partytime

sitter hemma hos Katta nu och leker med hennes dator, den är bärbar så jag skriver fel typ hela tiden :P Förfestar lite smått, eller ja vi har inte hunnit börja men vi ska väl så småningom antar jag. en pizza i ugnen och precis nyss droppade det in lite folk här som jag inte vet vilka det är.

Bär av till stockholm sen nångång, med tåg.. kostar massa pengar.. men men.. =P

time to socilaisera sej och fixa till sej =)

pussikrams

freeedag!

Äntligen, slutar om cirka tre minuter =D wunderbar!

Inget bloggande under helgen skulle jag tippa på, så när jag kommer tillbaka vill jag ha massa kärleksförklaringar till mig att läsa här =)

okej på de va? :P

ha en toppen helg!

this sucks

fortfarande inget internet hemma =(

och inte kan jag kolla alla sidor som jag vill på jobbet heller.. bloggkoll har runt 150 nya inlägg som jag inte läst ännu =S känns ju lite sådär faktiskt.

Idag är det i alla fall fredag vilken betyder att det bär av först till Uppsala för shopping och förfest och sen vidare till El Stockholmo för röjj =) Blir alltså utgång men med vilka återstår att se!

See yaa folks :P 

studenter 2008

Vad är det för spejsat sätt man firar studenten på i Västerås?!

Var på stan på lunchen och överallt kryllade det av utklädda och utspökade människor som gick runt. Poängen med det är..?!
Satsat järnet hade dem gjort också, utanför Skrapan stötte jag på en hel hög killar med likadana "Alladinkläder" och en massa tjejer som såg ut som svampar och älvor/feér =)

Kul tradition (om det nu är det), men som sagt; finns det någon poäng med det hela? =)

das helg in shortversion

Har varit en grymt bra helg, synd att den inte varade längre bara..  =)

Fredagen började nervöst med teoriprovet, men det klarades av lätt som en plätt som tur var. Därefter tog jag ut någon timmes arbetstidsförkortning och gick på stan (V-ås) med Bakis. Köpte dyra underkläder samt tog en trip till systemet där det inhandlades bubbel (Amadeus) och lite smått till kvällen.

När vi sen kom hem bjöd jag på pizza a la Resturang Lilla Torget =) Mucho gott och fettigt xD

Krogen på kvällen sen, efter x antal timmars förfestande. Dagens grej att säga var förresten "det här måste du/jag skriva på bloggen, glöm inte det!" nu såhär i efterhand kan jag dock inte riktigt komma ihåg vad det var vi syftade på, kanske våra olagligheter vid svandammen eller att vi blev blåa inne på toaletten på stationen.. =P

Krogen vi våldgästade var förövrigt BJ,där kände vi oss för en gångsskull inte jättegamla så där lär man ju hamna ett par gånger till.. =) Sist jag var där var man en färsk 18-åring.. =P Looong time ago..


MAX, sju ton dipp och pommes får avsluta fredagen.
Huvudvärk, sju ton smink och pizza-frukost får inleda lördagen. xD


Soffpotatis hela lördagen, lyckades utrota huvudvärken med en dusch och fick middag tillagad av bror min. Bakis, Linda och Hanna ramlade in till mig framåt kvällen för att glo på Eurovision och vara onyttiga. 4 på morgonen åkte dem hem och sen sov jag som en liten gris.

Söndag! Gaaalet bra väder. Fick lov att börja dagen med att vika tvätt och när det tillsist vart klart intog jag en solstol på baksidan och slog mig ner där med en bok och dubbla glasögon. Var tyvärr för lat för att orka ta på mig en bikini och det ångrar jag rätt rejält såhär i efterhand. Korvade istället bara upp linnet och hade en kort kjol på mig vilken resulterade i en inte alltför snygg bränna i en grisrosa nyans.
Väldigt hett.

