Berlin

Hallo världen. Idag har jag sett hela Berlin. Så ont i fötterna som jag har nu har jag nog aldrig haft... Vi lämnade hotellet strax efter elva och kom hem nu vid halv tio på kvällen. Helt gaalet!
.
Men Berlin är supernice, massa gamla fina och stora hus och hur mycket som helst att titta på överhuvudtaget. Första delen av dagen spenderades i olika shopping gallerior där jag hittade en tröja för typ 60 kr bland höstnyheterna. Billigt, jatack :P Per däremot shoppade loss på Burberry....
.
Andra halvan av dagen blev det byggnader och sånt som vi kikade på. Såg TV-tornet på Alexander Platz, Brandenburger Tor, Potsdamer Platz, riksdagshuset, berlinmuren osv. Gick längs Unter den Linden och där ligger liksom alla byggnader som man vill och ska kolla på :)
.
Hittade en superrolig affär på Alexander Platz som jag tänker skriva om senare ;)
.
Imorrn bär det av hemåt och då blir det också spritshopping och sånt :P
.
Cya!

Hamburg

Hej världen.
.
Sitter på hotellrummet i Hamburg och packar återigen väskan. Vi ska strax bege oss iväg till Hagenbecks djurpark och leka turister. Därefter Puttrar vi vidare mot Berlin där vi ska vara tills på söndag.
.
Hinner inte skriva mer nu då vi har mycket att hinna med idag.
.
See Yaa laters, tschüss!

Onsdag

Nu bär det strax av mot Tyskland!
.
Corsan har blivit undersökt och smått behandlad av doktorn så vi borde klara oss utan missöden längs vägen.
.
Cya!
.

Semester

.
Tjenare kungen som man kan säga!
.
Är på semester med perra-ponken och jag måste säga att vi betat av en jävla massa grejer. Vi har bland annat varit på middag med hela släkten, åkt runt överallt i Huskvarna och Jönköping, Universeum, Liseberg, sushi, Tjolöholms slott, Saltholmen, shopping i Götet och även betat av huvudvärken från helvetet.
.
Imorgon ska vi till Kungsbacka där västsveriges största outlet tydligen ligger. Var in på NK idag och där är ju priserna liiite över min budget om man säger så... :P Imorgon blir det också avfärd mot skåneland, Danmark och tillsist Tyskland där vi enligt planeringen kommer att vara framme på förmiddagen. Får se hur det går med den saken.
.
Nu blire chill framför teven. Måste vila fötterna.

Torsdag

Heyaa
.
Imorrn drar jag och mister iväg på nån typ av roadtrip. Första stopp blir Jönköping i några dagar följt av Göteborg, Hamburg och Berlin. Blir en två, tre dagar nånting i varje stad vilket nog blir skoj.
.
En trip till Liseberg är väl i stort sett det enda som är bestämt nu i förväg annars kan vad som helst dyka upp. Tyvärr ser det ut som att vi måste åka min lilla corsa hela vägen och hur komfortabelt kan det tänkas bli?! Hualigen...
.
Men men, nu blire film för att ladda upp batterierna!
.
Nästa uppdatering hoppas jag blir från något av hotellen i Tysklandet.
.
Tjing!

onsdag

Sitter på Linnégatan och svettas. Det är visserligen inte alls lika varmt som det har varit den senaste veckan, men ändå. Man blir smått skadad av att ränna runt på stan och allt möjligt i 32 graders hetta. Helt galet har det varit. Igår drog jag till exempel på mej både halsont och dunkade huvuvdvärk.
.
Annars så har intagningsbeskedet från studera.nu kommit. Sökte en hel hög med program och kom in på ett av dessa, tyvärr så är det på högskolan i Borås och som det ser ut nu så både kan och vill jag inte flytta till Borås. Det är ruggigt långt dit. Sånt som måste fixas är boende där, utlåning av Capo och hejdå-sägande till alla. Sånt känner inte jag för, inte alls.
.
Så vi får se. Vet inte vad ams säger om att jag tackar nej. Är ju inskriven i massa program och grejer där som gör att jag måste tacka ja till vad som helst typ. Ett jobb är liksom det enda jag vill ha och det får jag inte!! Så jävla sämst.
.
Men men, jag får inte ge upp jobbsökandet även om det suger som fan att jag inte får jobb. Tyvärr så är det högsommar och det finns alldeles för mycket annat roligt man kan göra istället för att söka...
.
Nu ska jag tyvärr inte göra något roligt dock, köket ser ut som tredje världskriget och eftersom jag snyltar på lägenheten så kanske det vore en idé att städa efter sig.. ^^

