Valborg

Är på väg till Uppsala om en tio minuter. Ska träffa Katta och grilla lite mat med henne =)

Men men, have to go!

Krami

image73

arslet ur vagnen?

Finally, teorin är bokad. Fett seg jag är, men att boka provet är i alla fall en liten bit på väg! När jag skriver det håller jag hemligt, så klarar jag provet får ni veta, annars håller jag tyst =)

Jag borde ju klara provet, har aldrig någonsin skrivit IG på ett prov eller liknande så då behöver ju inte det här provet skilja sig från mängden tycker jag..

Men men, åter till jobbet, en och en halv timme kvar cirkus! Sen blir det långledigt och massa kalasande =)

=)

image72

Tänk om man var såhär liten och söt fortfarande..

20

"Happy birthday to meee
 
happy birthday to meee

happy birthday dear Jennie,

happy birthday to meee!" =D

countdown

Födelsedag om... 4 timmar =)

funderingar

Jag har funderat lite hit och lite dit på skapa mig en ny blogg. Tänker inte lägga ner den här för här finns så otroligt mycket minnen och sådant från dem senaste åren. Sånt vill man bara inte kasta bort. Jag har sett att man kan backup spara hela bloggen, men sparas inläggen på så vis att de går att läsa offline sen i datorn? Jag är lite för dålig på sånt där för att veta själv..!

Men i alla fall, det där med en ny blogg, eller en till blogg kanske. Nu när jag väl har skrivit det här låter det bara dumt. Vad skulle skrivas i en ny blogg? Det skulle antagligen bli precis samma sak som nu eftersom jag har noll intresse och kunskap av exempelvis mode, musik osv.

Näe, vi säger såhär; ingen ny blogg. Bara göra den här bättre!



image71


måndag

Goddagens. Idag sov jag till klockan halv två på dagen. Behöver jag ens säga att jag har brottats med huvudvärk hela natten?

Jag som hade planerat att jobba hela den här korta veckan, nu blir det ju bara en och en halv arbetsdag bara för att det är valborg. Vad händer då förresten? Katta hade någon idé om att grilla och chilla någonstans på eftermiddan nångång, blir det av? Eller ska man inte göra någonting? Uppsala är ju alltid crowded, folk vallfärdar ju försjutton dit för att festa så jag vet inte ens om jag orkar åka dit. Förra året var jag på Seven i sju timmar vilket var sjukt länge för att vara ¨på en krog...

Äsch, shit the same, hör av er till mej om någon vill hitta på något!

image70

Söndag

Fysatan vad jag har varit trött idag. Var ju en fullspäckad dag om något igår;

6.40 vakna
7.00 till stallet
8.15 red ut
9.30 åka hem från stallet
10.00 åka till bålsta för att handla doppresent
12.00 hemma igen
12-13 duscha, fixa kläder, sminka mig
13.00 dopet börjar i kyrkan
17.00 hemma från dopet och lunchen i brunnagården
19.00 hem till morbror för att fortsätta dagens kalas
20.00 Bakis ringer
21.00 jag går hem till Ida
22.30 åker in till Stockholm
03.30 kommer hem och går slutligen och lägger mej klockan 4.

Sjuk dag, men hade ändå jättekul =)

Var inte tänkt att dra till Sthlm på kvällen, men blev så ändå av någon anledning. Var ju som sagt uppe rätt tidigt på morgonen så vid nio var jag redo att gå hem och sova, men näe, då skulle man ut på krogen istället. Träffade på v-ås grabbsen i Sthlm och var på någon dålig krog, Chaplins med dem. Det enda som var bra var att drickan var rätt billig (49 kr för en aquatini, brukar kosta 59 annars) och att det typ bara var killar där =)
Blev fotade av en och samma fotograf massa gånger också, rätt onödigt tycker jag, när det liksom är typ 300 pers på samma ställe. Får se om bilderna kommer upp någonstans, tror dock att jag set förjävlig ut, lite värre än vanligt dvs.

Nu är det dags att deklarera så man inte glömmer bort det. Det ska ju vara hos skatteverket senast den 5 maj har jag för mig. Sjukt skönt att få dem där tusenlapparna sen i sommar någongång =)

image69

Dagens outfit

image68
Snygg pose va? =P

hahaha

Whohoo! En sidvisning idag! Fan jag är på topp!

onsdag

Promenad idag igen på luchen! Sjukt varmt kan jag lova.. Fixade sommarens semester idag också, känns rätt bra att ha det klart nu, så att man liksom kan planera lite.

