söndag

Underbara värme!

Haft en superskön dag idag kan jag lova. Började med att äta frukost ute på verandan i solen med Katta. Sen hämtade vi upp Ida och Bakis för att sedan rulla in till Uppsala och chilla i stan. Körde nervevat (i brist på cab) och med Radio107.5 på speedad volym. Grym partymusik!

Köpte kycklingsallad och en smoothie i stan sen och intog bryggan mittemot Saluhallen. Det var grymt varmt och massa folk ute :) Riktigt trevligt!

Shoppade lite smått också; ett nytt piercingsmycke, hudcremé och en klänning. Tyvärr hittade jag inte nåt skoj till mamma, är ju trots allt Mors Dag idag men jag tankade bilen i alla fall (A)

Självklart har jag ju bränt sönder mina axlar och armar också. Ska ta mig en dusch strax och smörja in mej med After Sun och Dove Summer Glow. Behövs! Ska även trippelsmörja benen för nu jävlar ska dom bli bruna!


Tjingeling bloggiblogg!

Hoppetävling!

Idag har jag alltså tävlat. Det gick väl rätt bra egentligen. Han var coollugn när vi var framme, vi kom rätt tidigt så vi fick stå i typ en timme och vänta på att tiden skulle gå men han brydde sig inte så mycket om det. Första klassen var 1 m. han var pigg som fan när jag red fram så det kändes som att han skulle explodera i vilken sekund som helst, men han höll sig i skinnet.

Inne på banan var ju självklart allt döläskigt men det var bara för mig att rida på och inte släppa drivet med skänklarna ens för en halv sekund. Allt gick i en jädra fart men hade jag inte varit konstat på honom så hade han stannat på massa hinder. Höll på att krascha i en mur men vi kom över i stillastående läge typ. Sen rev han ett hinder också så det blev ingen omhoppning.

Men den klassen är jag i alla fall nöjd med.

Nästa klass var 110 cm, inte alls lika pigg som innan, men jag tror det hade att göra med vädret och det faktum att han stod i gassande solsken i typ en-två timmar. På framhoppningen var han helt okej, jag fick driva ännu lite mer men han hoppande ändå upp sig skitbra.
Inne på banan gick det dock sämre sen..
Han var mycket tittigare samt segare så när han väl börjat titta/tveka så hände liksom inget när jag drev och smackade på honom. Jag fick ett stopp på muren, sen ett kalleanka hopp på hindret efter och sen två stopp på en grind. Jag drev som en tok men han ville helt enkelt inte över. Dom andra sa att jag tappar drivet i det allra sista galoppsprånget och på grund av det hinner han stanna. Men jag vet inte, jag tycker jag drev så långt det gick ja..
Men men, vi kommer igen nästa helg, då blir det Lurbo utanför Uppsala. (Då kan ni mina kära vänner komma och heja på ;) Guuud vilken bra idé va?!

Nog om detta.

måste bara berätta;
En tjej som startade bara någon häst efter mig i 110 ramlade av och skadade sig allvarligt såg det ut som. Hon blev liggandes på banan jättelänge och folk runt omkring sa att hon hade landat rätt på nacken, ungefär som att hon slagit en halv volt framåt liksom. Ambulanshelikopter blev tillkallad, plus en vanlig ambulans. Så det blev rätt stressigt där ett tag. Alla som var kvar med hästarna på tävlingsplatsen fick utrymma stället eftersom hästarna inte kan vara där om en helikopter ska landa, det säger sig ju liksom självt.
Man kan ju fråga sig hur det gick för ryttaren..
Farlig sport måste jag säga.



Charmerande klädsel, tänk helvita tajta brallor till. Hett.

Bokplöjar tider

Läste ut Aldrig Fucka Upp idag.

Det var en bra bok, det var det. Jag älskar verkligen Lapidus sätt att skriva, att bryta mot reglerna. Det är så man ska göra, det är då det blir bra.

Lite trögstartad tyckte jag dock att den var, men jag tror att det kan ha att göra med att jag var så inne i Snabba Cash och hade förväntat mig att killarna därifrån skulle följa med till nästa bok, det gjorde dom ju visserligen till viss del men inte riktigt så som jag hade velat.

