fredag

Då var det lördag då. Har varit i stallet nu på förmiddagen och klämt lite på Capo. Han har blivit blockhalt efter sin kiropraktorbehandling i veckan. Eventuellt har han fått nackspärr (?!) så vi måste stretcha honom massa hela tiden. Får se imorrn om det gått över..

Igår var jag hemma från jobbet, hade fortfarande huvudvärk. Huvudvärk tre dagar i sträck liksom, det är inte kul kan jag lova. Framåt kvällen gick det ialla fall över så då åkte jag till Bakis och hämtade en bil från hennes bror. Jag ska ta hand om den ett tag och jag ska göra mitt bästa för att inte pajja den också.. Skulle inte se så bra ut.

Efter det åkte vi till Emma för att joina pyjamas-tjej-myskväll, vi tittade på gamla filmer som Emma spelat in med sin filmkamera, från läger och sånt. Jättekul att se ^^ Jag hade jättefint, långt blont hår 2005 eller 2006.. Tänk om man kunde få tillbaka det..

Åkte hem sen eftersom jag dragits med min huvudvärk.. Och nu är det lördag ja..

helvetes skit

För typ en vecka sen åkte Kattas bärbara i golvet, idag var det min tur att ha ner min dator i golvet.

Så jävla typisk liksom. Nu funkar den inte som den ska heller. Ladd-sladden måste sitta i hela tiden för om man drar ur den så slocknar datorn och går inte heller att sätta igång utan sladden i. Självklart så laddas inte batteriet heller, även fast sladden sitter i...!! Jävla skit, nu kommer den ju säklerligen dö en långsam död för att sedan inte vilja vakna upp igen.

Kan man öppna upp datorn tro och kolla vad som gått sönder?? Måste ju vara nåt med ladd-mojängen för datorn ramlade med den kanten ner i golvet först så sladden som va ikopplad måste typ ha trycks in i datorn eller nåt?!?

Nån som kan hjälpa?!?!  FRUSTRATION!!

dööh

Nu är tiden kommen.

Amputation av huvud och tvättning av mage.

Wish me luck.

fettosemla

Idag är det fettisdagen (fet-tisdagen eller fettis-dagen?) och jag blev erbjuden en semla till frukost.

And guess what, jag tackade nej! What the fuck tänker säkert ni, Jennie tacka nej till semla? Men liksom, jag tjockade i mej sjuka mängder smörgåstårta igår från kl 20-22 på kvällen så min mage va liksom fortfarande full, full på tårta och sju glas mjölk.

Så nu blire två semlor till eftermiddagsfikat istället! wohoo ^^

Tjockisvarning!


fullpackad dag men ack så trevlig

Snacka om fullspäckad dag, åkte hemifrån kl 6 imorse och kom hem nyss liksom.

Har åkt buss ca 4 timmar totalt idag, varit på jobbet 8 timmar, varit i Uppsala en snabbis och därefter på möte.

I Uppsala var jag på Darkwell för att poka hål i magen med en nål. Gick finfint det så nu är det slut med såna påhitt för min del. Bakis och Katta var moraliskt stöd vilket alltid är bra, skulle verkligen inte vilja gå dit själv..

Åkte hem från Uppsala en timme efter att vi kommit eftersom jag skulle på möte. Var årsmöte och ryttarträff med Karf som jag är medlem i. Jag ramlade in precis i tid till att få applåder för min seger i KMet i höstas. Var ju trevligt det ^^ Vi anmälde dessutom Capo till Division 2 laget så tydligen ska jag rida i laget i höst. Kan ju bli intressant, vi har liksom inte tävlat en enda gång "på rikigt" men men, är bara preliminärt ännu så allt kan hända. Om inte annat får min medryttare sköta de hoppandet ^^ Ifall jag bangar, vilken jag säkert gör.

Smörgåstårta till folket också försjutton gubbar! Sjukt jädrans skitgott var det =) Gissa vem som fick doggybag med sej hem då?! Wohoo, frukost imorrn!

yeye, nu ska jag pilla mej i naveln och bädda ner mej ^^

helgen

Ännu en helg tillända då. Har knappt varit hemma vilket varit både bra och dåligt.