Nu är det i alla fall måndag, vilket lite tråkigt innebär att helgen är till ända.. =( Och internet funkar fortfarande inte hemma så blir inte nåt mer skrivet här på ett tag.. Uhh, ni lider verkligen då va? ;P haha

Pussikrams

no net

inget internet som fungerar hemma. Kommer en uppdat om helgen på lunchen idag =)

Äntligen!

Det är få gånger i livet som jag har varit så nervös som jag var imorse. Helt sjukt kan jag lova. Var helt skakig, fick huvudvärk, ont i magen.. hualigen.

Men nu är jag tillbaka på jobbet och provet gick finemang!


UPDATE:

Det är alltså teoriprovet för körkortstillbehörighet B som det handlar om och så fint heter!

Stay tuned

some interesting information are/is (??) on its way..


Damn, jag har tappat mina engelskakunskaper.. Inte ens veta när det ska vara is eller are.. det är illa. Men i alla fall, fick fram det jag menade åtminstone =P 

nå?

ingen kommentar alls om Jimmies låt?

Vill ni veta bakgrunden till låten förresten?

Som han sjunger så hoppade en av hans kompisar framför tåget den 11 april i år. Det var tåget som kör den sträckan jag åker varje dag; Stockholm-Enköping-Västerås osv. Fortfarande, över en månad efter sitter polisens avspärrningsband uppe, jag ser det varje dag. Han som hoppade, Pontus, var 17 år, populär i skolan och allt sådant, men ändå ställde han sig framför tåget..

Världen är sjuk. Vad annat kan man säga? Det är bara i en sjuk värld som en sjuttonåring ställer sig på spåret och inväntar döden.

tjohejj

Testade mina drivingskills i Uppsala igår. Drog med mej pappa och hunden på en liten tur =) Tessie spydde upp hela sin middag i bakluckan i två omgångar och pappa blev rånad på en krona av en cash box i Gottsunda Centrum men förutom dessa två "missöden" så gick det rätt bra faktiskt.

Väl hemma igen pratades det i telefon ett bra tag.. Tänk vilket dubbelspel vissa människor kör, jag menar inte den personen som jag pratade med, utan den personen vi pratade om. Ska veta allting, vet allting och försöker vända nära kompisar mot varann. Vill liksom ha ett finger med i spelet hela tiden. Om det är medvetet eller ej det vet jag inte, men det är en rätt taskig stil att köra med. Får se om vi kommer på nånting, kanske bryta ett finger eller två =P haha, nedå så hårt ut ska vi inte gå..!

Hörde förresten världens jävla samtal igår när jag gick till tåget. Det satt två tjejer på en bänk och när jag gick förbi gick det inte att undgå vad dem snackade om. Inte riktigt min grej att citera, men att sitta konstigt med en tampong på sne var tydligen inte så bekvämt enligt den ena av dem xD Det var liksom dagens pinsamma igår.

Well well, dags att återvända till arbete och fakturor snart igen. Har köpt en 200 grammare att knapra i mej under resten av dagen, känner jag mig själv rätt så kommer den dock vara slut runt halv tre =P

See yaa folks!

måndag

Idag kom ordet Uppkörning ur munnen på min körskolelärare, det lät mycket vackert i mina öron kan jag lova =)

helgen

Pimps and Hoes fest i fredags hos Bakis. Vad ska man säga? Pimps and hoes säger det mesta tycker jag =P
Det var rätt avklätt, det var hångeltävlingar, det var massa alkohol och en och annan grej spåra aningens, tänker dock inte gå in på det här *host host*.. xD haha, oh my god räcker gott och väl ;P När jag väl gick och la mej var det bara att täppa till öronen för folk pippade som kaniner lite varstans =S Själv hade jag fett med huvudvärk och orkade därmed inte pippa som någon kanin ^^

Haha, det börjar bli en vana med spårade fester tror jag =P

Lördagen spenderades i en fothölj i vardagsrummet med Nickelodeon på Teven. Jag orkade inte engagera mig i fjärrkontrollen så de fick helt enkelt lov att vara Nickelodeon. Som tur var somnade jag och drömde istället att solen brann, alltså brann jättemycket så att massa ställen här på jorden började brinna, bland annat mitt jobb. Sen måste jag ha vaknat till lite för i drömmen beblandades massa konstiga teckande figurer med skumma röster med det brinnande infernot på mitt jobb.. Helmysko om man säger så.