Det är verkligen inte nån bok att sätta tänderna i om man tycker det är jobbigt att läsa, den är jävligt svårläst på grund av alla fakta som man måste ta in hela tiden. Boken handlar om olika personer som lever helt olika liv, man följder liksom en person i taget så det gäller att inte tappa fokus. Personerna blir mer och mer ihopnystade med varann och tillslut så blir det nästan lite förvirrande att hålla koll på alla personer som är med, det blir liksom fler och fler hela tiden..

Men ja, boken är grym. Mer Lapidus till folket!

tävling på G

Ganska nyligen hemkommen från stallet.
Har gjort min häst fin, eller han var redan fin för Carina hade redan putsat på honom när jag kom dit. Frisyren var tvättad och mittbenan kammad så det var egentligen inte så mycket att göra. Packade bilen klart med alla grejer istället, putsade grimma, träns, magplatta, stövlar, sporrar och martingal samt fyllde en ICA-korg med benskydd, vantar, hjälm och Capos mössa. Bland annat.


Nu är vi fit for fight om vi säger så. ^^


Wish me luck til tomorrow, skulle tro att första start går nångång efter 10 på morgonen.

Wohooo, jag ska rida för seger!!


Blir aningens högre hinder imorrn...




avreagera mera!

Alltså vad är det för skit med det tyska hopplandslaget? Beerbaum har tydligen sagt att det är okej med dopning sålänge ingen märker något?! Whats up with that liksom.

Jag som trodde Tyskland var den ultimata ridsportnationen, dom bästa liksom.

Ska väl kanske inte säga för mycket, men det var såhär jag uppfattade det som jag hörde kort på radion. Kanske inte alls stämmer, man kan ju åtminstone hoppas att det inte stämmer speciellt inte Beerbaums uttalande. Han är liksom världselit.


Som jag alltid säger; vart är världen påväg?

tack för idag

Dagens ord:

Idiotjävel

Använt i alla möjliga som omöjliga sammanhang

Ventilation

Har kollat på studera.nu efter utbildningar. Spanade in en grundkurs i ekonomi bara för att kolla vad som ingår och sånt samt antagningskrav.

Matte C och Samhäll A är obligatoriskt för att kunna söka in. Varför liksom? Borde man inte kunna kompensera upp Ma C med exempelvis Sam B eller någon av mina Eu kurser? Eller varför inte med arbetslivserfarenhet med intyg från chef?

Glöm att jag läser upp Ma C liksom. Big NONO.

almost dead

Höll på att krocka med en bil på väg till stallet idag. Eller fel, en annan bil höll på att köra på mig. Hjärtat hoppade nog över ett slag eller två för att sedan speeda ikapp det med en jädra hastighet.

Bilen som jag mötte låg helt på min sida vägen i en kurva i en backe, det enda jag såg var liksom en liiiten glipa mellan diket och bilen som jag fick sikta på. Stampade på bromsen utan någon egentlig effekt så det enda jag kunde göra var att hålla ut mot diket så långt det bara gick. Som tur var hann den andra bilen med att styra undan så inget hände men jag räknade verkligen med att höra den där karaktäristiska smällen.

JAg blev verkligen grymt skraj kan jag lova. Och det händer bara sån här skit för att pappa ska byta in bilen imorgon. HÖR DU DET PAPPA; DET ÄR DITT FEL!! Harar som hoppar ut mitt framför en från ingenstans, rådjur som ställer sig mitt på vägen och glor, bilister som inte håller sig på rätt sida vägen.

Hur ska detta sluta kan man ju fråga sig?

..

Jädrar, det är alltid lika spännande att kolla statistiken. Idag var den till exempel helgalen, sehr spännande I must say.

Och som vanligt är jag vaken på övertid. Bror spelar hipetihopeti på HÖÖÖG volym i rummet intill så det är mycket möjligt att det är anledningen till att jag fortfarande är vaken.

Ska nog msna över till honom och be honom sänka ;)

Gonatt.

sicko?

Det här gick ju inte som planerat. Mitt mål från och med den här veckan var att köra 40 h veckor en bra bit framöver, men vad händer?

Jo, självklart korkar min hals igen. Kände av det lite igår men idag har det redan blivit värre. Halsfluss är typiskt mig så jag räknar nästan med att jag kommer ligga däckad om någon dag. Ska tävlingsdebutera med Capo på lördag dessutom. Gör väl en favorit i repris 2007; ringer och stryker mig två dagar innan pga halsfluss. Wouldn't suprise me.

