Tisdag

Snacka om klent skrivet på sistone. Har liksom inte orkat och har inte heller haft nåt att skriva.
.
Men för att uppdatera litegrann så kan vi ju säga att jag, idag, besiktade bilen igen, så nu är den fit for fight i förhoppningsvis ett år till :) Hm, annars har det liksom inte hänt så mycket. Inget som jag vill skriva om iaf, har kanske kommit en liten bit påväg på jobbfronten men det är bara tillfälligt, vi får se om jag hör nåt. Har även träffat en jobbcoach som tyckte att mitt CV och personliga brev var jättebra, visserligen var hon lite virrig, men det kan man bortse ifrån.
.
Yeye, som sagt, har inget att skriva. Ska gå ner till gymmet nu och röra på fläsket sen blir det hem till skogen och där köra ett pass markarbete med Capo.
.
Tjingtjing.

onsdag

Är grymt trött efter att ha åkt skyttetrafik fram och tillbaka till stallet hela dagen idag. Först utsläpp kl 8 som tog en timme, sen "lunchning" kl 12 och sen tillbaka ännu en gång kl 16 för insläpp och träning. hemma igen kl 20. Kul dag.
Yeye, skitsamma.
Läste på unt.se nyss att man hittat en döing i ån. Kul jul. Tydligen tror man att han legat där i länge och att det än sålänge är rubricerat som mord. Mysigt värre.
När vi gick runt i hamnen i götet snackade vi om att hitta just en död person i vattnet.. Snacka om sammanträffande!
Ne, äckligt.. sängen kallar!

tisdag

Asså, vad är det här? Det snöar som bara fan ute och det är snart april. Det ska ju vara vår och varmt och soligt ute nu ju :( Man blir ju deprimerad för sjutton!
.
Har varit vaken i säkert en timme nu även då jag är skittrött. Mamma ringde och gav mig massa ärenden att uträtta idag. Ska bland annat till polisen och ut till Järlåsa samt att jag vill hinna till gymmet och även ut till Capo för att rida. Blir rätt mycket flängande men jag tror att jag kan hinna om jag lägger upp nån bra tidsplan.
.
Återstår att se hur det går.
.
Nu blire frukost!
.
Morrn morrn :)

lövely

Vill ha!
.
Blir bara 187 cm lång dessutom ;) kunde ju vart värre ^^
.
.
(dinsko.se)

Helgen i korthet

Äntligen hemma igen! Inte för att det var nåt fel på att vara i Götet men det var fan inte kul att åka buss. När jag kom fram i fredags efter cirka 8 timmar på en fullsatt buss hade jag huvudvärk och var sjukt kissnödig, busstoaletter är inte min grej.. hahah
.
Hade planerat sen innan att vi skulle parta järnet både fredag och lördag så för min del var det bara att trycka i mej några huvudvärkstabletter och hoppas på ett mirakel. Tyvärr blev jag inte av med huvudvärken helt och tröttheten var ett faktum så att parta järnet gick ju som det gick =/
Tog oss iaf ner på stan och gick in på Nivå mitt på Avenyn. Var ett rätt schysst ställe med alldeles för stort. Var liksom bara en massa tomma ytor förutom på det ena dansgolvet som låg högst upp där alla knökade ihop sej. Dessutom var det nästan full belysning på, på dansgolvet. Whats up with that liksom? Man vill ju dansa i mörkret så man inte syns ju!
.
Lördagen blev en heldag på stan och då menar jag verkligen heldag. Vi lämnade lägenheten vid ett på dagen och kom inte hem förrän vid sju på kvällen. Shoppade lite smått, provade skor, blev kär i skor med för hög klack, promenerade runt halva stan; Haga, Linnéstaden, city, hamnen osv, fikade och fikade igen. Trevligt helt enkelt. Bakis har en rätt klämmig bild på vad vi roade oss med när vi kom hem, får se om hon lägger upp den på sin blogg! ;)
.
Utgången för lördagen var planerad till Ecxet, ligger på vasagatan typ 100 meter ifrån Nivå och tio meter ifrån Avenyn. Fanns ju typ 700 ställen att välja på, men efter rådfrågning av diverse personer så blev det Excet. Jag gillade dock inte stället. Var sjukt mycket folk där samt att hela stället var lite som lustiga huset på Gröna Lund. långa, trånga korridorer, randiga tapeter, branta trappor, kristallkronor i taket, speglar a la 1800-tal, u name it! Helt galet var det!
Fattar verkligen inte hur stället kan vara så populärt.. Men men, man ska ju testa sig fram, nu har jag varit på åtminstone fyra av Göteborgs alla nattklubbar. Nästa gång betar vi av två nya :)
.
Hm, igår söndag sov vi jättelänge och när vi väl vaknade till liv åkte vi återigen ner på stan, kikade lite mer på skor och köpte baguetter a la supergoda sen åkte vi hem och tittade på film. Mer spännande än så blir det inte!
.
Idag klev jag på bussen kl 12, klev av halv åtta, klev på en ny kvart i åtta och klev av hemma i Uppsala kvart i nio. Lång dag. Frågor på det?
.
.