Tanken var egentligen att jag skulle åka tillbaka till Bakis när jag piggnat till lite, men när jag väl var "tillpiggnad" var jag för snål för att åka buss och för lat för att ens gå till någon buss. Bakis och Fluff fick helt enkelt klara sej utan mej =P

Idag har jag slöat ungefär lika mycket som igår eftermiddag, dock har jag idag läst en bok. Börjat på sista av Stieg Larsson; Luftslottet som sprängdes heter den tror jag. Borde väl egentligen ha läst Körkortsboken, men det kändes för avancerat för mig idag. Provet är i veckan, men det borde inte vara några probs för mig hopaps jag.

Klockan har blivit rätt mycket ser jag, så nu får det bli slut på skrivande =)

Hare bra, pusso krams


Listen to this




Hitills bästa låten av honom.. Och den som inte vet vem det är som sjunger så är det lillebror

raindrops are fallin´

Inget fint väder idag.. Och jag måste ner på stan och grejer efter jobbet, hoppas det klarnar upp.

Mitt paraflax är trasigt och skorna blöta. No good day today =/

torsdag

Dåligt uppdaterande av mig nu de senaste dagarna.. Har inte haft tid att skriva helt enkelt.

Idag är det förövrigt en bra dag (mestadels i alla fall),

* jag har fått en ficklampa på posten
* blivit skillad som få med att fickparkera
* haft matlåda med till jobbet

* köpt tuggummi som smakar diskmedel
* fått en faktura utfärdad i mitt namn på 3800 kr som ska vara betald om en vecka
* köpt Bobs svartvinbärssaft, sååå god!
* och slutligen, snart tryckt i mig en påse Tuttifrutti Rings

Kan det bli bättre liksom?! Fakturan made my day liksom, verkligen.. =S

Återkommer ikväll med nåt nytt och spännande.

Ett inlägg om mina små dojjs kanske, eftersom jag ändå ska fota dem =P haha, eller kanske inte.

??

How come alla hotell och vandrarhem i Göteborg är fullbokade just den helgen vi ska dit? =S

eloo?

Wehoo =)

Fått egen telefon på jobbet igen, förstår mej inte alls på den men huvusaken är att den går att ringa från och till i alla fall.. Dock är det inte en jävel som kommer ringa till just mig, men shit the same =P

SOMMAR!

Idag har jag chockat världen med att först cykla ner till sjön och sen rotat fram bikinin och mina gamla Prag-hotties ur garderoben.

Hoppast studsmatta i en hel evighet har jag också gjort, höll dock på att svimma av värmen och hoppandet så jag fick ge upp.. Har nu istället intagit sängen och ligger och läser en bok medan jag solar benen i dörröppningen =) Skitsmart tycker faktiskt jag, nu slipper jag ju bli svettig som en liten gris och så slipper jag dessutom huvudvärken som jag alltid får av solen!

Syster och jag lyckades med att fota 98 bilder ute på studsmattan också. Har lagt upp en på bdb och den får räcka, jag i bikini och hotties är inget man vill se i första taget!

Ha en bra dag!

image82

image83


Göteborg =D

Spånat hela kvällen nu med Katta och Bakis om att dra till Götet! Så den 11 juli, semesterdag numero zwei pyser vi om allt vill som vi vill =)

Någon som vill haka på? =)


image81
Lätt att det blir Liseberg också!

cutie

image79


image80


Sötaste Tokfia kan verkligen inte låta musen vara i fred =P

torsdag, fredag? fredag!!

