hey ho, let's go :)

Känns inge vidare att ligga en hel vecka back med bloggandet, men samtidigt, vad spelar de för roll egentligen? Jag skriver ju liksom mest för mej själv. Tanken är ju inte att delge alla allt som jag pysslar med, mer för att själv komma ihåg och kunna skriva av mej litegrann.

Veckan har varit som följer:

Åkte hem till Katta i Uppsala. Har ju inte vart där en enda gång sen dom flyttade dit, vilket var i juni.. längesen det. Tisdagen spenderades lite kort på stan innan Katta började jobba, sen skrev jag in mej på arbetsförmedlingen och så följde martin med hem till mej.
Träning i onsdagskväll. Trodde jag skulle vara ledig hela veckan men chefen ringde mamma mitt under min träning så då fick jag snällt lov att jobba på torsdagen. Började jättetidigt (halv åtta) och var mer eller mindre död när jag kom hem. Massa ont i ryggen och i fötterna. =/ Martin fick socialisera sej med mina småsyskon och våran teve medan jag jobbade ^^

Sen blev det fredag, drog ihop lite folk till förfest hos martin innan utgång. Blev ett par stycken och vi hade askul =) Åkte ner på stan sen på kvällen och gick in på seven. Försökte ta oss in på Etage först med dom tyckte vi var för många och för små, så det blev seven; as usual.

Ehm, ja sen lördag.. seg dag. vaknade med huvudvärk, pillade i mej massa piller hela dagen och vid sjutiden eller nåt på kvällen var huvudet bra igen. Åkte in till Enköping en sväng bara för att kolla läget, var ju oktoberfesten där men var maxat dött så vi åkte hem igen.

Och nu är det idag =) Mickelsmäss under dagen. Skulle köpa en väska hade jag tänkt mej, men självklart fanns det bara svara i überlack vilken inte riktigt var något för mej så det blev ingen väska alls. Bara chips och en bärstaklämma utan kött ^^


kul liv man har va?

men jag var faktiskt tvungen att ta igen en hel veckas bloggande. hade antagligen skrivit lite intressantare om jag bara orkat. Men jag är trötter.

Sorry.

oops..

Kom på idag att jag inte skrivit något på nästan hela veckan.. Tappat stinget lite tror jag, men jag har haft annat för mej istället så =)

Blir lite mer skrivande ikväll kanske för nu ska jag åka ner till stallet en sväng.

godmorgon värme!

Det var hela 16 grader varmt och soligt nu på förmiddan när jag orkade pallra mej upp ur sängen. Tycker lite synd om Capo som går ute i hagen med täcke på sej men jag tror han klarar sej.

Idag och hela veckan framöver kommer jag antagligen vara ledig. Fanns inga tider kvar att jobba den här veckan så nu får jag snällt vara hemma och hoppas på jobb till nästa vecka istället. Kanske att någon ringer från mammas jobb med lite vik. tid och då får jag ju jobba lite kanske.. men får se hur det blir.

Nu ska jag vika tvätt och mejla arbetsförmedlingen.


jag lyckades!

Yes, jag lyckades ta mej hem från Stockholm. Tog tunnelbanan ner på stan med Petra och fördrev nån timme med att leta jacka till henne. Hittade dock ingen =( men jag hittade i alla fall ett par byxor för bara 99 :- som jag var tvungen att köpa bara för att dom var så billiga =)

Tog pendeln hemåt sen och höll på att somna då. Var sjuk trött av någon anledning så gick och köpte naturgodis på gamla jobbet medan jag väntade på bussen som skulle ta mej heela vägen hem. 40 minuters väntan blev det.

Nu sitter jag framför datorn som jag brukar (A) kul liv. eller inte. Försöker telepatera över till Martin att han ska ringa till mej men det verkar inte fungera =( då måste ju jag ringa.. scary. Stabilt att ha "ringa-upp-skräck". Men nån gång måste jag kanske lära mej.

Skogen/Sthlm

Helgen började utanför Östhammar och slutade hemma hos mej med en mellanlandning i Stockholm. Så kan det gå.

