Göteborg

Gööööteborg i mitt hjärta <3

Kom hit igår kväll efter x antal timmar bakom ratten. Tror vi lyssnade igenom 5 skivor eller nåt så det tog ju sin lilla tid.

Dagen idag har spenderats på stan, i butiker såklart. Jag köpte dom där skorna "funky biker boots" och en skinnjacka, eller ja, skinn o skinn.

Nu ska Bakis bli sminkad av Liz så jag måste kolla på och lära mej knepen ;)

FEEEST ikväll!

Going to Götet

Har fortfarande inte packat nåt och vi åker om ganska precis 2 timmar. Känns bra. Iofs, väd behöver man ha med sej? Kläder i mängder typ. Bara att tömma garderoben aka soffan på allt som man vanligtvis har på sej. Skitabra.

Äh, blir dom där skorna från Bianco sen. Wohoo, hoppas dom inte är för höga bara. Är fortfarande inte helt glad över att bli 185cm lång.

Yeye, allt för att slippa packa och duscha och äta och allt annat man ska göra.

Skärpning Jennie!!

Skulle kunna:

Galet vad uttråkad jag blir när jag är hästfri.

Skulle kunnat packa men alla mina kläder i nyans svart ligger i tvätten och simmar runt så det blir liksom inte så mycket kvar att packa ner då.

Skulle även kunna packa lite annat men det orkar jag inte.

Skulle kunna äta mat så att jag håller mej "ohungrig" fram till 9-10 tiden imorgon. Provtagning på fastande mage känns inte alltför lockande.

Skulle kunna gå och duscha men jag orkar inte lyfta arslet från stolen jag sitter på

Skulle kunna betala alla mina räkningar och skulder med min gigantiska lön. Men det vill jag inte för då tar ju alla pengar slut.

Skulle kunna byta glasögon för dom jag har på mej gör ont som faen bakom öronen.

Skulle kunna gå och lägga mej men jag är oduschad och klockan är bara 21.



Kan inte nån rolig prick logga in på msn?! snääälla! JAg dööör av tristess!



åh underbara lönespec!

Idag kom den alltså, lönespecen och jag måste säga att jag blev positivt överraskad, nästan för överraskad. Blir ju lite konstigt när man tjänar maaassa mer pengar under sommaren än annars. Så mycket som jag fick nu har jag nog aldrig fått tror jag. Snacka om lycka och snacka om att det kommer lägligt.

Det bär ju av till Götet på torsdag så nu har jag iskallt räknat med att jag kan shoppa liiite mer än vad jag brukar, feels good. Har spanat in ett par skitläckra skor på Bianco som jag funderar på att lägga vantarna på. Frågan är bara, vem som hinner först, Bakis eller jag? ;) Vi båda spanade nämligen in samma par... To be continued på det.

Jag har även börjat klura på vad man kan tänkas behöva för flytta-hemifrån-grejer inför framtiden. Igår hade nån baxat in en teve i mitt rum så jag antar att den platsar in i flytta-hemifrån kategorin. Tackar och bockar.

Men men, det är sånt jag ska fortsätta fundera över utanför bloggen. Jag ska även ta tag i jakten på dem försvunna presentkorten på ca 2000.- hos Cervera. Dumt att slarva bort sånt kan jag tycka.

tjing

Söndag.

Kollade på lägenheten idag. Spännande :)

woopsie

Varför går jag inte bara och lägger mej?

Kom hem från kräftskiva för ett litet tag sen och hamnade här ganska omedelbart. Otippat? Jag tog mig äran att köra så fick med mej ett par stycken i bilen. Fyhelvete i satan vad den låter illa när det blir tungt. Det gnisslade i bak någonstans och så dunsade det som det gör typ hela tiden, fast mycket värre. Vafan har min pappa lurat på mej för bil egentligen?!

I alla fall, väl hemma här kom jag på att jag hade Kattas kamera med mej så jag gjorde en liten fuling (sorry Katta, hoppas det är okej..!), nämligen kopierade alla bilder från förra veckans fest... (A) Massa roligt ju! ;)

 


   

bara jag som tänker för mycket.

Okej, jag börjar närma mig mitt tusende (1000de) inlägg vilket ju är heeelgalet. Jag undrar hur mycket text det skulle bli om man drog ut hela skiten på A4 papper i storlek 11 och med radavstånd 1,5 som var tvunget i skolan. Jag hatade det där jävla radavståndet, hela texten eller uppsatsen eller vad det kunde vara såg liksom ut som ett sånt där extra lättläst kompendium eller nåt. Det var s å å  m y c k e t  l u f t mellan allt.