Men vi håller tummarna.


Nu ska jag pysa ner och äta frukost!

back to basics

Imorgon bitti ska jag gå upp 7 timmar tidigare än jag gjort de senaste fyra dagarna. Låter helt absurdt (stavning?!) men så är det. När jag väl är ledig, ja då ska de sovas så länge det bara är möjligt. Oftast är det dock inte möjligt så superlänge då jag får sjukt ont i ryggen framåt 10 tiden på mornarna, men sen kan man ju alltid sega sej nån timme till liksom ;)

Så, ja, det kan nog bli en tung vecka. Ska dessutom börja avvänja mig från choklad som är mitt levebröd så det kan deffinitivt bli en tung vecka..

Godnatt.

BJ



Jomenvisst, vi var ut igen. Dvs jag hittade nåt att skyla min stackars bleka gestalt med. Kom nyss hem, efter att ha legat och sovit hela dagen hemma hos Bakis. Ragglade in hos henne vid 6 tiden imorse då vi råkade hamna på "efterfest" i stan.
Så, lite seg är man med andra ord.

Ikväll får det bli något lugnt, har varit grymt sugen på fanta och skagenröra i flera dagar nu så jag tror att det kanske kan vara lönt att göra något åt det. Blev invitad på födelsedagsfest också men tyvärr orkar jag inte åka iväg så.. =(


well well, nu ska jag reda ut problem...

same same but different

Samma problem varenda vecka, det slår aldrig fel.

Utgång på ingång men vad ska man ha på sig?! Om en halvtimme ska jag ta bussen och jag har ännu inte den blekaste aning om vad jag ska ha på mig.

DAgens i-landsproblem med STORA bokstäver.

Wish me luck...



film och ledighet

Torsdag idag och jag är leeeedig! Ledig imorrn också till och med! Jag undrar när jag jobbade en hel vecka sist? Måste ha varit grymt längesen..

Började dagen med att sova ikapp alla timmar som jag inte sovit på sistone. Kravlade mej upp vid tolv med världens huvudvärk och helt stel i ryggen, så det kanske inte var en sån bra idé ändå...

Bio igår kväll också ja, såg Änglar och demoner med Bakis och Rickard. Den var bra, tror jag. Har på sistone i stort sett bara sett filmer baserade på böcker som jag läst innan. Den här filmen är också baserad på en bok men på en bok som jag inte har läst. Hann inte.. Men i alla fall, man får en helt annan syn på filmer som man redan vet allting om, man lägger märke till mer i filmen och saknar sådant som står i boken men som kanske inte finns i filmen.

Änglar och demoner tror jag saknade massa från boken faktiskt, men ja, den var bra. Säger vi. Absolut inte dålig! Så nu är bara frågan om jag ska läsa boken också..


well, kan tänka mig att jag har skrivit "film" och "filmen" liiiite för många gånger för att det skulle godkännas av min gamla svensklärare....

Disney over and over again



Känn dig blåst ;)

Aldrig fucka upp



Börjat plöja den här boken nu. Har inte riktigt bestämt mig för om den är lika bra som Snabba Cash än, men det återstår att se.


krogenfredag

Utgång i fredags. Bakis och miss USA (aka Ida) skulle ut och fira att Ida kommit hem från USA. "Orka" tänkte jag först, kände mer för att vara hemma och sova länge i min egna säng men efter lite övertalning så hakade jag på ändå.

Självklart gick vi in på Birger, ett av dem (typ två) bättre ställena i stan. Men BJ är soft, alltid packat med folk och äckligt bra musik på båda golven. Vi shejkade ass som tre duracellkaninisar och hade det allmänt kul. Jag fick span på en snubbe jag träffade för typ hundra år sen, men han måste ha sett att jag såg honom för han kom fram och sa hej. Trevligt trevligt, för hur ofta hälsar folk på mig liksååååm?

Såg värsta slagsmålet utanför när vi skulle gå, typ fem-sex killar som slog på en. Det är jävligt lågt. Fyfan.


PICS

Lite bilder från Helsingborg

Första kvällen åt vi middag på Telegrafen och jag blev bjuden på massa Jäger.