Dock jobbar jag hela juli.. men jag hoppas på regn då xD

Har inte så mycket att säga idag, så för min egen skull så håller jag käften helt enkelt!


Förresten, tänkte bara meddela att jag får beställda smörgåstårtor till min födelsedag! Är man lycklig eller vad? =P

hej sommar

Blå himmel, sol, värme, fågelkvitter.. kan det bli bättre?

Idag blev det en enkel lunch med bara en baguette att äta, hade nämligen planerat sen igår att ta en långpromenad på dagens lunchrast vilket jag, hör och häpna, faktiskt gjorde också.

Har ingen aning om vart jag gick nångonstans dock, eller jag gick förbi där en kompis bor, tror jag, men det är det enda jag har koll på. Får kolla på karta till nästa gång så att jag kanske kan hitta ner till hamnen på ett smidigt sätt!

Våren är wunderbar, men nu måste jag jobba vidare!

paint is the shit!

Satt och ritade i paint hela helgen och jag fick mersmak faktiskt. Det var riktigt kul, även om det tog jättelång tid så jag sitter och kollar runt bland alla mina mappar i datorn efter nån fin eller rolig bild att rita!

Får se vad jag lyckas med..


image67

börjar om från början.. alltså måndag igen

Goddagens!

Galet varmt ute idag också, precis som igår, helt underbart. Det var och brukar vara minusgrader när jag åker hemifrån på morgonen och nu när jag gick ut på lunchen var det runt 15 plusgrader och klarblå himmel, riktigt skönt!

Hoppas det håller i sig bara, är ju valborg nästa vecka och jag ska dessutom försöka mig på att ha fest, vore ju skönt om det är varmt ute då så man kan slänga ut fyllekajjorna utan att dem fryser ihjäl ^^ haha, needå, de där lät elakt.. jag ska vara snäll!

Fyller 20 på tisdag nästa vecka alltså, känns som om jag tjatar lite väl mycket om min födelsedag, men liksom, man fyller bara 20 en gång i livet! Ska baka tårta på måndag och ta med till jobbet på tisdag =)

Värdelöst babbel igen, det börjar bli min grej alltså, har inte träffat någon kompis eller ens pratat i telefon med någon på jättelänge så jag skyller på det. Jag vet ju att ni ändå läser det här liksom!


21 april idag också, Nadja skulle ha fyllt hela 26 år om hon hade levt.. Skänker en tanke till henne..


Ikväll när jag kommit hem från jobbet ska jag förresten scanna in lite mer bilder, hittade en del roliga en högstadietiden som kan vara kul att lägga upp på bilddagboken. Typ Jennie i knall rött/lila hår, Katta och Bakis från skolavslutningen i nian, Mattan och Ida från klassresan till Götet osv..

Might be interesting =P

=)

Fan va partysugen jag blev helt plötsligt!

Lyssnat på webbradio någon timme nu och det blir bara mer och bättre partymusik vartefter tiden går.. Lite ensamt att sitta här och digga musik dock.. men vafan, bäst att passa på när ingen ser mej!

pics

image66




image65


Jag lyckades scanna =)

Lördag

Känns som om jag bara har kört bil hela dagen idag, så är inte fallet men det känns som så. Åkt till Bålsta fram och tillbaka två gånger idag plus att jag kört till ett födelsedagsfirande dit och hem. Massa bilkörande, men nu jävlar ska jag ta körkort. Familjen kommer åka bort massa med husvagnen i sommar och lämna den ena bilen hemma vilket gör att jag har bil i stort sett hela sommaren, när jag vill.. förutsatt att jag har körkort då. Peppa mej, hjälp mej plugga, boka teorin åt mej, vadsomhelst!! Snälla!

Är förresten en helg utöver det vanliga, eller utöver är kanske fel ordval, poängen är i vilket fall som helst att jag sitter hemma en lördagskväll, ensam, lyssnar på musik på hööög volym och dricker en smaskig drink =) Har nog aldrig hänt förut, men det är rätt skönt faktiskt. Var hemma igår kväll också och det har nog inte hänt sen jag satt hemma och deppade över Martin helg efter helg för någon månad sen.

