allt and lite till

lite segt med uppdatering såhär i sommarvärmen. Okej för att jag sitter framför en dator hela dagarna, men att bomba inlägg i tid och otid utan innehåll orkar jag inte med. Vore ju såklart lite skillnad om jag kunde posta lite bilder men det har jag tyvärr inga.

Torsdag idag i vilket fall som helst. Veckan har gått rätt snabbt men ändå varit riktigt seg. Jag lyckades med konststycket att införa sovtimme på lunchrasten både i tisdags och igår. I tisdags var vi ju bara två som "vilade ögonen" men igår så hade en till lagerkille hakat på så vi satt två stycken i stora soffan och en i den lilla. Tror faktiskt att de andra två hann sova en liten stund medan jag bara blundade. Folk som kom in, tex lagerkillens pappa bara garvade åt oss där vi satt i varsin ände av soffan och typ sov. Tyvärr så tror jag chefen kommer tillbaka nästa  vecka och även massa andra folk också så då är det nog tyvärr slut med sovandet. =)

I tisdags var jag och Bakis i Uppsala också, skulle shoppa lite och kolla runt i affärer. Massa rea överallt fortfarande, men jag gillar inte reakläder så ingen shopping för min del. Träffade på en gammal klasskompis i farten också, hon påminde mig om vår reunion som vi ska ha i september, hoppas de flesta kan komma. Vad jag vet så är ingen utomlands just nu? Vore ju riktigt skoj att träffa alla igen, majoriteten har jag inte sett röken av sedan studentdagen och det var ju nästan ett och ett halvt år sen.. Tiden går fort.

Igår var det en helt vanlig dag, inget utöver det vanliga hände. Eller tja, min bror fick åka in till SöS och sy ihop sitt finger som han lyckades med att nästan såga av på sitt sommarjobb. Han går numer runt och "pekar finger" till allt och alla. Jag och Capo börjar komma överrens igen, allt går så mycket smidigare när mamma är hemma och kan hjälpa till samt köra upp mej dit. Eventuellt blir det tävling nästa helg men jag återkommer om det.. =)

Satan i gatan, nu känns det som om jag kan fortsätta skriva i all evighet, eller ja, ett bra tag till i alla fall. Det kanske blir en sån där "bomba med inläggs-dag" idag.

Todeloo

tisdag

goddagens

Idag är jag trött som få kan jag lova. Har nästan suttit och somnat framför datorn hela förmiddagen och på lunchen intog jag soffan här nere i receptionen och "vilade ögonen" litegrann. En annan som jobbar här blev visst inspirerad av mig för när jag kollade upp så hade han också lagt sej på en soffa för att vila sina ögon.

Vi som jobbar på gross, lager och så jag har verkligen jättelite att göra tillskillnad från montören och projektledaren som jobbar. Dem ser smått lidande ut när de ser oss sitta och fika i en hel evighet och nu idag när vi låg och typ sov i sofforna.. Gud vad jag lider med dem.. eller inte.. =)

Nu måste jag försöka att piggna till så jag kan sluta lite tidigare sen. Blir bussen till Uppsala på eftermiddagen så då kanske man kan passa på att vila ögonen lite till!

#1


kräftskiva #1

mellan raderna hittar du mig

Egentligen borde jag inte skriva någonting alls här, men ändå gör jag det. Satt och läste igenom min gamla blogg som finns på lunarstorm igår och den gjorde mig vekligen deppig. Deppig på så sätt att jag började fundera över om jag verkligen var så olycklig och nere som den bloggen får mig att verka. Jag skrev väldigt kryptiskt förut vilket gör det svårt att minnas. Vissa händelser som jag skrivit om kommer jag ihåg, men minnet som jag har är positvit och det jag skrivit deprimerat och ledsamt.. Frågan är då om jag ska lite på mitt skrivna ord eller det jag minns eller tror jag minns.

Har gjort samma sak på den här bloggen; läst igenom och tänkt tillbaka. Märker att jag saknar mitt gamla sätt att skriva och mitt gamla sätt att tänka. Jag kan inte längre skriva så som jag gjorde förut, kryptiskt så att man måste läsa mellan raderna för att förstå. Nu blir det blaj och rakt på sak. Rakt på helt ointressanta och oviktiga saker. Jag har försökt flera gånger att skriva det jag verkligen vill, men det tar stopp när jag vet att vissa personer läser (no offense), vissa personer jag känner men som jag inte vill berätta dessa saker för.. Som sagt, ta inte illa upp för att jag säger såhär, och sluta för guds skull inte läsa, men det är så det är.

