siss ringde och ville ha hämtning av mej borta vid tiundaskolan, är inte alls långt att gå men tydligen hade hon gått vilse igår när hon skulle gå dit så jag kände att det var lika bra att hämta henne med bilen och visa vilken väg som är rätt väg att, så att hon vet till nästa gång liksom.
.
Hon lovade att bjuda mej på sushi eftersom hon får bo här och snylta på min bil, men bjöd hon? Nä, såklart inte. Vem betalade då? Jo, jag såklart. Sämst. Nästa gång är det hon som står för en 12 bitars till mig. Men gott var det i alla fall, som alltid. Dock var bitarna idag inte riktigt lika bra gjorda som dom brukar, riset var ganska poröst och rasade isär väldigt lätt, sen var det klent med tonfisk i makirullarna samt att avocadon typ var brun istället för grön. De hade nog lite mycket att göra tror jag. Dumt att handla där en löningsfredag kanske.
.
Annars så har vi mest hängt framför en varsin dator framför teven. Måste se helt sjukt ut om man skulle se oss utifrån. Jonna introducerade mej för chattisidan omegle.com. Tydligen så dyker det upp en random person som är inloggad på samma, jag fick "äran" att snacka med en 18-åring från Iran som gillade Avril Lavigne, en 24-åring från UK, några dissare som inte gillade mitt sätt att säga hej på samt nån dude från new jersey som pluggar till veterinär. Rätt kul faktiskt, var ju liksom lätt att dissa nån som började snacka om att licka lollipop och grejer. Min engelska fick sej en genomkörare iaf, så nu är jag en baddare på att skriva på engelska igen! Wehoo.
.
Klockan är rätt mycket nu, Jonna slocknade i soffan för typ tio minuter sen och nu snarkar hon som den lilla grisen hon är.
Time to sleep for me too.
.
Tjingelingen.

torsdagsbabbel

Gokväll.
.
Idag kände jag mig riktigt peppad på en lite mer aktiv livsstil. Jag riktigt intalade mig att jag blev stark och fick lite bättre kondition av träningen. Jag vet att det inte är så, att det inte kommer märkas nånting förrän efter lång tid av träning men om jag tror och intalar mej att så inte är fallet så kommer jag nog längta efter att gå till gymmet.
.
Idag hade jag tänkt köra thai/kickboxning med syster men kände imorse att jag nog håller på att bli sjuk. Ont i halsen och småseg i huvudet vilket kanske inte riktigt är något som jag vill öka på. Men men, blir gym igen på tisdag och därefter äre bara att köra på.
.
Hoppträning igår vilket var lite jobbigt då vi började hoppa på engång och körde många slingor och banor. Hade en massa träningsvärk som var lite ivägen. Lyckades träna bort träningsvärken i armarna och benen men i sidan uppe vid revbenen är fortfarande ömt och ont. Antar att man inte har några hästmuskler där.
.
Well, nog snackat om träning ^^
.
Håller just precis nu på att laga mat. Hittade kroketter i frysen så jag har stoppat in dom plus två skivade potatisar i ugnen. Kryddade med typ alla kryddor vi äger samt olivolja så jag vet att det kommer bli asgott. Sitter i soffan och tittar på Top Chef nu medan jag väntar på att tiden ska gå samtidigt som jag klurar på om jag ska köra på fiskpinnar eller en örtbiff till? Svåårt ;)
.
Kisselikatta är på vift så man måste ju passa på, ska leva lyxliv när hon är borta ;) höhöhö ^^

Tisdag

Kom precis hem från das gym. Fysatan i gatan vad klen jag är! Han som visade och hjälpte mej tyckte säkert att jag var för klen för att ens kunna träna över huvudtaget ^^
Men vad ska man säga, idag blev det hela 6 min på crosstrainern och en jävulskt massa andra maskiner. Det blev liknande träning idag som igår bara att idag var det jobbigt mycket jobbigt... Snacka om att mina muskler bara totaldog.
.
.
Ska i alla fall tillbaka nästa vecka igen och träna med samma kille ännu en gång. Undrar om jag kan fuskträna emellan så att jag är värsta biffen och skitstark då? ;) Hinkar i mej vatten nu efter att även ha gått hela vägen hem från stan också. Creds till mej!! Både vatten och promenad på eget bevåg. Måste man stretcha också? ;)
.
.
Ridning ikväll också, tror jag ska bege mig snart så att jag och Capo kan springa några varv i ridhuset innan kvällens träningar börjar.
.
.
Tjingelong.

