Helgen som var

Hej hej!
.
Hänt en massa spännande på sistone kan jag börja med att berätta. Ska som vanligt dra helgen; fredag till söndag och sen kommer även ett inlägg om vad som hänt nu i veckan också.
.
Fredag: Jobb som vanligt och därefter blev det också Uppsala som vanligt. På kvällen blev det hemmagjord sushi med två av Pers kompisar. Det var faktiskt enklare än jag trodde att det skulle vara så hemmagjort kommer det bli oftare framöver :)
.
Lördag: Hade tid hos optikern för att fixa med linser. Dom skickar runt mig till olika butiker så dom har noll koll på vad som ska göras osv vilket känns lite drygt. Nu är det tydligen Specsavers uppe vid Kvarnen som jag ska gå till.. Vi hade även i veckan snackat om att åka till Jönköping för att hälsa på folk och gå på kalas men vi ställde in det på fredagen. Men av nån anledning så åkte vi i alla fall ner. Kom fram på kvällen och hälsade då på lite kompisar till Per, en av tjejerna har precis fått barn och den andra ska få så det var mycket bebissnack :P
.
Söndag: Vaknade hemma hos Perraponken föräldrar, åt frukost och drog sen iväg till en pizzeria för att klämma en pizza. Jönköpingsborna lever tydligen för sin pizza så man MÅSTE äta åtminstone en när man är där. Innan vi puttrade iväg på kalas åkte vi in till en bilhandlar och klämde lite på en Mini. Åhh, den var så fin! Vill ha, måste ha!!
3-års kalas med tårta därefter innan vi kastade in handduken och begav oss hemåt. Det var pissdåligt väder så halvvägs nånstans fick vi lov att stanna och tvätta vindrutan på en mack för att man inte såg nåt genom den :S
.
Det var väl ungefär helgen i korthet. Finns mycket som inte skrivs men det får leva kvar i minnet istället :)

Tisdag

Hej hej!
.
Det är återigen tisdag. Snart är det onsdag vilket innebär att det snart är helg! Så tänker jag varenda vecka och det funkar verkligen, veckan känns kort och dagarna går snabbt. Trivs superbra på jobbet också vilket såklart underlättar. Brukar bli stressad kring ett på dagarna för då är min arbetsdag nästan slut och såna tidiga dagar gör ju att veckan känns ännu kortare.
.
Måste redovisa helgen också. Eller måste och måste, det är kul att ha det på pränt. Simple as that.
.
Fredag: Hade en låång dag på jobbet vilket resulterade i några timmars övertid. Svepte en cola i bilen till Uppsala vilket i sin tur resulterade i komaliknande trötthet. Var taggad som satan för sushi då jag inte hann med att äta lunch så det blev en sväng till Saluhallen när jag blivit av med den värsta tröttheten. Senare på kvällen bar det av till Bowlaget där jag hade som plan att vinna, men jag vinner aldrig så det var bara att glömma. Blev Terassen, skitsnack och några drinkar efter vilket var trevligt :)
.
Lördag: Gick upp tidigt (halv 11) för att snacka lite med optikern, blev därefter en kortis på stan och sen en tur ut till Järlåsa där jag skulle ha mat till Capo. Totalt 4 mil för lite müsli och havre... Dyr mat med andra ord. Blev en sväng till på stan efter Järlåsa, kommer inte ihåg vad vi skulle göra då, men på stan var vi iaf.
.
Kvällen spenderades i soffan ätandes potatisgratäng med lax och vitlöksbröd och tittandes på Fucking Åmål, Forrest Gump och Så Mycket Bättre. Käkade massa ost och kex också, ruggigt gott. Pensionärsvarning på det!
.
Söndag: Betade av ett halvt stallmöte, rastade Capo i ridhuset samt lämnade en pojkvän i Uppsala som återigen inte får se mej på en vecka ;P