Jag vill skriva men jag kan inte. That's it. Så det är därför ni får stå ut med mina dagliga inlägg från jobbet. Mer eller mindre intressanta.

vaaaarmt

Jag kokar bort.



33 grader här i skuggan just nu.


fredagskväll i bushen

Äntligen är den bärbara datorn på hemmaplan igen =) Det betyder alltså att jag kan tömma kameran på bilder, lägga upp lite bilder samt slippa brors dator. Den suger.

Kvällen har spenderats hemma hos Linda med henne och Bakis. När jag kom dit låg Bakis och plaskade i poolen men jag kände inte för att blöta ner mig så jag skippade plurret, hade nog vart skönt eftersom det var så extremt varmt men näe.. inte  idag.
Käkade mat sen, blev tacos med enorma mängder kalla såser och även en del flugor som störde.. men ja, maten och sällskapet, bortsett från flugorna var nice i alla fall =)

Spelade Barngeni sen också. Fysatan vad jag var seg i starten, kunde typ inte några frågor alls, hade typ tre rätt när de andra va uppe i kanske 10. Men sen, då jävlar svarade jag rätt på nästan alla frågor som kom och gick om dem andra med stormsteg! Vann gjorde jag också, såklart ^^

"Hur gör man kalvar?" Linda; har du nåt bra svar på det?!

Guitar Hero  testade jag på för första gången dessutom och jag måste säga att jag var rätt skillad på det också faktiskt =) 

Nu måste sängen tömmas på kläder så att jag har nånstans att sova sen..
Gonatter

fredag!

Äntligen fredag, en alltid lika efterlängtad dag =)

Jobbar och sliter som vanligt, men går på lunch om 5 minuter vilket känns bra för jag är galet hungrig. Vet inte vad jag ska äta dock, lönen kom ju idag men har redan betalat räkningar för kanske 3/4delar så det finns liksom inte så mycket pengar kvar att handla mat för.. Två chicken tasty junior kanske, det är väl det billigaste alternativet jag kan komma på..

men men, kanske kommer på nåt annat när jag väl är på stan också, ska ner till Systemet en sväng och köpa nåt gott att dricka till kräftskivan imorgon.

Näe, nu pyser alla iväg och äter så då gör jag också det!

pussikrams

headline

Klockan är 11.

Jag är jättetrött.

Jag vill åka hem och sova ut riktigt ordentligt.

Tommy på jobbet har helt plötsligt blivit jättesocial nu när hela kontoret har gått på semester.

Min bror frös ner och knöt fast en geting i en fiskelina igår. Bakis slog ihjäl den sen. Vi gillar inte djurplågeri.

Undrar om Da Capo saknar mig? Jag saknar honom litegrann.

Alfons öron är roliga.

Har tråkigt på jobbet. Inget att göra.

Jag intar bloggvärlden.

Dock inga fler inlägg från mej.

På ett tag i alla fall.



 


onsdag

Inte skrivit på ett par dagar, eller ja, en dag ungefär..

Igår hade jag huvudvärk så jag pallade inte gå upp och åka till jobbet. Det är jättelite att göra så jag kände att jag helt enkelt kunde stanna hemma utan att någon större skada skulle ske. Bakis kom förbi på eftermiddagen och gjorde mig sällskap, vi lagade lunch och snackade skit precis som vanligt. Hon fick dessutom sköta min msn medan jag  duschade, var kanske dumt.. ja vet inte? =P Men tror inte att någon större skada är skedd ;)
Tanken var att vi skulle gå lös med lite färg i mitt hår, men när jag väl kom ut duschen så var det bara att kasta på sig kläder för vi skulle tydligen åka iväg med kojjan och kolla på bilar.

Sagt och gjort,  vi åkte hem till Bakis med första bästa buss, stuvade in oss i baksätet på kojan med mamma och pappa Bakis i fram och brummade sen ut till Ulva utanför Uppsala där det är någon sorts träff varje tisdag med gamla bilar, moppar, motorcyklar osv. Bilar är ju inte riktigt min grej men det var ändå rätt nice att gå runt där, rätt duktigt av dem som bygger om och renoverar bilar från tidigt 1900-tal att få dom fungerande och i körbart skick..