Men ja, tiderna förändras och likaså jag! Haha, fan vad jag babblar på om helt ointressanta saker.. men vad göra liksom? Sitter ju här all by myself ju. Mamma och pappa är hos grannarna och socialiserar sig men jag orkar nog inte gå dit, inte ännu i alla fall. Tänkte försöka mig på att scanna in lite bilder på min älskling. Han fyller nämligen år idag och jag har ont om bilder på honom på datorn. Återkommer i ett nytt inlägg med bilder om jag nu lyckas!

Såå, det enda vilktiga jag hade att säga med det här inlägget är det där med körkortet, hjälp mig! Tänk vilken bra sommar vi skulle få om jag också hade körkort, eller hur Bakis och Katta? =P

Pussikramis

fredag och ett misslyckat bad

Äntligen fredag! Fredagar är verkligen veckans bästa dag, lätt. Dock har jag huvudvärk så jag orkade inte med jobbet imorse.. =/ Kändes inte sådär jättebra med tanke på min förlängda anställning och det där men det går inte att jobba framför en dator hela dagen med att bara skriva siffror och hålla på. Det är överkurs för ett huvud som gör ont.


Måste bara berätta om igår kväll :P Har tänkt bubbla flera kvällar i rad nu men har aldrig haft tid men igår kväll fann jag tiden så jag fyllde badkaret och allt det där som man gör. Softade i kokhett vatten en liten stund innan jag slog igår bubblet. Vad jag kan säga såhär i efterhand är att jag nog skulle skippat bubblet helt, eller i alla fall frågat familjen när någon bubblade (med bubblet på) sist.

Ur ventilerna sprutar det ut damm i mängder. Vattnet blev helt grått och jätteäckligt.. Kan ju säga såhär, jag bubblade inget mer sen..

Tror jag bara var i badrummet max 20 minuter och då hann jag med att fylla vatten, hoppa i, kasta mej ur och torka håret.. Det är snabbare än när jag duschar XD

Tror jag ska be pappa städa lite nogrannare hedanefter.

weeeiii :)

Jennie jublar och hoppar av glädje för tillfället =)

Anledningen?

Löneförhöjning och anställd sommaren ut!

tackar o bockar

Jag måste deklarera innan jag glömmer bort det eller slarvar bort deklarationspapperna. Det kostar ju tydligen massa pengar om man skickar in försent.. och det verkar ju lite lagom onödligt. Verkar ju vara rätt smidigt med sms eller internet så det kanske man skulle testa.

Kan ju inte påstå att jag hade räknat med att få massa tillbaka på skatten, men det kanske blir att man betalar mer skatt när man jobbar konstiga tider och bara vissa dagar i taget?

Sjutusen tillbaka i alla fall, det är rätt nice, nästan lika mycket som jag tjänade hela förra året..!


off to bed now =)

hard work

Övertid till mej!

Eller ja, jag råkade komma en timme försent imorse så det är väl egentligen inte övertid.. men i alla fall, är på jobbet efter klockan 16 ^^

ne, nu ska jag jobba en liten stund till sen blire de till att köra  bil hela vägen hem =)

godisgris?

Nu ska jag gör något riktigt onyttigt hade jag tänkt mig. Har redan varit på Coop en gång (för ungefär en halvtimme sen) men nu tänker jag gå dit igen och köpa godis! Har jättelite att göra på jobbet så jag tror att jag behöver en sockerkick för att inte somna..

Nu måste jag kuta innan lunchrasten tar slut!

pussikram


 Fääärdig!

måndag

Ursäkta mitt svordomsutbrott i förra inlägget, det var kanske lite väl överdrivet men det var så jag kände at the moment så att säga. Nu är i alla fall det absolut största problemet ur världen så nu återstår bara en liten del som måste tas itu med, och ska tas itu med inom en relativt snar framtid.


Måste även skänka en tanke till Engla och hennes famlij. Jag bara ryser vid tanken på hur de måste ha haft det den här veckan som varit. Jag hoppas den här 42-åringen blir inlåst för all framtid, barnamord är det värsta man kan göra så jag hoppas verkligen han får stå sitt kast. Fyfan alltså.

Världen är verkligen på väg utför, alla hemskheter och tragedier som sker överallt blir bara värre och värre hela tiden. Jämför bara antalet mord, våldtäkter, terrordåd osv med hur det såg ut för kanske 20 år sedan. Jag har inte direkt forskat i ämnet men det känns deffinitivt som om allt är mycket, mycket mer nu.

I förra veckan var det en kille från Enköping som hoppade (?) framför tåget, min bror kände honom.. Har dessutom hört off the record att en kille från en stad här i krokarna också försvunnit, inte spårlöst  men han är borta.. Vet folk som känner honom också.