Åkt båt i regn och mörker, varit på korridorsfester bland Universitetsstudenter som knappt pratade svenska och druckit äcklig häxblandning á la Jennie =P

Trevligt att leka med Katta och Petra igen, det var rätt längesen men nästa gång blir det krogen hoppas jag. Ofta vi är för små för alla uteställen i Sthlm en lördag? Det tror inte jag på.

Snart ska jag pendeltåga mej hemåt, men vettesjutton om jag hittar till centralen härifrån. Det återstår att se. Åker jag vilse kommer jag inte kunna ringa nån heller. Mobilen har laddat ur. Jag har pratat för mycket i telefon och laddat den för lite de senaste dagarna.

not good.

Önska mej lycka till =D

"när vägen känns lång och man tappar fotfästet...

..Ta blicken på ditt mål, fortsätt att gå.
Tappa aldrig greppet om vad som är verklighet, fokusera på ditt mål, fortsätt att gå."


en gammal Fonky Fresh låt, "När vägen känns lång"


Vet inte riktigt varför jag sitter och lyssnar på den låten, men vissa svenska hiphop/rap låtar är riktigt bra och jag antar att den här låten är en av dom.

bloggar i det oändliga

nu har jag suttit i exakt en timme och fyrtioåtta minuter och läst bloggar, nonstop.

Det blev bloggar som;

a blogg on the rocks
skinheadbarbiedoll
blondinbella
karinolofsson
ett liv i exil
stina-lee


och så vidare.

Länkade mej fram så var nog inne i många många fler bloggar. Vore nice om man kunde hitta lite fler killar som skriver bara, börjar bli smått tröttsamt med alla "dagens outfit" och sånt överallt, hela tiden.

..

yeah, det blev stan!

Det blev en jacka också, efter många om och men.. Var inne i nästan alla klädaffärer och provade jackor, men typ inga passade.. jag är tydligen för smal och har för långa ärmar för i stort sett alla jackor så det mesta såg ut som tält på mej.. inte så snyggt om jag får säga det själv.

Hittade iaf en på Dea, en på BikBok och en på H&M som jag valde mellan.

det blev den här tillslut och jag är rätt nöjd tror jag!   image49




















Lunchade på donken också där Bakis och jag såg en inte alltför charmerande kille kolla på inte alltför charmerande bilder iförd tjejunderkläder. Vi åt fort, sen gick vi. Inga fördomar här inte..!

Trevlig dag förövrigt, slösa pengar är ju alltid lika kul =)

helg

måndag igen.. det är ju alltid måndag känns det som.

Spenderat helgen i Uppsala och i en bil ^^ Tror vi åkte nästan en 30 mil och det vara bara runt i trakterna kring Uppsala och en sväng till Jakobsberg.. 30 mil liksom, rätt långt egentligen.. Så det var lördagskvällen, åka bil med Martin, Micke o Tobbe.

Söndagen var seg som alltid, hemma hos Martin och kollade på film och typ sov.. =D Sen fick jag skjuts hem och väl hemma sov jag lite till framför teven.. gick och la mej vid 21.30 och somnade på tre sekunder med mp3n i öronen.

Så, måndag igen alltså. Idag händer inte ett skit. Har inte Capo idag, men åker kanske in till stan om jag orkar duscha, vill köpa en jacka, var lite drygt att ha vinterjackan på sej nu i helgen liksom.. lite väl tidigt tycker ja.

men får se vad som händer..

fredag som alla andra?

Helt KAOTISK dag på jobbet igår. Det första som händer när jag stämplat in är att man kommer och frågar mej vem som ska till vårdcentralen.. jag fattar absolut ingenting förrän en i serveringen kutar förbi och skriker över axeln; "hon som har kapat av fingret har redan har åkt". Det var inte så allvarligt som hela fingret dock, var bara fingertoppen med det hade tydligen blödit rätt rejält så det skurades blod från väggar, golv och bänkar. :S

inte sådär jättemysig början på dagen. Fick höra sen också att det blivit strömavbrott på förmiddan vilket ledde till förseningar i matsalen, massa mat som bara hann bli halvlagad fick slängas, brödet hann inte bakas klart och vi fick duka upp bufféer lite varstans.. Det var kaos, totalt, men sen ordnade allt upp sej så småningom.. gästerna var jättenöjda över hur vi (inte jag) löste situationen =)

en dag utöver det vanliga, helt klart!