Blev alltså ingen hårfärgning, men det tar vi idag istället =)

sommarväder suger

Nu hällregnar det ute, nyss var det soligt.. och jag som skulle gå över till Coop och handla. Nu tänker jag inte gå, är dock skithungrig men inte sjutton tänker jag blöta ner mig. Får göra det sen när jag går till tåget..

uhh..

stolproblem och en jobbig natt

Jag saknar min stol som står uppe på mitt kontor.. Sitter nere i receptionen nu under sommaren och stolen som står här är inge bra alls.. Funderar skarpt på att gå upp och hämta ner min stol, men jag är lite för lat för det..

Är huvudet dumt får kroppen lida heter det ju.. och det stämmer ju faktiskt, fått skitont i ryggen nu den senaste veckan.. och det måste ju vara stolens fel.. vad annars?

Förresten, jag måste tjata lite till, har beklagat mig hela veckan över att jag bor ensam och att det är läskigt.. i natt var det fan läskigare än vanligt. Tessie vaknade med ett ryck och började skälla och springa runt så innihelvete, jag vaknade också med ett ryck och undrade vad problemet var. Hon sprang fram till fönstret brevid sängen som jag sover i och morrade medan hon kikade ut. Jag blev ju skitskrajj, för liksom vem vet, det kan ju vara någon som känner för att göra inbrott eller nåt. Tillslut gick jag upp och kollade läget, typ kikade ut genom alla fönster, lyssnade efter ljud och tände några lampor. Som tur var så såg eller hörde jag inget  och Tessie blev tystare och tystare (även om hon fortfarande morrade) och efter ett bra tag vågade jag somna om, dock med mobilen i ena handen och glasögonen på mig ^^ Måste ju vara redo ju!

Läskigt var det i vilket fall som helst. Undrar vad man skulle gjort om man faktiskt såg att någon var utanför och försökte bryta sig in.. Jag hade ju lätt fått panik. Tur att man har Tessie; en stor schäfer som skäller som faen på allt, hon borde ju skrämma bort potentiella tjuvar, logiskt sett..

Nej, nu måste jag jobba vidare, ring gärnaa och stör mej en stund, jag har verkligen ingenting att göra..


ehm, godmorgon?

klockan är halv två ungefär och jag gick upp nyss.. ingen höjdare att käka frukost såhär sent så de tänker jag aldrig göra igen kan jag lova. Borde kanske inte gått och lagt mig igen efter att jag vat ute med Tessie vid 10.. hmm..

Överlevde kvällen igår, funtade starkt på att typ smsbomba krogenfolket men jag avstod, hade ju liksom egentligen inte att säga dem, inget hyperviktigt i alla fall =)

Well well, dags att hänga tvätten jag tvättade igår och tömma diskmaskinen jag fyllde igår.. Ska också ha tag i B, så ser du det här B så call me ;)

lördagskväll i skogen

Här sitter jag i ensamheten och sitter. Har extremt tråkigt kan jag lova. B och K är ute på krogen och röjjer runt, ville följa med men kände att plånboken inte skulle må så bra av det. Tänka sej, jag dissar krogen, något utöver det vanliga.

Något som också är utöver det vanliga är att det helt plötsligt blev lite spännande i mitt liv, kan inte gå in på vad men det är rätt intressant. =) Alltid när det gäller mig så är det liksom allt eller inget som gäller, något mellanting vore ju att förespråka men det är ju inte alltid så lätt  att veta vad som komma skall..

Men jaa =)

Well well, suttit vid datorn och inte gjort ett dugg sen klockan 20 ungefär, känns inte så jävla bra, men samtidigt, vad ska man göra annars? Ligga i soffan och fetta i sej chips och somna? Det känns liksom inte så lockande, hade man haft en bra film och lite sällskap så fine, men när sällskapet är en hund som snarkar hela tiden är det inte så kul.

Inte vågar jag gå och lägga mej heller, paraniod AB, vettefan om jag ens kommer våga gå ut med Tuss...

Dagens i-landsproblem

Nu är det så här va;

Katta fick med sig mina byxor hem och glömde kvar sina här. Dessutom så hittade jag ett par jeans ute på verandan också, vems är det?