Världen är sjuk. Eller kanske invånarna.


fan

fan.fan.fan.fan.fan.fan. Jag kan fortsätta i all oändlighet. FAN. Helvete. Skit..

hemma igen

Ramlade hem för en stund sedan.

Blev utgång igår med Bakis, Katta, Hanna och två grabbs från Sthlm. Var tänkt att vi skulle på Bj med dom jävla vakterna kände för att vara stenhårda på åldern, helt plötsligt liksom, så jag och Katta fick inte gå in där.. Fett dåligt. Fick bli People istället.

Hemskt att vakna imorse och inse att vi glömde bort att gå till Max innan vi gick hem.. Det är verkligen ett måste när man är ute i Uppsala.. och vi glömde?! Jeezes =P

Ikväll blire mera fest, men den här gången ute i skogen där jag bor typ ,det är skitbra, då kan jag krypa hem =D

Haha, i brist på annat.

feelin' hot hot hot

Sprang över till Kinan idag på lunchen och kom tillbaka med en fetingportion kycklingspett och ris. Var så mycket mat så jag delade med en jobbarkompis, hade lätt räckt till både lunch och middag annars! Riktigt god mat också, sjukt starkt men gott. Dock kommer jag inte ihåg vad stället heter, men det verkar vara en kedja för det finns ett till ställe mitt i stan (v-ås) som heter samma sak.. Kan det kanske vara Red Chili? hmm..

Lunchrast några minuter till, sen ska jag leka arkivare och arkivera papper från hela 2007. Lär ta sin lilla tid kanske, men då har jag i alla fall något att göra. Under tiden ska jag även fundera ut om jag orkar gå ut ikväll, Petra fyller 20 idag så man kanske borde orka för hennes skull =)

Ajja, kiss and hugs såklart, det är ju fredag!

!!




FREDAG!

jävla kollektivtrafik

Upplands lokaltrafik har fått mycket fler resenärer nu på sista tiden, eller ja, dem senaste åren i alla fall och nu i mars som var fick dom för sig att en prishöjning med 10 % skulle sitta fint. Det första som slår mig då är att varför höjer man priserna när kunderna blivit fler? Dem som börjat åka buss nu gör ju det just för att priserna har varit jättebra och även på grund av miljösynpunkt.

Nu när priserna höjs med 10 % blir skillnaden jättestor, i alla fall för mig som endast reser korta sträckor och enstaka längre. De långa resorna är fortfarande billigare med ett busskort men de korta resorna som tidigare kostat 12,50 med busskort kommer numer att kosta 39,50 med busskort.. Helt insane säger jag bara.

Anledningen då? Jo, man höjer priserna för att kunna ha bussar på fler sträckor. Dumt tycker jag. Det finns ju bussar överallt som det har varit.

Fett med ruinerad jag kommer bli..

snö

Snön faller och jag med den. Är hemma från jobbet och pinas med huvudvärk, ungefär som vanligt.

Har inget att göra heller.. Borde kanske gå ut med Tessie, men det snöar ju som sagt.. =S

Pappa och Jimmie förstörde hela mitt rum igår ockaå medan jag var på träningen. Numera har jag två soffor och en säng istället för två sängar och en soffa. Pappa har skruvat upp nån gipsskiva på väggen också så det är vitt damm överallt, himla snällt att städa efter sig liksom.. =/

Men jag orkar inte riktigt engagera mej, sålänge det går att sova någonstans!

trafikregler

Har precis kommit tillbaka till jobbet efter ännu en körlektion. Idag gick det nästan bra och nu tror jag att jag har hittat min strategi för att någonsin få ett körkort  =) Så nu blir det überpepp innan varje återstående lektion.

Något som jag verkligen inte förstår varför det finns är högerregeln, vad ska den vara bra för egentligen? Tycker bara det blir förvirrande så varför inte ha väjningsplikt överallt istället? Höll nästan på att krocka idag just på grund av högerregeln..

Men men, jag får nog vänja mej vid att halv krocka lite då och då, högerregeln är nog här för att stanna.