onsdag

Svettigt värre!


Söndag i Göteborg

Smygpremiär av Shrek i 3D och nacho-tallrik på Hard Rock Café är finfina grejer det, bara så ni vet!
.
Imorgon bär det av hemåt igen. Har varit riktigt skönt att vara bortrest men det riktigt livet hemma kallar så då är det lika bra att återgå.
.
Men men, som vanligt har jag inte lust att skriva.
.
Tjing.

Lördag i Göteborg

Hej världen. Long time no seen but who cares?
.
Jag har haft fullt upp med massa annat så jag har inte haft en tanke på att blogga något.
.
Just nu sitter jag i mitt älskade Göteborg med Bakis och har det myspys i alla fall. Vi tar en softardag idag då vi har ränt runt konstant sen i torsdags morse. Under torsdagen blev det roadtrip med sedvanliga stopp i Laxå och i Skara och när vi kom fram så svirade vi om och drog ner till Liseberg. Jag måste säga att det var det bästa beslutet vi tagit; att gå dit på en torsdag. Inga långa köer alls så vi kunde ju åka precis vad vi ville utan att stå och trampa i en kö i 45 min emellan =) Pöörfekt!
.
Igår blev det shopping men inte så lång tid. Det skedde en trafikolycka på Götaälv bron PRECIS när vi klivit på spårvagnen mot stan så vi fick byta till en buss som blev helt sjukt fullknökad med folk och varm som en bastu. Såklart fick den lov att ta världens omväg för att komma in i stan och i Gbg är det typ alltid bilköer på motorvägen... Vi tappade väl ungefär en timme av att sitta och halvdö på den där bussen.. Blev ganska opepp efter det, tills vi hittade skor!!
.
Skor är fan bra skit. Man blir så glad! Jag köpte ett par höööga skor, blir cirkus 187 cm lång med dom på. Tufft ^^ Tur att Per är lång ;P
.
Blev utgång på kvällen. Satt ett bra tag och spanade runt på nätet efter bra ställen. Vi har varit på rätt många nattklubbar och vill testa minst en ny varje gång vi är här så det blir lite letande. Som det är nu så har vi varit på Nivå, Berså, Excet, Trädgårn och igår blev det Park Lane. Vi trodde inte att det var något tema för kvällen, men ack så fel vi hade.
.
Det första vi ser när vi kommer in är tre killar i röda speedos som står och gnider sej mot varann på bardisken. "Jahapp", tänkte vi och gick på toa. Där inne stötte Bakis ihop med en transa i stringbaddräkt. Jahapp tänkte vi igen och gick ut till dansgolvet. Jävlar vad mycket killar det var! Såg oss omkring och insåg ungefär samtidigt att det var gaykväll! :D
.
Askul var det i alla fall. Fan vad straighta killar är torra gentemot bögar! ^^ Jävlar vad dom festade :)
.
Var ute till strax efter tre, där dog våra batterier så då begav vi oss hem och däckade helt slut i våra sängar. Vaknade typ 12 idag och har fortfarande inte gjort många knop idag, nu tre timmar senare.
.
.
Förresten, sprang på DennisM också. Trodde inte att han skulle vara så kort som han var ^^ Bakis blev helt starstrucked :P Hahah
.
.
.

RSS 2.0