Ingen gick ju hem byxlös vad jag såg..

goddagens

Riktigt trevligt igår kväll faktiskt! Galna och roliga människor ute i skogen liksom, vad ska man vänta sig? :P Haha, riktiga jävla grisar också, dem måste ha haft svårt för att träffa munnen med popcorn och salta pinnar där på kvällningen för jävlar vad mycket det låg på golvet. Dammsugit i säkert en halvtimme för att få bort allt skräp som ligger överallt, burkar och flaskor ska vi inte ens tala om, i badkaret, tvättstugan, på en hylla i mitt rum och ute på marken brevid soptunnan.. överallt helt enkelt men nu har jag faktiskt gjort rent och fint, till och med startat en tvättmaskin.

Blir till att åka in till Bålsta med Ida för att panta och slänga flaskor sen, ser lite illa ut med hur många kassar som helst fulla med tomburkar, det skulle ju inte ens va fest här, bara "fest" ^^

men men, time to powernapa en kortis =)

fasiken..

hade som vanligt skrivit ett inlägg förut idagsom inte behagar publicera  sig :/ Och jag orkar inte skriva om.

Kul kul, slutar jobbet om lite mindre än en timme, då blire som vanligt driva runt en timme innan tåget går, sen till Capo, spurta hem, städa undan lite och sen kommer det folk =) Stressigt värre kan jag lova..

Liseberg

Rainbow på Liseberg har ju som de flesta nog vet störtat i marken och pajjat totalt. Rätt läskigt att det hände nu i veckan när jag själv var på Liseberg i lördags, lite tight i tiden så att säga.. Som tur är så åkte jag och ingen av mina kompisar heller Rainbow, vi kommenterade dock det faktum att den va rätt gammal och inge rolig att åka när vi skulle åka i Sagoslottet (!). Tur var väl kanske det då, att vi inte åkte den menar jag..

Radiobilarna på Liseberg är förresten från 1920-talet. Rätt gamla dem med alltså =P

Och bilder förresten.. dem kommer upp så fort bärbara har kommit hem igen!

vinter it is

Tomas på jobbet frågade varför jag hade "pälsen" på mig idag.. Haha, det var lätt det roligaste jag har hört idag. Anledningen till varför han frågade kanske jag ska ta också..
Har nämligen kjol på mig idag och för att inte frysa arslet av mej helt och hållet så tog jag en jättetjock lurvig kofta på mig också.. Kan ju faktiskt erkänna att den inte direkt är somrig, men liksom, det var ju kallt! Haha :P

Nu ska jag kuta över till Coop och budgetshoppa lunch, nån som har tips på något skitbilligt? :P

Seeyaa

yes!

Nu imorse trillade poletten ner =)
Jag här kommit på vad jag skulle vilja utbilda mig till!
 Så nu måste jag bara kolla upp om det finns någon sån utbildning, helst i Göteborg då såklart, men vi får se.

Back to work :)

anledningen till att jag inte orkar med radio

"har ni något.. uppblåsbart?"

Dålig jävla reklam, haha =P

Försöker mig på att lyssna på Rix Fm, musik liksom, men det enda som går är ju reklam =S Här kan vi verkligen snacka kommersiellradio, musik, reklam, reklam, reklam, musik, reklam osv.. hela tiden.. snacka om att man tröttnar.. Sen spelar de samma låtar  hela  tiden också, Rockstar med Nickelback har jag hört tre gånger hittills idag och I'm yours, Jason Mraz, två gånger. Det är rätt tråkigt med tanke på att man rätt fort tröttnar på en låt..

Men men, hellre samma låtar hela tiden är sju ton reklam!

växeln hallå?

More or less ensam på jobbet också, precis som hemma.. Är redan sällskapssjuk men det är riktigt skönt att hela familjen är borta. På jobbet däremot hade det inte skadat om någon på ekonomi hade jobbat med mig nu, en skrivare hade slut på färg imorse men skrev ut ändå så massa jätteviktiga listor som man bara kan skriva ut en gång om dagen bara försvann.. inte sådär jättebra kanske men än så länge är det det enda smärre missödet som skett som tur är.

Idag efter jobbet skulle jag behöva handla mat men jag vettefan hur det ska gå till, jag är fattigare än någonsin och ska dessutom cykla från bussen till stallet och därefter hem så om jag handlar typ ägg och yogurt så måste det med till stallet och sen hänga på styret när jag cyklar.. Tror inte riktigt på det faktiskt.

Blir vatten och knäckebröd några dagar till..