Fredagen jobbade jag satan hela dagen, fick undan riktigt mycket papper och fick beröm för det idag!
Tog med mej några potatisar och turkisk yogurt och åkte till Bakis när jag slutat. Vi slog till med ännu en romantic dinner for two ^^ Den här gången blev det klyftpotatis och rotfrukter i ugnen med kycklingfilé och yougurtdressing gjord på bla sweet chili, sambal oelek och vitlök. Massa gott kan jag lova =)

Efter middagen kom Emma och vi gjorde oss redo för utgång. Stendött på stan så vi var inte ute så länge. Var på Etage och på Terassen men det är liksom inget kul alls när man inte känner några. Blir lite trist att liksom bara sitta och ännu tråkigare när det är lite folk ute överhuvudtaget.

Lördagen började TIDIGT. Skulle släppa ut hästarna så vid kvart i 8 ringde klockan. Då hade jag sovit kanske 5 timmar så det var aningens segt att pallra sej upp, ta på sej sju lager kläder och sen släppa ut typ 17 hästar i 10 minusgrader.. Åkte in till Uppsala lite senare på dagen och bokade en tid för piercing. Har haft mit presentkort liggandes hemma sen jag fyllde 20 så det kanske är dags nu.. Lika bra att göra innan det blir soligt och varmt ute också.. Så idag efter jobbet blir det Uppsala igen för piercing =)

Bjöd Bakis på lunch på Max (såklart ^^) och åkte därefter hem. Det är ju ingen höjdare att lulla runt på stan när man är råpank liksom..

Åkte hem till mej, packade grejer, brände musik, vidare till Bålsta för att köpa BLÅ läsk och därefter mot Bakis. Kom förbi lite folk innan vi drog vidare mot en fest. Trevligt men tröttsamt, alla (många iaf) blev jättefulla och när man själv inte är det så ja, då blir det tröttsamt.

Igår dårå.. Sov länge, kollade på en film hos Bakis sen drog vi till mej igen, vek veckan ranson av ren tvätt och kollade på två filmer till sen. Blev The curious case of Benjamin Button och Yes Man! hos mej. Bra filmer, iaf Benjamin Button, nästan så man fällde en och annan tår..

Sen var det sova och nu är det måndag. ^^

..





HEJ






apdansen



Lyssnar på den här låten säkert 4-5 gånger om dagen.

Och så fort den börjar komma igång lite får jag världens bilder i huvudet på britterna som inte kunde dansa. På Linekers på Teneriffa spelades den här låten varje kväll vi var ute och det var liksom samma dansmoves varje gång, hela tiden.

Tänk såhär;

Säg 8 engelsmän från Bristol, kanske 18-19 år, fulla bar överkropp och upphöjda strippstänger.

Låten drar igång och alla dansar likadant - Tänk APA; framåtlutade med armarna framför sej viftandes i någorlunda(läs: typ ingen) takt till musiken. Framåtlutade innebär alltså att arslet sticker ut på andra sidan (?!) vickandes lite klämmigt.

Fötterna dårå; dem står med fötterna jämsides typ vinklade utåt och bara trampar upp och ner.

Hahaha, låter helt stört när jag försöker beskriva, men jag kan verkligen se dem framför mej och det var en rolig syn, believe me ^^

Tanken var att jag och Bakis skulle filma dem sista kvällen vi var ut men då var dem inte där! Så jädrans typiskt liksom.. =/ Men ja, spela roll egentligen, bilderna finns ju kvar i huvudet i alla fall..!


hästar =)

Den här veckan har gått sjukt långsamt ju! Får hela tiden för mej att det är torsdag idag vilket skulle betyda att det är fredag imorrn och sen helg. Men nu råkar det ju bara vara onsdag idag. Typiskt. Det skulle mycket väl kunna vara för att jag hade träning igår och även ikväll som jag tänker fel.. Tränar annars på torsdagar ju.

Om en och en halvtimme är det i vilket fall som helst dags att pallra sej upp på hästyggen. Sen träning, så jag lär väl inte komma hem förrän efter tio nångång. Blöh, hatar sena träningar, speciellt den idag för det är tydligen den satsigaste gruppen som jag ska va med i; dem som rider för allsvenskan och tränar för OS-ryttare. Uscha mej, tur att jag tjuvträna på allt igår i förväg =)

Idag blir sista dagen jag rider också. I alla fall på ett tag. Blir inget förrän kanske på måndag vilket är himla bra. Fatta ont jag har i arslet efter all träning, typ fått skavsår efter byxorna också (?!), blir nog bra med lite vila med andra ord ^^ Imorgon får Capo behandling av kiropraktor (jag också vore bra..) Så vi får hoppas att hon kan dra och banka ut hans stela kropp, välbehövligt kan jag lova.