Måndag

haha. Believe it or not men jag lever. Det är mer än jag gjorde igår. Fyfan, värsta bakfyllan ever och ändå drack jag inte sååå mycket. Okej, det vara bara drinkar men ändå. Det borde jag ju tåla tycker man.
.
.
Hade nog kul i lördags iaf, hängde med massa konstigt folk men det var åtminstone kul med annat konstigt nytt folk. Alla "vanliga" kompisar är ju värsta diss. Duger bara om B är med tydligen. Men i alla fall, jag lever. Kunde ju vart värre ;)
.
.
Idag pallrade jag mej upp runt halv 9 tiden för att åka till Enköping och träffa sjukgymnasten. Var på Nautilus gym där så hon visade vilka maskiner jag ska köra samt vikter och sånt. Blev öm i ryggen även då jag bara testade allt litesmått, det jobbigaste var ju fan crosstrainern som jag gick på i tre minuter. Vilken kondis!
.
.
Imorrn blire intropass på Nautilus här i stan samt hoppträning på onsdag. Mina muskler lär ju må finfint efter det...
.
.
Diskat har jag hunnit med idag också. Vad göra nu??
nyklippta o fina i håret både jag och Katta. Spontanitet är bra skit.

lördag kväll

Det är förparty här. jag känner ungefär två av 8 pers. känns bra.
to be continued.

lööördag

Morrn morrn världen. Jag är helt jävla sjukt trött.. Katta var uppe alldeles för tidigt (9 typ) för att jag skulle orka engagera mej i att sprattla till liv, drog på mej ögonmasken och somnade om istället.
.
Nu är tanken att jag ska valsa runt med snabeldraken i lägenheten, gjorde aldrig det igår, för tydligen är det uppstyrt nån form utav förfest här ikväll. Sist kom ju grannen och knackade på så jag är lite skraj över att det kan hända igen. Lite lagom pinsamt var det ju.. ^^
.
Nä, nu blire pannkaksfrukost och pyjamasdans med dammsugaren! ;)

Fredag

Fredagsmyyyys!!
.
.
Ne, okej not really, men vi kan ju låtsas. Det är ju åtminstone fredag idag så. Idag bunkrade jag upp med alkohol till imorrn och igår införskaffades det träningskläder. Lätt att jag blir snyggast på gymet nu ;) Eller kanske inte, men jag kan ju intala mej själv det i alla fall. Blir kanske roligare att träna då.
.
.
Ikväll måste det städas, i alla fall dammsugas överallt samt städa i köket. Ännu ett krig har utspelat sig där. Jag förstår inte varför det alltid ska vara krig i just köket... Förhoppningsvis kommer Katta hem så att hon kan sluta fred där.
.
.
Snakes on a plane samt Rainman går på teve ikväll. Känns som en ganska bra filmkväll. Tyvärr så kläms det ju in så jävulskt mycket reklam så man tappar lusten att se :/ men men.
.
.
Nu ska jag speeda på volymen på Spotify och börja steeda.

torsdag

Idag mår jag prima ballerina. Varit i stallet nu på morgonen så allt det är redan klart. Capo ska gå en helgkurs med Carina nu i helgen så jag behöver inte bege mig tillbaka hit till skogen förrän på tisdag igen. Feels good, spara lite bensin :)
.
.
Idag är tanken att jag ska go wild and crazy inne på Stadium för att handla framför allt träningsskor och ett par byxor. Eftersom att jag bara håller på med hästsport annars så äger jag ju bara "hästträningskläder" och skor vilket nog inte skulle uppskattas så mycket på gymmet. Hahaha, vilken syn egentligen, klampar in med helskodda ridbyxor och mina "ridgympaskor" på gymmet. Hehehehe ^^
.
.
Det ska tydligen börja snöa en massa idag igen, funderar på om jag ska puttra tillbaka till stan innan klockan blir för mycket. Mitt bakljus på bilen har slocknat också, både mamma och pappa har tydligen sett det i flera dagar men inte sagt nåt så jag måste även in och röja på nån mack efter rätt lampa. Förra gången fick jag fel och då var det ändå personalen som sa vad jag skulle ha. Frågan är ju sen hur fan man gör för att byta. Pappa grejade sist och det tog en jävla tid..
.
Stackars min bil, testade handbromsen idag också. Den funkade ju inte alls. Stabilt.
rallybil.

onsdag

Huvudvärken vill inte släppa taget, fan va trött jag blir. Men nu känner jag verkligen hur det strålar från nacken och ryggen så det råder ju inte längre nån tvekan om varifrån problemet kommer. Ont i söndags, måndags och idag.. "/
Men men. Ändring på det kommer.
Nu ska jag kolla på OS, har blivit sportnörd på äldre dar.