Jag är helt lost idag, får för mig att det bara är torsdag, hela tiden. Måste vara för att jag tränade igår också, utöver i tisdags. Jag lär ju bli lagom glad sen när jag verkligen inser att det är Fredag idag!

Jag har inte haft någon ork (eller tid) nu de senaste dagarna, har pluggat teori, tränat, jobbat, städat osv.. Kul att sånt ska hindra en från att ventilera lite.. ^^

Men ja, helg snart i alla fall, känns ju rätt skönt faktiskt nu när jag tänker efter. Har inget inplanerat förutom att köra så mycket bil som möjligt. Vill du hitt på något så säg till!

Nu måste jag fortsätta med mitt berg av fakturor.. det ska vara borta om en halvtimme drygt.. =S uhh..

See yaa, pussikram

yuck

Det ligget ett tuggat tuggummi på skrivbordet här framför mig. Vettefan vem som har lagt det där, det är då inte jag och det ser inte alltför mysigt ut.

Jag tänker inte ta bort det... snusk..

Onsdag

Börjat tappa greppet tror jag.
Läste en grej idag också som gjorde mig lite skrämd.. Man ska kunna stå för sina handlingar och även kunna stå tillsvars för dessa, men ibland går det bara inte.

Tro och hoppas inte på för mycket.

Pendlare på hög nivå

Som ni vet åker jag tåg fram och tillbaka till jobbet varje dag. För att göra det hela så smidigt som möjligt åker jag på ett pendlarkort som är anslutet till ett annat kort vilket innebär att man får poäng varje gång man laddar på med nya resor eller handlar i nån bistro osv. Gick in på nån sida idag och kollade hur det stod till med mina poäng, och jag kan ju säga att jag måste ha åkt rätt mycket tåg på sistone, hade nämligen över 11000 poäng!

Poängen kan man sen använda till att  "köpa" nya resor eller ha internet på tåget och massa sånt. Förresten, 11000 poäng = 11000 kr som jag köpt tågresor för. På 5 månader. Jeezez.. =S

Enligt gamla uträkningar kommer man till Norge på 10000 poäng, frågan är då hur många poäng det går till Göteborg.. Vore ju rätt nice om man kunde åka dit gratis i sommar liksom. Måste kolla upp det där  asså =)

Men e l v a t u s e n, förstå vad jag hade kunnat spara om jag inte hade pendlat, dvs haft ett jobb nära hemmet..

Måndag

Tänkte stanna hemma från jobbet idag. Men se, det gjorde jag inte! Vaknade av mobilen (väckarklockan) 05.23, btw, ni som vet mina skumma tider ser att jag har gett mej själv en minuts sovmorgon =P Men i alla fall, var inte det jag skulle skriva. Hade världens jävla huvudvärk och tänkte verkligen gå och lägga mig igen, råkade tyvärr komma på att jag hade körlektion idag så då blev jag illa tvungen att jobba ändå.

Sitter här hemma nu, fortfarande med huvudvärk, lär ju vara den minimala sömnen jag fick i helgen. Såg imorse också att jag fått ett sms 22.23 igår kväll, jag gick och la mej 22.10 ungefär och sov uppenbarligen som en liten gris 13 minuter senare!

Som sagt, har fortfarande huvudont, så jag funderar rätt skarpt på att inta duschen och sen kanske plugga lite teori.. om jag orkar..

well well, gonatt på er!