Party :)

Håller på att försöka strukturera upp mitt födelsedagsparty till något vettigt. Jag har dock lite ont om kompisar att bjuda märker jag.. =/

råkade nog göra bort mej också när Emma frågade vad jag önskar mej, "något spännande och annorlunda" sa jag. Dumt mycket dumt, jag vet nog vad mina kära Örsabor kan ta sig till om dem bara vill ;P

Men är lite mindre än en månad kvar, kanske kan lära känna nytt folk att bjuda? ^^

down

Störtdykning i statistiken och likaså i humöret.

Cheer me up, please..

fyfaen..

Såg en länk till en sån där "2girls1cup" liknande film för ett tag sen. Fyfan säger jag bara. Ni är säkert många som vet vilken jag syftar på och även om det inte är så, så glöm att jag länkar.

Jag kommer drömma mardrömmar inatt, tro mej.

home sweet home

Söndag idag och som vanligt så känns det.. Det är verkligen något med söndagar, alltid lika tråkiga. Var hemma hos Bakis igår kväll igen, kände inte alls för att vara hemma så då lockade det mer att glo på film med Bakis och Fluff. Vi tittade på någon Elvis film där det var uppträdanden från hela hans karriär typ. Den var skön att sova till!

Sen var det återigen det där med att sova. Självklart fick jag springan i mitten igen och självklart skulle tre av fyra hårbollar (läs hundar) ligga på mej och sova. Alltid jag som är den utsatta, jag förstår inte vad jag har gjort för ont? ^^

Nu är jag i alla fall hemma sen några timmar tillbaka. Trodde att jag skulle till stallet men tji fick jag. Bra att man får veta saker liksom.

Men men, lägger in en bild på Lillefot också =P

image64

alltid lika kul

Mitt huvud är typ dött idag.. dagen efter liksom. Fysatan. Hade till största del kul igår men som alltid händer det något som sabbar hela kalajset. Det slår aldrig fel heller. Men i alla fall, hade kul och träffade massa trevliga människor så jag ska inte klaga =)

Trött som en gnu också, försökte oss på att sova tre stycken i en dubbelsäng, självklart fick jag mitten där jag fastande i springan mellan madrasserna.. och var fast. typ. Inte mycket sömn och massa huvudvärk. Yeaj, tumme upp.

Nu ska jag tvätta kläder.

over and out.

Vårkänslor!

Helt otroligt hur glad och uppåt man blir så fort vädret blir bättre och det blir ljusare ute. Jag har alltid sagt att april är min absoluta favoritmånad och håll med om att ni förstår varför!

Har varit ute massor idag, dels en sväng på lunchen och sen in till stan efter för lite ärenden. Började min promenad med halsduk och jacka och när jag väl varit ute en timme blev det t-shirt =) Helt galet!

Nu är deffinitivt dags att speeda upp arbetet lite, idag har jag verligen "snåljobbat"

Fest ikväll förresten, Jennie längtar xD

<3

<3

Jason Mraz hsr gjort det igen!

Har blivit förälskad i nya versionen av I'm yours =)

jobbjobb

Idag får inte jag sitta på mitt kontor :(
Istället får jag sitta i "pingisrummet" där markisen har gått sönder och täcker hela fönstret så jag inte kan se ut alls.. Himla trevligt, som tur är så är det inte direkt fint väder ute så onödigt att klaga.

Rätt skönt att sitta helt ensam dock, utan växeln och så, har radion med Rix fm på alldeles för hög volym för att kunna jobba vettigt till ^^ men orka jobba.. =S Borde dock fortsätta..

pink

För den som inte har märkt det så är min blogg rosa at the moment.

Rosa är fint och då blir man glad!

>>rubrik<<

Goddagens!


Har absolut ingenting att skriva egentligen så varför jag ändå skriver vet jag inte.. Kollade runt på ams.se igår, dvs arbetsförmedlingen efter något roligt jobb. Har ju typ fast jobb nu, men jag kommer nog sluta här om någon månad ändå. Hittade massa aupair jobb i England som jag fastnade för, dock är i stort sett alla genom olika förmedlingar, ex peek-a-boo, swedish connection och MIKSO. Frågan är om det är bra att söka via en sådan eller om man ska söka privat?

Har hört någonstans att de som annonserar på ams är kollade så att de inte är några skummisar.. om det nu är så, så är ju det ju rätt bra. Då är man lite säkrare på att inte bli blåst eller utnyttjad.

Åker jag så blir jag gone for good. Eller så roligt ska ni inte få ha det, åker jag blir jag borta minst ett år! Längtar redan nu!

