Sista april

"Uppsala är värst", stod det i Aftonbladet för någon dag sen.

Kan nog stämma, men ja vet inte ja, har ju bara varit i Uppsala på sista april så. Är idag egentligen redan en timme sen in till stan, men de känns inte som om forsränningen är prio 1 idag. Får bli stan i eftermiddag istället, sitta och socialisera sej i stadsparken för att sedan ta sej in på nån krog.

Dra runt på stan känns alldeles för B faktiskt. Kallt dessutom. Förra året satt jag ock Katta i en busskur typ 2 timmar och frös. Hon var för liten för krogen då tyvärr..

Men om Uppsala är värst, varför?
Alla studenter?
Alla som kommer från småställena utanför stan?
Lätt för fjortisar att kirra dricka?

Prinsessa.

Klart man har prinsesskrona på sig när man fyller hela 19 bast

image20

happy birthday to me =)

idag blir jag gammal =)

Lördag

Idag är jag på bra humör! Lite ovanligt kanske med tanke på omständigheterna, alla sjukdomar och shit. Åkte och handlade me mamma idag. Skulle ha mat och lite sånt till ikväll när nåra kompisar kommer över.

Va inne på nåra klädaffärer också, Go West, Highlight och Lindex och jag hittade sjukt mycket snygga kläder som jag självklart inte hade råd med.. =/ hoppas mamma o pappa köper presentkort till mej så ja kan köpa allt snyggt jag hittade :) hoppas hoppas hoppas ^^

Jag har kommit på vad jag kan äta nu också, naturdiet dricka, det är ju måltidsersättning och det blir man jättemätt på. Kanske inte såg så bra ut när jag gick runt på ICA med två såna där naturdiet, gått ner typ maaassa i vikt så de kanske såg ut lite som "ätstörningsvarning".. men folk får tro vad dom vill.

Fortfarande på bra humör, men tungan gör rätt ont faktiskt. Nu är den svullen som satan och så gör det ont när ja pratar..=/ men finns inte så mkt att göra åt det. Mamma retar mej hela tiden också förresten. Köper massa mat och godis som hon vet att ja inte kan äta bara för att hon tycker piercingen va en riktigt dum idé.

om en timme kommer el polers så nu ska jag städa lite. 

hihi

min kära mamma blev såå glad över min piercing!

ja sa typ om hon o pappa var redo för dagens eller årets surprice o de va de ju såklart, sen typ halvskriker mamma "NÄE, VA HAR DU GJORT??" o pappa bara frågade "Gjorde de ont?"

mamma blev lite arg men vafan, nu bara garvar hon åt mej o hoppas att ja ska få en infektion på grund av min hals. men de tänker ja inte alls de, ja ska överkonsumera koksaltvatten o inte äta normal mat, så hon ska inte få sin vilja igenom :P

Jag är dessutom hungrig som jag vet inte vad, de enda ja ätit idag är tårta, en halv skagenbaguette och sen typ fem teskedar yogurt. o just ja, en mugg me is också, men de va inte så mättande.


ignorera att ja ser både galen och skelögd ut ^^

ajj ^^

I've got a hole in the tounge =)

de gjorde nästan ont, men va inte så farligt egentligen. Fett nervös man var innan bara..! shiit ^^

nu vet mina syskon iaf att piercingen sitter i tungan men inte mamma o pappa, läskigt värre =)

bilder kommer senare idag tror ja!

tumme upp till mej

yes, nu har ja blitt sjuk igen. Halsen är halvigenkorkad o gör förbannat ont.. =S hann knappt bli frisk innan ja nu blev sjuk igen. Bara febern håller sej borta så lär de nog ordna sej.

imorrn is D-day =) min tunga kommer dö.. =P o ja får smita från praktiken redan klockan 12 =) snäll chef. Undar skarpt va alla kommer säga sen, har ju bara skvallrat för mina kompisar. Stackars mammsen o pappsen ^^ Chock kanske?