Sen slutade man i alla fall, bussade hemåt och åkte in te Örsa på kvällen. Var fest hos en kompis men det var inte riktigt något för mej. Åkte hem igen vid halv tolv eller något. 90or som super arslet av sej har jag lite smått tröttnat på.

But that's life, jag har ju också varit 17 en gång i tiden XD haha

fever makes you nuts

Jobbat idag, trodde ju inte jag skulle orka det men jag mådde rätt bra imorse och då kan man ju inte stanna hemma.

Fick lönespec idag också, det tycker vi om =D

Var ute och vandrade med Capo idag också, dock var det lite okoncentrerat pga att jag försökte prata i telefon på samma gång ^^ Skulle hoppa över ett dike men höll på att åka av för att jag inte höll i mej ordentligen, fick dessutom sendrag i benet också.. snacka om kaos det blev..! Handsfree nästa gång tror jag allt ^^

Imorrn blir det jobb igen, 8-17 och jag måste ta bussen då.. går alltså hemifrån 06.50.. =S sjukt tidigt.. åker man med mamma så går man liksom upp den tiden. nu måste jag istället gå upp 05.30 eftersom jag duschar på morronen.. U R K . . .

jaa, händer mer imorgon då? Åker kanske till Bakis en sväng och hämtar lite "godsaker", ska tydligen va fest hos en ja känner men vet inte om jag är bjuden så de får bara bli en tripp te Bakis och sen hem igen.. har ju stallet på lördag morron så pallar inte riktigt med fest då.

nu är det nästan så att jag borde gå och lägga mej.. tog tre timmar för mej att somna igår och det hoppas jag slippa ikväll..

G O N A T T E R

way too much

I am kinda lost I think.




G O N A T T E R . . .

fyfan..

jag mår helt asmycket skit idag alltså. Behövde inte åka till stallet alls för att jag typ var däckad efter middan och imorrn ska jag dessutom jobba ett 9 timmars pass. Lätt att jag inte kommer palla. Blir antagligen sjukanmälning imorrn bitti och jag hoppas att jag inte blir ihjälslagen för det. men jag kan verkligen inte jobba med den här jävla huvudvärken som vägrar försvinna. Feber på det också liksom..

suck,.

åhh..

kom och tyck synd om mej.. feber och huvudvärk är inge kul alls.

..

Dött som i graven på msn idag.. vet inte om de va för att jag inte loggade in förrän efter 22 eller om alla bara är allmänt anti mej..! men jag ska inte klaga, jag är trött och borde sova,, i vettig tid för en gångsskull.

Förresten så lider jag med Capo som har fetingstort sår i pannan, jag har också lyckats med att få ett sår i pannan =S han och jag är värsta teamet! Inte alltför snygga kan jag intyga, but who cares?!

hoppeträning

Gick nästan skitbra på träningen idag! En liten incident inträffade bara vilket gjorde att jag höll på att drutta av.. men vad som hände förtäljer inte historien. ^^

Har dock två gånger att ta igen och eventuellt blir dom ihelgen på en helgkurs.. men de vill inte jag ju, åker hellre till Uppsala eller leker med mina homies.. =P

men men, får se vad som händer och sker. kanske blir jag till och med mera sjuk.. =/

nooo, sjuk igen

Förstår mej inte på min hals, den bara motarbetar mej hela tiden. Trodde den skulle nöja sej med två omgångar halsfluss i våras men tydligen inte.

S K I T .

Kan ju inte gå och bli sjuk nu igen när jag måste jobba och tjäna pengar, var ju skillnad att vara sjuk när de var skola, okej man missade asmycket men man förlorade inga pengar på det. Är jag sjuk nu kommer nästan halva lönen försvinna eftersom jag bara jobbar tre dagar i veckan.