Nej, nog om detta. Jag ska ta mej en liten tupplur innan det är dags att pysa.


blöh

Jag har verkligen inget att skriva nuförtiden. Känns lite trist för jag vill  ju liksom skriva, men vad skriver man när man inte har nåt att skriva?


minnet inte på topp

Kom ihåg:



Unionen

Bowling

Årsmöte

medlemsavgift


Sen ska jag bara komma ihåg innebörden av varje punkt också...

mouse invasion

Dags att sova nu alltså. Jag kan ju inte påstå att jag känner mej lockad till att släcka lampan och slumra in..

Dem där jädrans mössen alltså. Jag lovar, det kommer sluta med att dem tuggar sej igenom väggen och sen har jag en hel farm i min säng. Låter det trevligt eller?

PAPPA! I know you read, råttgifta vinden innan jag tar till drastiska metoder!

Godnatt.

schnork.. zZZ

Herrejävlar i himlen vad jag är trött. Helt sjukt.

caught on camera

Jahaja, så både mamma och pappa sitter och läser vad som skrivs här.

Där ser man.

Nån mer intressant person som läser tro? Kanske morfar eller jultomten eller kanske rentav min chef??


 


lägenheter..

Fördriver min lunchrast med att spana på lägenheter. Det är helt sjukt vad det är svårt att hitta rätt ställen att leta på. Man ramlar in på massa olika sidor som man måste bli medlem på för att kunna intresseanmäla osv vilket är heldumt eftersom dem heter helt störda namn vilket i sin tur gör att man inte kommer ihåg adressen när man vill kolla igen.

Fanns iaf en hel hög med lägenheter lediga så jag ska väl be nån smart person hjälpa mej med allt man måste ha koll på.

Nu ska jag fasiken göra nåt åt det här.. Jag har tröttnat på skogen och att äckelhunden Alfons använder utrymmet utanför mitt rum som toalett.. Not fresh liksom =/

=)



Favoriten just nu

tisdag

Måste bara säga att svenskproducerad coca cola är mucho godare än spansk!


Idag är jag tillbaka på jobbet. Pappershögarna som ligger och väntar på mej är enorma och dem växer hela tiden vilket är mindre roligt. Kom en timme försent imorse också, vilket också är mindre roligt. Fick stå och vänta på den första bussen i en halvtimme och när jag väl kom fram till enköping hade buss numero två redan gått så då fick jag vänta ytterligare en halvtimme på nästa.

Det är den här jädra snön som förstör. Igår var det tydligen årets finaste dag enligt folk på jobbet. Jag höll tyst. Jag tyckte det var apkallt igår. Visserligen sken solen, men liksom, det är inget mot värmen på Teneriffa. Mitt huvud befinner sej fortfarande där så idag höll jag på att traska ut i snön med mina tofflor, var samma sak igår kväll när jag skulle rasta hundarna, drog på mej en tröja bara och var på väg ut när jag insåg att det visst var minusgrader ute..

Nu får snön i alla fall ta och försvinna tycker jag. Jag vill ha värme! Det är som jag alltid har sagt, man blir så mycket gladare av värme och sol än av kyla och mörker..

skit as usual

Då var hjärnkontoret igång igen alltså. Inte en enda tanke förpestade min semester och det var grymt skönt måste jag säga. Jag kunde liksom släppa alla störningsmoment och bara leva för stunden. Önskar att man kunde känna så för jämnan.

Nu när jag är hemma igen så kommer tankarna tillbaka. Och dem har fått sällskap av nya tankar dessutom. Jag kan inte bestämma mej för om jag ska fly problemen eller inte. "Bättre fly än illa fäkta" heter det ju och jag har en känsla av att jag är bättre på att fly än att fäkta. 
Till råga på allt så kan jag inte heller prata om det. Inte mer än vad jag nu redan gjort. Don't bother to ask alltså.


Pappa har redan skrikit på mej om tvätten, att gå ut med hundarna och laga middag.
Det har funkar inte.
Jag måste bort.

Palmtrees



Fotat från balkongen

Ett smakprov av resan

Sådär, då var jag hemma i kylan igen då.