I alla fall, det var inte radavstånd jag skulle skriva om. 1000 inlägg var det. Gosh, undrar när jag kommer ge upp det här skrivandet? Ge upp den här bloggen.

Först ska jag ha ut allt på papper, sen så. Och det ska jag ta tag i efter mitt tusende inlägg.

Guud så spännande. I'm excited.


pimps n hoes



jag innan klädbytet...

flying horse

http://www.aftonbladet.se/sportbladet/motor/rally/article5657559.ab <--  Helt hemsk bild..

bara jag


GUC

Tänka sig, min syster har gått och blivit stor. Idag börjar hon nämligen gymnasiet och inte på vilken skola som helst utan min gamla skola =)

Hela kvällen igår ägnade hon åt att fråga mej vilken buss man åker, när hon måste vara där, hur lång tid allt tar osv osv. Jag minns min första dag där på GUC. Jag och Katta åkte in tillsammans eftersom att vi skulle börja i samma klass. Gick i gallerian och ni som vet hur det ser ut på GUC kan nog förstå att det var en rätt maffig känsla att komma in där, fönster från golv till tak och säkert en 30-40 m. i takhöjd.
Vi skrev in oss och gick iväg för att kolla läget. Med en karta över skolan i högsta hugg började vi vår vandring. Efter många om och men kom vi upp till våning 2 i A-huset, det huset vi skulle komma att tillbringa mest tid i, men det visste vi inte då. Vi trodde vi var helt lost, typ inne på "lärarterritorium" eller nåt sånt, men så var ju icke fallet.

Nästa moment var att träffa klassen, och det gjorde vi inte den där första dagen, utan det var under klockan på Stora Torget dagen efter. Samarbetsövningar ute i Fjällnora. Spännande och och grymt läskigt.. Blyga Jennie ska umgås med 25 helt obekanta personer. Hade det här varit idag, 5 år senare så hade jag nog klarat det galant, vilket är skönt att veta i alla fall.


Ska bli kul att höra om Jonnas intryck senare idag. Nu måste jag jobba vidare,
Såg förresten min klassföreståndare från EU3an på Maxi i veckan, hon kände inte igen mig.




Nu ringde hon förresten, när man talar om trollen liksom. Fick återigen guida henne, den här gången hur man tar sig därifrån ;)

söndag

Dag efter fest idag. Vaknade med huvudvärk som jag hoppades skulle ha försvunnit under natten. Gav upp tidigt igår kväll och intog en säng runt 2 tiden på grund av den där huvudvärken. Inte så kul, men det gick att uthärda relativt länge åtminstone.

Idag har vi väl inte gjort så mycket, städade imorse, åt frukost, gick och sov några timmar till, pantade burkar, köpte chips och cheeseballs, blivit lite tjockare och sett en film.

Nu ska jag hämta syster.

I'll be back later. 

"gåsrygg på huden"

Nu är det fanimej inte sommar längre. I natt fick jag rulla in mej i två täcken för att inte frysa ihjäl och just nu är det kallt som i ett kylskåp här där jag sitter.

Jag skrev ju för hundra år sen, när jag flyttade in i mitt nuvarande rum att det är ett hål i väggen där all "uteluft" pyser in och jävlar vad det pyser in nu. Måste nog anlita någon att fylla igen det dät hålet snart alltså. Två täcken i mitten av augusti är ju inte optimalt känns det som.

Just nu sitter jag och huttrar och funderar över vad jag ska göra idag. Råkade ställa fel väckarklocka imorse så jag vaknade inte när jag skulle upp till stallet där vid 6.30. När jag kom upp vid tio ungefär istället hade ju mamma redan gjort allt där uppe så nu har jag alltså ingenting att göra resten av dagen.

Snopet.

Fredagkväll.



Precis ätit middag, fick några halvgrillade fiskpinnar som jag inte orkade med samt ugnspotatis o beasås. Precis som det brukar vara, potatis är nog som godast när den är ugnsbakad o nerkletad med vitlök i mängder. Yummi.

Varit i Uppsala town idag och införskaffade en del förnödenheter till helgen. Köpte min första CD-skiva sen år 2000, kändes lite konstigt måste jag erkänna. När det är så lätt att ladda ner liksom. Sitter och lyssnar igenom alla låtar nu, självklart är det ju en del som man skulle kunnat slippa, typ Alcazar och EMD men dom är det väl bara att zappa över antar jag.

Imorgonbitti, halv 6, tidigt som fan alltså ska jag befinna mej i stallet. Kul, jag längtar redan. Och nu ska jag bli fet. Tjohoo!


en salig blandning

Tänkte alldeles nyss hur skönt det ska bli att ha semester imorgon,  hur länge jag kan vara vaken ikväll och hur länge jag kan få sova imorgon. Underbart, sammanfattat.