Nu måste ja sova tror ja. det är dumt, faktisk, att ligga vaken typ tre timmar efter att man gick o la sej bara för att huvudet går på full speed. tänker, planerar, funderar o massa.. de borde ju finnas bättre tillfällen för sånt tkr ja allt.

pösso krams xD

elo..

en ynka liten läsare idag. hoppas de ökar..

Hade hoppträning idag, va rätt längesen eftersom ja har varit sjuk. Fy satan va dåligt det gick! Eller Capo hoppade superbra och allt, men ja däremot...! Hängde inte med i sprången för fem öre, röck honom i munnen och typ missade hinder.. =S

måste ha tappat alla benmuskler ja samlat på mej under alla år på grund av en jädra halsfluss, nu måste ja träna benen som satan ju.. =/ jobbigt de..

Ahh, i övermorgon ska ja pierca mej =D asså alla säger olika, mina kompisar säger att de knappt gör ont, medans andra säger att de gör skitont.. vem ska ja lita på?

näe, nu måste ja äta!

Rowsa

oooh, så rosa o fint allt blev.

Jag vill ändra teckensnitt, how to?

okej, de e inte svårt, men ja lyckas bara inte.

ashole

fick fetaste utskällningen idag. ojojoj, ni anar inte..!

ja vet inte hur mkt ja ska berätta men, vi hade tydligen ridit på en vall och trampat sönder den plus att vi hade trampat sönder heela skogen.

Asså, ja ser inte problemet.

Vi red längs kanten på en vall, i de höga gräset på sidan liksom. Skogen har dom skövlat ner så allt som återstår är fällda träd och meterdjup gegga efter alla traktorer som kört där.

Yeah right att vi är skyldiga till de där.

Nu ska vi undvika dom som klagade, ska inte ens rida åt det hållet som de rör sej om. de lät tydligen också "Fan ta alla från ****stallet osv.."

ÅHH, ja blir så trött på folk. Förresten hade han spionerat på oss, kört efter med bilen bara för att kolla var vi red nånstans.

Ashole.

studenten

  895 kr

  599 kr

  595 kr

 398 kr

Alla klänningar kommer från nelly.se
vilken är snyggast?

söndag.. tror ja..?

Är helt dagvild nuförtiden. Att vara sjuk i två veckor har gjort man inte brytt sej om vilken dag det är och nu är ja helsnurrig..!

den här helgen har varit jättetråkig. igår satt jag halva dagen och stirrade ut genom ett fönster lite varvat med att läsa The burning girl, på engelska såklart. Av andra halvan av dagen tillbringades två timmar i stallet, nåra timmar framför datorn med att göra massa sjuka tester (manlighetstest, nördtest och IQ test) och spela Super Mario sen äta middag, blev typ hot dogs för min del med ugnsstekt potatis och beasås och därefter glo på teve och sitta lite mer framför datorn.

helt värdelös dag. jag hade kunnat göra min engelska som borde vara klar snart. har fortfarande mina två units kvar att göra innan skolan börjar igen. Kom på att vi hade nån uppgift i estetisk verksamhet också, men de vet ja inte om de bara var att plugga på eller om jag skulle göra uppgifter också. hoppas att det bara var att plugga på..! sen hade jag kunnat göra klart mediekommunikation som skulle in v. 9 men de gjorde jag inte heller.

Kommer lämna allt till nästa helg men ofta jag kommer göra nåt då.. Den helgen är den mest uppbokade på hela året tror jag! Eller tja, hela veckan från och me torsdag är helt galen!

Torsdag: Smita tidigt från prakitken, pierca tungan =)

Fredag:
Sista praktikdagen, utgång (om min tunga mår bra ^^)

lördag:
hämta Malin i uppsala, sen handla och sen middag me kompisarna

söndag
: Fyller 19 =)


måndag:
sista april, vilket innebär u-sala hela dagen tror ja. Ols fyller år också

tisdag:
bakis? nee.. plugga kanske de blir då

onsdag
: ledigt, då kan ja nog också plugga lite

tordag
: skolan börjar igen

fredag
: skola, utgång?

