Mitt sanna jag

Det sägs att en bild säger mer än tusen ord.
Personligen tycker jag att jag är grymt snygg på bilden, jag förstår att killarna faller som furor när dom ser mig. Hellyeah.

olycka

Imorse skedde en dödolycka i Skärfälten; samma ställe som jag krockade på för nästan exakt ett år sen. Lite läskigt om jag får säga det själv. Visserligen skedde inte olyckorna likadant, men ändå, samma ställe och nästan samma dag bara ett år senare.

Kommer ihåg min olycksdag som om det var igår. Kan fortfarande få upp bilder i huvudet av sekunderna precis innan smällen och jag blir alltid lika illa till mods. Ingen skadade sej ju då så jag kunde åka hem med en halvtrasig bil och känna chocken krypa på mer och mer under dagen. På kvällen hade mamma och pappa gäster, det sista av julmaten skulle ätas upp. Jag kunde knappt äta, frös och var tom i huvudet. Åkte till A på kvällen, sent vare men jag behövde komma bort. Han var snäll mot mig, till skillnad mot alla andra. Reta mej för att jag pajjat bilen var tydligen jävligt kul. Det tyckte inte jag.

Ett år sen. Tiden går fort.

http://www2.unt.se/pages/1,1826,MC=77-AV_ID=998332,00.html?from=puff


söndag

hej mina små geleråttor.

För tillfället befinner jag mig hos la familia. Ostkaka står på schemat. Tydligen har jag twitter också, hur kan jag hitta mig själv? Vet inte vad jag "heter" där.

Imorgon är det jobb som gäller, måndag, tisdag och onsdag. På onsdag ska jag tömma mitt kontor på alla mina saker också. Ta hem mina tofflor och min mugg. Slänga alla papper som jag samlat på mej samt bjuda på smörgåstårta. Jag kommer vara saknad, det känns bra i alla fall.

Funderar på a-kassan också. Vad baseras utbetalningarna på om man gått på timme? 80 % av inkomsten ska man ju få, men en timlön gör ju saken lite knepigare.

Nån som vet? SKRIIIV!!

Ostkaka vare ja!

Tjing.


Juldagen

God jul!


Hade en trevlig julafton med släkten igår. Tyvärr hade jag huvudvärk som vägrade gå över så jag var inte riktigt på topp :/


Fick en massa fina julklappar; Kosta Bodaglas, tofflor, drinkbok, kudde, handdukar, pengar och lite annat smått och gott.


Julbordet var yummi och sillsalladen a la Bakis gjorde succé :)


Nu ska jag kika på lite filmer innan det blir middag med la familia och sen utgång @ uptown.


Dan före dopparedan

Hello folket.


Det har varit lite bråda dagar på sistone; lönen var tvungen att ramla in på kontot innan jag kunde ge mig på att handla julklappar... Igår körde jag och Jonna första racet, hittade det mesta på stan som tur var så idag blev det Gränby och letande efter klappar till kusinerna. Allt blev i alla fall klart i någorlunda vettig tid så framåt 17-tiden idag var jag på plats hos familjen i skogen.


Bytte juleklapps med Bakis och Katta innan vi splittade på oss, jag fick ett nytt smycke till naveln samt ett "nagelfixar set" som nog kan vara bra för mina stackars naglar och fingrar. Taack så mycket :)


Bakis gjorde konstiga ljud när hon öppnade sina klappar men jag tror att det var bra ljud, förhoppningsvis ;)


Nu ikväll har släkten varit här, vi har ätit Jansson och skinkmackor och sånt. Och spelat bingolotto såklart. Är det tradition så är det. Borde väl kanske slagit alla julklappar också men det får bli imorrn.