Nån som  vill sällskapa med mej ikväll eller imorrn kväll?

borta bra men hemma bäst

Slut på gemenskapen igen då och den här gången kom man hem till ett tomt hus. Från att ha bott med fem andra till att bo helt ensam bara sådär, blir lite konstig känsla.

Göteborg var i alla fall underbart, älskar den staden; har verkligen allt som jag vill ha =) Liseberg blev rätt blött och vi med när vi var där, gjorde det smarta misstaget att åka Flume Ride i regnet med argumenet att "vi är ju redan blöta.." Dum idé, jäävligt dum idé för fyhelvete vad dränkt jag blev. Dyblöt resten av kvällen, men det regnade så det kvittade ju egentligen. Åkte ju såklart Balder också, hade glömt hur jävla rolig den är, skrek som en stucken gris bara för att det är kul!

Känner inte riktigt att jag har orken till att skriva det jag skulle vilja skriva så det här får räcka, bilder kommer upp nä jag lyckats klura ut hur jag ska få in dem i rätt dator och mer text kanske kommer när mitt huvud mår bättre. En redig massage av min nacke vore guld at the moment..

Nu blir det film och sovande i soffan =)

Göteborg mitt i natten

hej hopp!

Kom hem fr¨ån Liseberg för en liten stund sen, mycket våt dag kan jag lova.

orka mer..

skrver när ja kommer hem igen!

atttjooo :S

Fan jag kommer snart nysa av mej huvudet. Sen igår har jag snytit bort en och en halv toapappersrulle och halva hjärnan känns det som. Och inte blir jag friskare heller. Man tycker ju att det borde ta slut någongång, snoret alltså, men näe, det blir bara värre.

Idag när jag kommer hem måste jag börja packa, dock har jag ett litet problem.. Jag har nämligen inte packat upp allt sedan vi var i Halmstad/Skara så jag skulle tippa på att större delen av mina kläder ligger kvar i den väskan, skitiga. Inte så jävla clever kanske men jag är lat, okej.. ^^ Har nog lite kläder som man kan klara sig på i alla fall. Tror nämligen att jag struntar krogrundan på fredag, kommer inte palla vara ute hela kvällen, dricka, dansa för att sedan göra Liseberg osäkert på lördag, missar ju hellre krogen än Liseberg om man säger så!

Men jag kanske kvicknar till så.. Får la hoppas.

Om det är någon som undrar över mitt utbrott igår på den där gubbjävlen så var det befogat. Han var ju inte riktigt klok, säger att "det höll på att smälla så jag var tvungen..." Jo, men tjena. Det enda som smällde var när han kastade sig över bromspedalen. Lätt att jag blir kuggad igen om jag kör med honom och nästa gång ska fasiken min lärare åka med. Allt blir så mycket med komplicerat när ord står mot ord, hans mot mitt och det är han som är trafikinspektören så då vet ju han bäst. Självklart.

Men men, jag deppade ihop igår och dagen blev bara mer och mer skit. Busschaffisen skulle prompt se leg då jag åker på ungdomskort så jag ljög ihop att jag tappat mitt legg och då fick jag betala 30 spänn plus att han drog sista resan på kortet. Sen fick jag cykla i regn och på det fick jag feber.

Min lilla B tyckte synd om mig så hon kom över med tortellini, pommac och en chokladkaka för att pigga upp <3 Det tyckte jag var snällt, sen diskuterade vi hurvida man kan utrota trafikinspektören och sen tittade vi på I am legend.

Dags att göra sista rycket på jobbet nu. Slutar om 30 minuter.

haha

http://translate.google.com/translate?u=http%3Ajennieofcourse.blogg.se&hl=sv&ie=UTF8&sl=sv&tl=en

..

Lögnaktiga skitgubbe.

snorunge

Fyfan vad det är jobbigt att vara förkyld.. Är inne på fas 4 av förkylningen också, jag undrar hur många faser det finns..?

fas 1. Ont i halsen
fas 2. Tappa rösten
fas 3. Hosta
fas 4. SNORIGT värre

Nyst och snorat som satan hela morronen så jag har allvarligt funderat på att stoppa papper i näsan för att få den att sluta rinna. Dock kändes inte det så bra på jobbet så det blev till att fylla min papperskorg med snorpapper istället. Too much information kanske, men vafan, jag skriver vad jag vill. =D

Illa mår jag också, känns som om jag ska spy typ hela tiden.. Det beror mest på förkylningen men sen att jag börjar bli helt sjukt nervös gör ju inte saken bättre. Tänk om jag... usch, nej.. här tänker vi ingenting,.