Påväg till Götelaborg

Hej världen.
.
Sitter på en kökfull buss mot Götet och har redan tröttnat. Gissa hur långt jag har kommit?
.
.
Kungens Kurva. Så det är svinlångt kvar. Första stoppet är tydligen Lin/Lidköping, svinlångt dit också. Vad har jag egentligen gett mej in på??
.
I Stockholm klev på såna där "äkta stockholmare" typ poppare, lite alternativa som trodde dom ägde stället. Hhaha, låter kanske lite väl fördomsfullt men asså, ni skulle hört dom! Började fråga runt sådär snobbigt ifall nån kunde sätta sig brevid nån annan så att dom kunde få sitta brevid varann. Var ingen som nappade så då började dom snacka om att dom skulle ha party i mittgången eftersom dom delar dator eller nåt som dom har musik på.
.
Aja, svårt att få fram rätta känslan märker jag ^^
.
Har min mat och mitt godis på golvet, brevid elementet. Känns dumt faktiskt. Jag har massa choklad där...
.
Nee, nu orkar jag inte skriva mer för stunden, tror det blir en film nån timme, sen lär jag återkomma.
.
Tjenis.

torsdag

Det är riktigt svårt att packa smart måste jag erkänna! Jag vill ju liksom ha med mej massa kläder eftersom jag vet att jag alltid ångrar mej hundra gånger innan jag är nöjd. Men jag kan ju liksom inte ta med heela garderoben ner.. Underlaget för en tung rullväska är väl kanske inte det bästa heller.
.
Men men, färdkosten är fixad, hörlurar inköpta, datorladdare lagad.. och ja, det räcker väl? Väskan är snart packad och jag är snart duschad. Busstiderna är kollade och kontot på påfyllt.
.
Snart är jag alltså redo för en helg i Göteborg.
.
Bakis verkar glad över att jag kommer iaf och det hoppas jag verkligen, är ju fan inte gratis att åka ^^ Hade jag åkt tåg hade det dock gått på säkert en femhundring till.. Buss i 7 timmar och 40 minuter känns ju ytterst lockande... HELLYEAH!! not.
.
Istället för att sitta här o babbla så kanske det kan vara en idé att göra klart allt jag ska!
.
Förresten; ni som läser, va inloggade på msn imorrn under dagen (10-17) så att jag har nåt att göra på bussen ;) snela?
.
.

tisdag

Min dator funkar igen!! Hallelulja moment!
.
Pappa gick lös med eltejp på laddsladden så nu bör den fungera ett tag till. Snacka om tur, annars hade jag fått dra iväg till järfälla eller nånstans imorrn för att leta sladd.. en utgift mindre liksom.
.
På fredag drar jag ner till Göteborg förresten, apropå utgifter ;) hahah men det blir nog skoj tror jag. Resan ner blir nog mindre skoj men det får man väl ta antar jag..
.
Nu blire teve och jobbsökande!
.
tjing!

måndag

heej världen.

jag har haft riktigt klent med både inspiration och tid för skrivande nu ett tag. Förut har jag alltid känt att jag måste skriva hela tiden, men nu när jag inte gjort det på över en vecka så har den "tvången" försvunnit. Dumt att känna sig beroende av en blogg, men har man skrivit i över tre år så blir det så.