Tisdag

Hello världen.
.
Jag har varit riktigt otaggad på att skriva på sistone, händer liksom ingenting i mitt liv längre. Vet en massa saker jag ska göra men har inte gjort ett skit. Blev riktigt tomt när Bakis försvann till Göteborg, jag umgås ju självklart med Katta men hon jobbar och tränar rätt mycket vilket inte jag gör så majoriteten av tiden sitter jag bara hemma och blir tjock. Har planer på att åka ner till Gbg i mars nångång för att få lite action i tillvaron så att säga.
.
Men man vet aldrig hur det blir med det heller, min bil ska besiktigas och går den inte igenom så måste jag lägga massa pengar på den :( Sämst, den knarrar ju rätt mycket och min handbroms är inte riktigt iform. Lite skraj är jag allt..
.
.
Annars så är det hoppträning ikväll, istället för imorgon. Capo ska få behandling av kiropraktor och efter det kan man inte träna eftersom hon knäcker ryggen och höften samt behandlar med nålar. Så det blir alltså hoppning ikväll. Red barbacka sist så har träningsvärk i rumpen, jag hoppas att det inte blir mycket markarbete ikväll.. ^^
.
.
På måndag ska jag dessutom träffa en sjukgymnast på Nautilus i Enköping. Hon ska visa mej hur jag ska träna för att bli av med min onda rygg och nacke som påverkar mitt huvud på ett dumt sätt. Fick övningar att köra hemma sist jag träffade henne, men dålig som jag är så har jag slarvat skitmycket. Typiskt mej liksom.. Men iaf, min tanke är att köpa ett gymkort till Nautilus i Uppsala nångång nästa vecka och fortsätta träna där. Kan verkligen inte se mej själv på ett gym, men vad gör man inte? Att dessutom bli lite vältränad och lite mindre tjockis är ju iofs inte helt fel det heller.
.
.
Men sämst... Kollar på OS men märker nu att det är repris, eller sammandrag på det som gick igår. Var ju hurtbulle igår och körde puckelpist, längdskidor, konståkning samt störtlopp. Träningsvärk idag, check. ^^
.
.
Nu blire frukost!

LE!!


Alla hjärtansdag

Oh gud vilken romantisk dag.
.
Jag liksom känner vibbarna i luften. NOT. Sämst. Sitter i sängen med stickade tofflor och morgonrock utan att riktigt orka bry mej. Har ett berg med disk i köket att ta hand om, det är liksom det jag ska göra idag. Micra en gammal pizza ska jag också hinna med iofs.
.
Blöörk. Gonatt! hahah
.
Ha en superromantisk dag alla mina kära läsare, love ya <3 heheh

torsdag

Ett tecken på att man är vaken för sent är att det är McGuyver på teven.
Jag börjar dock bli hungrig så frågan är om jag ska ta en macka med kräftröra på.. Låter onekligen gott ;)
Mer spännande än så blir det inte.
Godnatt.

tisdag

Sjukt sociala vi är här på granitvägen. Jag sitter i sängen med min dator i knät och pratar med en kompis på msn, Katta sitter i soffan och knappar på sin dator och Jonna som är här och hälsar på sitter och smsar konstant samt att teven står på, såklart. Vi pratar inte alls med varann, mer än att kommentera någon reklam på teven. That's it liksom.
.
.
Idag har jag i alla fall gjort lite mer vettiga saker än vanligt. Blev väckt av telefonen klockan elva så efter det höll jag mig vaken. Händer ju annars att man tänker att klockan inte är så mycket och eftersom att man ändå inte ska göra nåt under dagen så kan man ju sova en liiiten stund till.
.
.
Kollade på The Pool Boys "imorse" också. Typisk killfilm med en massa nakna brudar och fylleslag. Men man tager vad man haver, igår var det Brüno. Behöver man säga mer?
.
.
Nä, nu tappade jag min inspiration. Men vem bryr sej? Jag måste dessutom klura ut hur jag får bort den där länken till facebook.
.
.
Auf wiedersehen

måndag

Tjao världen. Nu ska tydligen bloggen vara ihopkopplad med facebook på nåt vis? Fattar inte alls, men det lär ju märkas om det här kommer upp på allas startsidor.. oops.. ^^ heheh
.
Hm, annars så har jag inte lämnat sängen än. Har visserligen varit vaken väääldigt länge men det verkar så kallt utanför täcket. Börjar dock bli hungrig så det är väl kanske dags att börja förflytta sig.
.
Har inga planer för dagen så vi får se vad jag kan tänkas göra åt det... :/