Vad det gäller de där testerna jag gjorde så blev resultaten riktigt bra ^^ manlighetstestet låg på -3, nördtestet sa att jag var cool, verkligen inte nörd nånstans, IQ testet sa att jag var över det normala, dvs hade bättre resultat än 84 % av de som gjort testet, sen gjorde jag ett körkortstest också som jag också klarade, 2 fel.

Snacka om tråk..!

Idag kommer också bli tråk. Jag har fått ont i halsen igen =S ja förstår inte varför, men så är de.. Tänker inte dissa morgonrock och pyjamas förrän jag ska till stallet, vilket är vid fem i eftermiddag ungefär.

Dressyrträning med Lurk 18.50 ikväll är det också. Jag har ridit nu två dagar på två veckor, förstå hur ont jag kommer få och vilken träningsverk :S hualigen.. Sen e Capo knäpp också så det kommer gå skit.

Nu är jag hungrig som en gnu.. Faktiskt så handlade vi i fredags så har jag tur finns det nåt annat än fiskpinnar att äta =P

Krami

snäll mamma!

Mamma bjöd mej på lunch på restaurang idag =) Mäkta förvånande! 

Åt kinabuffé på ett ställe i Enköping, läskigt gott var de och första riktiga maten den här veckan också!

dumt

igår kväll snöade det. Snö liksom, jag förstår inte poängen med det. Det är ju för sjutton april, den allra bästa månaden och då ska det inte snöa.

Jag drog mej för att gå upp imorse, vågade inte titta ut genom fönstret ifall det var massa snö..

men det var inte vitt och äckligt nånstans! =) Weei, vilken lycka!

Idag är jag förresten hemma, hade lovat mej själv att åka till praktiken idag men jsälvklart vaknade jag med fetaste huvudvärken. Skit. Nu har jag bara en praktik vecka kvar, sen börjar skolan igen.. jag längtar.. inte.

mat?

Gud så trevligt, vi har ingen mat hemma. Inget som går att äta i alla fall.

Capo Lurk 5 år

Tänk att det var fem år sen jag låg och vakade i stallet om nätterna, hade en säng och en teve och video i sadelkammaren så där låg man och tittade på film medan man samtidigt zappade över till övervakningskameran som vi hade in till boxen där Capo skulle födas.

Den natten han föddes var det dock inte jag som vakade, utan det var mamma så hon ringde vid 12 på natten ungefär och sa att han föddes. åkte ner fort som sjutton och hann se på teven precis när han landar i halmen. Sen var man i stallet några timmar så man såg att altt gick bra. Han staplade runt i boxen, ramlade in i vattenhinken, gjorde halvt kullerbyttor o höll på. Men guud så söt han var!

Nu är han alltså hela 5 år och min lilla tävlingspålle =) Tänk vad tiden går fort!

uppsala =)

Idag kom en rörmokare till mej. Han lagade pannan så nu är det inte vatten i hela tvättstugan längre. Duktig rörmokare.

Sen åkte jag till Uppsala för att vara moraliskt stöd till Katta som skulle pierca sej. Fördrev dock en timme ensam först med att äta macka och kolla lite på kläder och skor. Massa folk man inte känner men kände igen på stan. Typ krogfolk och skolfolk. Yeay, va skoj.. inte..

Katta kom sen i alla fall och då fördrev jag tiden med henne ungefär en timme med att kolla på kläder och smink. Olsson kom också sen när vi stod inne på H&M och testade myggögon =) Man ser ju helt galen ut i dessa solbrillor asså ^^ tur att jag redan har ett par som jag är kär i. Behöver inga nya för i år.

Drog oss ner till Darkwell tillsist i alla fall. Katta va lite nervis, men märkte inte ens när hon fick nålen i magen =) Väl klara med Katta var de min tur. Boka tid eller inte? Vågar jag?