Helgen

Det är återigen måndag. Tyvärr jobbar jag inte idag vilket inte känns bra alls. Vaknade med pissjobbig huvudvärk när klockan ringde och när jag har huvudvärk funkar inte jag. Kan inte tänka, orkar ingenting och blir allmänt lost och seg. Blir jobb imorgon iallafall, ska enligt schemat ha ledigt på onsdag så har litegrann att ta igen nu.
.
Helgen har varit lugn och skönt tänkte jag skriva, men som vanligt har jag gjort hur mycket som helst. Varvar jag ner och bara soffhänger tvärdäckar jag av trötthet så det är lika bra att köra på för att få ut det mesta av den lilla lediga tid man får.
.
Fredag: Jobbade till cirkus kl 15 och därefter blev det stallet med intag och lite sånt där vanligt röj. Styrde kosan mot Uppsala när jag var klar och väl i stan hämtade vi thaimat att äta hemma framför Idol. Jimmie och Dogge var i stan så dom kom förbi och hängde runt en stund.
.
Lördag: Tog sovmorgon och slappade tills jag kände att det var ovärt att bara sitta i soffan. Sparkade igång Per och efter en stund var vi ute på stan och småshoppade lite. Jag köpte bland annat ett 3-stegskit från Clinique som ska göra att jag ser ut som plastic fantastic i ansiktet ;) Var även på jakt efter en mössa men det hittade jag ingen bra..
.
På kvällen var det middag hemma hos mamma och pappa, Jonna har fyllt år och var hemma på höstlov så det måste ju firas liksom. Min kära moster och hennes man kom förbi också vilket var trevligt. Händer inte ofta att bara dom kommer och hälsar på så det var lite extra roligt =)
.
Vi planerade även in och bokade en skidsemester i januari. Ska bli så jävla kul att komma iväg och att äntligen ha det bokat och inte bara som en eventuell grej att göra. Ruggigt sweet ;) haha
.
Söndag: Skjutsade Jonna till Enköping på förmiddagen så nu ser man väl inte henne förrän till jul igen. Under tiden fick jag vinterdäck på bilen och sen blev det stallet. Fick upp Perraponken på Capo också! Det var skoj, han är som en svamp när det handlar om att iaktta och ta till sig information, så han fixade Capo rätt bra måste jag säga ;)
.
Tog även en sväng förbi mormor, faster och farfar också med tanke på att det var alla helgona helgen.
.
Thats it. Inte mycket till lugna soffliggarstunder här inte :P

Måndagstankar

Tiden går grymt fort nuförtiden. En arbetsvecka säger bara svish så är den över, en helg känns som en dag och en hel månad går minst lika fort den. Vissa saker händer hinner man inte ens reflektera över och andra gnager på en hela tiden.
Nu har jag till exempel jobbat på Thoresta i lite mer än en månad. En månad är ingenting, det har gått fort, men ändå inte. Det känns som att det var hur längesen som helst som jag jobbade och mer eller mindre bodde i Uppsala men det är bara en månad sen.
.
Om lite mer än en månad är det julafton och om två månader är vi inne på år 2011. Då fyller jag 23 och ska föreställa vuxen. Da Capo fyller 9 år. 9 jävla år, det är helt sjukt. Min lilla plutt som knappt räckte upp till min midja våren 2002 blir nu säkert tre meter hög när han står på två ben.
.
Vad har vi gjort i alla år egentligen? I mitt huvud är han fortfarande 4 år. Får jag frågan hur gammal han är får jag fundera en bra stund innan jag inser att han inte är fyra utan mer än dubbelt så gammal. Det är inte okej. Om tio år kanske han inte ens finns längre för att han hunnit bli skruttig och kanske pensionerad. Om tio är är jag runt 30 och inte ens kommit halvvägs igenom mitt liv.
.
Tiden bara leker med oss. Den går antingen alldeles för sakta eller så speedar den på så innihelvete. Det finns inget mellanting, inget lagom.