Söndag

.
Jag hängde med Capo igår :) Fick ett par riktigt bra bilder faktiskt men det var lite synd att var så jädra skitig.. Vems fel kan det vara?? :O heheh
.
.
Söt är han i alla fall :)

fortsättning på en tråkig fredag

Shit vad tragiskt jag är. Fyfan.
.
Vad jag skulle kunna göra idag för att få tiden att gå:
.
Bädda sängen
vika mina kläder som ligger i tre Ikeapåsar
dammsuga
diska
klä på mig kläder
panta flaskor
slänga glasflaskor
dumpa "pappersinsamlingen" i sopprummet
baka chokladbollar
läsa en bok "den jag ville ha" -sheila o'flanagan
gå ut på promenad
hänga på Katta till centralbadet
åkt till Göteborg
.
.
Kan nog fortsätta hur länge som helst.
.
.
Vad jag istället gör idag:
.
åt frukost i sängen
äter chips i sängen
läser bloggar
zappar på teven
kollar facebook
tittar ut genom fönstret titt som tätt
Åt en halv semla som jag hittade i kylen
.
eh.. ja. Vilken fredag.
.
Inte ens på msn händer det nåt kul längre :(

fredag

Blev väckt av arbetsförmedlingen idag. Kvart över elva. Sjuukt tidigt ;)
.
.
Ligger fortfarande kvar i sängen och funderar över vad jag ska göra idag. Har satt igång datorn (uppenbarligen), plockat fram en bok samt slagit på mtv. Saknas bara frukost men det ska jag fixa snart.
.
.
Igår blev det sushi på Yukikos, stannade och åt i restaurangen istället för att ta hem vilket var lite roligare. Vi alla kämapde med pinnarna, mer eller mindre, äter man på restaurang så får man helt enkelt offra sig för pinnarna. Fanns inte ens några vanliga bestick att ta istället så.
.
.
Nu har iaf Bakis dragit sig mot Gbg, hon sitter nog i bilen och snarkar nu skulle jag tro. Thats why vi käkade ute igår. Man måste alltid ha en giltig anledning för sånt lyxande ;)
.
.
Mer spännande än så blir det nog inte idag. Rota fram frukost liksom...

Jägermeister

Humorn är på topp idag känner jag. Började asgarva, verkligen ASGARVA till den här reklamen alldeles nyss när den gick på teven.
.
.
Stabilt? Yep yep.

btw

Tihi, förresten. Idag förra året hänge jag på Teneriffa. Tur att jag inte gör detsamma i år....
.
.
Tydligen är det sjukt mycket regn där så allt är typ översvämmat... :D
.
.
Nu döör min dator

tisdag

Hej världen. Idag har jag ätit mat!! Både frukost och middag samt ett berg med kakor. Bortsett från kakorna så ger jag mig själv godkänt.
.
.
Imorrn har jag en rätt intressant dag framför mig. Ska först och främst vakna i tid för att kanske hinna heja på Bakis innan jag drar mig mot vårdcentralen där en sjukgymnast håller till. Har aldrig varit hos nån sån så jag vet inte alls vad som komma skall.. Förhoppningsvis går det bra, eller ja varför skulle det inte gå bra?
.
.
Efter det ska jag puttra tillbaka till gula huset i skogen för att äta mat och svira om till träningskläder. Har insläpp av hästar och tidig träning så jag kommer antagligen hänga i stallet från kl 16 till kl 20 ungefär. Kul jul. Inte.
Tjaa, varför babbla när man kan sova och bota huvudvärk?
.
.
Gonatt.

Dagens tankar och göromål.

Varför ska alltid folk flytta när jag tvättar kläder?? Det slår aldrig fel, helt otroligt. Bor man som jag på femte våningen blir det ju lite smått jobbigt att kuta upp och ner i trappen var 40de minut för att starta en ny maskin. Så det är det jag roar med med idag. Visst det är säkert jättebra för min obefintliga kondition men det är fasiken inte kul att bära på allt som ska bäras också.
.
.
Förhoppningsvis är dom klara när jag ska ner nästa gång. Den ena flyttgubben berättade att dom skulle flytta alla grejer till ett hus 200 meter bort. Snacka om ovärt jobb.
.
.
Fundelurar lite på mat också. Har nog inte ätit "riktig" mat på en halv evighet. Frukost ska vi inte ens tala om. Är inte särskilt bra kan jag erkänna men hur mycket inspiration får man när "rolig" mat är dyr och när köket är minimalt? Jag är ju faktiskt rätt haj på att laga mat, men nä..
.
.
Idag har jag inte ätit nåt alls. Inte ens godis eller druckit cola som det faktiskt finns. Steka på några fishpinns och tina hamburgerbröd kanske? Annars lär jag ju definitivt kola i trappan...
.
.
Riktigt såhär glad är jag väl inte idag kanske...

RSS 2.0