Pussikrams

Söndag

Trött som satan idag kan jag lova. Fest här igår vilket som sagt var störtkul, var inte så många här men det gjorde inte så mycket, mer tårta till oss ju =P Fick jättefina presenter, alldeles för fina till och med! En Friis & co. väska av Katta, velat ha en sån jättelänge, sen fick jag presentkort på Darkwell så nu ska jag pierca mig, frågan är vart någonstans bara..! Näsa/ögonbryn/näsa/ögonbryn..?? Fick även ett par örhängen, ett halsband, en flaska vin och gooodis! =)

image75
 
image76

image77 
Tårtan ser ju inte fräsch ut, men god var den i alla fall :P


<3

Höll igång till två eller något sådant tror jag. Folk började somna och åka hem så det var lika bra att lägga ner då, dock somnade jag inte förrän efter halv fem för att sedan vakna var och varannan minut kändes det som. Fick runt en 10 samtal där på morronkvisten också men jag orkade inte riktigt vara social i telefonen då, la den under kudden men gick ju inte att sova med världens vibration under huvudet liksom.. =P

Men men, sånt som händer som en kär vän till mig skulle ha sagt!

nu är klockan åtta och jag funderar skarpt på att inta duschen och sen gå och lägga mig på engång. Eller nej, det tänker jag inte alls det. Måste bädda om i min säng eftersom att två lovebirds "sov" där i natt.. Sen sova!

Pussikrams

<3

Thanks för igår ni som var här <3 Jag hade dunderkul!

Bilder finns på bilddagboken, jag håller nämligen på det här med att en bild säger med är tusen ord i det här fallet!

?

Oh my.. jag vet inte riktigt vad jag ska säga.
Tar det någon annan dag helt enkelt. när jag har fått fundera lite mer.

Lördag

Pepp för fest idag!



Thats' all you get for now =P


image74

birthday parteyy :)

Haft släkten här nu ikväll på kalas =)
Mycket trevligt kan jag lova! Fick skitsnygga champagneglas och shotglas av min moster, såna här satsiga designerglas som jag aldrig kommer våga dricka ur =P
Sen massa pengar i presentkort på Cervera, har samlat på mej ett par tusenlappar där nu, så blir väl till att shoppa massa flytta-hemifrån saker sen när det blir dags =) Fick även lite pengar och presentkort på Kicks.. och massa blommor såklart!

Ville ju ha en kamera, men den får jag helt enkelt köpa sen om någon månad när jag har pengar, not much to do about it.. Well well, just nu är dessutom min bitch aka Bakis i stan och krogar med västeråsgrabbsen och inte fick jag följa med =( Mamma tyckte att det var lite väl osocialt av mej att åka från mina gäster och det kanske stämmer.. krogen, alltså People är inte så mycket att hänga i granen heller så. Sparar mej hellre tills imorrn när det är fest här =D

Nu ska jag ´återgå till vardagsrummet där vinet flödar och ljudvolymen blir allt högre!

Krami

Allt på en gång

Himla givande ridtur jag hade idag.. Började med att jag stötte på en heldöd älg. Skitäckligt kan jag lova, magen var ett enda stort hål och kroppen liksom som ett skal runt om, ingen päls men skinn kvar.. Så vidrigt. Där vid älgen såg jag en och annan huggorm också, nästan precis vid Capos hovar..

Vände där och gick tillbaka och runt en åker med jättehöga buskar. Självklart stöter jag på en helt levande älg också, krockade till och med nästan med den. Galet stor kan jag lova, mulen var typ som hela mitt huvud och den var mycket högre än Capo.

Både jag och älgen blev skitskrajja, den tvärvände och sprang in i skogen medan Capo inte ens hann reagera. Som tur var.

Kan ju säga såhär, jag red inte så mycket mer sen, tyckte det räckte med intryck för dagen.


oops? :S

Råkade klanta mej när jag deklarerade häromdagen. Tänkte att det måste ju vara skitenkelt att godkänna via sms, bara skriva några siffror och sen skicka iväg.

Jo, tjena.. Skriver allt rätt i hela smset och skickar iväg. Det stod i papperna att det kunde dröja innan man fick leveransrapport så jag väntade en stund och glömde sen nästan bort att jag väntade en rapport. Så efter ett tag pinglar mobilen till och jag har fått ett sms från ett sånt där smsnr, typ 71419.

Öppnar och läser "TV4 tackar för ditt meddelande".

Jahapp, och sen när deklarerar man till TV4?


RSS 2.0