På lördagen var det ju bowling hela dagen. Pappas lag gick till final så jag stod och hejade på. Mitt lag gick inte till final, vi var typ sämst.




Efter bowlingen gick vi ner till hamnen och hoppade på en båt över till Danmark. Gick inte iland dock.



På lördagskvällen var det bankett på hotellet. Hade inte så super "bankettiga" kläder men det jag hade fick duga. Posa i spegeln var inte riktigt min grej, men vad gör man inte? ^^



Banketten började med mousserande vin som fördrink. Eftersom det var så sjukt mycket folk skålades det utomhus. Var lite svårt att förstå hur alla skulle få plats att äta sen, men tydligen gick det. Var en trubadur som spelade under hela middagen. Skitbra var dom. Jag filmade en del, men videoklipp är inte min grej. Dessutom blev det rätt skakigt filmat.. You'll see later..
Förrätten som serverades var helt gudomlig! Chilimarinerade räkor med grov bröd. Åhhh, underbart gott!



Mina jobbarkompisar hade nog rätt kul åt mig. Visade "gamlingarna" hur man tar egobilder men dom fattade inte riktigt grejen så det hela slutade med att vi tog miljarder bilder på varann istället. Min piercing var också rätt populär, eller ja inte popuär kanske men ingen visste att jag hade den så dom var lite fascinerade över hur jag kunde äta med den i munnen ^^ Blev rätt mycket drickande.. JAg började hårt med att svepa en Cube på "kalsongpartyt" jag var på och sen tåv till precis innan banketten. Int brao..


Som sagt, rätt mycket drickande. Tippade ur mitt ena vinglas över bordet. Tur att det inte var rödvin jag drack, det hade inte sett bra. Inte för att det ser så bra ut med vitt vin heller men.. Min bordsgranne/rumskompis Jonas var snäll och bytte min öl mot hans vin så på så sätt fick jag ännu mer att dricka...



Huvudrätten som serverades för mig var (tror jag) qournbiffar med grillade grönsaker och klyftpotatis. Grymt gott. Efterrätten ser rätt snuskig ut, men var grymt god den med. JAg tror att det var någon sorts chokladmousse med grädde och någon sylt, björnbär kanske. Mätt och full i magen som jag hade blivit fick det inte plats så mycket :(



Efter banketten och lite drinkar på hotellet hängde jag på uppsalaborna ut på stan. Hade ingen aning om vart vi skulle så jag kollade läget med göteborgarn och hans gäng var tydligen på ett ställe som hette Cantina så vi gick dit vi med. Väl framme såg vi stora skyltar utanför med texter som " leg 28 +" och "vårdad klädsel". Jag backade av direkt. Hur fan skulle vi komma in på ett ställe med 28 årsgräns? Det låter ju lite väl liksom med tanke på att jag och den andra tjejen var runt 20 och killarna typ 86a och 83a. Men vi knallade på ändå, snackade lite fint med vakterna och sa att hela vårt jobb var därinne och vips så var vi därinne också. Skitbra. Musiken som spelades var grymt bra så vi intog dansgolvet på engång, shejkade i ring och ägde stället. 

Med lite mer eftertanke så var det nog bara folk från företaget som var där, eller majoriteten i alla fall. Men skitsamma. ^^
 


Drog från Cantina vid 2 tiden och gick till Golden Hits där vi visste att min pappa höll hus. Eller jag hade ingen aning men så var det tydligen. Även det stället hade åldergräns på typ 28 men det visade sig att det var typ tomt med enbart "pappas gäng" som gäster så vi knallade rätt in där också. Snälla vakter överallt måste jag säga.



Kvällen blev bara suddigare och suddigare. Fyfan vad illa jag ser när jag druckit. Skulle köpa fyllemat på Max (såklart) men såg knappt menyn ovanför kassorna.." Det är illa måste jag säga. Smsade hela kvällen med göteborgarn också men det spårade lite på sluttampen måste jag erkänna. Vaknade på morgonen med ett missat samtal och ett sms. Jag hade visst somnat/däckat ifrån honom.. ooops. Kände mig lite taskig då asså, även om jag nog inte hade så mycket till övers för honom. Som sagt fick lite spårade sms..