Back to reality, lunchrasten är slut.. =(

hårproblem

Köpte ju löshår förra veckan som jag nog har nämnt någonstans. Det är dock för ljust för att passa min egen hårfärg som jag har så igår gick jag lite hurtigt ner på stan för att köpa en nyans ljusare till att färga om mitt egna hår. Glad i hågen kommer man hem och kletar i färgen som för övrigt heter Ljus guldbrun i håret och väntar med spänning på någon form av förändring.

Färgen sitter i alldeles för länge, håret börjar typ torka innan jag beslutar mej för att ge upp. Inte fan blev håret ljusare. Snarare mörkare. Det är förvisso ljust och rätt färg i topparna och i utväxten men resten liksom, det är more or less svart.

Kan inte visa för min cepe mobil går inte att installera på datorn och bluetoothen funkar fortfarande inte, men fatta grejen.. har lagt typ över 800 spänn på det fär jävla håret och då borde väl hårfärgen behaga ändra sig rätt?

Nu måste jag köpa mer imorgon igen och den gången blir det fasiken en mörkblond färg.. om ens det fungerar..

image63
 

Kolla hur knäppt det ser ut liksom.. =/

wishlist

Sitter och skriver en önskelista nu ja =) Var flera år sedan sist och också flera år sedan man fick något som man verkligen ville ha i present så nu är det dags igen.

Vad önskar jag mig då?

hell yeah

Fick kommentarer på jobbet idag igen angående mina lunchvanor. Okej, jag orkar inte med matlåda, det gör jag verkligen inte. Men håll med om att det är bättre att äta en portion fryst färdiglagad mat och en cola än hinka 8 koppar kaffe och käka en Ikea-korv om dagen?

men men, får börja gå till kinahaket i huset brevid kanske, där är det lätt värt pengarna =D och då kanske man blir mätt också..?


Men men, har lunchrast en kvart till sen är det back to reality. Kvartalsbokslut på jobbet vilket innebär att alla fakturerar som galningar för att liksom hinna med sig.

Gissa vem det är som får kuvertera alla jävla fakturor sen..
Kan det möjligtvis vara jag?

pain

såg varför jag haft ont i min fot/tå i X antal dagar nu ikväll.

Tåhelvetet är helt knallblå..
Hur lyckas man?

nya brills

Var och hämtade nya glasögon idag igen. Hon i affären höll på att gå i taket när hon inte hittade glasögonen någonstans. Hon frågade efter mitt personnummer och jag rabblade 880429 som jag brukar och hon nickade och svarade okej, fortsatte leta. Hittade inga.

Efter ett tag var det tre stycken som rotade runt i alla möjliga lådor och gömmor och såklart utan att hitta några glasögon till mig. Tillslut, när de inte riktigt visste var de skulle leta längre frågade en mig; " Visst var det 780429..?"

Bara tio år fel sådär. Dom själva var runt 25-30 så dom lär ju ha sett på mig att jag verkligen inte kan vara född 78. Jag, Jennie 30 bast? =S neee..

finally, fick glasögonen tillsist i alla fall!

april april

Läste några riktigt knäppa aprilskämt på Upsala Nyas sajt för ett tag sen. Det var allt ifrån att kranvattnet skulle bli helt kolsyrat, att daggmaskar skulle få 400km att bo på på Eskilstuna djurpark till att Systembolaget i Norrtälje rear ut alkohol efter hur hög alkoholhalt drycken har pga ombyggnad.

Vissa grejer är verkligen helt "out of mind" så att man verkligen tror på det som står. Jag hade säkerligen gått på alla skämt själv med tanke på hur godtrogen man egentligen är medierna. Man räknar ju liksom med att det som står är sant, eller åtminstone inte helt och hållet lögn.

Sitter själv och filurar på något man kan lura familjen eller någon kompis med nu. Dock har jag lite för dålig fantasi, krävs väl egentligen inte så mycket men jag är sämst på att ljuga och faktiskt, aprilskämt är rätt överskattat och töntigt.

tillbaka

Ingen fungerande blogg i helgen alltså. Lite synd tycker jag faktiskt för igår hade jag lätt velat skriva av mig lite. Såg helflummiga grejer på väg hem från jobbet som man skulle kunna se som för tidiga aprilskämt.

Om jag känner för det så berättar jag någongång, annars får det vara. Men det handlar om upp- och nervända broar och "kycklingtanter".

Men i alla fall, bloggen is back on track så blir väl till att uppdatera lite ikväll efter jobbet!

Hare bananas =D

RSS 2.0