Återkommer kanske imorrn kväll efter allt firande så tills dess, God Jul på er mina små läsare! :)

Rodolfo och jag säger godmorgon

...en morgon för längesen visserligen...

yes I can

Utnämner härmed mig själv till professionell stalker.





julbordet

Har ju inte skrivit om julbordet med jobbet ju! Hehe, det var skoj.
Satt kvar på jobbet en timme övertid innan det var dags att göra sej vacker. Eller ja, byta glasögon mot linser och gympadojjor mot klackar ungefär. Fick skjuts med några från jobbet ner på stan där vi skulle "förfesta" på Å. Såklart var jag ensam tjej men jag måste erkänna att gubbarna är himla schyssta ändå. Man kan ju tänka sig att det ska va mycket "killsnack" och snack om massa ointressanta saker men jag hade skoj. Många frågade mig om varför jag ska sluta och vad jag kommer göra istället. Dom frågorna går ju inte att svara på, men jag redogjorde så gott jag kunde om rådande situation.


hehe, det ramlade in en jättesöt kille där på Å också.. ;P Och jag, stalker som jag är failade med att ta reda på vem det var! Typiskt liksom.. Jobbar på samma firma som mig i alla fall.. ;)
Slirade ut från Å för att gå till stället där julbordet var. Hade inte riktigt dom bästa skorna för snö så jag fick lifta på två av snubbarna dit, dom krokade i varsin arm och sen gick dom. Jag stod rakt upp och ner och åkte efter typ :)
Julbordet var gott, massa lax och sill som jag kunde pressa i mig. Blev dock förvånad då jag inte alls fick i mej särskilt mycket, blev illamående så jag la ner ätandet rätt snabbt. Det fick bli vin och försök till att dricka snaps istället. Gick ju som det gick; vintertorra läppar gillar inte stark sprit. Det svider.
Som jag nämnde så ramlade ju en söt kille in tidigare på Å, resten kom efter. Jävlar i tomteland! Kände igen ett par stycken av "dom yngre" men dom flesta var okända ansikten. Kan ju säga som så att ögongodis hade jag gott om. Om killarna hade det kan jag tyvärr inte svara på. A som var den andra "tjejen" (50+) frågade mig när vi skulle ta mat om jag tyckte det var några snygga killar där. Hon som är nåågra år äldre än mig har ju inte riktigt samma syn på det hela som mig. Vi kom dock överrens om en kille som fick tumme upp. Hehe, kul för honom att veta att en 50+are tycker att han är snygg.
Hehe, han den där söta var rätt rolig förresten. Eller ja; när vi gick från Å gick han inte därifrån förrän jag gick (och jag gick bland dom sista), sen segade han sig där när jag jag liftade på snön, så att han gick typ vid mig hela vägen. På middan satt han precis bakom mig och vid "minglet" efter mitt emot. Sen gick han faktiskt o satte sig i soffan brevid mej?! Om dt var för att jag hade godisskålen eller inte visste man inte... =P heheh, jag kan åtminstone inbilla mig själv att han tyckte jag såg bra ut! ^^
I alla fall, det var en trevlig kväll. Kommer faktiskt sakna alla lite för dom är grymt roliga att umgås med vid såna här tillfällen. Jag lovade att jag skulle komma och hälsa på nån dag samt våldgästa bowlingen i vår och det kan ju inte vara nån omöjlighet, den ska spelas i Skövde och Skövde är ju en trevlig stad, eller hur Bakis? ;)
That's about it, på ett ungefär.. ;)

lördag

Hej världen.
Idag åkte jag och köpte två pulkor till mig och Katta sen intog vi en pulkabacke som höll på att ta död på mig. Men roligt vare, försökte komma på när jag åkte pulka sist men jag har ingen aning så det måste varit flera år sen.. Fick en riktigt bra styrteknik på slutet i alla fall, så att jag slapp åka åt helvete och flyga över gupp och grejer.. =P
Drack glögg och tuggade på lussebullar också =) myspys!
Nu sitter jag hemma i lägenheten och funderar på om det ska bli sushi eller inte. Katta är inte hemma så jag orkar inte laga nån mat. Kanske skulle gå o lägga sig bara?!

torsdag

hej världen.
jag mår inte riktigt hundra procentigt men de kan man nog förstå av föregående inlägg.