Söndagen började med sjukt mycket huvudvärk. JAg som varit så glad över att jag sluppit sånt på skitlänge, men nu är det tydligen slut på det roliga. Ragglade ner till frukosten helt skabbig med gammalt smink och håret som ett skatbo på huvudet. Hahah, fyfan. Fick knappt i mig någon mat.

Vandrade ner på stan efter frukost, dusch, packning med mera och hoppade på tåg nummer ett (av tre) på väg hemåt....

!

.
.
.
.

Nu är jag glad igen. =)

.
.
.
.

onsdag

Åh, vad trött jag blir. Varför satte jag ens igång datorn?

..........

Blev hemma idag. Halsen och huvudet gjorde ont när jag vaknade. Försökte med min viljestyrka att pallra mej upp ändå, men nä, det gick inte.
Har istället drivit runt hemma som en och annan vålnad. Solen värmde riktigt mycket så jag satte mej ute på baksidan med en bok och läste. Och läste. Och läste. Och läste. Nu är boken alltså slut. 500 sidor i ett ryck.

Blev dessutom lite brun på kuppen. Flashade magen för stackars solen så när jag kom in x antal timmar senare så var det till och med märken efter piercingsmycket och en snygg rand vid byxkanten. Duktig sol måste jag säga. Det brukar inte vara lätt att ge min bleka gestalt någon färg.

...........

Nu tänker jag stänga av datorn igen. Finns inget här att hämta eller bry sig om. Ingen förstår mitt problem, knappt jag själv. Har inte tänkt särskilt mycket på hela dagen men nu när datorn kom fram så börjas det...

Godnatt.

reflektioner

Fyfan vilken dålig dag jag har haft idag. Har ägnat större delen av dagen med att sitta och fundera över sådant som jag gjort på sistone (speciellt i helgen) som inte varit alltför genomtänkt. Både sånt jag sagt och gjort samt sånt jag inte sagt eller gjort. Blir helt nervös och får ont i magen när jag tänker tillbaka på nästan pinsamma grejer. Inget som jag tänkte på då men som nu alltså har kommit ikapp mig.

Känns lite sisådär.

Hade kunnat komma hem med hur många superroliga och störda minnen som helst, vilket det kändes som att jag också gjorde, men nä. Det var nog inga bra minnen ändå. Skulle kunna lägga till i alla fall fem personer på facebook, men jag vågar inte för jag vettefan vad dom har för syn på mig. Kan ta ett exempel; hade nån jävla nojja på att snacka om att pappa var i närheten hela tiden vilket gjorde att jag fick kommentarer som att jag var pappas flicka och då kunde man inte träffa mig. Mitt fel.

Finns fler exempel men dom tänker jag inte dra upp, det skulle få mig att framstå som en komplett idiot vilket jag inte känner för just nu. Det är jävligt lätt att vara efterklok. Fyfan.

Hopptävling

Igår var Carina iväg och tävlade med Capo, hans första riktiga tävling. Jag som låg däckad i Helsingborg fick statusrapporter över telefonen lite då och då under dagen och det som var det mesta samtalsämnet var det faktum att att kunde bete sig. Visserligen hade han exploderat en gång ordentlig precis när dom kom fram till tävlingsplatsen, men det var för att öronpropparna ramlade ur. Han måste ju ha fått världens chock över alla ljud som bara kom som en blixt från klar himmel. Utöver den lilla incidenten så var det inget mer drastiskt som hände. Som sagt; han var lugn och koncentrerad på sin uppgift.

Inne på banan hade han också betett sig bra, tidigare har allt som inte ser ut precis som hemma varit döläskigt men nu var det inga problem där heller. Vad har hänt med min häst liksom?! Från världens nojjigaste till en liten filbunke. Men jag ska verkligen inte klaga.

Ett nedslag i vardera klass blev resultatet. Helt klart godkänt.

30 maj är det dags för mig att debutera (igen). Slutade att tävla år 2004 eller 2005 har jag för mig. Och nu är det alltså dags igen. Tanken är att han ska kunna gå i alla fall några 110 banor men jag tänker starta 90 bara för att, åtminstone då i maj. Sen får det bli högre, orka harva runt på miniplutt hinder liksom. Det är inte alls kul faktiskt. Hoppar inte ens 90 på träningarna längre.