.... Fortfarande ingen inspiration... Åker till gymmet om en timme och kör abs och kondition, efter det blir det hem en sväng för att sen åka tillbaka till stan och gå på bio. Vi ska se Alice i underlandet i 3D men med mina synfel är det inte ett dugg säkert att jag kan se 3D-effekterna. Yeye, lär ju märkas.

Hm, nä. I give up. Min dator funkar inte förresten. laddaren verkar ha sagt sitt för datorn är helt urladdad och vill inte laddas eller starta. Vad göra?! Som jag skrev på fb, nån som har en laddare att låna ut så att jag får igång den igen och kan beställa en ny laddare över nätet? Fujitsu-siemens it is. HEEELP!!


  

Da Capo

Nya hoppbilder!
.
Katta har fotat och jag har trixat lite ;)
.
.
.
.
.
.
Hinderna ligger här på mellan 90cm och 105cm. Inte så högt men högre än ingenting :)

måndag

Jag lever efter ännu en helg :)
.
Fredagen spenderade jag på stan, det var ju skitfint väder så jag tog en promenad ner dit och gick runt i säkert två timmar sen gick jag hem igen. Lååångpromenad med andra ord.
.
I lördags skulle jag och Katta trampat spinningcykel men bussen ner till stan behagade inte komma i tid så vi missade tiden. Blev allmänt lullande i gymmet istället. Hade ingen inspiration till att träna ordentligt så jag trampade crosstrainer aslänge samt testade lite "nya" maskiner.
.
Puttrade hemåt till skogen efter gymmet, fick med mej katta som fick agera fotograf när jag red. Blev lite stressigt då det var tänkt att vi skulle åka till en förfest på kvällen men dit hann vi inte alls ^^
.
Gick ut på Etage och där var det precis som vanligt, men färre människor typ. Inte speciellt kul men det var skönt att komma ut bland folk åtminstone. Iofs ser jag rätt mycket folk om dagarna nu när jag tränar och sånt, till skillnad mot när jag ibland inte lämnade lägenheten på en hel helg ^^
.
Blev bjudna på mat och taxi hem vilket man tackar så mycket för! =) Gratis är sjukt gott! hahah
.
I söndags blev det sushi nere vid Sommarro, gott gott sen promenix till centralbadet för att plaska i vattnet. "stänk inte, det blir så blött då" var en kommentar som jag råkade klämma ur mej när vi simmade. Smart Jennie, smart.
.
Just i detta nu sitter jag hemma hos mamma och pappa och väntar på veterinären. Capo ska vaccineras så jag fick rycka ut. Åkte från Uppsala vid halv 11 typ och väntar nu på att distriktarn ringer... vilket säkert kan dröja..
.
Blir gymmet idag igen förresten. JAg börjar fundera på om man kan träna för mycket, visserligen tar jag inga tunga vikter, men ändå.. ^^ Abs-pass samt fys-pass tror jag att det blir. Jag kommer döö!!
.
Ne, nu ringer det här!

Fredag!

Hej världen! vädret ute är helt underbart!! Solen värmer min arm genom fönstret och himlen är nästan helt molnfri. Tyvärr vet jag inte om det är så varmt men det tänker jag ta reda på snart då jag ska bege mej ner på stan en sväng. Känner att jag behöver röra lite på mej så då är en halvtimmes promenad ner dit helt perfekt.
.
.
Tränade igår, blev ett abs-pass som var lite krångligt men som säkert blir lättare vart eftersom. Tog även ett varv bland maskinerna i gymmet. Och hör och häpna, har knappt nån träningsvärk idag. Iofs, det kanske är bra med träningsvärk?
.
.
Tanken var att vi skulle ha bakstuga idag men Katta fick rycka in på jobbet så nu står en påbörjad deg på bänken och väntar. Jag som aldrig har bakat matbröd förut vågar inte ta på mej att fullfölja så vi får helt enkelt vänta på att Katta kommer hem igen.
.
.
Nä, nu ska jag fixa till mej och pysa innan solen hinner försvinna!