Idag var jag hos läkaren och självklart fick alla äldre i väntrummet pensionärer till läkare medans jag antagligen fick den yngsta, (kille såklart) på hela bygget. Grattis Jennie. Men det gick bra, han var himla haj på läget kändes det som. Får se sen om han är lika haj sen på att följa upp också..


Imorrn är det julbord med jobbet, fick övertala Anna idag om att följa med då hon kom och sa att hon inte tänkte gå. Jag kan ju liksom inte gå själv som ensam tjej med 50 pers av manlig karaktär. Jag sa att hon kunde få slippa nästa år för då jobbar jag ju ändå inte där så..


Nä, huvudvärken is killing me. Fick "medicin" utskriven men den verkar inte va så mycket för världen. Redan tagit två stycken idag och jag får ta max tre per dag. Men men, dom kanske behöver lite tid på sej.


Sova vare. Gonatt mina små.



where is the light?

Dålig jävla dag idag. Vill bara släcka lampan, gå och lägga mig och sova tills alla problem är lösta.


"Det löser sig", javisst, men det är en jävla plåga på vägen dit. Att vara nära till gråt typ hundra gånger på en dag är inte rätt väg att gå.


Om nån skulle få för sej att komma med tröstande ord så hjälper inte det heller, det är bara ord. Hjälp mig konkret om det hjälpas och supportas. Ge mig ett jobb till att börja med. Kan du inte det så håll tyst. Jag vet att det löser sej och att det blir bra. Att jag inte är ensam om problemet och så vidare.


Och allt handlar inte bara om jobbet. Verkligen inte. Finns mycket som spelar in till varför det är som det är. Önskar att världen var lite lättare att leva i.






Jennie kan

Ringde farbror doktorn idag. Eloge till mej va?





helgen

Goddays.
Har inte haft varken tid eller lust att skriva nåt i helgen.
I fredags hade Katta kalas, vi var några stycken här som käkade mat och chillade. Åkte ner på stan efter Idol och satte oss på Pipes en stund. Bakis kastade in handduken vid 00 så då vandrade jag och Katta vidare. Plock var knökat med svartklädda människor i kostym så där kände vi oss lite malplacerade måste jag erkänna. Blev Gillet istället där dom röda plastgardinerna var borttagna. Såg rätt tråkigt ut utan dom faktiskt.
Lördagen skulle ha börjat tidigt men jag lyckades med att somna om hundra gånger så framåt 12 pallrade jag mig iaf upp. Såg ut som en krigszon i "vardagsrummet" och ännu värre i köket så jag städade bort det värsta innan jag begav mig hemåt skogen. Pappa fyllde år så vi kalasade honom på kvällen. Morbror med hela familjen kom så jag fick träffa min nya lilla kusin Linnea :) Sötaste! Även Leo fick jag träffa som jag inte sett på år och dar, det var skoj, vi gick på kattjakt och skålade i cola.
Söndagen, eller ja, idag vaknade jag i alldeles lagom tid för att se Idolreprisen. Rätt person vann men Calle är grym han också :) Åkte ner på stan för att gå på klappjakt och det gick ju som det gick. Kom hem med enbart grejer till mig själv.. oops... ;) Smygkikade på Katta när hon jobbade också. heheh ;)
Fick ett helt oplanerat ryck på bussen hem så jag hoppade av i Sommarro och köpte med mej sushi hem. Det var gooott! :)

torsdag

Hello världen.


Har ingenting av värde att skriva här.

Visserligen inte nåt ovärt heller så jag kan lika gärna signa ut.


Tjing.



ooorka ;)

Varför ska folk envisas med att fylla år så nära jul?


Katta; kan du förklara det?! ;P


måndagsfilosofi

Jävlar vad det tog emot att gå upp imorse. Hade huvudvärken från helvetet igår som varken spanienpiller eller "huvudkliare" bet på. Låg faktist på spikmattan också, ryggen är ju helt okej med det men sen att vända på steken var inte lika trevligt. Revbenen petar ju ut när man ligger ner och jävlar vad ont det gör, det liksom ilar i hela skelettet. Not nice.