Blev tillsut maxat övertalad och manipulerad av Olsson så jag bokade en tid. På torsdag, den 26e smäller de. Då ska Olsson och Katta hålla mej i handen!

smalchock

snacka förvånad ja blev idag när ja tog på mej ett par jeans ja inte haft på mej sen innan ja blev sjuk..

de va fett förstora!

ja måste ju gått ner skitmycke i vikt ju..!

okej, de kanske inte e nåt att jubla över men ändå.. såg lite dumt ut me alldeles förstora byxor =P

är rätt säker på att dom där förlorade kilona kommer tebaka snart nu när ja kan äta mat igen.. =/


Minnen

     

 
 
  

hittade bilder från en kväll i somras, förstå hur kul vi hade!

öhm, jaa..?

Det är litesmå trist att sitta hemma hela dagarna med bara Tuss som sällskap. Det enda hon gör är att ligga och sova under nån säng, under min stol eller i fothöljen i vardagsrummet. Inte mycket till sällskap.

Idag åt jag den nyttigaste frukosten ever. Korka upp en burk fanta och tugga i mej en halv 200g. chokladkaka och på det en kåvepenin mot halsen. Jag känner riktigt hur alla fiberer och proteiner (läs fett och socker) lagras så fint i kroppen.

usch.

Idag är det inte så varmt ute. Jag vet inte om jag orkar dissa min heta pyjamas´idag för att klä på mej typ jeans och stuff. Har varit bra de senaste dagarna när man kunnat springa runt barfota och med kjol och tights och sånt. Inte så avancerat som jeans.

Jag tror jag håller mej till pyjamas.

Personlighetstest

Advanced Global Personality Test Results

Extraversion||||||||||||50%
Stability||||||||||||46%
Orderliness||||||||||||||||70%
Accommodation||||||||||||43%
Interdependence||||||||||||||56%
Intellectual||||||||||||50%
Mystical||||||||||36%
Artistic||||||||||36%
Religious||||||23%
Hedonism||||||||||||||56%
Materialism||||||||||||||||||||90%
Narcissism||||||||||||50%
Adventurousness||||||||||36%
Work ethic||||||||||||43%
Self absorbed||||||||||||||56%
Conflict seeking||||16%
Need to dominate||||||||||36%
Romantic||||||||||||50%
Avoidant||||||||||||||||70%
Anti-authority||||||||||||43%
Wealth||||||30%
Dependency||||||||||||||||63%
Change averse||||||||||||50%
Cautiousness||||||||||||||||63%
Individuality||||||||||||50%
Sexuality||||||||||36%
Peter pan complex||||||||||||||||||76%
Physical security||||||||||||||||||||90%
Physical fitness||||||||||||||||64%
Histrionic||||||||||||43%
Paranoia||||||||||||||56%
Vanity||||||||||||||56%
Hypersensitivity||||||||||||||56%
Female cliche||||||||||||||||||76%

Stability results were medium which suggests you are moderately relaxed, calm, secure, and optimistic.

Orderliness results were high which suggests you are overly organized, reliable, neat, and hard working at the expense too often of flexibility, efficiency, spontaneity, and fun.

Extraversion results were medium which suggests you are moderately talkative, outgoing, sociable and interacting.



trait snapshot:
clean, organized, dislikes chaos, semi neat freak, perfectionist, traditional, realist, fits in most places, enjoys managing others, risk averse, good at saving money, prudent, respects authority, high self control, hard working, does not like to stand out, follows the rules, finisher, resilient, takes precautions, cautious, honest, unfamiliar with the dark side of life, practical, dutiful

Stämmer rätt bra på mej ju =) tror ja..!

fiskpinne

den ultimata kosten för en sjukling som mej är fiskpinnar =)

levt på de i tre dagar nu =P

kommer alltid att hitta problemen

hur ska ja kunna skriva en artikel eller liknande om boken som jag själv skrivit? blir ju inte objektivt för fem öre... de går ju inte..