Tisdag

"Snart fyller jag 18!!!" Sagt av min kära systeryster som fyllde 17 igår. Snäll storasyster som jag är gav jag och Per henne ett par Converse. Dyraste presenten jag gett bort nångång ever tror jag, men det är det värt, hon lär bo i dom där skorna så :P
.
Jag var tårtansvarig och slängde ihop värsta budget tårtan med vaniljkräm, jordgubbssylt, grädde och konserverade mandariner. Inte speciellt party men en tårta är alltid en tårta. Pappa drack kaffe brevid Jonna och vips hade han spillt över Conversen. Nu är snörena bruna, men sånt får man väl räkna med i det här huset.
.
Idag har jag förresten jobbat. Har varit supertrött och frusen hela dagen och för någon timme sen fick jag huvudvärk. Tyvärr är ju klockan bara ca 18 nu så jag kan inte gå o lägga mig än på iaf två timmar. Känns lite sådär, har en intressant dag imorgon att vänta och då måste jag vara klar och alert i skallen.
.
Det är dags för mig att rota fram nån gammal panpizza att äta nu, lunchade tidigt idag kom jag precis på. Och då blev det bara sallad; kalops är inte riktigt my cup of tea...
.
Tjing!

Tisdag- helgen som var

Tänkte köra en gammal hederlig "helgen som var" som jag alltid skrev förut då jag rände runt som en blådåre på helgerna. Ränt runt rätt mycket på sistone också så det är väl lika bra att skriva ner vad jag gjort, det är liksom gaaanska kul att läsa i efterhand :)
.
Fredag: Jobbade och slet i över 10 timmar tror jag så det blev alltså övertid på typ två timmar. Var riktigt tungt på slutet kan jag lova. Rullade iväg mot Uppsala där jag och Per skulle på bio och se The Social Network; filmen om grundaren till facebook. I Brist på intresse och engagemang till att laga middag blev det hämtpizza innan filmen och en massa godis under filmen :P Tjockis lär man bli, men vafan, det får jag ta. Hahah! Filmen var förresten bra, jag blev lite förvirrad i början innan jag kom underfund med hur filmen var uppbyggt. Mycket information men riktigt intressant. Hade nog sett någon annan i rollen som Mark Zuckerman dock..
.
Lördag: Vaknade runt halv 10 då det var dags att flytta bilen. Eller inte flytta bilen; stoppa in lite mer pengar i biljettautomaten ska jag säga. Riktigt drygt att jämt glömma betala ordentligt på fredagen.. Åkte ut till stallet några timmar senare där Capo gick hoppkurs med Carina. Katarina skulle provhoppa Capo lite så då kände jag att det nog kunde vara en bra idé att åka dit och kika. Hon berömde honom för att vara rytmisk men det finns mycket annat att jobba på. Han tar framåtdrivande skänkel dåligt och drar sig fortfarande åt höger när man hoppar eller gör cavaletti övningar.
.
Del 2 av lördagen inbegriper Halloweenfest hos Bakis och Isa i Märsta. Vi var en tapper skara som samlades och partade :) Var superskoj och alla var utklädda och glada. I alla fall till en början. Vi gick vidare ut på krogen men där var det lite väl mycket folk. Bråk och skit så vi gav upp och åkte hem innan det blev för mycket. Jag hade förresten mina dösnygga Vagabond kilklackar på mej och jävlar i min låda; jag pallade en nattklubb med 10 centimetare!
.
Perraponken körde hem oss och KAtta till Uppsala där vi shoppade loss på donken innan det var dags att sova.
.
Söndag: Slappisdag, finally! Gratis parkering i stan på söndagar och inget att stressa hem till. Chillade i soffan med att kolla på Idol från i fredags för att sen åka ut till Gränby där vi var på jakt efter present till syster samt för lite shopping på Cervera. Blev ingen present, men lite fina grejer från Cervera som present till mig själv :) Åkte hemåt skogen vid 20.tiden på kvällen och väl hemma ramlade jag i säng på direkten och somnade som en gris ett bra tag innan 22.

RSS 2.0