Ska se om mammsen kan röja runt på apoteket efter mucoangin och lite andra piller, borde gjort det igår när jag var i Bålsta men självklart hade jag inte en tanke på det.

men så är det i alla fall. Nu ska jag ta hand om all disk efter igår kväll samt vika tjugo ton kläder. Sen blir det soffan med ostbågar och teve innan träningen ikväll.

hej ^^

sov sjukt dåligt inatt och jag vet inte riktigt varför. Drömde helt freakat och vaknade sjuttioelva gånger och kollade på klockan hela tiden.

Brukar bli så om jag ska göra något speciellt, man liksom blir nervös för att försova sej eller så, men idag var det bara jobb och besök på banken. Inget att vara nervis för liksom!

Så idag har jag gjort lite vettigt i alla fall, liftade med Malin in till Bålsta så att jag skulle hinna med banken innan jobbet. Fixade nytt legg som kommer om en vecka eller så =)

sen fördrev jag tid i centrum med att leta jacka och shoppa lite på Lindex. Hittade en rätt snygg jacka på Go West men den hade typ skärp som satt nere på höften så man såg jääättetjock ut med den på, såg hel mysko ut.. tyvärr, för jag hade behövt en ny jacka.. :/

sen gick jag till jobbet i regnet med tidernas sämsta paraflax. det är pyttelitet och ramlar halvt isär när man fäller upp det. men fram till jobbet kom jag i alla fall, efter tjugo minuters promenad i regn och höga skor.

Håret såg ut som en risbuske och på den vägen var det.

Måste dock införskaffa mej ett par riktiga "jobbskor" för dom jag har nu (ett par gaamla ballerinas) är trasiga och med nästan helt platt sula vilket gör att jag nu har mer eller mindre kramp i skenbenen (heter de så?)
så, nya dyra skor, here I come!

slut på babbel ^^

jag kan, men vill jag?

Vill skriva massa igen, men vet inte riktigt vad. Mitt huvud är av någon anledning full med sådant jag kan skriva men frågan är då om jag vill skriva det.

Antagligen inte.

Har suttit och klurat och filurat över tillvaron idag i svaga ögonblick då jag nästan sov. Kom jag fram till något?

Jag verkar inte jobba kvar på jobb1 längre. Det var nog inte så poppis att tacka nej till jobb i en hel veckas tid. But I'll blame them. Ringer man klockan två på eftermiddagen och räknar med att jag ska kunna vara på plats på minuten så är man fel ute. Då kan inte jag hjälpa att jag planerat efter en ledig dag. men men..

På jobb2 går det framåt. Känner ingen direkt men folk är rätt okej ändå. Dock sett en och annan viskning och ett och annat himlande öga mot oss nya som inte kan ett skit. Men det får man kanske lov att ta, dom har också  varit nya en gång i tiden. sådeså. Gästerna på jobbet är rätt nice också =P Borde jobba med typ Bakis eller Katta så man kan säga vad man tycker xD

vad har jag mer filurat över då..?

tjaa.. inget att gå in på här tycker jag. Allt är inte till för allmänheten tyvärr.

men så var det på ett ungefär.. ungefär. eller nåt.

bara jobb.

söndag

Hurtbulle.

Springa och jobba och cykla och handla och tvätta och städa och rida och diska och äta och mocka osv....

helg, sjuk?

.. återigen. och jag ska jobba imorrn.

Håller på att bli sjuk tror jag. Halsen håller på att korka igen och jag är trött och har huvudvärk typ heela tiden. Skulle inte förvåna mej om jag fick halsfluss igen.. =S var ju inte alls så att jag fick det två gånger i våras..

skit.

jobb imorrn och på måndag i alla fall så kan ju hoppas att jag friskar på mej lite.. palla va sjuk.

teve gluttande

hösten e rätt bra egentligen har ja kommit fram till.. massa bra program på teven som man bara måste kolla på =)

nu har ju till exempel Idol börjat, vilket man inte kan missa, inte alla auditions iaf och sen började ju Heroes på 4an också vilket ja ska försöka mej på att se. Alla säger att den serien är sjukt bra så är väl värt ett försök iaf..

dock var teve kvällen inte alltför rolig nu ikväll.. huvudvärk till max så låg typ med huvet pressat mellan två kuddar och blundade.. men ja hörde iaf lite ^^

nu ska ja försöka mej på att sova, vilket inte brukar va speciellt lätt med huvudvärk..