sommar =)

idag var det sommar utanför fönstret när jag vaknade. Solen sken rakt igenom både persienner och filtar framför fönsterna och gav mej en sån mysig huvudvärk. Klockan var kanske åtta så jag var på väg upp, men av nån underlig anledning somnade jag igen. Aldrig hänt förut tror jag!
gick väl upp sen vid halv tio kanske och åt frukost för första gången på säkert två veckor och sen intog jag soffan. jag kan verkligen inte stå upp länge alls utan att typ svimma.. lite jobbigt.

när man legat och degat i soffan ett tag blev det datorn ett tag, leta jobb och sånt men självklart finns det inget. Sen vid typ två började man ropa på mej, jag skulle komma ut i solen för det var såå varmt och skönt på baksidan. Så visst, jag gick ut och möttes av att grannarna satt där och fikade med mamma och pappa. Låter inte så farligt, vi har snälla grannar, men grejen var den att jag vandrade ut med morgonrock och pyjamas i tron om att de inte va någon där. kunde blitt pinsamt så det är väl tur att vi är släkt :P

sen efter en stund ute i solen och en halv äppelkringel grej kommer de ännu mer folk, den här gången är de morbror nummer två och en annan snubbe som vi känner. och där sitter ja i morgonrock..! dom får skylla sej själva, inte mitt fel att jag är sjuk.

men varmt var det i alla fall, de kan jag lova. hade 20 grader på framsidan av huset och där är det ingen sol, så det måste ha varit sketavarmt där jag satt på baksidan och bländade allmänheten.

sen har det inte hänt så mycket mer idag. eller tja, grillade för första gången i år och nu är huset fullt av folk igen. Fasligt vad socialt det ska vara då!


utan mej..

utan mej händer allt skoj, igår till exempel gjorde man Seven osäkert utan mej.. =/ de känns inge bra.. men va ska man göra liksom, är man sjuk så är man.

ikväll ska jag ringa och avanmäla mej till tävlingen.. :( nästa tävling som man kanske kan åka på är den 27 maj i enköping så jag får väl hålla tummarna på den istället.

Kom precis på att jag inte ätit något sen middagen igår vilket är väldigt länge sen, så ja ska se om de finns nåt som är snällt för halsen.. Sondmatning vore kanske någe ;P

kram

finally

då har man fått veta att man har halsfluss då.. =/ anade det rätt rejält så blev inte förvånad när läkaren (sjuksköterskan) bekräftade mitt lilla halsproblem. Nu blir de penicillin i massa dagar och sen ska ja akta mej för mamma så hon inte smittar ner mej med sina dagisbaciller igen :P

Dock har ju som sagt mitt lov gått helt åt helvete nu.. Men ska fan kämpa för tävlingen på söndag. Bara halsen blir bra så ja kan äta så kommer ja ju orka rida, är bara en klass så de kommer inte ta så lång tid. Ja kommer bli sååå arg om vi inte åker..

nu kommer nog pappa hem snart. han kommer bli arg på mej för att ja inte har vikt tvätten. kan ja skylla på att ja typ svimmar när ja står upp för länge? typ blodtrycksfall så allt snurrar? De stämmer, så ja vågar inte försöka, tänk om ja ramlar o slår huvet i tvättmaskinen? :S

påsken till ända

och jaga har varit utanför huset en kortis i lördags då ja tvingade mej själv att följa med på påsklunch buffén på Friibergh. De va aningens tungt att sitta där kan ja lova, med feber och allt. Hällde i mig fanta och vatten som jag vet inte vad, gott var det iaf. kanske för att jag legat hela natten och tänkt på apelsinjuice och fanta :)

Maten där var helt sjukt god men jag orkade inte äta så mycket dock.. Var sjuk i julas också, de e nåt med högtider och sjukdomar alltså..

nu har ja legat i sängen i fem dagar och varvat det lite med soffan.. knappt ätit nåt och halvt dör när jag ska svälja..