Veckan har varit toppen och för mej som aldrig varit utomlands "på riktigt" blev det en spännande upplevelse. Palmer överallt, sol, hav, spanska.. allt. Hotellet vi bodde på låg mitt i smeten, i playa del americas så vi hade i stort sett allt precis utanför dörren. Överallt fanns det små supermarkets och sånt med all möjlig konstig shopping, inte särskilt billigt nånstans men eftersom att vi bodde mitt i turistdjungeln så kan man kanske inte räkna med så mycket annat.

Blev ett par rundor ute på kvällarna också. Jag och Bakis rände runt på pubar, krogar, klubbar och allt vad det var men det var inte alltför roligt. Inkastarna var ju som iglar på en. Så fort man närmade sej stället där alla krogar låg så typ kastade dem sej över oss. Okej, första kvällen hakade vi på ett antal erbjudanden om billiga drinkar; 3 drinkar plus 4 shot för 10 Euro osv. Men när vi druckit ex antal drinkar och inte kändes oss ett dugg påverkade utan snarare trötta så gav vi upp. Resten av gångerna vi var ute så kände de flesta igen oss så då kom dem inte ens fram ^^

En av dagarna (onsdags?) tog vi bussen till Santa Cruz för att kika runt där. Tog oss igenom nåt läskigt stort köpcenter med enbart märkesgrejer på 7 våningar. Massa skumma kläder kan jag lova.. ^^ Vandrade sen runt i stan ett litet tag och åkte hem nån timme senare.

På torsdagen åkte vi till en marknad för att spendera pengar på lite "cheapy-cheapy" äkta fejkväskor. Jag och Bakis hittade två som vi ville ha, jag en Cloë och Bakis en D&G så Rickard fick i uppdrag att pruta ner dessa två. Han lyckades rätt bra må jag säga ^^ Köpte lite annat krimskrams också, men det var himla mycket "Looki-looki" och "cheapy-chepay" överallt så vi gick mest och garvade åt hur kul det lät..!

Himlen öppnade sej dessutom också i torsdags. Helvete vad det regnade. Som tur var så kom det efter att vi kommit hem så vi hade vår lilla siesta under tiden regnet piskade på. Siesta, eller ja, sovtimme blev förresten något vi lyckades med varje dag.. Jobbigt med all sol och värme liksom ^^

Mat har vi ätit också ja. Hualigen if I may say. Sjukt stora portioner. Den mesta maten serverades med pommes frites dock, vilket är lite mindre fancy än typ det jag brukar äta annars. Inte ens hemma äter vi pommes längre liksom. Men iaf, jag testade på en del olika rätter. Varierade mellan kyckling, fisk, pasta och pizza. Bakis fick damp på mej både en och två gånger för att jag aldrig lyckas äta upp allt, blir liksom alltid en liiiten bit kvar av nånting på tallriken eller i glaset.. ^^ 

Godaste maten åt vi sista kvällen. Gick över till Los Christianos eftersom att restaurangutbudet och staden överhuvudtaget hade lite mer "klass" än las Americas. Hittade i alla fall en spansk restaurang som serverade massa skojja saker. Vi alla tog dagens fisk med olika fyllning och såser till. Min firre var fylld med ost, peppar, paprika, räkor och nån sås, helt läskigt god. Fisken var typ den godaste jag nånsin ätit. Vettesjutton vad det var för sort dock =/


Har hänt grymt mycket annat också, både sånt jag kommer berätta om senare och sånt som stannar som minnen. Jag är glad över att jag fick åka med i alla fall..

Ska skriva lite mer sen och även lägga in bilderna på datorn men nu kallar resväskan och mitt rum. Dumt att jag inte städade ordentligt innan jag åkte.. Men som jag säger rätt ofta nowadays "det är lätt att vara efterklok"

teneriffa

hello, bloggish =)

sitter i varmen nu, orkar inte skriva sa mkt for tangentbordet ar som de ar.. kom iaf fram igar, regnade lite nar vi landade men de va inte sa farligt, var fint vader har dar vi bor iaf..

chillat vid poolen idag, shoppat lite smatt och gatt langs strandpromenden till los christianos som var en skitnice stad. Ascoola hus ^^ Snacka om att de marks att ja aldrig vart utomlands, men jag ar glad att jag ar har =) 20-23 plusgader mot alla minusgrader hemma liksom..

men men, min tid pa datorn rinner ivag..

seeyaa folks

RSS 2.0