Men, såklart kommer det ett men, det där ovan låter ju alldeles för bra. Men; jag har morgonfodring och utsläpp av fem tjocka hästar kl 7 på morgonen. Yeay. Det var den sovmorgonen det.

Annars imorgon har jag planer på att åka in till Uppsala, besöka Ö&B och efter rekomendationer; köpa nätstrumpisar. Spännande I must say. Spännande är förövrigt ett favoritord, det passar sig liksom bra lite varstans. Det går at verkligen mena det, "gud vad spännande!" och det går att vara helt ironisk "guuuuuuud vad spännande!!!" skitbra med andra ord.

Jag känner redan hur jag flyter iväg, såg på Allt Flyter nu ikväll. Bra film faktiskt, se den i mån av tillfälle.



Haha, igår när jag kom till jobbet så stack P ut sitt huvud från lagret och sa ungefär "Fröken, J ska med på fotbollen och han blir jätteglad om du också följer med. Klart du ska meeed!!" och sen sa han "och spela också såklart, BRA!" sen gick han.
Jag och A kollade på varann och hon sa "jag undrar vem det är som vill att du ska följa med".

Jag garvar fortfarande åt hela situationen och tänker tillbaka på Helsingborgskvällarna. Ojojoj, får jag ju lov att säga. Och den här gången ska varken A eller pappa med.

Och den där P är förresten 40 bast gammal (alla över 35 är gamla) och den där J har familj och nytt barn på G. Vem försöker lura vem liksom. Ack o ve.

hjärtegull






Fick tag i lite bilder från "tävlingen" som var i helgen. Det var ingen riktig tävling så höjderna var lägre än dom skulle varit annars. Hoppade 80 cm som uppvärmning (nedersta bilden) vilket bara var för att se om min lilla tjockis orkade lyfta på fötterna. Efter en sommar på grönbete och allmänt slappande kan det vara lite jobbigt med det där fotlyftandet. Men han hoppade finfint, var rädd för det mesta men rev inget och tog sig igenom banan i en jävla fart.

Nästa klass var 1m som jag brukar hoppa på vanliga tävlingar, det är fortfarande rätt lågt men helt okej att hoppa ändå. Översta bilden är från prisutdelningen där jag kom två, två poäng efter hon som vann :)

Är skitnöjd med Capos prestation, han är rid- och kontrollerbar till skillnad mot förra året så det märks att han har utvecklats. Nu i höst ska vi börja tävla igen när träningen kommit igång ordentligt. Målet är att starta ett par 110 klasser och komma igenom dom utan större fadäser. Skulle vara kul att rida i laget också men det är det försent för nu och dessutom tror jag vi behöver en tävlingstermin till innan vi är redo ;)

jobb

Jag har nu sakta men säkert insett att det kanske kan vara idé att börja leta runt efter ett nytt jobb. Känns inge vidare att behöva sluta där jag jobbar nu, men så är det väl, life goes on.
Har än så länge skickat iväg två ansökningar men jag är så otroligt dålig på att skriva personliga brev så jag hoppas inte på alltför mycket utifrån dem jag skrivit hittills. Med tanke på hur många som blivit arbetslösa på sistone ska jag nog inte hoppas på alltför mycket över huvudtaget.

Imorrn ska jag jobba igen. Fått flera samtal från jobbet idag och jobbmailen var knökad med nya mejl så nog finns det att göra. Lite för mycket tyvärr ser det ut som..




helgen

Huvudvärk idag igen. Så jävla värdelöst eftersom det är sjukt mycket på jobbet och för att jag har semester om några dagar igen. Kan ju inte vara ett dugg uppskattat att jag är sjuk/ledig lite väl titt som tätt.

Helgen blev inte så lugn som jag hade tänkt. Filmkväll var tanken i lördags då jag räknade med att vara helt slut efter hoppningen på dagen. Dock blev det inte så eftersom mina kära vänner ville ut bland folk så vi åkte in till stan och satt på Framfickan och drack vin. Versus hette det om jag inte är helt ute och cyklar, riktigt gott, säkert sånt där billigt som jag alltid köper annars ;)

Blev en subwaymacka innan Bakis kastade in handduken och åkte hem. Jobb tidigt på morgonen dagen efter är inte kul.. Kvar blev jag och Katta så vi promenerade bort till Saluhallen och partade där dom sista timmarna.