torsdag

Det är lugnt och stilla här ute i skogen för tillfället. Vanligtvis röjer hundarna runt på ett eller annat sätt men nu ligger båda och snarkar som jag vet inte vad. Tessie ligger i soffan, på rygg med huvudet på armstödet och tassarna rätt upp i luften. Skulle mer än gärna ta kort på henne men om jag reser mej upp nu kommer jag väcka henne. :(
.
.
Alfons var för en stund sen på väg upp på köksbordet. Har har lagt till sej ovanan att ligga där och kika ut genom fönstret när ingen är hemma. Nu ligger han istället på hallmattan vid ytterdörren och snarkar han också. Dom blir helt galna om man sägar "ska vi gå ut?" eller "hoppa i snön?" så skulle jag säga det nu så skulle båda kasta sej upp och börja yla och greja. Tror jag väntar en stund.
.
.
Själv sitter jag i en fothölj och har gjort sen jag kom hem från stallet. Fick lov att skotta hela ingången till Capos hage för nån har tydligen tyckt att det var jättesmart att ploga upp all snö mot hans grindhål. Tog i lite för hårt med spaden på en isfläck så såklart gjorde jag illa handleden. Typiskt mej. men men.
.
.
Haha, Sprätt har tagit över Alfons plats på bordet ser jag nu; han ligger mitt på köksbordet och sover på duken.
Tur att det inte är så svårt att städa rent efter dom. Är ju annars rätt ofräscht med djur på köksbordet?!
.
.
FAN!! Nu skulle jag verkligen haft kameran.. ska försöka mej på att hämta mobilen.. MÅSTE TA KORT!!1

onsdag kväll

.
Det har var nåt nytt på bilddagboken. Kul att man är poppis. hahah. Är du nån av blåskallarna tro?

tisdag kväll

Jag har gett mej på att stalka en person. Det går inget bra. Riktigt dåligt faktiskt.
.
Jag kastar in handduken på denna.
.
.
Godnatt.

tisdag

Tjingeling världen. Jag känner att jag verkligen får connection med alla genom min kära blogg här alltså. haha.
.
Idag har jag gymmat. Gick inte riktigt som planerat men det fixade sej tillslut. Fick världens yrselanfall efter att jag värmt upp på crosstrainern så när jag gick och skulle snacka med T (instruktören) så fick jag typ sätta mej på en pall och sen sitta där en stund. Gick ner i badhuset och satte mej på golvet efter ännu en liten stund för att få det lite lugnt. Jävlar vad det snurrade! helt gaalet! Fick i alla fall en flaska vatten och en banan så efter det ordnade det upp sej.
.
Dumt om man ska blir helt bortsnurrad i huvudet efter 5 minuters rörelse. Nästa gång ska jag hinka en liter vatten innan och typ lika mycket under tiden. Man vill ju inte skämma ut sej mer än nödvändigt genom att tuppa av liksom.
.
Ökade på vikterna med 5-10kg också så nu kommer jag bli biff ännu snabbare ;) heheh
.
Annars så har jag hängt i stallet, skottat fram min bil och ätit ostbågar idag. Händer nog inte så mycket mer av intresse idag.

måndag

Heej världen.
Det är storm utanför mitt fönster, nästan så att man känner huset gunga i vinden. Har ännu inte tagit mej upp ur sängen, finns ingen anledning till det heller. Visst, min mage kurrar och visst, jag har lite disk i köket att ta hand om men det är det enda. Vad ska jag göra resten av dagen?
.
Så alltså, jag har inte bråttom upp ur sängen.
.
Helgen var lugn och fin. Ingen stress här inte. Åkte ut till skogen i lördags, red barbacka på Capo men fick ont i ryggen så vi skrittade bara runt och övade på skänkelvikningar och bakdelsvändningar. Kvällen ägnade jag framför datorn, melodifestivalen var ju så grymt dålig så jag hängde runt på den där chattsidan igen. Många skummisar kan jag lova men det sket jag i, roligt att snacka engelska ju!
.
I söndags kollade jag på avsnitt 7-10 av Glamourama. I brist på annat. Mitt internet har tydligen gått på reducerad fart i en vecka så jag har inte kunnat kolla på youtube-klipp och alltså inte heller alla Glamourama avsnitt. hehe, som sagt i brist på annat.
.
Drog iväg på årsmöte med KaRF framåt kvällningen. Inte så spännande, bortsett från smörgåstårtan som det bjöds på. Snodde med mej en asstor bit hem också så det blir dagens lunch idag :) Me likey.
.
.
Blir spännade förresten med nya stället som byggs, nytt ridhus, stor gräsbana, stor grusbana med bank och vattengrav samt nytt stall såklart!

RSS 2.0