Men men, nu ska jag plocka ihop mina papper ta en tyst minut och sen bege mig.

Peace out 

.

Om fyra timmar ska hela Sverige hålla tummarna för mej.

Glöm inte det!

ljuva toner

Det är rätt schysst att tre snygga killar sjunger "Jennie let me love you" för full hals i radion, lätt att man tar åt sej ;)

sjukling

Gick till skrapan idag efter jobbet och köpte honung och godis, allt för att bli frisk =P Hade egentligen tänkt att godiset skulle räcka ett par dagar, men precis nys upptäckte jag det osannolika, jag har bara två bitat kvar... Jisses vad jag måste ha tryckt i mig.. lösgodis var det också, kostade runt 25kr så det var ju varken mycket eller lite, men ändå.. jag som skulle spara..

Får hoppas att jag blir frisk nu då, om inte annat så får jag väl världens sockerkick som resulterar i att jag inte kan sova och har huvudvärk i morgon bitti.

well well, time to sleep, imorgon blir det en lååång dag.

Gonatter!

:)

På fredag drar vi :D Weehoo! Och idag blev det tårta på jobbet X)

livet är ju inte lätt kan jag lova

Jobbar idag och rösten är fortfarande inte pålitlig. Ibland kan jag prata med det låter fortfarande skitmysko, men för det mesta så får jag viska. Blir lite jobbiga situationer på jobbet när det ringer till mig till exempel, jag hörs ju inte! Man klarar sej ju inte med sms, msn och mail hur länge som helst..

G E  M E J  M I N  R Ö S T  T I L L B A K A ! !

Söndag

Rösten är fortfarande borta, men börjar komma tillbaka lite smått. Jag viskar fram det jag ska säga men ibland så hänger rösten faktiskt med och då låter det helfreakat kan jag lova. Var i Uppsala idag och när vi skulle handla fick Jonna göra det åt mig, för jag kunde ju inte säga Hej eller Tack eller det jag skulle ha på Max. Folk kollade dessutom jättekonstigt på mig när jag gick runt och viskade ^^

Övningskört i säkert två timmar idag också, sjuk som jag är (håller dessutom på att bli ännu sjukare) så var jag lite seg, men det gick ändå bättre än väntat. Äntligen börjar jag tro att jag faktiskt kan klara av uppkörningen, det som är negativt med det är ju att jag kommer bli sjukt besviken på mig själv om jag kuggar. Och jag har inte tid att kugga heller för den delen... Wish me luck tycker jag ;)

Annars lever jag, kollade på "What happens in Vegas.." och "Be kind Rewind" igår kväll, men tyvärr orkade jag inte hålla ögonen öppna genom hela "Be kind rewind" så den såg jag inte så mycket av, men det verkade rätt okej så jag ska väl göra ett nytt försök senare någon dag, kanske imorrn om jag inte får jobba..

men men, nu ska jag pysa iväg och sjunga opera! haha, see yaa'll

vart tog rösten vägen?

Tröttnade rejält på att sitta hemma och bara glo igår så jag åkte till Bakis på kvällen. Mamma och pappa var lite anti att släppa iväg mej, men vafan jag var typ frisk ju.. Fortsatte sedan in till västerås och Power Meet där vi skulle leta rätt på lite kompisar med bil. Dock lyckades inte detta speciellt bra så vi blev sittandes längs en väg där man cruisade förbii säkert två timmar. Hittade Devil in disguise Rickard medan vi ´väntade på bilen så han joinade oss och väntade på sin bil han med.

Efter typ hundra år lyckades vi lokalisera folket med bilen, alltså stockholmarna och efter ytterligare ett tag satt vi i bilen, finally liksom. Åkte runt, lååångsamt och körde bort till campingen där alla skulle bo. Fett mycket folk och bilar överallt och sjukt mycket fulla människor, men vafan, Power Meet liksom =P

Campingen lyckades vi sen inte ta oss ifrån för den låg på helt fel sida av stan så vi intog bakluckan på chevan som vi åkte med tidigare. Låg fyra personer i bredd och en vid våra fötter och sov, helt  sjukt trångt, värsta sardinburken typ. Jag lyckades somna i kanske två timmar totalt, luften i madrassen pös ut och min röst försvann mer och mer.. Men vi hade rätt kul ändå tror jag, blev inte alls som det var tänkt, men det är så det ska vara, man kan inte planera allt till 100 %.
 