wish me luck, gonatter

aajjjj

sjukt ont i huvudet. behöver jag säga mer? =S

godnatt

spikat?! :S

eller ja "spikat" dum rubrik kanske ^^

men nu har jag iaf bestämt mej för vad ja ska ha för ny piercing =D

vem vill hålla mej i handen? =P

onsdag och piercings

loosat min näspiercing nu.. tog ur den igår en sväng och nu går den inte att sätta i igen.. Näsan har typ svullnat igen på insidan.. =( ska göra ett försök till med att få i smycket och om de inte går så är det slut med piercad näsa för min del.. =(

Håller på och planerar för en ny piercing i fall att, men kan inte riktigt bestämma mej för vart den ska sitta.. står mellan ögonbryn och navel, 50/50 så jag kan verligen inte bestämma mej. Mina tjockisar piercade bröstvårtor idag men det är inget för mej ^^ 

men jag hoppas mest på att näsan fixar sej.

Idol 2007

Lätt att jag sitter bänkad framför teven ikväll =D

image48

the world is mine

idag har jag varit duktig, borde klappa mej själv på huvudet egentligen för så duktig har jag faktiskt varit.

Gick upp innan klockan hann slå om till 11.00 (gick till och med upp en bra stund innan dess också) sen har jag städat, tvättat, diskat, gått ut med Tuss, vikt kläder och snart ska jag äta lunch också =D

Helt chockerad över mej själv.. men det var ett bra infall jag fick, det behövdes verkligen städas och diskas och tvättas...

*klapp på huvudet

man kan inte alltid lyckas

idag har jag verkligen inte haft ett dugg att skriva.

Ingenting.

Nada.


Helt dött har de varit.

måndag

riktigt seg dag idag alltså.. gick upp vid halv åtta för att släppa ut hästarna men det hade mamma redan gjort visade det sej så då gick jag snällt och la mej igen. i efterhand var det kanske inte så bra att gå o lägga sej men orka va uppe vid halv åtta liksom. sov till typ tolv istället och gick upp med massa huvudvärk och frusna fötter..

segat vid datorn nästan hela dagen utom när jag kollade på nån film från 1960-talet med mamma. den var verkligen helskum och slutade tvärt med att en tjejs pappa dog och att hon blev våldtagen av hans kompis. helskum..

har letat lite aupairjobb också men inte hittat nåra bra ännu.


Funderar på om jag ska ringa chefen nu och tjata om mina pengar.. =S

wow, måånga läsare

Det blev visst läsarrekord nu ikväll i min blogg. Tänker inte skriva hur många (få) det var, men det är pinsamt få för att vara rekord.

men men, ett rekord är alltid ett rekord ^^

ingen som känner för att kommentera då? anonymt eller vad som helst, ge mej ris och ros! vad som helst

d e s p e r a t ! !

musik

hittade en låt med Timbaland och Fall Out Boy.. rent logiskt så måste jag ju tycka att den är bra med tanke på att dom är typ asbra båda två.

om tre minuter..

hiss eller diss?

söndag

jag håller seriöst på att lacka på alla söndagar som varit och som kommer att komma. fan va söndagar suger. känns som om jag tjatar om det varje söndag, men vafan, de e ju så ju ^^

seg och trött idag med men inte riktigt lika trött som jag var igår.. skulle rida ut med malin men självklart hade Capo tappat ena skon så det blev inget av det. Hoppas att lotta kan komma och sko imorrn så jag kan träna på tisdag.. hatar att missa träningar hela tiden.. =(

sådär, nu ska jag glo lite på teve och kela med Tokfia =)

gäääsp

va i stallet vid 06.10 imorse, rätt duktigt va? de va inte kul, men ja var ju tvungen så.. fodring och utsläpp av en drös hästar och sen direkt till jobbet.

var inte alls mycket att göra idag jämfört me hur de va i torsdags, men de va lite mer varierat oså.. nu gör dock mina fötter jääätteont och jag kan knappt gå men.. va gör man inte för lite pengar? =P

ska snart bussa till uppsala men först ska ja rota efter nåt ätbart i skåpen =D

RSS 2.0