Återstår att se hur det går. Så länge filbunken fortsätter vara en filbunke så tror jag faktiskt att det kan gå riktigt bra. Kanske till och med kan rida i laget så småningom..





måndag

Helgens pinsammaste:


Bowlingklotet som kastades åt fel håll. Av mig.
.
.
.
.
.
.

Bakgrundsfakta? ;)

home at last

Jävligt trött, fylld med nya intryck och nya erfarenheter; Nu ska jag sova.

Kom hem för bara någon timme sen, efter cirka 7 timmar på tre olika tåg och en buss. Jag har träningsvärk i armarna och ont i ryggen.

Har haft det superkul men känns lite sådär att åka till jobbet imorrn bitti igen när man vart med jobbarkompisarna hela helgen.

Bilder kommer upp här senare också, när jag orkar tömma mobilen. Blev lite bilder på maten, som var så grymt god och lite bilder på bordet som jag råkade välta ett fullt vinglas över.. under banketten.. ooops...

well, mer historier kommer, finns så mycket sjukt att skriva.. Lär dock censuera en jädra massa.. =)

helsingborg

Vart i Helsingborg nu då sen igår kväll. Hänt en hel del grejer kan jag lova ;) ojojoj ^^

Tågresan igår alltså, shit vart ska man börja?! Folk drack öl efter öl efter öl efter whiskey... Började vid 12 på dagen och slutade inte förrän det var sänggång.

Öresundståget eller vad det hette som gick från Götet var knökfullt och jag måste erkänna att jag tyckte lite synd om det vanliga folket som åkte samma tåg som oss. Det var ju inte direkt tyst liksom. Gubbarna raggade lite smått på snygga damer och jag började prata Kolsvamål tack vare nöten som satt brevid mig.

Väl framme i Helsingborgski ramlade vi in på hotellet och jävlar vad med killar ;) Jennie is in heaven ;) haha, närå massa gubbar och en del tjejer. Och en maaaassa killar mellan 20-30 år.

Gick ner på stan och käkade middag, blev bjuden på massa Jäger och glass och sånt. Ett tips från coachen är att inte blanda Jäger och glass på samma gång. Fyhelvete vad det smakade illa och som om inte Jäger redan är äckligt bara det.

Tappade bort en del av mina kompanjoner så jag och dom som var kvar gick till Bishops Arms och satte oss. Jag började socialiera mig med några killar, som visade sig vara från samma företag, Göteborgare it was, så man kanske kan få partykompisar i sommar om det bär av ditåt.

Hade ett tag cirka tre killar som raggade på mej, alla var kompisar med varann men ändå skulle alla ragga. Det var rumsnummer hit och rumsnummer dit, det var "åk med mej till hotellet" och "det är efterfest på mitt rum..."

Gissa vart det hela slutade? ;) Hhaha

to be continued.... tadaaaam!!

Nu ska jag vila mej och korka upp en Cube.

tåget

Hallå världen. Jennie sänder live från tåget.

At the moment är vi i Kumla. Började precis rulla ut från stationen så nu rullar vi helt enkelt vidare mot...? Göteborg är i alla fall slutstation för det här tåget.

Gubbarna på jobbet har redan börjat hinka öl. Ångrar lite att jag inte tog med en sån där X-ray som jag har hemma, öl är inte riktigt min grej om vi säger så.

Det är i alla fall skönt att dingelifjongen funkar. Trist att ingen finns på msn eller nåt att prata med. Håller mej inte vaken om jag stänger ner datorn.

Entertain me, please!

ps. Hallsberg nästa. Ds.

rubrik

Packar och grejar. Eller borde packa och greja. Sitter vid datorn och tänker på cola istället.

Pappa har packat ner två starköl och rakvatten i min väska. Han ska flyga till skånelandet utan incheckat bagage så då kan han inte ha massa vätskor med sig tydligen. Vore kung om han kunde ta min dator men den vill ju jag ha på tåget liksom så nu är frågan vad pappa ska få släpa på åt mig. Hans väska såg rätt full ut så mina kläder lär ju inte få plats i hans väska heller.

Vilka problem liksom. JAg tycker i alla fall synd om mig som ska släpa på min väska från kl 6 på morgonen, på två bussar och sen till jobbet. Låter lagom jobbigt. Datorväska och min vanliga "handväska" ska ju med också.

Suck och pust och stööööön.

Nu måste det börjas. Försov mig imorse, första gången i världshistorien och det ska inte upprepas.