Söndagen blev seg, tyvärr. Kollade på lite filmer och drog på mej den där huvudvärken som spökade imorse.

fredag

Vilken konstig dag det var idag. Jag var helt lost och glömde hela tiden bort att det är fredag idag. Man blir ju lite snurrig när man får för sej att ha semester tre dagar mitt i en vecka.

Åkte ut till Öster Mälarstrand på lunchen och åt mat och en mjukglass samt tittade på båtar. Eller ja, "tittade på båtar" råkar ju ha två betydelser, men nu tittade jag verkligen på båtar ;) haha


Nu under kvällen har jag varit i stallet och tvättat av min lilla skithög. Vi ska tävla imorgon och de senaste dagarna då det har regnat har Capo rullat sej både en och tre gånger så han var inte ren nånstans. Haha, klippte manen gjorde jag också, men när den var blöt så jag är rätt säker på att det ser ut som fan imorrn bitti när den är torr. Klippa man är fan inte lätt kan jag lova..


Puttrade runt en sväng med bilen också, men nu låter den ännu mer konstigt, vafan liksom?! Idag lät det ungefär som en mutter som skramlade bak vid ena hjulet, sen det vanliga dunkandet när man kör på ett gupp eller nåt plus att det lät som att det satt fast nåt under bilen, typ ett tjockt grässtrå, men där fanns inget alls. Jo, ratten är skitläskig också, om man kört relativt rakt fram ett tag för att sedan svänga till höger fasnar ratten och liksom hackar till innan den fortsätter att svänga.. Helmysko. Tror min lilla bil behöver en liten genomkörare. :/


Nu, LA Ink på Discovery.

...

varför är jag vaken halv 12 när jag ska gå upp om mindre än 6 timmar för att jobba? Dumt.



onsdag

Kryssning igår.

That's it.
At the moment är jag väääldigt trött så jag funderar starkt på att gå och lägga mej, tyvärr har jag hela sängen full med kläder och godis så det måste ju plockas bort först...

Imorgon är jag också ledig men ska upp göör tidigt för att fodra hästar. Sen måste jag åka med mamma till [Ajkiaa] för att köpa golv och säkert massa andra grejer. Vårat hus ser just nu ut som fan. Broders rum med musikstudio är utrivet totalt så nu är hans alla grejer utspritt precis överallt. Mamma och pappa bor i vardagsrummet medans mamma tapetserar om i Jimmies gamla rum. Kaos med andra ord.

Yeye, nu ska mamma sova så jag ska utrymma vardagsrummet.

Gonattinatt.

bil


 
Här har vi alltså den Lilla Blå. Jag måste ju se störtcoolt ut när jag puttrar runt i den där ;)

morning has broken, lalalaa ooohooo ^^

elo världen.

Full helg, i dubbel bemärkelse.
I fredags skulle vi från början ut i Stockholm men vi styrde om planerna och siktade in oss på gamla hederliga BJ. I efterhand var det nog en rätt dum idé. Vi stod inte på listan vilket gjorde att vi fick köa i en timme utan att komma särskilt långt fram i kön. Med fyra person framför och en vakt som sa att där skulle vi nog få stå en stund till gav upp, sura som fan och gick till Etage istället. Finns ju fan inga krogar kvar i stan! Etage eller BJ på en fredag liksom, varav en är natklubb. Värdelöst. Och jag som inte gillar Etage för fem öre.

Igår var det också utgång på schemat, vettefan varför, jag brukar inte vara den som vill ellr orkar gå ut två dagar i rad. Men nu var det tydligen så i alla fall. Saluhallen denna kväll. Tråkigt folk, dålig musik där det borde vara bra musik och bra musik där det borde vara sämre musik. Detta gjorde att vi liksom inte orkade engagera oss i nånting alls. Gick till och med hem rätt tidigt. Eller ja, kvart i tre, men ändå.
Tog en sub på Subway och nu, söndagkväll luktar jag fortfarande curry. Namnam. Efterfestade hos "Mr H" till tidig morgon. Bakis fick en och annan sne (?) blick från folk på vår promenad därifrån. En vandrande discokula med guldskor klockan sex en söndagsmorgon ;) vajjert ;)

"Teneriffafrukost" hos Rickard som var alldeles för snäll med att låna ut sin lägenhet och dessutom säng till oss, taack! Puttrade hem rätt tidigt i den lilla blåa som lät som om den skulle ramla isär. Bra där.

Nu; glass och film. Toodeloo


fattigare än igår

Idag har jag varit ute och puttrat i min nya bil :)

Cool huh? ;)





(Bild kommer upp vid senare tillfälle, måste pimpa Lilla Blå lite först!)


RSS 2.0