Måndag

Hej Världen.
.
Jag hinner inte alls med mej här längre, helt galet är det. Idag började jag jobba igen. Kom in vid 7 och åkte iväg på jobb vid 9. Slutade för en timme sen och har sen dess vilat upp mej framför datorn hos Per. Lite lagom soft att han bor 2 minuter från kontoret :) Orkar inte skriva vad jag jobbar med för det vet jag knappt själv än så det återstår att se.
.
Ska strax hämta min bil och bege mig mot skogen där Capo väntar. Blir antagligen tillbaka till Uppsala ikväll igen då det är tidig morgon imorrn igen.
.
Tjenis!

Pelle

Jag har sovit som en gris med Pelle på axeln i natt. Pelle; min übermjuka nalle som jag fick "bygga ihop" själv i Tyskland.
.
Först var han helt platt med ett stort hål i ryggen som senare skulle fyllas med fyllning. Jag fick trycka på en pedal medan tjejen som jobbade där fyllde upp Pelle så att han blev lagom tjock och mjuk.
.
.
När han var lagom tjock skulle han sys ihop men innan dess fick jag stoppa in ett lyckoönskat hjärta i honom samt en streckkod som säger vem han är och vem han tillhör.
.
.
Medan han syddes ihop skulle jag hålla i hans tassar så att han inte skulle bli rädd ^^ Därefter fick han en dusch och var redo för påklädning. Det fanns lika mycket kläder till nallarna som det finns i en vanlig klädaffär så det var ett rätt stort projekt att hitta något passande. Han fick tillslut en blå pyjamas i två delar, hade egentligen bara velat ha en tröja till honom men det fanns inga snygga.
.
.
Framme i kassan fick han ett nalle-pass, födelsebevis och ett hus att bo i. Mitt mål är nu att behålla honom resten av mitt liv med tanke på att han är unik. Får se hur det går, men det är åtminstone mitt mål :)
.
.
.

Saltholmen

.
.
Saltholmen är fina grejer det.

RSS 2.0