Idag är jag seg som satan, inte så fasligt mycket huvudvärk, men som tidigare nämnt, ingen röst. Jag kan viska ytterst lite och får inte fram ett enda ljud ur halsen. Det är sjukt jobbigt kan jag lova. Jag  kan inte prata i telefon om någon skulle ringa och jag kan inte prata med dem här hemma för dem bara garvar åt mej och säger att jag beter mej som en jävla fjortis bara för att jag åkte bort igår kväll.. Schysst familj man har liksom.. Hoppas bara rösten kommer tillbaka innan helgen är slut för det kan tänkas att det blir lite jobbigt att jobba och köra upp och sånt utan att kunna prata.. Får hoppas på det bästa helt enkelt.

See yaa folks

Freeeedag!!

Weho, ännu en fredag att fördriva! Dock blev jag hemma idag med, var uppe imorse med pappa och tänkte åka men jag hostade som fan och han tyckte det var rätt osmart att åka till jobbet och smitta ner alla nu innan semestern. Det tyckte jag också så jag gick snällt och la mig igen. Chefen ringde imorse också dessutom, han undrade om jag levde och när jag tänkte komma tillbaka.. Hela kontoret pyser på semester om två veckor och lämnar mej ensam kvar med allt jobb så de vill väl ha tillbaka mig innan så jag vet vad jag ska pyssla med fyra veckor framöver.

Så, här sitter jag nu, med två hundar vid fötterna och en dator vid händerna. Lyssnar på Kristian Antilla som låter som Dileva och funderar på om jag borde äta frukost eller lunch eller inget alls. Hade varit rätt uppskattat om mamma hade behagat stanna hemma och inte gått sjön för då hade jag kunnat övningsköra, sista rycket nu ju =) Men näe, här ska det badas och solas, jajjamensan.

Eventuellt pyser jag till västerås ikväll, om jag blir ivägsläppt.. har ju inte jobbat på tre dagar så då får jag säkert inte åka bort ikväll.. Men i alla fall, är Power meet där.. tror det är roligare än att sitta hemma och uggla. Händer inget annat i helgen annars..





 

skor

Min mamma tycker att jag har för mycket skor. Hon bara garvade åt mig igår när jag kom hem med ett par till.
Men liksom, det är bara 10 par ju, det är ingenting, väl?


sommar


underbart..

guess what?

Japp, du hade rätt.. jag är sjuk.

Känns ju jävligt bra med tanke på att jag har aslång körlektion idag. Sitter och tycker synd om mig själv nu en stund för om typ en timme måste jag börja röra mej mot tåget. Jag kommer säkerligen köra som en kratta men eftersom man inte kan avboka samma dag utan att bli skyldig massa pengar får min stackars lärare stå ut med mej.

Och precis som jag skrev i förra inlägget, har alldeles för mycket viktiga saker nu som jag inte får missa..

gokväll

Klockan är nu halv tio och jag sitter och äter middag. Liiite sent för middag då jag nämligen hade planerat att sova vid nio tiden... men vad ska man göra liksom? Mamma sölade sig som fan i stallet så jag kom inte hem förrän.. nio.

Socialiserade mig med Bakis idag också, vi som inte skulle umgås alls på en vecka.. Det gick ju som det gick. Fick sällskap på lunchen så vi gick till grannhuset och åt lite kina/thaimat. Mycket gott kan jag lova, mycket godare än maten fram samma kedja inne i stan. B hängde kvar på mitt jobb resten av dagen och slavade lite för mig =P Gratis arbetskraft är bra ^^

Beslutade att vi inte åker till Grönan i helgen också, känns som om det är lite högre prio på att ha pengar till Göteborg som vi åker till nästa vecka så istället blir det Västerås och Power meet.  Inte riktigt min grej kanske, men jag får väl hoppas på trevligt sällskap istället.

Well well, middan är mer eller mindre slut nu så nu blire duschen och sen sängen. Håller på att bli sjuk också så jag känner att sömn kan vara bra att ha, har väääldigt mycket nu den här veckan och nästa som är viktigt, myyycket viktigt ;)

RSS 2.0