Over and out.

sämst


asså, vad har jag nu gjort? Antar att det är jag som är problemet så...

Dagens i-landsproblem

Pappa och jag hade slagsmål igår kväll om vilken väska han ska ha till Helsingborg och vilken jag ska ha. Jag som är tjej vill ju självlklart ha den röda lilla söta rullväska som jag vet rymmer mina grejer för en helg. Jag tyckte pappa skulle ta den gråa, manliga bagen på hjul. Låter ju som en jättebra deal, right?

Men.. Pappa den jäveln har nu snott den röda. Bara för att han ska flyga. Hans argument var att dom slänger runt väskorna som idioter så att hans grejer kommer gå sönder om han har bagen. Mitt argument för att jag INTE ska ha bagen är att jag ska först släpa på den till jobbet på två bussar och sen på ett tåg och därefter runt i Hbg. Jag är svag, alltså borde jag ha den röda som är lagom stor och lätt att rulla. See my point?!

Får se hur detta artar sig. Jag är dock jävligt skeptiskt.

sommarplaner?

Sitter och klurar lite på sommaren, den är trots allt här snart och det kan ju vara trevligt att ha något roligt att se fram emot. Har lite planer på semester i Sverige, söderut, men är ruggigt sugen på att åka utomlands också.

Men vi får se, är så mycket som låser fast en här hemma. Familjen åker bort, hästen, jobbet.. Det kanske inte ens går att få ihop det...

Tråkigt läge if I may say..

en superhelg!

Åh, vilken helg! Dunder och brak vad bra!

Såg att jag postat ett litet fylleinlägg i fredagsnatt efter mitt kalas men det var tvunget, hade superkul =)

Valborg som firas så innihelvete i Uppsala bojkottade jag totalt. Jobbade på dagen i Västerås och där var det som en helt vanlig dag, lite mer folk på systemet än vanligt men annars liksom bara torsdag. Hade planer på att dra in till Uppsala på kvällen men det visade sig att jag inte hade nån att umgås med så då övergav jag den tanken. Joinade istället mina päron och deras kompisar som satt ute och grillade. Hade Maja och Lollo som sällskap där så vi hade rätt trevligt ändå. Dom enda "barnen" som var med var vi och vi är typ äldst av alla ^^ Småttingarna var ute och röjde dom.. ^^

Fredagen var en riktigt stressig dag. Fyfan. Drog med mej Maja och handlade mat till kvällen, massa potäter och sallad och sånt. Började laga mat direkt när jag kom hem och fasiken, det tog hela dagen! Men jädrar vad bra det blev =)
Folk ramlade in framåt kvällen, grillen drogs igång och ljudvolymen steg ^^ Jens höll tal, det var nåt om gamla greker eller nåt har jag för mig. Helt spårat, men grymt roligt. Lekte "jag har aldrig.." och "Sanning eller konsekvens" och berättade alla möjliga saker för varann.

Dunder! Tack alla som kom!

Lööördagen blev en städdag, Bakis lyckades tappa en full läkflaska på golvet i mitt rum vilket resulterade i läsk precis överallt ^^ Ytterst smidigt måste jag säga.

Blev picnick i stadsparken lite senare, romantiskt för två typ. Hann även med promenader lite varstans samt en sväng till Platina. Kan ju inte riktigt påstå att det blev som planerat (no details) och vissa grejer sätter griller i skallen på mig. Det som jag vill ska "hända" kommer aldrig hända. Och det jag inte vill ska hända, händer flera gånger om. Lite bakvänt och fel liksom. Jädra skit helt enkelt.

Men men, vad är väl en bal på slottet?



Nu jädrar ska jag tagga folk på facebook ;)

hell yeah

Bakis är ute och åker pontiac mitt i natten. Hon kommer nog tillbaka snart.

Grillfest här ikväll. Mycket trevligt måste jag säga och massa fina presenter fick jag också =) TAAACK!! <3

Tänk om man fyllde år lite oftare, eller i alla fall drog ihop gänget lite oftare, det vore nåt. Vi är så jävla störda så jag vet inte vad. Har tagit grymt massa bilder, alla went crazy med systemkameran så det kan bli kul imorrn och se vad som fastnat =)

Nu kom Bakis tillbaka!

Cya

RSS 2.0