men ja ska inte klga, vem vill höra på sånt?
mamma satte precis igång en film så jag ska gå och sällskapa med henne

sådär ja

då har man legat däckad i mer än ett dygn.. inte alltför trevligt.. också har man hunnit med att vara på sjukan för att ta massa prover.. =S va tydligen inge fel på min rygg iallafall, däremot huvudet. de ska amputeras..

inte ätit på sen igår vid lunch heller så en cola satt bra när ja va klar hos läkaren och närsomhelst kommer pappa me pizza te mej :) mat är bra.

imorrn, om ja friskar på mej ska ja och några kompisar testa nattlivet i v-ås.. får se hur de blir.. men just nu känns de inte som om de blir nåt.. tror inte ens att mamma släpper iväg mej, så som ja mått.. men får se hur de blir.

på lördag ska jag i alla fall till Friiberghs herrgård och äta påsklunch :) maten där är så übergod så jag längtar redan!

nu tänker ja dissa datorn för de känns inte riktigt som om den botar huvevärk.

kram 

klagoskrik

ja lovar, nåt är väldigt fel med min rygg och nacke.. får som stötar ut i händerna och i ögonmusklerna när jag går och vrider på huvudet plus att jag har haft huvudvärk varje dag sen förra torsdagen.

guud va ja klagar, men de är inte kul..

Idag är ja hemma från praktiken igen. Gick o la mej i soffan vid halv 6 när jag kom hem, sen låg ja där te åtta ungefär för att därefter gå och lägga mej i sängen.. sov sen till halv ett idag och har fortfarande lika jävla ont i huvudet..

orkar.. inte..

"ja e en vanlig kaaanin, vanlig fast ovanligt fiiin..!"


"..örona mina e långa o fina och viftar som örona ska, vift vift"



this fucking headache still going strong

jag förstår inte problemet. Det måste ju uppenbarligen finnas nåt problem eftersom det alltid gör så jävla ont i mitt jävla huvud. (ursäkta alla skrivna och kommande svordomar, men de blir lätt så med huvudvärk). Enda lösningen är amputation, men hur bra skulle de se ut?

Var och tränade idag, ingen hoppning utan det var bara markarbete för samma tränare som jag hoppar för. Hon såg på mej att jag hade ont i huvuvdet så jag fick hoppa av så klämde hon lite på mina axlar och nacke. Var tydligen typ stenhård och stel och det gjorde ont som satan även när hon inte tog i något hårt. Ska dit nästa vecka och få lite tips på stretchövningar.. kanske borde gå på massage eller till kiropraktior också?

Ska börja på ny praktik imorgon dessutom. Hoppas för allt i världen att mitt huvud är bättre då. Annars blir det jobbigt kan jag lova.

ännu en helg till ända

jag har egentligen ingenting att skriva, men känner ändå för att skriva något. Jag skrev igår men jag minns inte vad och jag är för lat för att kolla upp det också. Har för mig att det var något om att åka till min faster.. där var vi i alla fall igår, bilfärden dit var ingen höjdare för min rygg om man säger så. Hade svinigt ont resten av kvällen. Annars var det trevligt, inte träffat dom som var där på flera år säkert.

Det bjöds på olika sallader och därefter cheesecake. Jag åt massa sallad och min kära syster åt säkert en hel cheesecake ensam ^^

Passa på att göra lite pr för boken också vilket faktiskt gick rätt bra. Alla verkade tycka att den var jätteintressant och lovade mig att beställa!

överlycklig =)

Väl hemma igen, vid kanske 10 på kvällen gick jag och la mej på en gång. Ryggen mådde inte bra och jag var extremt trött. Sen sov jag galet dåligt och vaknade med täcket bakofram och lakanet haft på golvet.. kändes inte bra och jag skulle dessutom ner till stallet och fixa morgonfodring och utsläpp, 8 på morgonen. Tog en timme. 7 hästar.

inte överlycklig =(

Annars idag var jag och handlade med mamma en sväng till enköping och när vi kom hem la jag mej på soffan och lämnade inte den på ex antal timmar.

Jag håller nog på att bli sjuk =/

RSS 2.0