I alla fall, jag kom upp imorse, och det är min plan för resten av veckan också; att komma upp och åka till jobbet. Håller den inte så får ni, kära läsare äran att slå mig hårt i huvudet. Vara verbal hjälper inte, jag stänger av, så hit me hard helt enkelt. Årsbokslut och grejer närmar sig och om prognoserna ska hålla så måste jag egentligen jobba över x antal timmar varje dag. Men hur död skulle inte jag vara då?! Äh, bara att komma upp i heltid vore ju att föredra.

Hisskompis imorse. Jag trodde jag och tidningsgubben var dom enda som var vakna i huset, men så var icke fallet. Kostymklädd kille i min ålder med dyr bil och en trasig adventsljusstake. Hur gör man för att lyckas? Jag vill också bli en sån där som måste ha snygga kläder på jobbet. Och ha en dyr bil. Adventsstaken kan jag dock skippa.

Nån som har nåt roligt jobb över till mig? Eller ett tips åtminstone?
Och finns det inga roliga jobbtips; nåt roligt tips på vad man kan börja plugga i höst? Tänker fortfarande inte läsa upp Ma C så ekonomi och sånt går bort, tyvärr. Det är väl visserligen en såndär utbildning som kan göra att man får ha snygga kläder och en dyr bil, men matte och jag går inte ihop.. :( 
Hm. dåligt.

lördag

Hej världen.

Sitter hemma hos päronen och väntar på att tiden ska gå. Jag hatar att köra bil i mörkret och få möte så jag tänkte vänta tills ganska sent så att det inte är så mycket trafik. Låter lite skumt kanske men..

Tjaa. Är lite för trött för att orka engagera mej i nåt avancerat inlägg här. Åker nog hem och sover nu. Imorrn MÅSTE jag städa. Slå mig om jag skiter i det då också.

Gnatt.

Fredagsfest i repan

Gick inte enligt planerna på lunchen idag, men jag fick en redig promenad i alla fall.

Drag i wasabin var det också.



torsdag

Tjingtjong ballong.

Brände tungan på lunchen idag med. Hände väl senast förra veckan tror jag. Men är man klantig så är man.

Jag sitter för närvarande och klurar på min helg. Det händer allt som oftast att jag istället för att skriva om det som varit skriver om det som komma skall. Lite bakvänt egentligen men borde man inte se framåt hellre än bakåt?
Jaja, skitsamma, försökt formulera den där meningen på ett bra sätt utan vettigt resultat. Shit the same.

Jo, helgen var det. Har lite för mycket uppbokat på samma gång och lite för mycket dötid men ingenting går att flytta på. Vad göra? Lördagskvällen är döötid medan dagen är full, söndagen är egentligen också full och fredagen likaså. Är den där lördagen som skulle behöva friseras litegrann. Men men, får la se vad som händer.

Mamma dampade på mig igår i och med att jag bad om hjälp med Capo på lördag. Hon klagar på att jag bara har honom tre dagar i veckan och att jag borde sälja honom nu eftersom jag ber henne om hjälp en dag. ?!? Men ja, det är onödigt att diskutera. Han säljs inte och så är det bara. Lite förståelse skulle inte sitta fel bara.

Jobbet kallar. Har mycket att göra och har fått en massa extra uppgifter utöver så jag vet inte riktigt vad jag ska prioritera.

Over n out.


looki looki

Fann B&J i frysen ;) den är inte min men man kan slicka lite på den ändå ;)

December

Man tager vad man haver som det så fint heter.
Rotade fram en ful gammal julstjärna sist jag var hemma hos la familia. Idag fick jag upp den i fönstret. Finally. Det var nån som inte gillade eluttag som installerade såna i vår lägenhet, vi har nämligen brist på såna. Finns inga på normala ställen såsom brevid dörrar, under fönster osv. så jag har hållit på att skarva med skarvsladdar, flyttat vår micro ner på golvet pga det och dampat på dörrar som är i vägen.
Men nu hänger stjänan där. Vilken stämning! Hallelulja!

RSS 2.0